Jump to content

blaasoldat

Bruker
 • Content Count

  3,078
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  44

blaasoldat last won the day on September 3

blaasoldat had the most liked content!

Community Reputation

4,041

About blaasoldat

 • Rank
  junkie +
 • Birthday 06/28/1987

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Midlertidig lokalisert i Ålesund

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

1,267 profile views
 1. https://www.vg.no/sport/fotball/i/lE19JG/boli-med-frekk-molde-melding-ikke-for-aa-vaere-overlegen-men-vi-knuser-dem Boli har gått en god skole.
 2. Jeg var på møtet med NFF og toppfotballen når Det ble bestemt at EL skulle få spille kamper og at de skulle åpnes for 200 stk! Der var også ledere og flere i støtteapparat for alle EL klubbene i Norge! Der var beskjeden meget klar om at vi skulle være glad for 200, og at sesongen kom til å bli vanskelig, både økonomisk og gjennomførbar! Lise klavenes ba også instendig om at klubbene ikke skulle gå ut å klage på tilskuerantallet, da det fort kunne ha motsatt effekt, fordi EL er frontfiguren for all annen idrett i landet. Jeg forstår klubbenes og fansens frustrasjon, men slik verden & Norge Er mtp covid-19 p.d.d. Så har vi ikke sterke kort på hånd! I tillegg er det en nedslående forskning på hvor økt smittespredning det er innad i ett kor (Som brukes til sammenlikning med fotball tilskuere). Så er saken enda svakere mtp åpning. Avstandsreglen på min arbeidsplass er nå strammet inn! Det er 1 meter på Ett møte under 15 min, for ansamlinger mer enn15 minutter har det økt til min. 2 meter! Så er da spørsmålet, om vi skulle fulgt dette, hvor mange mennesker kunne Nadderud stadion da tatt??
 3. Jan Jönsson bekrefter at Maatsen er aktuell for troppen mot vestlendingene. Og han er glad spillerne er på vei tilbake. – Darren trente hele dagen. Det er også bra for oss. Luc er heller ikke så langt unna, men er ikke helt med i fritt spill ennå.
 4. Var det en overgangssum i bildet? Eller har B/G gått på milliontap?
 5. Skytte har flyttet sørover... https://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2020/naermer-seg-retur-til-gamleklubben-har-allerede-flyttet-sorover_sto7881244/story.shtml
 6. Ser at Aafk flytter alle sesongkort for 2020 til 2021, slik at de som har sesongkort i år, får sesongkort til neste år i steden.
 7. https://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2020/skadetrobbel-kan-sette-kjepper-i-hjulene-for-bohinen-salg_sto7880699/story.shtml
 8. Får håpe dagens nr 4 får litt tid på banen idag.
 9. Vinduet åpner i morgen, men helt stille på ryktebørsen? Er det ett godt eller dårlig tegn?
 10. IAO har hentet Granli på lån til Aalborg.
 11. Nå er det mye spekulasjoner og dyrking av det negative her! Kassi og Maatsen pushet for tidlig? Emil har spilt med en kjenning, men fortsatt vært bra nok til å spille 90 i nesten alle kamper! Stol på de valgene en trenere og Fysio/leger beslutter!
 12. Er helt rett å ikke møte opp på Pub for å se match i disse tider. Er en grunn til at det tidligere var strenge restriksjoner, og de kommer nok tilbake om smittetallene øker grunnet at enkelte tar alt for lett på situasjonen vi står i per nå. For meg som jobber i sykehus ett annet sted i landet, har jeg for eksempel forbud mot å dra hjem, grunnet økende smittetall på østlandet, hadde det vært ett land hadde det vært rød sone.
 13. «– For en så stor bedrift som Vålerenga, ville det nærmest vært dumt ikke å benytte seg av det virkemiddelet som staten gir oss for å overleve. Ingen ønsker å være permittert, men jeg skjønner godt at de brukte virkemiddelet. At ståa kan være annerledes et halvt år senere, synes ikke jeg er så rart, mener Jørgen Ingebrigtsen.» Merker at jeg ikke synes denne uttalelsen er helt innafor! Så det er greit å snylte på staten, om staten gir åpning for det! Mens andre viser samfunnsansvar og prøver å holde skuten på rett kurs, selv gjennom krisen!
 14. https://direkte.vg.no/eliteserien/news/vaalerenga-kaller-inn-til-pressekonferanse.opUkKDVsR Pressekonferanse på Valle kl 12, mao klar for Vif
×
×
 • Create New...