Gå til innhold

PetterS

Bruker
  • Innholdsteller

    52
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

0

Om PetterS

  • Bursdag 22. mai 1920

Profile Information

  • Location
    Lommedalen

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  1. jAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
  2. Han er den spillerern som har størst utelling. Faktisk i hele norge for tiden. ( refererer vg for 3-4 uker siden...)
  3. hører dere på nett radio? Hvor finner man den?
  4. Liker ikke det jeg "ser" nå. Feil utvikling i kampen nå!
  5. Faen! 41584[/snapback] 13 min: Finstad er nære da han får vendt og skutt i samme øyeblikk,men ballen treffer nettveggen. kom igjen Thomas 41588[/snapback] Tror vi burde satse på egne ferdigheter.
  6. Jørgen Pettersen kommer til å spille som en gud mot hødd. Tviler på at det blir noen mål mot oss. Samtidig som Pettersen scorer 1 mål på (!)corner(!).
  7. Hvistendahl!!! Det er jo din jobb å melde på oss! Vi klrer jo ikke datte selv...
  8. Likevel, i fjor var jeg elendig trent og visste at jeg aldri kom til å hevde meg verken på 1. eller 2.laget. I år er det litt annerledes. Syns man skal verdsette tillitt på førstelaget langt større!! 33866[/snapback] Nå er vel dette et Stabæk forum, og ikke diskusjonsforum for L.I.L! Det er vel lite relevant...
  9. Ehhh..... 2. laget Blaaereennblaaest (ole)!!
  10. Dennis Beyer!!! Du bryter den viktigste regelen i livet med å komme med slike påstander! "Alt er relevant, ingenting er relevant. Vi spiller BASIS" Uanstett en fin tråd! Ps! Dennis kom ut fra hulen din og ring meg!
  11. Fint at du sier akkuratt det jeg så til deg istad. Uansett, Pettersen er en fantastsk spiller, det blir nesten for dumt og ikke bruke han. Han er nok den beste spilleren i 1. divisjon på hodet. Leser spillet som en ugle, har overblikk som en fjellørn og passningene hans kunne selv ikke Henrik Ibsen beskrevet bra nok!!! Klassespiller!
×
×
  • Opprett ny...