Gå til innhold

Blaakjempe

Bruker
 • Innholdsteller

  276
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Blaakjempe vant dagen sist 10. August 2018

Blaakjempe hadde mest likt innhold!

Omdømme

216

Om Blaakjempe

 • Rang
  Begynner å bli slitsom

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

163 profilvisninger
 1. Liban Abdi har trent med Krsund - synes han var bra og ekkel og spille mot da han var i Haugesund. Venstrekant og spiss, med bra venstrebein - noe for oss?
 2. Enig i det! Jeg tror ikke vi kan forvente samme av Boli uten en god makker, mye lettere for et forsvar å ta ut Boli alene. Når det er sagt er det sikkert 4-5 spillere som kan være aktuelle til å ta over plassen til Ohi (Ola, Rusike, Kassi, kanskje Hugo eller Braathen og SMH når han er kampklar). Jeg tror vi og Boli er best tjent med en spissmakker som heller dropper litt ned i banen enn en offensiv midt.
 3. Hadde vært helt topp uten det oransje/gull/bronse/brune tullet!
 4. Virker som de er usikre på hva de skal gjøre videre med den estiske stopperen og det skjønner jeg.. Av det jeg kunne se så er det åpenbart han har fysikken og høyden vi ser etter, men det er ikke dermed sagt han er god nok for oss av den grunn. Skal ikke ta han på det relasjonelle heller siden han kom rett inn i nytt lag. Men jeg synes jeg så klare mangler/svakheter i fotarbeidet/tempo, samt usikkerhet i pasningsspillet (veldig høyrebeint på venstre stopperplass) og tror han kommer til å trenge tid til å tilpasse seg eliteserien. Så heller ikke at han var fryktelig mye bedre enn de andre alternativene på stopperplass. Jeg heller mot at han ikke er rette mann, men dersom vi ikke har andre/bedre alternativer på listen, så er det mye bedre enn ingenting og jeg krysser fingrene for at han tilpasser seg raskt!
 5. Noen som så treningen som fikk noe inntrykk?
 6. Siden vi rykket opp til øverste nivå (95), ligger vi på 6.plass sammenlagt. Topp 6 - definisjonen på topplag?:)
 7. Synes de yngre gutta faktisk ser «1 år bedre» ut, i tillegg virker Strømnes tryggere og bedre. Ohi ser sterkere og bedre teknisk - med Boli et av de aller beste spissparene i eliteseiren. Og har troen på at vinteren (samt høsten i fjor) med Berg, gjør at vi vil være mye mer gjerrig defensivt samt at det offensive spillet sitter mye bedre enn det det gjorde i hele fjor!
 8. Begge deler. Virker som vi spiller med 5 bak inkl Børkeeiet uten ball. Slik som vi spilte noen kamper i fjor høst, bla borte mot Tromsø så vidt jeg husker.
 9. Han sa at vi kunne HÅPE innen avreise til treningsleir.... Selvfølgelig ingen løfter..
 10. IA sa «håper», ikke «forventer», dessverre..
 11. Har ikke akkurat vært betegnende for IA å klage over hvor vanskelig det er å finne spillere, tvert i mot spør du meg.. Dritt at Shala tydeligvis røk. Hadde vært en sterk signering! Vi må erstatte de 3 fra startellveren i fjor som har forsvunnet (Ola B mye bedre enn John Hou, så teller ikke den), og da helst med 3 bedre spillere. Hadde vi signert Shala hadde jeg følt vi var på god vei! Håper snart det kommer noen gode nyheter, selvom det er lenge igjen til seriestart, så trenger vi påfyll av kvalitet snarest.
 12. Amundsen er jo ikke en dårlig spiller, rask og med bra rutine for alderen. Men om han er bedre enn det vi allerede har er jeg veldig usikker på. Synes det ville være mye riktigere å satse på Hanche feks og heller hente en høyreback. Når det er sagt håper jeg vi får inn en stopper som, uten tvil, tar plassen ved siden av Demidov.
 13. Noen som var der i dag? Shala der fortsatt?
 14. Foreløpig er vi svekket, heldigvis er det bare 6.feb i dag men sesongstart kommer raskt nok. I tillegg er det selvfølgelig en fordel om nye spillere får med seg så mye som mulig av oppkjøringen. Vi trenger en stopper, sentral midt og venstrekant. Forhåpentligvis kan Shala bli kanten, og han kan vel også spille sentralt og som hengende spiss/off midt. Gregersen virker som riktig profil, i tillegg vil jeg nevne igjen Joonas Tamm som var på lån i S08 i fjor, tilbake i Flora Tallin nå.
×
×
 • Opprett ny...