Jump to content

Hushovd

Bruker
 • Content Count

  341
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Hushovd last won the day on January 27

Hushovd had the most liked content!

Community Reputation

297

About Hushovd

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

335 profile views
 1. Hehe. Jeg husker meg gru at han driblet seg selv ut av banen til tider, men spillertypen savner jeg virkelig. Han har enorme ferdigheter en mot en og har også evne til å komme rundt på kanten. Med Rusike og Gyasi skadet nesten hele sesongen og Hanche-Olsen som har spilt venstreback i Moe sitt fravær, har vi vært veldig nakne på kantene. Det har vært null trussel i bakrommet og null innlegg fra en venstrefot. Er ikke rart at Stabæk sitt offensive spill har sett ekstremt tafatt ut. Motstanderlaget kan jo bare pakke inn Boli siden de vet at vingene som vi ofte har brukt ikke er raske eller kan slå inn fra venstre. Jeg håper og tror det offensive hos Stabæk løsner med Rusike og Brynhildsen på kantene, så får Kassi, Skytte, Vetlesen og Bohinen slåss om de to sentrale plassene. Hvis Skytte viser seg som en solid, fysisk og robust spiller, kan man skyve Kassi oppover og Braaten på benk.
 2. Ville vært rart å tro at Bohinen og Vetlesen er bedre på kant enn Moussa. For det er de ikke. Vi har lidd veldig at vi knapt har hatt spillende kanter i stallen. Verken Vetlesen eller Bohinen kommer til sin rett på kanten.
 3. – Den kampen kommer for tidlig for Wormgoor og Barmen. De blir ikke klare, sier Brann-trener Lars Arne Nilsen til Bergensavisen etter siste trening før onsdagens avreise. Kaptein Wormgoor tror selv at han heller ikke rekker eliteseriekampen mot Stabæk søndag. – Det skal holde hardt, for å være ærlig. Vi må være smarte og ta tiden til hjelp. Forhåpentligvis kan jeg være helt klar til neste E-cupkamp neste torsdag, sier Wormgoor.
 4. Bra det IA, men det viktigste du gjør i år er å forlenge med Sandberg. Og hvertfal ikke selg han nå.
 5. Ingen Børkeeiet i dag grunnet medisinsk sjekk hos Brøndby. Hvem tar han sin plass? Jeg håper dette kan fremskyve Hernandez inn som kant. Sandberg Hanche Strømnes Demidov Moe Hernandez Kassi Bohinen Ola Hugo Braaten Selv om Ola har vært svak i det siste, trenger vi løpskraften hans fra start i dag. Så får Gyasi, Geelmuyden eller Kirk komme inn etterhvert.
 6. Noen som var på treningen? Starter Hernandez?
 7. Blir Geelmuyden klar? Håper på dette laget: Sandberg Hanche Vihmann Demidov Moe Gyasi Tobias Hugo Bohinen Braaten Kassi
 8. Ronald burde ha puttet for 2 minutter siden!
 9. + Jeppe spiller 90 og Gyasi spiller 79 + Geelmuyden med flere gode involveringer + Braaten løper MYE. Tydeligvis i ordentlig form nå. Det blir viktig fremover. + Vi evner å sette et lite trykk på Viking med en mann mindre - Forsvaret er jo helt katastrofe som vanlig. - Gir bort så ufattelig mye dødballer imot - Opptrer som redde kyllinger i dueller. Hjelper ikke med fancy nærteknikk hvis man ikke kan vinne en eneste duell - Boli. Sto der med hendene på ryggen uten noen protester når han fikk kortet. Et eller annet dritt har skjedd.
 10. Wow. Der ble Vihmann pisset på
 11. Må Boli stå over i serien?
 12. Veldig deilig seier. Ola må en tur på benken nå. Virker helt ut av det. Inn med Geelmuyden? Hva skjer med Gyasi egentlig? Er det noe poeng å ha han på benken hvis han aldri får muligheten uansett?
 13. Fy faen så dårlig vi var i dag. Noe av det mest tamløse jeg har sett noen gang
×
×
 • Create New...