Gå til innhold

Blaakjempe

Bruker
 • Innholdsteller

  253
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Blaakjempe vant dagen sist 10. August 2018

Blaakjempe hadde mest likt innhold!

Omdømme

182

Om Blaakjempe

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

114 profilvisninger
 1. Blaakjempe

  Treningskamper 2019

  Synes ikke prøvespilleren vår virker å være noe å satse på å signere. Rolig og grei med ball, bra fysikk, spilte enkelt og greit men han slet da det gikk raskt rundt han og lagde bla et klønete og unødvendig straffespark.
 2. Blaakjempe

  Nye spillere

  Lei av å lese om alt det tullet her, flytt det over til en annen tråd hvis folk ikke klarer å legge denne død snart. Ikke et eneste rykte om Sarr til oss, la det fare og la oss komme oss videre...
 3. Blaakjempe

  Nye spillere

  Joonas Tamm som spilte bortimot fast midtstopper hos S08 har gått tilbake til sin estiske klubb etter avsluttet lån. Han imponerte meg veldig de gangene jeg så han og tror han kunne passet godt inn. Mulig han er vanskelig å få løs iom S08 ikke har han videre, men bør sjekkes ut.
 4. Blaakjempe

  John Hou Sæter

  Så vidt jeg husker har RBK en ganske bra prosent av videresalg iom de slapp han gratis. Noen som husker/vet?
 5. Blaakjempe

  Mediedekning

  For en nisse denne Schei er. Han vet nok ikke selv hva han mangler svar på for han sier det aldri hvilke svar han savner. Han har fått svar på bla hvorfor baneleien er som den er, hvorfor lønnsposten er som den er, transportkostnader og hvorfor billettene bokføres som de gjør. I tillegg til den klare og tydelige generelle konklusjonen om at det ikke er grunnlag for mistanke om mislighold av tilskuddsmidlene. Dette med billettene virker som et viktig punkt, for det første må bare kommunen bli enig med seg selv. Stabæk har vært åpne om hvordan de gjør det og hvorfor de gjør det på den måten, hvis kommunen ikke er enig i det må de legge andre føringer. Men det er klart dette er salgbare billetter og at mye av verdien her ligger akkurat i det å ha sesongkort at du møter og kan ta med venner og familie. Så snakker politikere (som mangler et minimum av kompetanse på hvordan det er å drive fotballklubb) om at tilskuersnittet er på 3800, Stabæk ikke fyller stadion, disse plassene er ledig allikevel osv osv. For det første er det kun et snitt, mot motstandere som VIF, Brann, Rosenborg og andre kamper typ kvalikkamper vil ikke disse plassene nødvendigvis være ledige. I tillegg før sesongen vet man ikke hvordan laget skal prestere, og antall tilskuere avhenger kraftig av prestasjoner. Kjemper vi om medalje vil det komme flere på kamper. Med sesongkort er du sikret ditt sete uansett. Dette skjønner ikke Schei. Alternativet er å gi gratis enkelt billetter før hver kamp, det kan også helt sikkert ordnes men da mister du veldig mye av poenget med dette opplegget da det virker som de faste rammene rundt det å gå på kamp var sterkt prioritert i kommunen. Dersom kommunen ombestemmer seg på dette så kan helt sikkert Stabæk etterkomme det. Men dette er da ikke klubben sin feil, og snakke om kreativ bokføring og mistenkeliggjøre en klubb på den måten på gjennom et medie som TV2 er helt totalt forkastelig.
 6. Blaakjempe

  Dagens Trening

  Noen som vet treningstidene denne uken?
 7. Blaakjempe

  Ola Brynhildsen

  Enig at midtbanen vår er dårlig sammensatt! Jeg ville prøvd å solgt Hou og Hugo og sett etter en sentral som komplimenterer Børkeeiet bedre enn Keita. Hugo er for god til å sitte på benken, og er ingen kantspiller. Bør ikke ta opp plassen til feks Ola heller. Hou litt det samme, kommer litt til kort både på kant og sentralt ift alternativene våre.
 8. Blaakjempe

  Ola Brynhildsen

  Synes denne diskusjonen er interresant og flere gode argumenter. 3.5 mill som overgangssum mellom Elitserieklubber er ikke så dårlig. Og fotball er ferskvare, Ola kan bli skadet i morgen, han kan gjøre det dårlig i VM eller ikke bli tatt ut. Alt dette er fullt mulig. Men jeg mener og det gjelder ikke bare Ola men alle andre også, at så lenge vi ikke MÅ selge for å få hjulene til å gå rundt ser jeg mye større oppside ved å beholde han videre enn å selge han for ett «kjedelig» beløp til en annen Eliteserieklubb. Spillersalg synes jeg vi har slitt mer med de siste årene enn kjøp egentlig. Diomande var et helt spesielt tilfelle, men der solgte vi en som var ekstremt het. Vi prøvde å selge Ohi da han var det, men fikk det ikke til. Kanskje burde vi ha prøvd hardere å selge Hugo for de 10 mill som ble budt..? Bedre med 1 fugl i hånden enn 10 på taket som det blir sagt over er helt riktig, men i min bok gjelder det mer for en spiller som har levert godt slik at prisen hans har skutt opp. Det er da vi kan sitte igjen med litt gode penger og dessverre kanskje slik vi må tenke frem til ny stadion er på plass.
 9. Blaakjempe

  Ola Brynhildsen

  Nettopp derfor det er helt feil tidspunkt å selge han på. Om han skal selges, så bør han selges når han er heit, ikke for en skampris etter en totalt sett middels sesong for hans del. Molde prøver ikke å kjøpe prestasjonene hans i år, de ønsker å kjøpe talentet hans for å profitere på det i fremtiden. Det kan vi gjøre selv. Det er ikke noe poeng å legge så mye ressurser i akademisatsningen vår, dersom det er slike overganger vi skal ha ut av det.
 10. Blaakjempe

  Ola Brynhildsen

  3.5 mill er selvfølgelig altfor lite. Tipper vi kan få oppmot det dobbelte hvis en utenlandsk klubb kommer på banen etter en god vårsesong. Ser ingen grunn til at noen av våre unge talentfulle skal selges til andre eliteserieklubber dersom vi ikke er absolutt nødt å gjøre det for å overleve økonomisk.
 11. Deilig og fortjent selvom vi ikke gjør noen kjempekamp. Aafk har vel knapt noen sjanser selvom de skulle ut «å kjøre» kampen! Det beste laget spiller eliteserie neste år!
 12. Blaakjempe

  Abdul-Basit Agouda

  Synd, men står 100% bak klubben her. Standard kontrakten til NFF er virker ikke regulert bra nok, men skjønner klubben sin sak veldig godt. Håper han blir frisk og kan fortsatte hos oss.
 13. Blaakjempe

  Hugo Vetlesen

  Hugo brukte for lang tid på å komme seg tilbake på egen banehalvdel tror jeg. Var borte på benken for å drikke, jogget deretter rolig tilbake over LSK sin halvdel. Irriterende kort
 14. Blaakjempe

  Kamptråd: Tromsø-Stabæk

  Keita var stor i dag! Ballvinner, god og rolig når han først har den, og evner å tre ballen fremover i banen særlig fant han Hugo mye i første omgang.
 15. Blaakjempe

  Kamptråd: Tromsø-Stabæk

  Tipper Hugo på kant..? Uansett deilig å se lagoppstillingen denne gangen! Demidov og Keita klare og Hugo inn.
×