Jump to content

Blaakjempe

Bruker
 • Content Count

  385
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Blaakjempe last won the day on August 10 2018

Blaakjempe had the most liked content!

Community Reputation

469

About Blaakjempe

 • Rank
  på grensen til fanatisk

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

604 profile views
 1. Som nevnt over er det vel en del folk som har lånt penger til klubben for å holde den flytende i tunge tider, som nå velfjortjent får tilbake noe av det.
 2. Se på bevegelsene til Botheim og Koske i boksen under Hugo sitt mål - meget bra!
 3. Botheim er ikke en spesielt rask spiller og ikke enig at det er så viktig med hurtighet helt der fremme så lenge vi har fart på kanter og rundt. Botheim er mer en møtende spiss/oppspillspunkt som evner å spille igjennom andre og samtidig kan score mål selv. Sterk i kroppen, bra teknisk og fotballsmart. I tillegg har han personlighet og karakter på og utenfor banen, nærmest lokal gutt som har profil potensiale. Har lenge håpet på han i blått og har både tro og forventninger til han. Håper han leverer bra men ikke for bra, så han ikke blir for dyr/ettertraktet etter sesongen. 😊
 4. En annen ting er jo at dagens gummigranulat blir forbudt i EU og pt er det ingen erstatning som er god nok. Synd å legge kunstgress til et par milll for så å måtte fjerne det. Når det er sagt er jeg redd regnestykket på den nye stadion ikke går opp om man skulle få for gress. Om det fortsatt er teoretisk mulig - gå for gress!
 5. Vi brukte mye ressurser på å prøve og hente Botheim før han gikk til RBK. Håper vi kan få tak på han denne gangen. Tror han kan passe bra inn i spillestilen vår. Kjøp eller lån med opsjon på kjøp, vi trenger ikke å utvikle flere spillere for RBK. Om vi fikk til det så vil det også nå være fornuftig med en litt mer langsiktig signering, de fleste andre vi har hentet nå er på kortere avtaler, mens Botheim kan forhåpentligvis levere i år og samtidig utvikle seg til å bli bedre og bedre i årene som kommer.
 6. Ikke uenig dette. Vi trenger en spiller med fart, som kan true bakrom og gjerne score noen mål og Maatsen kan se ut som en slik type. Så er det dette med fotballform og hvilket toppnivå han har inne. Litt vanskelig å sammenlikne også direkte nivået med Junker og Ola, tipper de også hadde fått sjansen i Aya Napa CV'en til Maatsen er ikke imponerende, en spiller som har fartet rundt MYE og om Transfermarkt har rett så har han aldri blitt betalt en overgangssum for, kun free transfers, som heller ikke er noe godt tegn hvertfall.
 7. Mulig det, vanskelig sammenlikning - er vel ikke veldig relevant når vi snakker om en enkeltspiller? Azemi kjenner vi etter at han har vært i klubben i 6 måneder ca og han kjenner nivået og stilen i ES, der han har levert en viss grad/periode tidligere. Det bytter vi ut med en som har spilt kant på det desiderte bunnlaget i toppdivisjonen i Nederland og spilte sin siste kamp der i mars som tyder på at han trenger tid for å bli kampklar. Innen da kan det ha vært spilt 10 runder. Synes dette virker som ren gambling og litt desperat. I tilleg har dårlig erfaring med spillere fra den nederlanske ligaen (Gyasi og Mokthar i nyere tid), men forhåpentligvis treffer vi endelig...
 8. Første "testen" for Bjarmann nå med spiss signeringen. Greit å signere litt unggutter, akademi spillere etc men det er noe annet å måtte hente en målscorer som har vist seg å være vanskelig over årene for mange lag. Azemi en spiss som har levert litt i ES ut på lån mot en kant/spiss fra Nederland inn som ikke kjenner noe til nivået og i tillegg ikke virket som noe førstevalg. Er skeptisk til den omrokkeringen, håper jeg tar feil. Og håper at SPISSEN vi trenger er på vei inn..
 9. Skjønner ikke helt hva man er så redd for her. At bakgrunnslyd skal være så mye bedre at man bestemmer seg for å stenge fansen ute for alltid og bare kjøre bakgrunnslyd? Det kommer aldri til å skje, selv i en kynisk verden er fansen og billettinntekter en av de viktigste kildene. Dette her handler om å gjøre noe midlertidig frem til supportere kan slippe inn igjen. Syngende supportere må vel også synes det er kjedelig å sitte å se på en kjedelig kamp? Eller er man fornøyde å tenker "yes, nå får de se hvor kjedelig det er uten oss". Minner om at ingenting av dette er gjort for å straffe supportere, klubber eller for at TV-kanaler skal tjene penger, eller andre konspirasjoner - dette er tross alt bare tiltak i kampen mot corona...
 10. 1. RBK 2. Molde 3. Haugesund 4. Brann 5. Stabæk 6. Bodø/Glimt 7. S08 8. Kristiansund 9. Viking 10. VIF 11. Godset 12. Odd 13. Ålesund 14. Sandefjord 15. Start 16. Mjøndalen
 11. Det handler ikke om å pisse på de supporterne som står å synger. Stadionlyd vil aldri bli det samme som ekte lyd fra supportere som er tilstede. Det handler om at det har vist seg at det er gørrkjedelig å se kamper uten noe stadion/supporterlyd og at TV opplevelsen blir bedre av å sette på ferdiginnspilt lyd i stedet for ingenting..
 12. Hot! Det hjelper veldig for TV opplevelsen med litt stadionlyd. Bayern - Dortmund føltes mye mer som en treningskamp enn feks det lille jeg så av Granada-Getafe.
 13. Har sett noen treninger, der han har sett veldig bra ut. Imponerte 1-1 defensivt, flink til å få kroppen mellom mann og ball omtrent hver eneste gang uansett hvem som utfordret. Rolig og fin med ball og ganske trygg i pasningsspillet. Utfordringene KAN være i tempo og duelspill på full bane mot EL motstand. Men det vil det være for nesten hvilken som helst ung stopper. Hadde det vært et uttalt mål om topp 3, så skulle vi helst hatt inn en 28 åring med 150 EL kamper til å vikarierer for Yaw/Hanche, men jeg synes Pignatel ser såpass bra ut at han fortjener å få sjansen som tredjevalg (også foran Solheim). På et tidspunkt må man kaste han ut på dypt vann for å se om han kan svømme og jeg tror og håper han er klar for det.
 14. Er Gall i gang på feltet? Evt når?
×
×
 • Create New...