Gå til innhold

trond

Bruker
  • Innholdsteller

    196
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

47

Profile Information

  • Location
    Oslo

Nylige profilbesøk

704 profilvisninger
  1. Er det bestemt hvor stadion skal ligge? Var snakk om at dagens stadion kunne brukes frem til ny stadion stod ferdig?
  2. Bohinen er jo på vei ut. Kassi ønsker seg ut, etter å ha vært her veldig lenge. Vi har solgt Askildsen og det er jo ikke lenge siden Børkeeiet forsvant. Ser at Lumanza signerte for 4 år, men klarer ikke fri meg fra tanken på at også han er et noe usikkert kort. Hvorfor skal en belgier som i form er for god for Eliteserien holde på her i flere sesonger? Kommer han i form og interesse utenfra melder seg så forsvinner han, ser jeg for meg. Gitt den situasjonen tenker jeg at en Skytte inn nå hadde vært helt perfekt. Selv om sentral midtbane ser greit ut på papiret nå kan det veldig fort endre seg. Jeg vet selvsagt ingenting om lønnskrav og pris, men hadde BG mulighet til å hente han, er jeg rimelig sikker på at vi også hadde det. Vi vet allerede at han presterer bra i laget. Tror vi dreit på draget der.
  3. Det ser ikke riktig ut med Skytte i BG drakt. Han burde spilt i blått. Han var god i fjor
  4. Hvorfor vurderes han da? Dersom vi allerede har en ny stopper på vei inn?
  5. Overraskende lite optimisme å spore her. 1-0 er et veldig, veldig bra utgangspunkt. Scorer vi mål i Ålesund må de vinne med 2 mål. Det er et utrolig kjipt utganspunkt for Ålesund. De må vinne, samtidig som det nærmest vil være katastrofe for dem å slippe inn mål. Ikke enkelt for dem i det hele tatt det. Jeg tenker vi er et laaangt steg nærmere fornyet eliteseriespill. Vi klarer oss med uavgjort, vi kan til og med klare oss med et tap. Dette er jeg rimelig sikker på at vi klarer.
  6. Basert på kvalikk kampene er det en veldig god signering!!
  7. Jeg er villig til å sette veldig mye på at Bob ikke drar til Molde. Skal det være interessant å bytte fra Stabæk til Molde må man ha litt tidsperspektiv på det. Molde skal ikke spille i Europa neste år, og kommer antagelig til å måtte bygge mye nytt. Mange spillere som nok har sett på Molde som en fin anledning til å komme seg ut i Europa gjen, har nå vært der en stund. Det vil nok bli utskiftninger og bygging av et nytt lag. Det tar (normalt) litt tid. Ingenting nå som tyder på at Molde blir vesentlig bedre enn Stabæk neste sesong. Det er i det hele tatt svært merkelig at Molde har tilbudt Bob kontrakt. Når de nå bytter trener (igjen) skulle man tro de satset på en de kunne ha en stund. Er det realistisk å ha Bob i mer enn 2 år? Det er jo ikke det! Dersom ikke Bob forsvinner ut av landet fortsetter han i Stabæk mot lovnad om å få dra så raskt det dukker opp noe interessant fra en større liga.
  8. Kan noen få gitt beskjed til Bradley om dette? Fullt fokus på kampen om 4 dager der altså.... Jeeez!
  9. Næss var ikke i offside, se videolinken rett over her, så annulleringen er feil. Det er på det rene og ikke noe å diskutere. Det er imidlertid umulig for dommeren å få det med seg med sikkerhet. Ser du situasjonen i vanlig film er det lett å skjønne at han vinker. Det er det at man på død og liv ikke skal ha videodømming vi kan takke denne annulleringen for.
  10. Det er overhodet INGENTING som tyder på at dagens Stabæklag skal rykke ned. INGENTING! Vi ligger ikke ille til på tabellen, vi taper ikke kamper vi strengt tatt burde vunnet og vi har ikke en formpil som peker nedover. Tvert i mot ligger vi relativt trygt plassert på tabellen, vi vant akkurat en av sesongens vanskeligste bortekamper og formpilen peker jevnt oppover. Antagelig er vi et av ligaens 5 beste lag akkurat for øyeblikket. Et nedrykk er usannsynlig.
