Jump to content

Hushovd

Bruker
 • Content Count

  366
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Hushovd last won the day on July 31

Hushovd had the most liked content!

Community Reputation

388

About Hushovd

 • Rank
  Rutinert

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

392 profile views
 1. Vi kan ikke drive å sutre over dommeren etter hver bidige kamp. Vi er jo ikke en gjeng med unger! Sammy var ene og alene skyld i det målet. KASSI!!!
 2. Sandberg Hanche Yah Demidov Moe Bohinen Lumanza Skytte Toutouh Brynhildsen Junker Benk: Ulla Hernandez Kassi Kosuke Edvardsen Vetlesen Pignatel
 3. Måtte jo skje. Vi slipper til så ekstremt mange innlegg!
 4. Lagene klare: Sandberg Hernandez Demidov Yah Moe Hugo Skytte Lumanza Bohinen Junker Ola Hansen Hedenstad Hovland Reginiussen Meling Jensen Lundemo Konradsen Akintola Søderlund Adegbenro Rosenborg stiller altså med toppet lag
 5. Jeg synes vi løste det å spille uten naturlige vinger i går på en god måte. Hanche og Jeppe var begge flinke til å bli med oppover. Vi kan imidlertid bli enda flinkere til å vende spillet fort når en av Emil og Hugo tar med seg ballen innover fra sin kantposisjon. Et hav av rom står åpent for backene våre da.
 6. Vetlesen- Skytte-Lumanza- Bohinen Kassi Junker
 7. Blir veldig uforutsigbart å spille imot... Veldig smalt. Får håpe at Hugo er i en 10er rolle og Ola skyves ned på venstrekant, ellers er vi klink avhengig av at Jeppe kommer rundt på venstre og slår inn.
 8. Mine tanker fra kampen i dag; - Jeg synes Skytte var ganske dårlig i dag. Mye slurv og ble enkelt driblet bort flere ganger. Savnet Kassi stort! - Den headingen til Hanche var helt enorm. Lå to mann fra VIF nede i gresset etter scoringen. - Lumanza er fremdeles rusten - Hernandez har vært veldig fraværende de siste kampene. Virker som vi ikke får noe ut av han nå. Ned på backen og Hanche over på venstre? - Braaten løp og kjempet bra i første omgang - Junker var veldig opp og ned. Viser en veldig etterlengtet bakromstrussel, men også til tider veldig usynlig. - Vi må virkelig terpe på treningsfeltet slik at vi har en offensiv plan mot KBK. De siste kampene på Nadderud har det vært vanskelig å se om vi i det hele tatt har noe plan overhodet. - NÅ må vi faen meg snart vinne på hjemmebane.
 9. Der er jeg uenig. Synes Ronald har blitt mye bedre defensivt i år. Imponert over hvor mye han vinner i luften tross sin høyde. Ingenting hadde gledet meg mer om Jeppe hadde funnet storformen, men har vi råd til å vente to måneder på den?
 10. Jeg trodde det først jeg og, men når Stabæk er så dårlige til å forsvare seg kan man ikke ha Jeppe på banen. Hanche er helt krise offensivt, men kan hvertfall forsvare seg. Slik som Jeppe har fremstått i lang tid nå (husk at utenom de målgivende på tampen av fjorårssesongen, var han ganske krise), er det bedre å sikre defensiv stabilitet med Hanche på venstre og Ronald på høyre. Vi er nede i sumpa , og da må vi opptre kynisk bakover. Stabæk er veldig heldige (i forhold til mange av lagene rundt oss) som har så mange kreative midtbanespillere som ikke er avhengige av at backene kommer opp og rundt. Selvfølgelig er det mer "sexy" at Jeppe spiller på venstrebacken enn Hanche, men vi må stikke fingeren i jorda. Vi må nok ett år krige for å holde plassen og da må vi faktisk sende utpå de spillerne som kan forsvare Stabæk sitt mål på en best mulig måte.
 11. Uenig. Hva slags konkurranse har han egentlig hatt de siste sesongene? Jeg skjønner at IA ikke har hentet spillere i Jeppe sin posisjon siden det har vært enormt mye viktigere hull å tette. Tenk hvis han hadde hentet en ny venstreback før stopper og midtbanespiller de siste årene... Jeppe har lenge hatt carte blanche og har ikke hatt den utviklingen som vi hadde håpet på. Se på Granli, han ble bare bedre og bedre. Ja, Jeppe har en veldig god fot , men hvor god er han når ikke den leverer? Jeppe passer ikke inn i 4-4-2 pga hans lite imponerende defensive egenskaper. Ofte feil posisjonert og han slipper til veldig mange innlegg fra sin side. Til tider fremstår han dessverre som en kjegle når motstanderne trykker imot. Han hadde dog vært spennende som vingback i 3-5-2. Jeg har ingenting imot Jeppe som person, men jeg ser ikke helt hvorfor han skal starte lenger.
 12. Noen tanker fra treningen i dag: - Kassi var treningens beste. Var overalt og hadde mange fine mål. - Skytte var som tidligere nevnt god. Han var sterk i duellene og virket trygg med ballen i beina. - Kinoshita var litt opp og ned. Han hadde mange fine vendinger og flikker, men også mye slurvete avleveringer. - Amankwah hever laget . Stor i duellspillet samt tygg med ballen i beina. Natt og dag i forhold til Vihmann. - Hugo virket veldig på i dag. Veldig god. Tydelig at han er spillesugen og vil vise seg frem. - Lumanza trenger tid. Han kom seg utover treningen, men jeg tror kanskje det blir for tidlig med Haugesund kampen. Bør være klar til Enga kampen kanskje? Tydelig å se at han er en klassespiller. Slipper ballen perfekt i spill 3 mot 2 og ser løsninger som ingen andre ser, men er fremdeles rusten. - Kom inn en mørk keeper på siste delen av treningen. Han så ung ut, kanskje en gutte/junior keeper? - Håper Franck og Hernandez dukker opp på treninga de kommende dagene. Skjønte fra en annen tråd at Hernandez er i Venezuela og på vei hjem til Norge.
 13. Jeg er spent på hva som skjer fremover nå. Selger vi noen av Boli, Hernandez eller Kassi? Kommer det noen nye bud på Vetlesen, Brynhildsen eller Bohinen? Forlenger vi med JJ, Geelmuyden og Sandberg? Låner vi ut Aga? Ser vi etter ny venstreback? Og hva skjer egentlig med Sindre Mauritz-Hansen?
×
×
 • Create New...