Jump to content

Blaakjempe

Bruker
 • Content Count

  294
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Blaakjempe last won the day on August 10 2018

Blaakjempe had the most liked content!

Community Reputation

264

About Blaakjempe

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

257 profile views
 1. Ja, samt overblikk og ferdighet til å slå igjennom andre. Også gode dribleferdigheter. Eneste måten å finne ut om han klarer dette også på Eliteserienivå (allerede) er å gi han sjansen. Pt synes jeg han ser ut som den beste løsningen.
 2. Håper han starter på topp med Boli snart. Ikke bare på bakgrunn av kampen i dag, men han har noen ferdigheter vi mangler i laget offensivt. Tror han er den som passer best med Boli.
 3. Kan fort være vårt heteste salgsobjekt til sommeren
 4. Synes Tandberg hadde vært spennede. Hørt mye positivt om han.
 5. 4-0 nå, 3 mål på 3 min. Alt går inn, stakkars keeper.
 6. Tap er én ting, dette er flaut. Noe må skje!
 7. Fra og tenke at vi er et lag som kommer til å svinge i prestasjonene, virker det nå som det heller er at vi stort sett kommer til å tape med en sjelden seier eller uavgjort her og der.. Fryktelig mye å ta tak i gjelder ikke bare denne kampen men prestasjonene i de siste kampene. - Mer tyngde, rutine og ergjerrihet må blandes inn i dette laget og startelleveren - Vi er for svake på stopperplass og på midtbanen - Boli må få mer støtte på topp om vi skal forvente mål av han, synes fryktelig synd på han og må være utrolig frustrerende - Vi må finne tilbake til den offensive identiteten vår med ballbesittende og positiv fotball, uten at det går på bekostning av det defensive. Det går an!
 8. Spennende å se om Bohinen blir tatt ut til U-20 VM i dag - har imponert hittil i år!
 9. Synes vi er forsterket fra i fjor, både når det gjelder kvalitet og kvalitet. Og direkte feil og dumt å påstå at vi er klart svekket. Har ingenting for seg å dømme laget på den måten. Tar Vihmann, Kassi, Sandberg, Rusike/Bohinen og sjansen på Mokthar anyday fremfor Mande, Granli, Keita, Moussa og Hou Sæter. Ohi hadde selvfølgelig vært fin å ha. Vihmann mye mer den stoppertypen vi trenger i laget en Granli. Kassi mer komplett og rutinert enn Keita. Sandberg går Mande en høy gang, hadde håpet at Mande skulle stabilisere seg og skape ro, det klarte han dessverre ikke. Rusike så spennende ut de første 20 håper han slår til. Moussa synes jeg hadde spilt ut sin rolle og stagnert, farlig kontringsspiller men altfor lite sluttprodukt. Ola og Bohinen har startet målpoengkontoen fra kant lovende og bedre enn de vi hadde i fjor. Mokthar er en joker, hadde håpet han var så god og i så god form at han gikk rett inn. Virker på rapportene fra treninger og 2.lags kamper at det er han ikke, men vil tro han har et veldig spennende høyeste nivå (på bakgrunn av CV) som kan prege TL når han kommer i slag etterhvert. I tillegg til alt dette virker det som Hanche og Ronald spesielt har tatt steg sammen med Bohinen. Dette blir som «alltid» en tøff sesong, hvor det kan svinge men håper og tror vi havner på trygg plass tilslutt.
 10. 1.Brann 2. Rbk 3.Molde 4. Sarpsborg 5. Vif 6. Odd 7. Mjøndalen 8. Lillestrøm 9. Strømsgodset 10. Haugesund 11. Stabæk 12. Bodø Glimt 13. Kristiansund 14. Tromsø 15. Ranheim 16. Viking
 11. Demidov gir seg? Da gir det mer mening med enda en midtstopper inn
 12. Flott at du har løsningen. Styrker/svakheter? Hvorfor er han bedre enn de vi har? Hvor mye krever han i lønn? Vil han til Norge? Osv osv..
 13. Spennende! Går ut i fra det er Sun det er snakk om. Han så ganske bra ut mot Mjøndalen.. Håper han går rett inn å styrker 11'ern, om ikke fra første serierunde. Men lurer litt på hva Vihmann, Strømnes og ikke minst Pignatel tenker nå. Burde fått til et utlån på Pignatel evt gi slipp på Strømnes til sommeren. Klasse å presentere på kinesisk restaurant!
×
×
 • Create New...