Jump to content

Blaakjempe

Bruker
 • Content Count

  312
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Blaakjempe last won the day on August 10 2018

Blaakjempe had the most liked content!

Community Reputation

292

About Blaakjempe

 • Rank
  Begynner å bli slitsom

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

317 profile views
 1. Selvom målstatistikken ikke er noe å skryte av er det tydeligvis en spiller som har en del inne men ikke fått det ut, var Horsens dyreste kjøp gjennom tidene da han ble kjøpt for litt under ett år siden og som de uttalte ekstrem stor tro på. Tidligere også tatt ut til bla u-21 em for Danmark. Så ja... ikke lett å vite nei - krysser fingrene selvfølgelig
 2. Det jeg har sett av han virker han som en allround spiller. Passe stor, passe rask. Ingen veldig tydelig rolle han passer i som typ bakrom (Nannskog) eller mellomromsspiller (Veigar). Tviler også litt på at han er stor og sterk nok som oppspillspunkt mot flere robuste stoppere i eliteserien. Han kan allikevel være nyttig gjennom gode relasjonelle ferdigheter, god i boks, arbeidsinnsats etc. Så jeg klarer ikke helt å se at han skal være noen stor forsterkning for oss, men håper jeg tar feil (at han scorer 2 på søndag feks). har tross alt ikke sett han veldig mye.
 3. Kan tenkes han har en god del høyere lønn der enn han kan få her. Ved lån han han beholde lønnen sin, mens klubbene deler utgiften.
 4. Lumanza hadde vært helt rått!
 5. Vi har mange som du påpeker men vi mangler helt klart kvalitet. Vi trenger å treffe med en slik type, kantspillerne våre står for altfor lite mål og assist
 6. Synd vi ikke har fått uttelling hittil, bra 1.omg! Bohinen meget bra
 7. Liker Hanche som stopper, fremtiden hans er der. Litt redd vi kan bli litt "lette" totalt sett i dagens kamp.
 8. Tenker at de utgiftene man evt ville hatt er småtteri dersom man har troen på at han kunne styrket 11’ern vår eller evt konkurrert om en plass. Da er det sannsynligvis den beste bruk av ressurser og den billigste forsterkningen vi kunne ha fått. Men vi er jo uenige der om han potensielt kunne vært en forsterkning eller ikke og det får vi heller ikke noe svar på, hvertfall ikke denne sesongen
 9. Tror begge er klare men bare Moe inn fra start.
 10. Enig, og dermed veldig lite ille worst case scenario.
 11. Synes ikke denne diskusjonen er bisarr i det hele tatt, helt relevant. Eneste er selvfølgelig at mulig vi ikke har mulighet til å hente han tilbake i sommer, da er ikke diskusjonen relevant. Sprikende meninger om hans kvaliteter, synes personlig han hadde mye spennende ved seg (som han igjen bekrefter i Finland også denne sesongen) og har troen på at han kan passe bedre inn under Jannes ledelse enn Berg. Valencic med Boli på topp har jeg troen på. Mer enn på å få inn japaneren..
 12. OM vi har mulighet til å hente han tilbake allerede i sommer bør vi jo gjøre det (så fremt grunnen til at han ble sendt ut på lån er noe utenomsportslig tull, skapte dårlig stemning etc etc). Ser ikke helt den store risikoen ved å hente han tilbake. Irrelevant av nivået på Eliteserien og finsk serie, så er det utvilsomt en spiller i form og med selvtillit. Potensielt kan være den som passer best i Veigar rollen til Jönsson. Vi trenger matchvinnere utover høsten, han KAN være det. Om ikke vi får inn en annen spiss ila vinduet som er bedre, tror jeg vi vil angre på at vi ikke hentet han hjem og ga det et forsøk til under andre omstendigheter og regime.
 13. Ikke uenig at vi på papiret trenger en rutinert midtbanespiller som kan gå inn å ta kontroll og patruljere defensivt (type Helte Nilsen om ikke akkurat han). Så handler det også om hva som er tilgjengelig og mulig å få tak på. Han har vel nesten samme alder som Lumanza som da han herjet på midten for oss. Og ut ifra en 5 min video på YouTube så er det kanskje en slik type han minner meg mest om. Tilslutt, er det egentlig flere defensive fibre vi trenger? Er balansen på midtenbanen for dårlig med feks Hernandez og Vetlesten på kantene? Vi har scoret minst og sluppet inn færrest.. I utgpktet virker dette spennende!
 14. Spennende, kvaliteten bør kunne forsterke oss. Spørsmålet er vel det fysiske, som sikkert er det som sjekkes ut nå.
×
×
 • Create New...