Jump to content

Posse

Styret
 • Content Count

  11,031
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  333

Posse last won the day on May 28

Posse had the most liked content!

Community Reputation

13,774

About Posse

 • Rank
  Permittert

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Stabæk

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.stabaek.no

Recent Profile Visitors

2,567 profile views
 1. Om TV legger på falsk publikumslyd og ballen helt klart er over målstreken, uten at hverken mållinjeteknologi eller VAR griper inn - legger de da på falske reaksjoner og protester fra tribunen? Eller vil det skape et sort moderne fotball-hull som sluker oss alle?
 2. Fra risikosupportere til risikogruppen Dere hørtes bra, og dere hadde fortjent en etterlengtet scoringsjubel.
 3. Plass er angitt på billetten. Kun hovis er åpen. Vår side trenger avstand til benkene.
 4. Jeg skrev litt på egen regning. https://www.stabaek.no/stabaek-support-corona-og-den-moderne-fotballen/
 5. Jeg tror vi kunne funnet 9 helsearbeidere og barn på kreftavdelingen i forbindelse med den første avstemmingen, men hvis vi skal få tak i 200, 500, 1000 helsepersonell og kreftbarn til hver hjemmekamp så er jeg bekymret for både oss og sykehusene
 6. Altså, jeg produserer gjerne et (bedre planlagt) liveshow i sommer som sikrer partnerne eksponering enn at noen parter begynner å be om refusjon eller redusere partnerkontrakter. Når vi først får folk på kamp håper jeg vi prioriterer de som kommer for å se på fotball og er tilstede med kjøtt, blod og engasjement. På en eller annen måte skal vi komme oss igjennom dette spesielle året.
 7. Jeg sa også til Kjetil at dette er slik det føles å prøve å snakke med NFF om pyroteknikk.
 8. Her er reglene for kampene. Klubbene har altså fått dette fredag kveld, og det skal spilles runde på tirsdag. Dette er ekstremt omfattende og det er svært mange ting som klubben må ta hensyn til. Det blir rett og skikkelig kaotisk for å komme i stand. Blant annet må det være 2 meter avstand i ALLE retninger mellom alle på tribunen. Vakter kan kun visitere 15 personer før det må rulleres og vaktene må skifte smittevernutstyr. Det må lages nye kart og planer og mye annet div. https://www.fotball.no/tema/nff-nyheter/viktig-informasjon-vedrorende-koronavirus/protokoller-for-aktivitet-toppfotball/protokoll-for-gjennomforing-av-fotballkamper/#177921 I første omgang må klubben få sette seg inn i hvordan dette skal kunne løses på Nadderud. Jeg vet at det er mange som ønsker seg inn på kamp, men her kan det fort være at det ikke kommer en avklaring før mandag kveld - rett og slett på grunn av den protokollen dere selv kan lese ovenfor. Jeg har sagt at Kjetil må åpne en flaske vin i kveld før han leser noe mer.
 9. Her er reglene for kampene. Klubbene har altså fått dette fredag kveld, og det skal spilles runde på tirsdag. Dette er ekstremt omfattende og det er svært mange ting som klubben må ta hensyn til. Det blir rett og skikkelig kaotisk for å komme i stand. Blant annet må det være 2 meter avstand i ALLE retninger mellom alle på tribunen. Vakter kan kun visitere 15 personer før det må rulleres og vaktene må skifte smittevernutstyr. Det må lages nye kart og planer og mye annet div. https://www.fotball.no/tema/nff-nyheter/viktig-informasjon-vedrorende-koronavirus/protokoller-for-aktivitet-toppfotball/protokoll-for-gjennomforing-av-fotballkamper/#177921 I første omgang må klubben få sette seg inn i hvordan dette skal kunne løses på Nadderud. Jeg vet at det er mange som ønsker seg inn på kamp, men her kan det fort være at det ikke kommer en avklaring før mandag kveld - rett og slett på grunn av den protokollen dere selv kan lese ovenfor. Jeg har sagt at Kjetil må åpne en flaske vin i kveld før han leser noe mer.
 10. Det sendes ut informasjon nå om at 200 personer kan slippes inn som publikum i tillegg til de 200 som er en del av arrangementet (spillere, trenere, TV, frivillige osv). Jeg har ikke sett noen begrunnelse for hvorfor alle må sitte.
 11. Posse

  Nadderud

  Videoen er bare en moodtape fra Robinho. Det er ikke laget tegninger ennå.
 12. Det er mye som er spesielt og rigid ved norske fotballkamper per nå hvis man sammenligner med å kjøre buss, handle i butikken og spise på restaurant. Men nå er vi jo vant med at vi må drikke øl i et adskilt lokale noen hundre meter unna stadion, omgis av stålgjerder på hver rad dersom vi ønsker å stå oppreist, og fratas pyroteknikk vi vanligvis ikke skader oss på. Så holdningen om at fotballsupportere bare såvidt klarer seg sjæl er som den pleier...
 13. Hei ærede medlemmer. Klubbene får i disse dager en protokoll over retningslinjer for de første kampene. Den åpner for at inntil 10 supportere skal få komme inn på stadion. Den legger også følgende premisser: Man må selvsagt være frisk og symptomfri de siste 14 dagene Man blir plassert på et felt på tribunen med god avstand til andre, og får heller ikke "opptre" som supporter. Man får se kampen. Man må ha sesongkort og medlemskap for 2020 Som dere kanskje så i Budstikka så er jeg personlig av den oppfatning at jeg ikke har lyst til å stå og flagge eller lage tifo eller noe slikt nærmest alene på banen og så sette meg i gokk. Jeg er på kamper for å være med dere, i en tett masse som lager lyd og stemning. Men vi er naturligvis heller ikke interesserte i å nekte noen hos oss som har lyst til å gå på kamp på de overnevnte premissene. Det har imidlertid blitt diskutert noen alternativer det siste døgnet. De to vil vi at dere skal være med på å stemme over. Forslag 1: Vi har blitt tilbudt 10 plasser. 1 av disse går til et styremedlem som da har ansvaret for å organisere disse folka, sørge for at retningslinjer etterkommes osv. Resten trekkes blant medlemmer med sesongkort 2020 som melder seg til medlem@stabaek.no med navn osv. Vi trekker ut 9 heldige randomisert. Forslag 2: Vi gir fra oss disse 10 plassene til barneavdelingen på Bærum Sykehus, Aldermandsligaen eller andre i risikogruppen som kanskje ikke får gått på kamp når det slippes opp igjen. Siden dette i utgangspunktet er et gode som er tilbudt Stabæk Supports medlemmer ønsker styret minst 2/3 flertall for alternativ 2 om vi skal si ifra oss billettene. Merk at det er HELT GREIT å mene at medlemmene våre skal ha billetter. Vi er betalende supportere som ofrer svært mye for Stabæk, og det er våre medlemmer som har blitt tilbudt billettene i utgangspunktet.
 14. Er ikke dette premisset? Siste utbetaling i krisepakken for arrangører i frivilligheten som måtte avlyse arrangementer i mars og april, kommer i dag. Våre kamper er utsatt, og konsekvensen av hvor mye redusert inntekt fra tilskuere klubbene ville hatt er ikke klart ennå. Det naturlige ville være å søke innen ordningen avsluttes 31. august, og da med mer tilpassede forbehold.
×
×
 • Create New...