Gå til innhold

Henry

Bruker
  • Innholdsteller

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

0
  1. Det er et mirakel det vi har sett av stabæk i år, jeg har aldri sett stabæk så gode som i år. De kommer til å knuse all motstand i tippeligan og da kommer de til europa neste år og det blir en stor suksee. Heia stabæk, elsker å se stabæk for tiden de jobber som ett team som leter etter suksee og de vil eurobre europa merk mine ord. Stabæk uansett!!
  2. Knutsen er en spiller av rang, det har ikke grodd så bra i stabæk på over 40 år. Stabæk viser muskler i 1div i år og jeg ser ingen som kan slå de, det er bare å innse at stabæk er på vei mot eliteserien og videre ut i europa. Tror faktisk de kan kjempe om en triumf i champions league. Stabæk har talenter i verdensklasse. Som ikke vil ha problemer med å hevde seg i europa. Bare se vent å se....Knutsen er en stjerne som kan bringe laget opp mot nye høyder.Og han holder moralen oppe i laget, har keeper egenskaper som Buffon og Dida bare kan drømme om!!!
  3. Knutsen er en spiller av rang, det har ikke grodd så bra i stabæk på over 40 år. Stabæk viser muskler i 1div i år og jeg ser ingen som kan slå de, det er bare å innse at stabæk er på vei mot eliteserien og videre ut i europa. Tror faktisk de kan kjempe om en triumf i champions league. Stabæk har talenter i verdensklasse. Som ikke vil ha problemer med å hevde seg i europa. Bare se vent å se....Knutsen er en stjerne som kan bringe laget opp mot nye høyder.Og han holder moralen oppe i laget, har keeper egenskaper som Buffon og Dida bare kan drømme om!!!
  4. Enig enig ingen er så dårlig som han!!! Bare Martin Andresen har vært dårligere i stabæktrøya
  5. Gå vekk!!! Bli borte!!! 36662[/snapback] Støtter berba fult ut, han har kunnskaper av ypperste rang!!! Sersjanten slår til igjen!!!
×
×
  • Opprett ny...