Gå til innhold

blaasoldat

Bruker
  • Innholdsteller

    4 238
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    60

blaasoldat vant dagen sist 24. Juli 2023

blaasoldat hadde mest likt innhold!

Omdømme

7 597

Om blaasoldat

  • Bursdag 28. juni 1987

Profile Information

  • Location
    Midlertidig lokalisert i Ålesund

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk

Nylige profilbesøk

3 096 profilvisninger
  1. Meget viktig involvering før 1-0 målet, skjærer av motspiller, slik at Diabate får en mindre spiller å forholde seg til
  2. Skjer med sendingen i Obos, synd en ikke får med mer av tribunelyden i tv sendingene.
  3. https://www.budstikka.no/ingen-andre-steder-i-arbeidslivet-du-far-oppleve-dette/s/5-55-1683337 Fin artikkel om vår nye daglige leder! Bra Stikka
  4. Helt rått, kommer også i barnestørrelser
  5. Men fy så mye dårlige avleveringer og mottak som kunne gitt oss store sjanser og overtall! Håper disse ferdighetene kommer
  6. Nydelig takk. Akuratt den ja!
  7. Har sikkert vært dårlig til å lete, men har en 2,5 åring som vil se/høre den sangen om da jeg var liten! (Han kan den så klart utenat) Ligger den ute på noen plattform? Burde nesten samlet en liten film portefølje fra feltet! Hadde i hvertfall fått min lille til å høre sangene om og om igjen!
  8. Deilig! Hvor blir konteinerne nå jmf flytting/bygging på stadion?
  9. Meget enig i det! Dog er disse unge spillerne i større grad varierende, de tåler litt annen belastning enn de som er ferdig utvokst! Det er smart å hente inn en til, slik at vi ikke er avhengig av unggutta! Da har Vi også sjansen til å hvile de når belastningen over tid blir for stor! konkurranse om plassene er heller ikke feil! Dog når det kommer til en spiller som Hammy er han i en alder han trenger spilletid! Både for utvikling og motivasjon!
  10. Fødselsdag: 31. december 1999 (23 år) Højde: 1.73 Nationalitet: Dansk Position: Højre kant Fod: Højre Nr. 23 Frederik Ellegaard er en hurtig og teknisk stærk kantspiller, der kan begå sig på alle de offensive positioner. Ellegaard er gennembrudsstærk og en dygtig afslutter, samt en dygtig presspiller. Ellegaard kom til “De Grønne” i sommeren 23 fra AB, hvor han var topscorer i 2. division. Ellegaard har allerede nu markeret sig som en profil for “De Grønne” med flere fine præstationer i både pokalturneringen og NordicBet Ligaen.
  11. Siste dag i vinduet, ingen rykter om denne offensive vi jakter?
  12. Noen som vet hvordan fremdriftsplanen ser ut? De skal starte nå i april, med hva? Og er det noen oversikt over hvordan det er tenkt videre?
  13. Vinge har jo som kjent kamper der ingen ting stemmer, IDag var en slik kamp! Dvs at den er ute av systemet og fremover blir det show!
×
×
  • Opprett ny...