Jump to content

Hushovd

Bruker
 • Content Count

  403
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Hushovd last won the day on December 29 2019

Hushovd had the most liked content!

Community Reputation

482

About Hushovd

 • Rank
  på grensen til fanatisk

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

517 profile views
 1. Fra den samme artikkelen som bildet er hentet fra får vi vite følgende; - Han sier selv at formen er dårlig og at han i dag hadde klart å spille fotball i høy intensitet i 15-20 minutter. - Han mistet faren sin før jul og la derfor vekk fotballen en liten stund. - Det er belgisk interesse rundt han, men han vil heller bygge opp karrieren i Stabæk - Han vet ikke hvor lenge han skal trene med Stabæk (uker eller måneder). Hans gravide kommer neste uke, så han blir på treningsfeltet hvertfall en liten stund fremover. - JJ sier at de skal kartlegge den fysiske formen for å se hvor stort prosjekt det blir å få han i matchform. Link: https://www.budstikka.no/sport/mistet-faren-og-la-fotballen-vekk-na-vil-hazard-kompisen-el-ghanassy-forsoke-seg-i-stabaek-igjen/568918!/
 2. Hvis han er i form NÅ (eller kommer til å bli det før 1 serierunde), er han hjertelig velkommen. Hvis han ikke er det og trenger mange måneder på å komme tilbake i matchform, så er det "nei takk" fra meg. Vi trenger noen som kan hjelpe laget fra første kamp, ikke først i august/september.
 3. https://www.budstikka.no/stabaek-fotball/stabaek-naermer-seg-i-jakten-pa-sportslig-leder/568565!/ Klubben håper de kan lande ny sportslig leder i løpet av februar
 4. Brauti og Mix glemte jeg faktisk. Synd at Pignatel ikke er med her. Han var heller ikke med på Malta grunnet G-18 samling. Jeg er veldig spent på hvor han ligger i løypa.
 5. Stabæks tropp mot Ham-Kam: Marcus Sandberg Marius Ulla Mats Solheim Andreas Hanche-Olsen Yaw Amankwah Peder Vogt Jeppe Arctander Moe Emil Bohinen Jesper Isaksen Hugo Vetlesen Tortol Lumanza Luc Kassi Magnus Lundal Oliver Edvardsen Fitim Azemi Kosuke Kinoshita - Mangler Pignatel, Brynhildsen, Valencic, Donkin og Rusike. - Ingen prøvespillere i troppen. - Moro med Magnus Lundal i troppen
 6. Jeg liker din optimisme, men samtidig er det (for) mange usikre kort til at "vi TAR medalje" selv med en klassespiss inn. Akkurat nå tenker jeg vår stall er topp 8 uten forsterkninger (da skal alt klaffe mtp skader. Veldig tynt i forsvaret, på kantene og på topp), en god spiss/angrepsspiller fra topp 5 og 3-4 spillere unna medalje. Dette er før vi eventuelt må erstatte de som (kanskje) er på vei ut, enten nå eller til sommeren. - Vi har kontrakter som snart går ut på sentrale spillere. Forsvinner Brynhildsen før sesongstart? IA har sagt at Bohinen skal selges til sommeren og hva skjer med vår kaptein Hanche-Olsen? Sånn det ser ut nå spiller ikke disse tre hele 2020 sesongen i vår drakt. Kanskje vi er heldige med at 1 av 3 gjør det, og da er vi betydelig svekket. - Jeg synes du undervurderer Skytte. Han hadde en fysisk tilstedeværelse vi har lengtet stort etter. Hvorfor drar du frem målpoeng? Skytte sin rolle i Stabæk var ikke å produsere målpoeng. - Det er fryktelig tynt i forsvaret bak Solheim, Hanche-Olsen, Amankwah og Moe. Selv om Vogt og Pignatel er veldig lovende, behøver vi minimum 1 forsvarsspiller til.
 7. Stabæk har avslått bud på Brynhildsen Ellers så sier IA at Bohinen blir solgt til sommeren og han tror at de skal klare å forlenge kontrakten med Bohinen nå.
 8. Interessant at Mix er med til Malta. JJ forteller litt om treningsleiren på Facebook
 9. Da er det mange muligheter ja. På twitter sier Hannover fankontoene at Stabæk krever mer penger fra Hannover (Bild)
 10. Stenger ikke alle de store ligaene sine vinduer i natt?
 11. IA svarer på spørsmål om spillere inn på slutten av videoen. Sier at klubben har bud ute på spillere og tilbudt en spiller kontrakt. Vedkommende kan man også kjøpe etter 31 januar, så hvilke ligaer kan dette være?
 12. Sandberg er ute med sykdom, Amankwah skal trolig spille 45 minutter etter å ha vært litt små skadet i det siste, og trioen Hanche, Bohinen og Brynhildsen drilles alle i 11ern til kampen. (Budstikka)
 13. Dette stemmer selvsagt. Gikk litt fort
 14. Spent på laget imorgen. JJ sier på hjemmesiden at han skal la alle få muligheten til å spille. Skal man tippe at Hanche-Olsen og Bohinen står over pga mulige forhandlinger? 4-3-3 Sandberg Solheim Pignatel Amankwah Moe Vetlesen Lumanza Kassi Edvardsen Azemi Brynhildsen/Valencic Eventuelt: 4-2-3-1 Sandberg Solheim Pignatel Amankwah Moe Lumanza Kassi Edvardsen Valencic Brynhildsen Azemi
 15. Ser på Twitter at diverse Hannover fankontoer sier at Hanche-Olsen kan komme til å bli annonsert etter dagens kamp. De mener at prisen skal ligge på rundt 600 000 euro. IA har tidligere i Budstikka denne uken sagt at det er konkret interesse rundt tre spillere. Han bekreftet at det to av de er Bohinen og Askildsen, men han fortalte ikke hvem den siste er. Han sa også at de ikke hadde kommet like langt med de to andre som de har/hadde med Askildsen.
×
×
 • Create New...