Jump to content

blaasoldat

Bruker
 • Content Count

  2,770
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  40

blaasoldat last won the day on February 24

blaasoldat had the most liked content!

Community Reputation

3,075

About blaasoldat

 • Rank
  Junkie
 • Birthday 06/28/1987

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Midlertidig lokalisert i Ålesund

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

786 profile views
 1. Så de går uansett for en stadion med åpne sider Ala Skagerak? Eller er det fortsatt mulig med Aker følelsen? Derav også bedre akustikk?
 2. https://www.tv2.no/sport/10677027/ Er utrolig glad for at vi var fritt talende, gjennomtenkte spillere i stallen, som faktisk tørr å rette en finger mot Nøff ..
 3. Fikk bare sett 2 omgang, men er det sommerferie på feltet?
 4. https://www.vg.no/sport/fotball/i/6j52ao/stor-interesse-for-rbks-proevespiller-normalt-naar-du-gaar-fra-liverpool?utm_source=vgfront&utm_content=row-30 Har vi råd, og er attraktive nok, skulle jeg gjerne sett Tagseth i blaatt
 5. Og @alltidblaa @Mortimer @Posse Sine daglige innlegg og filmer
 6. Klubben jobber med 10-12 aktuelle kandidater. Og jobber ut i fra disse. Hvem som er på den listen er ikke meg bekjent, men virker som de i hvert fall har startet arbeidet bredt.
 7. Han vil jeg IKKE ha, og han blir nok ikke lenge i Ålesund heller.
 8. @Jon og @ingo! Print ut listen og ta med på neste møte! Eller lever den på IA sitt kontor i morgen!
 9. Ansetter vi Skullerud, så gjør jeg som @superblaa gjorde med Berg! Jeg leverer inn sesongkortet på dagen!
 10. Kyssesyke (mononukleose) kan være som du nevner i dine innlegg, altså noe en ikke merker i det hele tatt, men for en toppidrettsutøver er det ofte verre enn en liten bagatel, noen har også ettervirkninger i flere år. Det er faktisk bevist at 9-32 % har vedvarende slapphet og trøtthet 6 mnd etter infeksjonen! (0-6 % etter en vanlig øvre luftveisinfeksjon. Uansett er de fleste tilbake i skole/arbeid senest etter 3-4 uker, så tar det vanligvis opptil 2 mnd før en føler seg helt frisk. (Vi får håpe de begge er i den gruppen) og dermed tilbake over sommeren... Det viktigste av alt er at de tar det helt med ro, og gir kroppen best mulig forhold for å la kroppens eget immunforsvar bli kvitt det! Dette er også muligens noe de pådro seg før de dro på samling, da symptomene kommer 2-7 uker etter smittetidspunktet. Dummeste klubben i hvert fall kan gjøre er å tvinge de tilbake for tidlig.
 11. Kan en forvente B/C lag eller er A lags spillerne tilbake i trening?
 12. Vil si jeg har ganske så god oversikt over KBK, da jeg har fulgt med siden de startet opp i 2004 (Familiært), og kjennskap til folk innad i styret av klubben de 10 første årene. De første årene var det stor motstand i byen, mellom byens to store lag (KFK og CFK, alltid vært hatforhold mellom disse to klubbene). Også rundt om i småklubbene rundt om på nordmøre var denne satsingen langt fra populært. Ikke bare mtp navn, men også mtp lokalisasjonen av den nye stadion. Det ble så gjennomført ett møte, som forsonet klubbene og deres supportere opp om KBK som byens nye store flaggskip, og viktigheten i at alle samlet seg rundt dette. Tok noen år, men når KBK etablerte seg i 1 divisjon vokste oppslutningen gradvis, og fan skaren til RBK rundt om i byen falt i takt med resultatene og nærheten til ett opprykk. Ut over denne samlingen rundt laget, "evig stolthet til byn oss". (noe en ser dagsaktuelt nå mtp Bunadsgeriljaen og sykehusstriden mot Molde). Lokale aktører setter ære og prestisje i å være en del av klubben, og det er derfor ikke vanskelig å skaffe gode sponsorer for klubben, som ønsker å være med i lengre tid. Disse sponsorene vet da at de også når ut til hele lokalsamfunnet, med positivt fortegn. Ingen rike onkler meg bekjent, men alle store lokale aktører er med. De ønsket å bygge en helt ny, intim stadion. De brukte tid på å reise rundt i lavere divisjoner i England for å finne noe som kunne passe for byen og ett lag som KBK. Det var også fokus på at stadion ikke skulle være for stor, heller for liten. Stadion ble bygget steg for steg over flere år, dette pga manglende økonomi, og derfor behov for støtte fra lokalt næringsliv og kommune. Husk også at er du fra Kr. sund, så er du Kristiansunder, uansett hvor enn i landet du bor.
 13. På Norge - Honduras i går kostet en 0,5 Øl 8 pln, tilsvarer ca 16 kroner! Var fritt å ta med hvor en du ville, og det funket som bare det. Som supporter følger du med på kampen, og da rekker du ikke drikke deg dritings mens kampen pågår. Gjelder bare å ha bittelitt selvdisiplin.
 14. Ble han tuppet ut? Han ønsket å spille College fotball i usa og fikk lov til det! like etterpå signerte han for viking....
 15. Om en eliteseriespiller trener 37.5 time i uken så bikker du ca 900 timer mer i året enn Martin Sundby! Jeg tipper en fotballspiller trener +/- 10 timer i uken, noe som er utrolig lite, om en kaller seg «toppidrettsutøver»! Og jeg er redd tallet egentlig er mye mindre, da jeg ikke tror noen spillere i Norge trener rundt 520 timer i året! (Som er antall timer f.eks en langrennsløper på 12/13 år trener)! Jeg tror fortsatt at det å lære av andre idretter og øke totalbelastningen er rett vei å gå! All trening trenger ikke være fotballspesifikt, går Ann å løpe,svømme, sykle, gå etc også....
×
×
 • Create New...