Jump to content

blaasoldat

Bruker
 • Content Count

  2,888
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  41

blaasoldat last won the day on July 17

blaasoldat had the most liked content!

Community Reputation

3,437

About blaasoldat

 • Rank
  junkie +
 • Birthday 06/28/1987

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Midlertidig lokalisert i Ålesund

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

939 profile views
 1. Kommenatoren til Eurosport sa vel at Kassi sliter med småskader, og at han derfor matches forsiktig! En ting som er verd å merke seg idag, Ronald Hernandez! Han spilte tøft mot Tripic tidlig i kampen, og tok han helt ut av rytmen! En spiller som er en av de skapende kreftene i Viking laget, det er en utrolig viktig og bra prestasjon! Mot AAfk i cupen styrte han alt som foregikk i angrep, frem til Ståle Sæthre(tidligere Stb) ble flyttet ut på høyre back! Imponerende av Ronald
 2. Var vel en gang en dommer kom til en bil uten dekk/felger! Dagens dommer er ufattelig dårlig, på tv er det både klart rødt, for takling på spiller alene igjennom og for å la Viking-spiller tro de er på audition i Hollywood og ikke på Nadderud.
 3. Junker gikk ut med en tydelig kjenning/lyskeskade for 2-3 runder siden! likevel spilt i det siste! Lumanza har Angivelig skranglet siden han kom i sommer! Håper begge er tilbake før sesongen er over.
 4. Nå klarer Kbk å lage gull av folk som også er gode utenfor banen! Er en grunn til at mange uspiselige spillere slår til der oppe.
 5. Aafk sine Islendinger ønsker nye utfordringer. Av disse er det to spillere jeg ønsker meg til oss. Først og desidert den mest undervurderte av de to er Daniel Gretarsson, han har styrt forsvaret til Aafk i år med jernhånd, han sprer en trygghet i hele laget. Uten tvil en spiller med stor fremtid, som fortsatt bare er 23 år. Nummer to, er Thrandarson, en meget viktig duellspiller med en utsøkt pasningsfot, leser spillet bra og kommer med boksåpner pasninger over hele linjen. Hans kontrakt går ut etter sesongen, og kan derfor alt nå diskutere fritt med andre klubber.
 6. Kan noen forklare meg hvordan det er mulig at Hussain ikke ble utvist i denne kampen? Mange stygge taklinger og obstruksjoner, selv rett etter tilsnakk! Var også meget delaktig i tumultene etter taklingen, og da i hvert fall ikke som fredsmegler. Har også hatt stor respekt for Ohi lenge, men det forsvant først etter feiringen hans, deretter å vise 0-2 tegnet til hovedtribunen flere ganger på vei ut! Nei takk for deg, nadderud kan du stryke av listen som «din hjemmebane»
 7. Har enga penger til å ansette noen fra øverste hylle? Trøim er vel på vei ut?
 8. Mener å huske noen på forumet var krasse i uttalelsen da denne ansettelsen var ett faktum. Er det noen som helst håp i at vi kan få tilbake Toni, en eller annen gang? Eller er alle broer brent, og er han blitt en fast kanarifugl ?
 9. Hva er fraværsgrunnen?
 10. Når en ser hva Evjen i Glimt blir solgt til Nederland for, er det ett prov på at de har mer penger enn bare en skarve utdanningskompensasjon! Det er utrolig viktig at klubben tar tak i holdningen hos de unge spillerne og deres foreldre, om vi skal opprettholde ett høyt akademi nivå også i fremtiden! Jeg kaster brannfakkelen: Jeg tror «me, myself and I» holdningene i Stabæk er større enn i andre klubber! I hvert fall virker klubbfølelsen og tilhørighet hos yngre spillere sterkere ute i resten av landet, enn hos våre unge og lovende. Denne holdningsendringen tar tid å endre på, men det er en viktig ting å fokusere på i eget akademi.
 11. Nå bruker enga masse penger på å hente andre klubber beste menn! Når det også er snakk om å betale skolegang, som ved stipend type usa, så har få andre noe å stille opp med
 12. https://www.budstikka.no/stabaek-fotball/stabaek-onsker-jonsson-med-videre-skal-snakkes-i-oktober/522548!/ noen?
 13. For en ambivalent kamp! Fornøyd med uavgjort mot Bodø på bortebane, men å snu kampen x2 for så å rote det bort, det er så surt og unødvendig. Men det skumleste er hvor nakne vi er uten Ola og Kasper! Håper Lysken og Kneet er klart alt til neste kamp.
 14. Bodø fansen fremstår meget uspiselig idag.
 15. Håper ikke lysken til Junker sliter med kunstgress. Han har vært meget viktig etter hans ankomst til klubben.
×
×
 • Create New...