Jump to content

Hushovd

Bruker
 • Content Count

  411
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Hushovd last won the day on December 29 2019

Hushovd had the most liked content!

Community Reputation

497

About Hushovd

 • Rank
  på grensen til fanatisk

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

557 profile views
 1. Enig. IA sa vel før han dro at de ser på både forsvarsspiller og angrepsspiller
 2. Det spørs vel. Ikke at Gall ikke blir bra, men hvis opsjonen er på Junker/Skytte nivå blir det for dyrt for oss.
 3. Veldig interessant å høre på. Håper IA eller nye sportssjefen klarer å forlenge kontraktene til Hanche og Pignatel.
 4. https://www.budstikka.no/fotball/her-er-stabaeks-permisjons-mareritt-kan-ga-glipp-av-titalls-millioner/575120!/ IA sier her at Stabæk skal gjøre alt de kan for å ikke permittere spillerne. Han sier også at klubben ønsker å få inn to nye spillere (forsvarsspiller og kantspiller) som kan gå rett inn på laget og styrke konkurransen. Dette vil være permanente overganger.
 5. Hushovd

  Nadderud

  Er det noe nytt rundt nye Nadderud, @Jon?
 6. Vet ikke om dette er nevnt noe sted; (TV 2) " Daglig leder i Stabæk, Jon Tunold, opplyser til TV 2 at det torsdag sendes ut permitteringsvarsel til rundt 35 ansatte. Foreløpig dreier det seg om personer i administrasjonen og trenere på akademiet. Klubben holdt et telefonmøte onsdag hvor dette ble kommunisert. - Folk har forståelse for at dette er en utfordrende situasjon for alle. For en del finnes det ikke arbeidsoppgaver for øyeblikket, sier han. - Hva med elitespillere på herre- og damesiden? - Vi kommer til å ha samtaler med dem. Vi har en egen person i styret som kjører prosessen med kvinnelaget, og jeg har en dialog med spillerutvalget på herresiden. Det blir i hvert fall ikke sendt ut noe permitteringsvarsel på herresiden før jeg har diskutert med dem. Han sier Stabæk i utgangspunktet er i en god posisjon likviditetsmessig. - Men jeg ser at vi vil få utfordringer både på kort og lang sikt. Det viktigste for oss er å sikre økonomien og driften gjennom hele året. Per nå, hvis vi starter opp igjen i mai, ser jeg ikke umiddelbart store utfordringer. Men vi er nødt til å gjøre permitteringer og kostnadsbesparelser for å klare oss gjennom året. "
 7. Hushovd

  Nadderud

  Det stinker tomme tribuner mot Odd.
 8. Håper han kan gjøre som Emil Bohinen; Signere en ny kontrakt, slik at Stabæk sitter igjen med enda mer penger.
 9. Fra den samme artikkelen som bildet er hentet fra får vi vite følgende; - Han sier selv at formen er dårlig og at han i dag hadde klart å spille fotball i høy intensitet i 15-20 minutter. - Han mistet faren sin før jul og la derfor vekk fotballen en liten stund. - Det er belgisk interesse rundt han, men han vil heller bygge opp karrieren i Stabæk - Han vet ikke hvor lenge han skal trene med Stabæk (uker eller måneder). Hans gravide kommer neste uke, så han blir på treningsfeltet hvertfall en liten stund fremover. - JJ sier at de skal kartlegge den fysiske formen for å se hvor stort prosjekt det blir å få han i matchform. Link: https://www.budstikka.no/sport/mistet-faren-og-la-fotballen-vekk-na-vil-hazard-kompisen-el-ghanassy-forsoke-seg-i-stabaek-igjen/568918!/
 10. Hvis han er i form NÅ (eller kommer til å bli det før 1 serierunde), er han hjertelig velkommen. Hvis han ikke er det og trenger mange måneder på å komme tilbake i matchform, så er det "nei takk" fra meg. Vi trenger noen som kan hjelpe laget fra første kamp, ikke først i august/september.
 11. https://www.budstikka.no/stabaek-fotball/stabaek-naermer-seg-i-jakten-pa-sportslig-leder/568565!/ Klubben håper de kan lande ny sportslig leder i løpet av februar
 12. Brauti og Mix glemte jeg faktisk. Synd at Pignatel ikke er med her. Han var heller ikke med på Malta grunnet G-18 samling. Jeg er veldig spent på hvor han ligger i løypa.
 13. Stabæks tropp mot Ham-Kam: Marcus Sandberg Marius Ulla Mats Solheim Andreas Hanche-Olsen Yaw Amankwah Peder Vogt Jeppe Arctander Moe Emil Bohinen Jesper Isaksen Hugo Vetlesen Tortol Lumanza Luc Kassi Magnus Lundal Oliver Edvardsen Fitim Azemi Kosuke Kinoshita - Mangler Pignatel, Brynhildsen, Valencic, Donkin og Rusike. - Ingen prøvespillere i troppen. - Moro med Magnus Lundal i troppen
 14. Jeg liker din optimisme, men samtidig er det (for) mange usikre kort til at "vi TAR medalje" selv med en klassespiss inn. Akkurat nå tenker jeg vår stall er topp 8 uten forsterkninger (da skal alt klaffe mtp skader. Veldig tynt i forsvaret, på kantene og på topp), en god spiss/angrepsspiller fra topp 5 og 3-4 spillere unna medalje. Dette er før vi eventuelt må erstatte de som (kanskje) er på vei ut, enten nå eller til sommeren. - Vi har kontrakter som snart går ut på sentrale spillere. Forsvinner Brynhildsen før sesongstart? IA har sagt at Bohinen skal selges til sommeren og hva skjer med vår kaptein Hanche-Olsen? Sånn det ser ut nå spiller ikke disse tre hele 2020 sesongen i vår drakt. Kanskje vi er heldige med at 1 av 3 gjør det, og da er vi betydelig svekket. - Jeg synes du undervurderer Skytte. Han hadde en fysisk tilstedeværelse vi har lengtet stort etter. Hvorfor drar du frem målpoeng? Skytte sin rolle i Stabæk var ikke å produsere målpoeng. - Det er fryktelig tynt i forsvaret bak Solheim, Hanche-Olsen, Amankwah og Moe. Selv om Vogt og Pignatel er veldig lovende, behøver vi minimum 1 forsvarsspiller til.
 15. Stabæk har avslått bud på Brynhildsen Ellers så sier IA at Bohinen blir solgt til sommeren og han tror at de skal klare å forlenge kontrakten med Bohinen nå.
×
×
 • Create New...