Jump to content

Hushovd

Bruker
 • Content Count

  366
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Hushovd

 1. Vi kan ikke drive å sutre over dommeren etter hver bidige kamp. Vi er jo ikke en gjeng med unger! Sammy var ene og alene skyld i det målet. KASSI!!!
 2. Faen Sammy. Slipp den jævla ballen
 3. Sandberg Hanche Yah Demidov Moe Bohinen Lumanza Skytte Toutouh Brynhildsen Junker Benk: Ulla Hernandez Kassi Kosuke Edvardsen Vetlesen Pignatel
 4. Måtte jo skje. Vi slipper til så ekstremt mange innlegg!
 5. Lagene klare: Sandberg Hernandez Demidov Yah Moe Hugo Skytte Lumanza Bohinen Junker Ola Hansen Hedenstad Hovland Reginiussen Meling Jensen Lundemo Konradsen Akintola Søderlund Adegbenro Rosenborg stiller altså med toppet lag
 6. Jeg synes vi løste det å spille uten naturlige vinger i går på en god måte. Hanche og Jeppe var begge flinke til å bli med oppover. Vi kan imidlertid bli enda flinkere til å vende spillet fort når en av Emil og Hugo tar med seg ballen innover fra sin kantposisjon. Et hav av rom står åpent for backene våre da.
 7. Vetlesen- Skytte-Lumanza- Bohinen Kassi Junker
 8. Blir veldig uforutsigbart å spille imot... Veldig smalt. Får håpe at Hugo er i en 10er rolle og Ola skyves ned på venstrekant, ellers er vi klink avhengig av at Jeppe kommer rundt på venstre og slår inn.
 9. Mine tanker fra kampen i dag; - Jeg synes Skytte var ganske dårlig i dag. Mye slurv og ble enkelt driblet bort flere ganger. Savnet Kassi stort! - Den headingen til Hanche var helt enorm. Lå to mann fra VIF nede i gresset etter scoringen. - Lumanza er fremdeles rusten - Hernandez har vært veldig fraværende de siste kampene. Virker som vi ikke får noe ut av han nå. Ned på backen og Hanche over på venstre? - Braaten løp og kjempet bra i første omgang - Junker var veldig opp og ned. Viser en veldig etterlengtet bakromstrussel, men også til tider veldig usynlig. - Vi må virkelig terpe på treningsfeltet slik at vi har en offensiv plan mot KBK. De siste kampene på Nadderud har det vært vanskelig å se om vi i det hele tatt har noe plan overhodet. - NÅ må vi faen meg snart vinne på hjemmebane.
 10. Der er jeg uenig. Synes Ronald har blitt mye bedre defensivt i år. Imponert over hvor mye han vinner i luften tross sin høyde. Ingenting hadde gledet meg mer om Jeppe hadde funnet storformen, men har vi råd til å vente to måneder på den?
 11. Jeg trodde det først jeg og, men når Stabæk er så dårlige til å forsvare seg kan man ikke ha Jeppe på banen. Hanche er helt krise offensivt, men kan hvertfall forsvare seg. Slik som Jeppe har fremstått i lang tid nå (husk at utenom de målgivende på tampen av fjorårssesongen, var han ganske krise), er det bedre å sikre defensiv stabilitet med Hanche på venstre og Ronald på høyre. Vi er nede i sumpa , og da må vi opptre kynisk bakover. Stabæk er veldig heldige (i forhold til mange av lagene rundt oss) som har så mange kreative midtbanespillere som ikke er avhengige av at backene kommer opp og rundt. Selvfølgelig er det mer "sexy" at Jeppe spiller på venstrebacken enn Hanche, men vi må stikke fingeren i jorda. Vi må nok ett år krige for å holde plassen og da må vi faktisk sende utpå de spillerne som kan forsvare Stabæk sitt mål på en best mulig måte.
 12. Uenig. Hva slags konkurranse har han egentlig hatt de siste sesongene? Jeg skjønner at IA ikke har hentet spillere i Jeppe sin posisjon siden det har vært enormt mye viktigere hull å tette. Tenk hvis han hadde hentet en ny venstreback før stopper og midtbanespiller de siste årene... Jeppe har lenge hatt carte blanche og har ikke hatt den utviklingen som vi hadde håpet på. Se på Granli, han ble bare bedre og bedre. Ja, Jeppe har en veldig god fot , men hvor god er han når ikke den leverer? Jeppe passer ikke inn i 4-4-2 pga hans lite imponerende defensive egenskaper. Ofte feil posisjonert og han slipper til veldig mange innlegg fra sin side. Til tider fremstår han dessverre som en kjegle når motstanderne trykker imot. Han hadde dog vært spennende som vingback i 3-5-2. Jeg har ingenting imot Jeppe som person, men jeg ser ikke helt hvorfor han skal starte lenger.
