Jump to content

Posse

Styret
 • Content Count

  10,942
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  318

Posse last won the day on November 10

Posse had the most liked content!

Community Reputation

12,805

About Posse

 • Rank
  Sinnahippie

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Stabæk

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.stabaek.no

Recent Profile Visitors

2,214 profile views
 1. Takk til alle som var der. For en historisk bra stemning vi har hatt på VIF, Ranheim og LSK away den sesongen her. Deilig når alle bare bryter ut av den rigide og konforme NFF-greia og bare lager kjempestemning, med fantastisk synging både fra SS, frivillige og JR Support, med røyk, bluss og flagg høyt hevet, og uten ulykker eller dårlig stemning. Dere er en drømmegjeng! Fy faen jeg er stolt av dere!
 2. Merk også at DSB, etter å ha blitt avkrevd svar på hvilke forskrifter de mener vi "ikke har satt oss godt nok inn i", kommer med en "oppklaring" på sine sider fredag. Her har de trukket fra og lagt til på sitatene fra forskriften slik at det ser ut som om det vi gjør er i strid med loven.
 3. Nå er det bare kaos. Brannvesenet tror det er nedlagt forbud NFF tror det er samme som før DSB sier det kun er lov på indre bane etter forskrift fra 2002 Alle tre var i samme møte for noen dager siden. Og jeg har lest igjennom både "Forskrift om fyrverkeri og pyrotekniske varer" og "Brann og eksplosjonsvernloven" og ikke funnet noe om publikum, tribune, indre bane, arrangement eller bluss som underbygger noe av det DSB sier i sine tweets og på sine nettsider om hva som er lov og ikke.
 4. Tiden har kommet der vi ikke lenger kan stå med lua i hånda og tigge om tilliten vi har fortjent. https://www.stabaek.no/klubbene-ma-sta-med-supporterne-sine/
 5. Nå kommer det jo frem at de på balkongen kasta en haug med greier og en potteplante før det rant over, så den saken dør nok ut ganske fort. Men ellers tror jeg det er ganske bred enighet om at bluss på tribunen er bra og bluss alle andre steder ikke er så bra.
 6. Jeg vil tro det fortsatt er marginalt bedre enn å preike ned eller ikke preike om. Hvis du og hoffisking vil være forut for deres tid så kan dere kanskje kjøre gjennomsiktig personvernåpenhetsdrakt? Eldrebølgen virker dere allerede å være godt igang med å markere.
 7. Får vi grønn arm på jubileumsdrakta skal jeg kjøpe en drakt for hver dag i uka. Våt drøm. Og lodd ut noen Kärchere a!
 8. Den lå på YouTube husker jeg. Det er en dansk predikant som tar opp hele søkeresultatet når man søker på Jon Knudsen, og en annen gladlaks som tar all plassen når man søker på Jan Fredrik...
 9. Det er allerede en IAO-sang til Old McDonald: IA Olsen hadde en gård I-A I-A O Og på den gården var det en opsjon I-A I-A O Og det var Stengel her og det var Veigar der IAO IAO Inge André Olsen
 10. Vi holder åpent fra etter vi har takket spillerne ja!
 11. Farger fra mitt mobilkamera tatt i hui og hast overført til deres skjermer kan nok gi helt andre fargenyanser enn det er i virkeligheten ja, så det beste er å ta en tur innom containeren og se/prøve ting. Leverandøren anbefalte oss å bruke matchende lys blå fra logoen på detaljene på t-shirt, og hadde vi ikke gjort det hadde det nok vært enda flere forskjellige blåfarger. Så skal det sies at vi sjelden vet helt eksakt hvordan ting ser ut før vi åpner en kasse, for skissene på nett er ganske upresise. Ting som ser svart ut der kan ende opp som ganske lys navy. Vi har hatt skisser til vurdering her på forumet mange ganger, og som regel er smaken som baken og vi ender opp med å velge noe som enkelte kanskje ikke vil like. Men en av de tydeligste tilbakemeldingene vi har fått er at dere ville ha en hettegenser med lomme på magen, og den er tykk og varm og virker å være av god kvalitet. Vi har mange andre t-skjorter hvis denne ikke faller helt i smak det er veldig begrenset opplag, så noe kjempestort restlager får vi nok ikke.
×
×
 • Create New...