Jump to content

blaasoldat

Bruker
 • Content Count

  2,932
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  41

blaasoldat last won the day on July 17

blaasoldat had the most liked content!

Community Reputation

3,617

About blaasoldat

 • Rank
  junkie +
 • Birthday 06/28/1987

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Midlertidig lokalisert i Ålesund

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

1,000 profile views
 1. https://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2019/hevder-salzburg-onsker-thorstvedt_sto7571439/story.shtml Drypper det evt noen kroner på oss? Eller gikk han som bosman?
 2. Om vi skal spekulere i Instagram bilder, så har Toni ett eget innlegg om Hernandez i dag også.
 3. Nei det er nok feil, han ble hentet fra en av mange stråklubber (i dette tilfellet KFK) som er en av mange klubber under byens flaggskip, Kbk! Ble hentet til KBK i 2016, dvs som 17 år gammel! Så dette blir det samme som at vi henter ett 17 år gammel talent fra en av våre samarbeidsklubben, som velger å gå videre etter 3 år. Jeg regner i hvert fall ikke Sebastian Pedersen som Stabæk utviklet.
 4. Lillevik er vel også ute, nevnt i en eller annen tråd tidligere. Rusike er vel ute, kontrakten utløper? Samme med Gyasi? Toutouh og Skytte reiser vel hjem, Junker prøver en kanskje å forlenge med.
 5. Kbk fansen på egen side mener han er en spennende spiller, de er skuffet over at det ble satset på Dioup og ikke Isaksen! Tror han kan bli god for oss, men det store spm er da: Hvem er på vei ut ? Bohinen? Ola. Askildsen?
 6. Viktigste er vel at en får signere kontrakter lengre enn 3 år på unge spillere!
 7. Fordi tankene hans rundt fotball og utvikling/holding hos yngre spillere, pluss erfaring fra store fotball land er en spennende kombo! Så klart spennende i andre roller på akademiet, men vil ha han inn i en innflytelsesrik rolle!
 8. Det store spørsmålet er om vi klarer å beholde han innad i klubben. Han hadde vært en meget stor ressurs for klubben videre, som f.eks SJEF for akademiet.
 9. De trenger vel ikke reserve? Kunstgress og undervarme, tror vel de er langt mer rustet og vant til sne enn trønderne. Morsomme er at alle første og andre omganger skal starte likt, spennende å se om det blir lange pauser rundt om
 10. Når du velger Jim Solbakken som agent og spiller i blått, da lyser alle mine varsellamper, uansett!
 11. https://video.eurosport.no/fotball/eliteserien/2019/brynhildsen-vil-helst-ikke-bli-behandlet-som-en-bosman-spiller_vid1264740/video.shtml
 12. I følge Eurosport har Styret og IAO har nektet JJ å starte med Ola idag. Litt usikker på hvor smart dette er!
 13. Var det ikke slik at han ville spille college fotball, fikk lov til å dra, men plutselig var klar for viking?
 14. Kunne fort vært 4 av 10, om Thorstvedt hadde blitt
 15. Aron Elis Thrandarson Er frigitt fra AAfk, håper IAO er på ballen! også håper jeg de tar med Gretarsson i samme slengen, neste års beste forsvarsspiller i El
×
×
 • Create New...