Jump to content

Kaizer Alphonse

Bruker
 • Content Count

  1,474
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Kaizer Alphonse last won the day on July 1

Kaizer Alphonse had the most liked content!

Community Reputation

1,396

About Kaizer Alphonse

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Jevnaker

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

733 profile views
 1. Helt enig. Min kommentar var bare et forsøk på humor.
 2. Godt at VAR sitter på fasit... umulig å skjønne for andre.
 3. Aalborg v Horsens. Granli mot Lange. Aalborg vant 1-0.
 4. Vel, jeg sliter ihverfall veldig med å se hva som er Botheims beste egenskaper på banen. Han er ingen notorisk målscorer (i likhet med Kinoshita), men han mangler også tempo, og heller ikke evnen til å frigjøre seg fra motspiller verken med og uten ball. I tillegg er han ikke direkte farlig i feltet. Da står vi med 2 dårlige spisser, hvorav en løper mye og setter press på motstander noe som igjen åpner for brudd. Jeg vet hvem jeg hadde valgt, 10 av 10 ganger. Botheim er som du nevner fortsatt ung og muligens ikke ferdig utviklet, men du verden for en lang vei han har foran seg for å bli en eliteseriespiss.
 5. Ok, Botheim hadde en tofots-dragning. Bortsett fra det vant han lite dueller, gikk seg fast og klarte ikke holde på ball. Kino løp mye, startet press tidlig som igjen førte til at vi klarte å bryte tidlig. Jeg påstår ikke at Kino var god, men han bidro mer enn sin spissmakker. Et annet poeng: Kino har faktisk scoret mål i år.
 6. Der får vi bare være enige om å være uenige.
 7. Betyr dette Botheim på benk resten av året? Tusen takk Darren!!!
 8. Dette er det aller, aller, aller verste jeg har sett av oss. Dette er langt under 2012-nivå til og med.
 9. Kanskje tryggest at han tar de. Da unngår vi ihvertfall kontring i mot...
 10. Vi har bare Botheim på lån ut sesongen?
 11. Ok, vi taper kampen, vi er ikke knallgode, og vi skaper ikke allverdens med sjanser. Men dette var virkelig et steg opp fra tidligere kamper (også de vi har vunnet). Med to spisser står vi høyere i banen, og resultatet er at vi er at gjenvinner ball nærmere motstanderens mål enn tidligere i sesongen. Tidligere har det sett ut som vi har satt inn et samlet press først på egen 16 meter, og at vi derfor ikke har klart å etablere noe eget spill. Til tider ligger vi med veldig god avstand mellom lagdelene, og det er kun litt dårlige valg/dårlig presisjon/tilfeldigheter som gjør at vi ikke bryter igjennom. Og som andre har nevnt tidligere i tråden, vi har to i metallet. Er ikke helt enig i at Bohinen var dårlig i dag. Han hadde flere gode involveringer, og brukte tid der han måtte bruke tid for ikke å skape brudd i mot. Virkelig synd at Lundal måtte av banen. Han er en type spiller som finner rom og åpninger, og kunne fort ha bikket denne kampen i vår favør.
×
×
 • Create New...