Jump to content

Blaakjempe

Bruker
 • Content Count

  319
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Blaakjempe last won the day on August 10 2018

Blaakjempe had the most liked content!

Community Reputation

320

About Blaakjempe

 • Rank
  Rutinert

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

362 profile views
 1. Redd vi blir for lette i dag, som i begge bortekampene mot Viking i våres.. Sykt irr at vi må stille såpass svekket mot det laget fra vårsesongen jeg ønsker sterkest revansje mot.
 2. Nei, viktigst er å fortsette å utvikle store talenter til a-lag og evt salg.
 3. Klippet fra rapporten under Spillerlogistikk - et veldig relevant tema ikke bare i Stabæk: Fire utfordringer! -Vi mister flere av våre beste 15-16 åringer: Flere av våre yngste spillere går til akademier i utenlandske topp 5 ligaer og store utviklingsklubber. Til tross for at det ikke er lov å skrive profesjonelle kontrakter med spillere under 16 år, har flere internasjonale toppklubber signert norske 15 åringer i avtaler inngått med foreldre, såkalte «pre-kontrakter». -Flere unge spillere signerer ikke kontrakt nummer to: Flere spillere som er utviklet i toppklubbenes Akademier velger, ofte i samarbeid med en agent, å gå den første kontrakten ut for så å forlate klubben som Bosman-spiller i 18-20 års alder. Penger som potensielt skal gå tilbake for å styrke klubbenes Akademier uteblir. Det kan bringe inn en sårbarhet i klubbenes evne og motivasjon til å investere i videre utviklingsarbeid.
 4. Han ser utrolig spennende ut. Søren meg kjipt å evt miste talenter som han og Geelmuyden.. Stopperen Frobenius dro vel til Sporting. At vi mister de aller største talentene før de når Eliteserien og det er de nest beste i den alderen som blir a-lagsspillerne våre tilslutt, kanskje sånn verden har blitt bare..?
 5. Terningkast 6 uten tvil dette overgangsvinduet! Det beste vi har hatt på lenge, samtidig det første på lenge vi har hatt midler tilgjengelig fra begynnelsen. Klubben har gjort to veldig solide salg og kommet ut av vinduet med en betraktelig sterkere og bedre rustet stall. Man har klart å tenke to tanker samtidig, kortsiktig (berge plassen) og langsiktig (bygge lag neste år og frem mot ny stadion). Og kommer altså ut av det med en betydelig stødigere økonomi. Helt fantastisk!
 6. Når man er 19 år skal det være lov å variere i prestasjonene - cocky eller ikke. Så lenge holdninger er gode er det bare bra med noen som er litt annerledes enn røkla.. Uansett et stort talent!
 7. Mer enn gjerne! En spiller vi jobbet med å få før han gikk til RBK. Håper det er han det er snakk om - litt attitude gjør oss bare godt.
 8. Selvom målstatistikken ikke er noe å skryte av er det tydeligvis en spiller som har en del inne men ikke fått det ut, var Horsens dyreste kjøp gjennom tidene da han ble kjøpt for litt under ett år siden og som de uttalte ekstrem stor tro på. Tidligere også tatt ut til bla u-21 em for Danmark. Så ja... ikke lett å vite nei - krysser fingrene selvfølgelig
 9. Det jeg har sett av han virker han som en allround spiller. Passe stor, passe rask. Ingen veldig tydelig rolle han passer i som typ bakrom (Nannskog) eller mellomromsspiller (Veigar). Tviler også litt på at han er stor og sterk nok som oppspillspunkt mot flere robuste stoppere i eliteserien. Han kan allikevel være nyttig gjennom gode relasjonelle ferdigheter, god i boks, arbeidsinnsats etc. Så jeg klarer ikke helt å se at han skal være noen stor forsterkning for oss, men håper jeg tar feil (at han scorer 2 på søndag feks). har tross alt ikke sett han veldig mye.
 10. Kan tenkes han har en god del høyere lønn der enn han kan få her. Ved lån han han beholde lønnen sin, mens klubbene deler utgiften.
 11. Lumanza hadde vært helt rått!
 12. Vi har mange som du påpeker men vi mangler helt klart kvalitet. Vi trenger å treffe med en slik type, kantspillerne våre står for altfor lite mål og assist
 13. Synd vi ikke har fått uttelling hittil, bra 1.omg! Bohinen meget bra
 14. Liker Hanche som stopper, fremtiden hans er der. Litt redd vi kan bli litt "lette" totalt sett i dagens kamp.
 15. Tenker at de utgiftene man evt ville hatt er småtteri dersom man har troen på at han kunne styrket 11’ern vår eller evt konkurrert om en plass. Da er det sannsynligvis den beste bruk av ressurser og den billigste forsterkningen vi kunne ha fått. Men vi er jo uenige der om han potensielt kunne vært en forsterkning eller ikke og det får vi heller ikke noe svar på, hvertfall ikke denne sesongen
×
×
 • Create New...