Jump to content

blaasoldat

Bruker
 • Content Count

  2,988
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  41

blaasoldat last won the day on July 17 2019

blaasoldat had the most liked content!

Community Reputation

3,768

About blaasoldat

 • Rank
  junkie +
 • Birthday 06/28/1987

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Midlertidig lokalisert i Ålesund

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

1,109 profile views
 1. https://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2020/hevder-molde-spiller-kan-vaere-ferdig-i-klubben_sto7718740/story.shtml Tobias Svenson kunne vært en spennende signering, masse uforløst potensial.
 2. Det foreligger sikkert allerede en slik avtale! Med Jim som agent blir det fort slik.. Får sikkert en god slump under bordet som han kan booste inn i Bolig utbyggingen sin rett utenfor Molde
 3. Han er 17 år, og trenger både tid og muskler! Tror han blir bra, men trenger tid som alle andre! Oliver med sin turn bakgrunn Og flere vintre hadde musklene på plass da han kom.
 4. Finstad har vært intervjuet x flere, han skal vel inn i en rolle rundt den nye sportssjefen! Men er kommet inn for å kunne hjelpe til med å føre arven videre! En meget god taktisk manøver i mine øyne.
 5. Tusen takk for innsatsen over 22 år i klubben. Lykke til videre, og velkommen tilbake.
 6. Velferdspermisjon til de som har små barn. 16 dagers egenmelding, er også to tiltak andre klubber utnytter før evt permitteringer.
 7. Var vel skiturister fra Nord Italia som fikk alarmen til å gå, de fra Østerrike ble ikke testet da det ikke var pandemi område! Italia var i stadium 4 av 5 alt da det ble oppdaget, Vi gjorde tiltak alt i stadium 1. Spillerne og klubben hadde innført klare regler, deriblant Fokus på håndhygiene, hilse med beina, etc lenge før resten av befolkningen! På den tiden intervjuet er, så hadde mediene laget ett hysteri, så det at @Nr14 mener vi da bør finne oss en ny lege, det er helt skivebom! Jeg kan si det sånn, at jeg i en gruppe på, godkjente reisen til ett annen lag som befant seg der nede, og vi står fortsatt for det valget vi tok, og retningslinjene vi ga. Marbella er fortsatt ikke ett epidemi område, spillerne oppsøkte helt sikkert ikke lokalbefolkning eller store forsamlinger! De hadde nok mye mer fokus på håndhygiene enn oss andre på den tiden.
 8. Sant! Jeg leste ikke før jeg postet! My bad.
 9. AAfk vurderer alle motstandere i årets serie! Nå er turen kommet til oss. https://www.aafk.no/nyheter/pa-motsatt-halvdel-stabaek
 10. Hvor er alternativet med å droppe sommerpause?
 11. Hva med Kristoffer Tønnesen (start) inn for Jeppe Moe? Spennende ung venstreback.
 12. Hvordan mener du FHI har håndtert det krittkverdig? de har daglige oppdateringer, og prøver å belære befolkningen til å ta forhåndsregler! Innfører også diverse forbud. husk vi er i stadium 1 på vei mot 2! Italia oppdaget det da de alt var i stadium 4. Mange nordmenn derimot, som ikke tar ting alvorlig, de en bør kritisere! @Blaakjempe tror nok klubben tar mye mer forhåndsregler enn allmuen Forøvrig! Også når det gjelder opphold og reise!
 13. Sånn generelt: Er en grunn til at FHI tar de forhåndsreglene! Alle som har/eller kjenner noen som har/har hatt kreft, immunsvikt, går på hjertemedisiner eller liknende forstår viktigheten av det! Selv om Rundt 80% kommer fint forbi det, så er det viktig å tenke på alle de andre, ikke bare seg selv!
 14. https://www.stabak.no/nyheter/mathias-15-signerte-proffkontrakt-jeg-vil-spille-i-europa-med-stabaek Velkommen skal du være Mathias! Var dette en av de to ungguttene @ingo pratet om for litt siden?
 15. Direktesport har de også. Koster 1 kr med nettavisen prøve abo 1 mnd.
×
×
 • Create New...