  11. Når det gjelder det røde kortet - etter den siste touchen ville ikke vif spilleren vært i nærheten av å rekke ballen, den hadde keeperen GÅTT ut og klarert.
  12. Du quoter deg selv fordi du mener at Boli ikke var mellom 12 og 21 de to årene han var her før han signerte A-kontrakt, eller fordi du mener han ikke var spiller i Stabæk de to årene?
  13. Dersom det stemmer at Boli var i klubben i 2 år før han signerte A-kontrakt er det tilknytningen han hadde til klubben i disse to årene og hvilken tilknytning som regelverket krever som er avgjørende for om han allerede nå er å regne som en lokalt utviklet spiller. I et rundskriv som redegjør for reglene, heter det at en spiller må ha "spilt for" en norsk klubb.Akkurat hva som ligger i "spilt for" vet jeg ikke. Kanskje må man ha vært medlem av klubben, kanskje må man ha hatt spillerlisens for klubben, kanskje begge deler. Dersom det er betalt forsikring for Boli i 2011, høres det jo definitivt ut som om han har hatt en tilknytning til Stabæk det året, som tilsier at han har "spilt for" Stabæk også i 2011. I så fall er han å regne som en lokalt utviklet spiller.
  14. Du kan kanskje bekrefte at han som 12-21 åring ikke har spilt 3 sesonger i Norge? Han er norsk statsborger så det kan vel tenkes at han har bodd og spilt her tidligere?
  15. Vedrørende egenutviklede spillere Reglene finner man på NFF sine sider. Jeg oppsummerer her. Først er det et krav til stallens størrelse. Stallen kan inneholde minimum 20-, maksimalt 25 spillere. Uavhengig av antall spillere i troppen (innenfor minimums og maksimumskravene) skal minst 16 spillerne være såkalte lokalt utviklede spillere. For å være en lokalt utviklet spiller må man ha spilt for en norsk klubb i minimum 3 hele sesonger eller 36 måneder (trenger ikke være etterfølgende sesonger/måneder) mens spilleren er fra 12 til 21 år. Tidligere var tallet 15-21, nå er det altså fra 12. Hele den sesongen hvor spilleren fyller 21 teller med i beregningen. En spiller som fylte 21 år i februar i fjor vil altså få hele den forrige sesongen som tellende ved vurderingen av om han er en lokalt utviklet spiller eller ikke. Av disse 16 må minst 2 være såkalt klubbutviklede spillere, altså spilt minimum 3 sesonger /36 måneder fra alder 12-21 i den aktuelle klubben. Så, vi MÅ altså ha 16 lokalt utviklede spillere, og kan i tillegg ha inntil 9 såkalte "fri spillere". Skal vi ha 9 så får vi altså en stall på 25 spillere, ettersom 16+9 er 25. Vi burde jo ikke ha en stall på 25, men det er en annen sak. Hvilke konsekvenser disse reglene får for vår stall, kjenner jeg ikke da jeg ikke har god nok oversikt over stallen. Boli og Kassi har jo spilt 2 hele sesonger for A-laget, men har de ikke vært i klubben i mer enn 36 måneder? De var jo tilknyttet klubben før de fikk A-lagskontrakter? Dette er muligens spørsmål som bør vurderes. Kanskje er de allerede å regne som lokalt utviklede spillere og ikke først etter at kommende sesong er over? Hva med Mande? Hva med Rasheed? Har han spilt for en norsk klubb i 3 sesonger mellom 12-21, eller har han kun spilt i Sverige? Når det gjelder håndhevelsen av disse reglene er jeg usikker. Jeg heller imidlertid i mot at dette er lisenskriterier, som innebærer at klubber som ikke overholder bestemmelsene må fremlegge en plan for hvordan klubben skal komme i overensstemmelse med disse. Vår plan kan i såfall være at problemet løser seg selv ganske raskt når spillere om ikke lenge går over til å regnes som lokalt utviklede spillere. På bakgrunn av min kunnskap kan følgende spillere med sikkerhet regnes som fri spillere Timmi Ville Henderson Adu Stephens (dersom han signeres) mens jeg er usikker på disse: Mande Boli Kassi Rasheed
×
×
  • Opprett ny...