 13. Noen tanker fra treningen i dag: - Kassi var treningens beste. Var overalt og hadde mange fine mål. - Skytte var som tidligere nevnt god. Han var sterk i duellene og virket trygg med ballen i beina. - Kinoshita var litt opp og ned. Han hadde mange fine vendinger og flikker, men også mye slurvete avleveringer. - Amankwah hever laget . Stor i duellspillet samt tygg med ballen i beina. Natt og dag i forhold til Vihmann. - Hugo virket veldig på i dag. Veldig god. Tydelig at han er spillesugen og vil vise seg frem. - Lumanza trenger tid. Han kom seg utover treningen, men jeg tror kanskje det blir for tidlig med Haugesund kampen. Bør være klar til Enga kampen kanskje? Tydelig å se at han er en klassespiller. Slipper ballen perfekt i spill 3 mot 2 og ser løsninger som ingen andre ser, men er fremdeles rusten. - Kom inn en mørk keeper på siste delen av treningen. Han så ung ut, kanskje en gutte/junior keeper? - Håper Franck og Hernandez dukker opp på treninga de kommende dagene. Skjønte fra en annen tråd at Hernandez er i Venezuela og på vei hjem til Norge.
 14. Jeg er spent på hva som skjer fremover nå. Selger vi noen av Boli, Hernandez eller Kassi? Kommer det noen nye bud på Vetlesen, Brynhildsen eller Bohinen? Forlenger vi med JJ, Geelmuyden og Sandberg? Låner vi ut Aga? Ser vi etter ny venstreback? Og hva skjer egentlig med Sindre Mauritz-Hansen?
 15. Spent på matchformen til Yah, Skytte og Lumanza. De to førstnevnte har vært på feltet lenge nå og burde vel være i form? Samme med Rusike. Tviler på at Lumanza starter mot Haugesund, men hadde vært fryktelig deilig å ha han klar fra start til Enga kampen 14 august. Prøver meg på noen oppstillinger; mot Haugesund: Sandberg Hernandez Yah Demidov Hanche-Olsen Rusike Kassi Skytte Bohinen Braaten Boli mot Vålerenga: Sandberg Hernandez Yah Demidov Hanche-Olsen Rusike Lumanza Skytte Bohinen Kassi Boli
 16. Hvis Boli blir, burde en av disse to bli lånt ut? Eller beholde begge for å styrke 2.laget?
 17. Selvsagt er det dritt hvis han får karantene for det der, men for meg er det et langt større problem; at vi ikke evner å forsvare oss. Vi oppfører oss som direkte guttespillere og det smerter meg stort å se spillere i den vakre blaa drakten som ikke gir 100%. Det er så vanvittig mye potensial i denne troppen som drukner i slikt forsvarsspill. Hvis JJ får karantene, så får han fremdeles en hel uke med gutta på feltet. At han ikke står der på benken er veldig kjipt, men ikke krise. Det feige duellspillet, hodeløse posisjoneringen og labre innsatsen er krise
 18. Veldig unødvendig tap føler jeg. Vi var best i store deler av kampen, men vi er så jævla juniorer i enkelte situasjoner. Skjer de samme feilene kamp etter kamp. Jeg merker at det blir godt med to ukers pause fra dette laget. Hva har skjedd med Hugo? Helt naken i det siste. Ja, han spiller ikke i sin favorittposisjon, men innsatsen hans er helt bak mål! Jeppe er katastrofe. Drit nå i at JJ blir utvist. Det er ikke der problemet ligger. Spillere og supportere må se seg selv litt i speilet. Det er ikke alle andre rundt oss (motstandere, dommere) som gjør oss ræva. Det klarer vi helt fint selv.
 19. Jeg er veldig lite fan av Hanche på venstre backen, men Jeppe er jo helt krise. Hanche kan hvertfall forsvare seg, selv om han er dårlig offensivt. Jeppe er veldig svak defensivt og svak offensivt nå. Håper Jeppe slår tilbake i august!
 20. Kommentar til alle sjansene han får. Vi har ikke råd til at han brenner så mye. Den headingen var riktignok en god prestasjon. Nydelig ball fra Emil og perfekt løp, men Opdal viser klasse. Den første headingen på corneren er krise av Boli
 21. Faen ass. Boli, du må sette de der. Orker ikke et 1-0 tap nå. Dagens kamp viser hvor tydelig vi mangler rene kanter fra start. Det har vært flere situasjoner der Hugo kunne utfordret en mot en, men slår heller ballen bakover. Emil og Kassi har vært store. Hernandez må få ballen vekk med en gang, ikke drive å surre med ballen i beina i egen 16.
 22. Er Strømnes og Moe klare til dagens kamp? Hvis ja, håper jeg at vi kjører Hernandez på høyre kant.
 23. Rolig nå. Ingen grunn til slik tone. VG sin egen TV guide sier at det er Molde-S08 som vises imorgen. Dplay sin egen TV guide sier også det samme. Stabæk og Tvkampen melder at Brann-Stabæk går på Eurosport pluss. Vi får se hvem som har rett imorgen, men ingen grunn til å leke verdensmester.
 24. Joachim Jonsson med analyse av Stabæk sin vårsesong og hva de bør gjøre i sommer
×
×
 • Create New...