Jump to content

Posse

Styret
 • Content Count

  10,966
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  324

Posse last won the day on March 24

Posse had the most liked content!

Community Reputation

12,987

About Posse

 • Rank
  Sinnahippie

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Stabæk

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.stabaek.no

Recent Profile Visitors

2,375 profile views
 1. Siste nyhetsbrev: https://mailchi.mp/fa185d715ed2/blaa-dugnad
 2. https://www.stabak.no/nyheter/blaadugnad--fra-karantene-til-samfunnstjeneste Her er det mange ting vi kan gjøre for å hjelpe!
 3. Det kan godt være de kommer til å ringe rundt til folk snart, men antakelig vil de ha et budskap utover å be om penger eller sesongkort. Jeg håper og tror at klubben vil være sentral i dugnaden i kommunen og nærområdet, og at de som er glade i klubben også finner nytte og glede i å delta.
 4. Vi jobber i disse dager med noe spennende som vil komme i løpet av de neste dagene. I mellomtiden har vi lastet opp en gammel videokassett til dere:
 5. Posse

  Nadderud

  Om du endrer bostedsadresse til tilhengeren din fram til karantena er over kan jeg rygge deg rundt etter hvert som du har malt ferdig. Men uansett, hva har vi igjen å male? Eller er det annet vedlikehold supporterne kan hjelpe til med?
 6. Det viktigste er ikke å beklage, men å løpe fortere enn vektere og politi
 7. Vi kommer nok tilbake til dette når alt det andre greiene er over. Men i utgangspunktet har vi ikke gjort noe som er i strid med lovteksten, det er DSB som har valgt en veldig subjektiv tilnærming + at de har diktet litt. Så det skal være mulig å komme frem til en løsning. Men det er det NFF som kan bruke arbeidstimer på, det var de som saboterte dette i fjor. De er i øyeblikket omtrent der jeg var da jeg begynte research våren 2016. De har fått en del info så det forhåpentligvis går fortere. Hvis de vil da. Det er jo litt pussig at de som jobbet mot oss i fjor plutselig skal jobbe for oss i år.
 8. Jeg prøvde å få tak i gamle kamper for noen år siden, ulempen var at NRK skulle ha ganske mye penger for å finne dem fram - og det er nok ikke bare greit å legge på youtube heller. Dette burde egentlig Fotball Media ha tatt tak i, og putta alt i Media bank sammen med resten. Der har de jo allerede et økosystem for å finne materiale.
 9. https://www.facebook.com/groups/734298130307831/ Det er en del fra Asker og Bærum i Oslo Hjelper Oslo-gruppa, flott om noen som bor der ute vil organisere seg
 10. Hvordan går det for deg?
 11. Sesongkort er ikke like enkelt å autofornye som medlemskap, så vi må liksom overbevise hver enkelt på nytt hvert år. Det er selvsagt mye enklere dersom alle overbeviser seg selv, og så en venn, om å kjøpe sesongkortet først som sist Vi diskuterer naturligvis hva som kan gjøres for å nå ut til enda flere, og er åpne for alle innspill. Kanskje vi må lage en ny musikkvideo?
 12. Men dette er storpolitikk jeg ikke egentlig er så glad i. Jeg vil jo helst bare drikke øl, se på fotball, bruke fyrverkeri og gi pampene buksevann.
 13. Kjapp replikk; formuleringen om at forbundsstyret kan velge å ikke endre regelverket er altså med tanke på hvordan situasjonen er nå. De kan si at de "jobber med en løsning", men samtidig la være å si at de med et pennestrøk kan endre regelverket uten at det trenger å godkjennes av Fotballtinget - så lenge det ikke bryter med et tidligere vedtak Derfor er kanskje den raskeste måten å få til endringer at klubbene og NTF legger direkte press på NFF. Dersom det ikke går kan man som du sier fremme et forslag til Fotballtinget og jobbe rimelig hardt for å få med seg breddeklubbene. Dersom det er en eksakt ordlyd man ønsker seg i reglementet og dette blir vedtatt på tinget, må styret følge opp dette.
 14. Vi sjekket en del i forkant av årets fotballting. Det juristene konkluderte med var at man ikke trengte flertall på fotballtinget for å endre reglementet, fordi dette kan administrasjonen fint gjøre selv. Men det er klart, men kan jo prøve å skape flertall på tinget for et forslag som krever at styret gjør visse endringer (selv om slik jeg leser det er de bare forhindret fra å gjøre nye vedtak), men da må man jo nå ut til x antall breddeklubber.
×
×
 • Create New...