Jump to content

Posse

Styret
 • Content Count

  11,036
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  334

Posse last won the day on September 24

Posse had the most liked content!

Community Reputation

13,820

About Posse

 • Rank
  Permittert

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Stabæk

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.stabaek.no

Recent Profile Visitors

2,648 profile views
 1. Den er sendt til mange, viktigst er klubbene. Det er de som må sette press mot NFF nå.
 2. Hele episoden; https://open.spotify.com/show/7zDOmVeJrfk64yfGNzrnAm?si=fKWv5ddaThu3gJyR0XbdjA
 3. Jeg fant programmet, men siden jeg bare abonnerer på Eurosport og vanlig Dplay får jeg ikke se sport på Dplay 🤷‍♂️
 4. Om TV legger på falsk publikumslyd og ballen helt klart er over målstreken, uten at hverken mållinjeteknologi eller VAR griper inn - legger de da på falske reaksjoner og protester fra tribunen? Eller vil det skape et sort moderne fotball-hull som sluker oss alle?
 5. Fra risikosupportere til risikogruppen Dere hørtes bra, og dere hadde fortjent en etterlengtet scoringsjubel.
 6. Plass er angitt på billetten. Kun hovis er åpen. Vår side trenger avstand til benkene.
 7. Jeg skrev litt på egen regning. https://www.stabaek.no/stabaek-support-corona-og-den-moderne-fotballen/
 8. Jeg tror vi kunne funnet 9 helsearbeidere og barn på kreftavdelingen i forbindelse med den første avstemmingen, men hvis vi skal få tak i 200, 500, 1000 helsepersonell og kreftbarn til hver hjemmekamp så er jeg bekymret for både oss og sykehusene
 9. Altså, jeg produserer gjerne et (bedre planlagt) liveshow i sommer som sikrer partnerne eksponering enn at noen parter begynner å be om refusjon eller redusere partnerkontrakter. Når vi først får folk på kamp håper jeg vi prioriterer de som kommer for å se på fotball og er tilstede med kjøtt, blod og engasjement. På en eller annen måte skal vi komme oss igjennom dette spesielle året.
 10. Jeg sa også til Kjetil at dette er slik det føles å prøve å snakke med NFF om pyroteknikk.
 11. Her er reglene for kampene. Klubbene har altså fått dette fredag kveld, og det skal spilles runde på tirsdag. Dette er ekstremt omfattende og det er svært mange ting som klubben må ta hensyn til. Det blir rett og skikkelig kaotisk for å komme i stand. Blant annet må det være 2 meter avstand i ALLE retninger mellom alle på tribunen. Vakter kan kun visitere 15 personer før det må rulleres og vaktene må skifte smittevernutstyr. Det må lages nye kart og planer og mye annet div. https://www.fotball.no/tema/nff-nyheter/viktig-informasjon-vedrorende-koronavirus/protokoller-for-aktivitet-toppfotball/protokoll-for-gjennomforing-av-fotballkamper/#177921 I første omgang må klubben få sette seg inn i hvordan dette skal kunne løses på Nadderud. Jeg vet at det er mange som ønsker seg inn på kamp, men her kan det fort være at det ikke kommer en avklaring før mandag kveld - rett og slett på grunn av den protokollen dere selv kan lese ovenfor. Jeg har sagt at Kjetil må åpne en flaske vin i kveld før han leser noe mer.
 12. Her er reglene for kampene. Klubbene har altså fått dette fredag kveld, og det skal spilles runde på tirsdag. Dette er ekstremt omfattende og det er svært mange ting som klubben må ta hensyn til. Det blir rett og skikkelig kaotisk for å komme i stand. Blant annet må det være 2 meter avstand i ALLE retninger mellom alle på tribunen. Vakter kan kun visitere 15 personer før det må rulleres og vaktene må skifte smittevernutstyr. Det må lages nye kart og planer og mye annet div. https://www.fotball.no/tema/nff-nyheter/viktig-informasjon-vedrorende-koronavirus/protokoller-for-aktivitet-toppfotball/protokoll-for-gjennomforing-av-fotballkamper/#177921 I første omgang må klubben få sette seg inn i hvordan dette skal kunne løses på Nadderud. Jeg vet at det er mange som ønsker seg inn på kamp, men her kan det fort være at det ikke kommer en avklaring før mandag kveld - rett og slett på grunn av den protokollen dere selv kan lese ovenfor. Jeg har sagt at Kjetil må åpne en flaske vin i kveld før han leser noe mer.
 13. Det sendes ut informasjon nå om at 200 personer kan slippes inn som publikum i tillegg til de 200 som er en del av arrangementet (spillere, trenere, TV, frivillige osv). Jeg har ikke sett noen begrunnelse for hvorfor alle må sitte.
 14. Posse

  Nadderud

  Videoen er bare en moodtape fra Robinho. Det er ikke laget tegninger ennå.
×
×
 • Create New...