Gå til innhold

blaasoldat

Bruker
 • Innholdsteller

  2 672
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  39

blaasoldat vant dagen sist 7. Oktober 2018

blaasoldat hadde mest likt innhold!

Omdømme

2 921

Om blaasoldat

 • Rang
  Junkie
 • Bursdag 28. juni 1987

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Midlertidig lokalisert i Ålesund

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Nylige profilbesøk

623 profilvisninger
 1. blaasoldat

  Nye spillere

  Thorsby ser seg om etter mulig utlån, håper vi kan lokke han hjem en liten periode. Hva tror folk evt om Sonni Natterstad fra Molde? For mange stoppere i klubben og de ønsker å rydde i stallen, han er derfor ikke med på klubbens samling! i følge mine sikre kilder, trener en meget spennende venstre back med AAfk, islands unggutt med noen landskamper tror jeg det var, kanskje vi kan snappe han??
 2. blaasoldat

  John Hou Sæter

  Right back at me..
 3. blaasoldat

  John Hou Sæter

  10*3 =30 15*3= 45 får håpe på det øverste tallet
 4. blaasoldat

  Treningskamper 2019

  http://partizan.rs/202559-moussa-njie-joins-partizan/ ja det er offisielt, og han spiller med drakt 21, med Moussa bakpå.
 5. blaasoldat

  Treningskamper 2019

  Ja det er offisielt, vært ute i flere dager! Han skal spille med Moussa på drakten å!
 6. blaasoldat

  Daniel Granli

  Både Granli og Moussa ble tilbudt kontrakt i sommer! Det sto i hvert fall i avisen, med forbehold om at deres info er bedre enn din/min.
 7. blaasoldat

  Daniel Granli

  Er uansett en uting at egenutviklede unggutter forlater klubben uten å legge igjen en eneste krone! Alle har noe å lære av Boli.
 8. Når en er inne på speaker og under kamp! Spill helst klubbsanger, om en skal spille noe annet, spill noe som gir energi! Mot Godset i siste rundet hørtes det ut som en minneseremoni / begravelse i pausen...
 9. blaasoldat

  Ohi Omoijuanfo

  Gratulerer med dagen, måtte 2019 bli tidenes sesong for deg!
 10. blaasoldat

  Abdul-Basit Agouda

  Kan han trene igjen nå?
 11. Ønsker meg sterkt: 1) mer åpenhet fra klubben, ta oss med! 2) MYE bedre innsats på nettsiden, så klart en skal fokusere på sosiale medier, men nettsiden er alt alt for dårlig.
 12. blaasoldat

  Gaute Larsen

  Ja her kunne jeg tenkt meg en uttalelse fra klubben. En kapasitet som Toni blir sendt ut, og inn får vi en fyr som klubben ikke anseer som dyktig nok for rollen når alt kommer til alt?
 13. blaasoldat

  Gammel blaa aargang!

  Om han går etter sesongen får vi nada nix, (utdanningskompensasjon kanskje?) det er egentlig ganske så kjipt, regner med at klubben hadde håpet på ett salg!
 14. blaasoldat

  Gammel blaa aargang!

  Er det sånn at de vi låner ut til f.eks strømmen fjernes fra våre lønningslister? For samarbeidsklubben er det en vinn/vinn situasjon, få låne gode talenter/spillere gratis og tilgang til en større klubb med trenere/ledelse etc.
 15. blaasoldat

  Gammel blaa aargang!

  Jeg har etterspurt det tidligere! Hvorfor har vi ikke en sammarbeidsklubb? Type i 1 div, hvor vi kan gjøre akuratt det der? låne ut og hente tilbake våre nest beste talenter?
×