Jump to content

Blaatter

Bruker
 • Content Count

  901
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5

About Blaatter

 • Rank
  Kverrulant

Profile Information

 • Location
  G-feltet, Telenor Arena
 1. Leeenge siden jeg har vært her inne, men nå lurer jeg på hva som skjer. IA uttalte da virkelig at det kom til å skje en god del før jul...Noen av dere som vet noe håndfast??
 2. Hvorfor ikke? - Inge André Olsen, 2011 Fordi hvis han blir en skuksess, så har ikke stabæk råd til å holde på han, og vi får heller ikke solgt han... ?? Logisk...
 3. Hvorfor kun ett år på Ondo?
 4. Denne tråden her illustrerer greit hvorfor jeg ikke titter innom her så ofte som tidligere.. Noen helt sinnsyke metaforer. Ja ja... Neste år er det blanke ark for samtlige igjen.
 5. Vi trenger forsterkninger på topp OGSÅ. Hadde vi hatt en spiss med normal effektivitet, hadde Banan signert seg for 7-10 mål hittil denne sesongen. Vet absolutt ikke om Helle er rette mann... Føler vi har gjort tilsvarende før uten å lykkes...(E. Olsen, A. Strand)
 6. Man blir så JÆÆVLIG frustrert. 3 bytter før 55 minutter. Dette kan bli en driit-tøff høst! Banan kunne igjen hatt 2-3 mål..
 7. "Stabæk scorer mot spillets gang"..?? BLØ for drakta.
 8. Han ene (som nesten sikkert forsvinner), er for å kutte lønnskostnader. Den andre vil vel utenlands og Stabæk vil ikke hindre han..
 9. Vi trenger forsterkninger!! Har fra meget solide kilder at MINST 1, sannsynligvis 2 av spillerne som har spilt i første-elveren vil forsvinne i overgangsvinduet.. Ikke bra!
 10. Den absolutt viktigste mannen for Stabæk den senere tid! Jeg gir IKKE faen i om han drar til RBK. Ser INGEN grunn til at han skal gjøre det. Frykter det. Tror det. Men skjønner ikke...Penger ja vel. Ambisjoner om CL, ja vel....men det har de vel i Herenveen også? Uansett, frykter at han tar med seg noen av spillerne også. Blir iltranes forbanna hvis han tar med seg Farnerud f.eks!
 11. Tømmernes på topp ja...er noen uker siden sist.
 12. ...og det er det jeg tror/frykter kommer til å skje. "Partene" er blitt enige om å legge lokk på saken. Jønsson har gitt muntlig ja til RBK. Stabæk har fått greie på dette. De skjønner at de ikke klarer å holde han her mot sin vilje etc etc....Stabæk jobber med å få ny trener på plass til etter sommerpausen. I mellomtiden later vi som ingenting har skjedd, og fortsetter som vanlig...
 13. Har noen trener noengang sagt "absolutt ikke" ...?? Selvsagt ikke. Man behandler hverandre med respekt, og man vil jo ikke brenne broer, man en gang i fremtiden kan få bruk for.... Janne kommer nok ikke til å uttale seg på den måten mange av oss hadde ønsket... Han er rett å slett for profesjonell til det.
×
×
 • Create New...