Jump to content

blaasoldat

Bruker
 • Content Count

  3,032
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  43

blaasoldat last won the day on June 13

blaasoldat had the most liked content!

Community Reputation

3,912

About blaasoldat

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Midlertidig lokalisert i Ålesund

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

1,198 profile views
 1. https://www.budstikka.no/stabaek-fotball/innrommer-at-overgangsvinduet-ikke-gikk-etter-planen/590936!/ noen med referat?
 2. Kino mangler totalt spilleforståelse som spiss, går på feil løp, oppsøker feil rom når ballene blir slått! Trekker seg i duellene og er rett og slett for veik! Hugo spilte gradvis bedre og bedre, var på store deler av andre omgang, styrte og gestikulerte i angrep! Edvardsen var bedre som spiss sist, enn på kanten idag! Hansen var usynlig! Første omgang var vi ikke på, klarte ikke møte opp til kamp som en bør forvente mot ett lag som Molde! Dog hadde vi gode perioder, og en del gode prestasjoner i perioder! Synes dog Molde slapp billig unna kortene til Saggi idag, var ett par Orange kort som fort burde hatt en annen valør enn Gult/ingen ting! Kitolano, Ellingsen og Hussain lever farlig og på grensen. Gradvis sitter spillet og kombinasjonene, Jonassen blir gradvis bedre, kamp for kamp. Får vi inn en spiss spillerne stoler på, som tar fokus og lager uro på topp, så tror jeg mye kan løsne! Ikke så mørkt som resultatet tilsier.
 3. Kraftig regn skal det mye til at du får i Molde i dag! Kan komme noen små skurer, men ingen ting som klassifiserer som mye nedbør.
 4. Jeg fortalte her på forumet i våres at Valencic ikke ønsker seg tilbake til Stabæk & at klubb/agent/spiller ser etter nye jaktmarker! Info kommer fra klubbkamerat i Finland.
 5. Gratulerer med dagen. måtte du få seier i gave.
 6. https://www.nettavisen.no/sport/mix-hisset-opp-helsingborg-fansen-etter-stortap/3423982641.html Diskerud i hardt vær, alt før han har vært i sin første kamptropp... Kanskje han kan invitere på pølsefest?
 7. Når en ikke kan ha ekte lyd, er det viktig å gi tv seerne følelsen av at det er noe annet enn en haug med organiserte treningskamper! Fotball er best på stadion og med ekte følelser, men når det ikke går, da får en gjøre det best mulig! Ja til publikum lyd på kampene.
 8. Så da Velger en å bryter smittevernsreglene alt på vei til kampen! (Om en ikke er i samme husstand) En skal bare være glade for at samfunnet åpner gradvis og at fotballen får være i fronten for dette! Hvor bedre det går, hvor løsere blir det! Forskning viser at ved sang/skriking i ett kor hvor 1 var positiv ble 60 % smittet! Det er også økende smitte tall i Oslo, noe som fort kunne ført til at alt stenges ned, men likevel fortsetter en gradvis å øke! Se heller glasset som halvfullt enn halvtomt, selv om beskjeden kommer lovlig seint for klubbene!
 9. https://www.nettavisen.no/sportspill/tipping/stabaeks-kaptein-synes-norsk-fotball-er-for-snill---ma-spille-roft-og-toft/3423938007.html liker hans uttalelser rundt OB
 10. Proffkontrakt, som flere andre som ligger i vannskorpen som en håper slår til! Vif på sin side har spillere under amerikansk college modell, hvor de lønner/betaler skolegang etc.
 11. Ja og de har tilbud frem til seriestart! 99 kr mnd
 12. Tidvis? Dette er noe de har fått tilbakemelding på i flere år! I Corona tiden burde det vært høyt prioritert for å opprettholde interessen.
 13. https://www.direktesport.no/event/52d30e20-851c-4bec-a1af-11bde72114e8
 14. https://www.tv2.no/sport/11486566/
×
×
 • Create New...