Jump to content

joogs

Bruker
 • Content Count

  1,386
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

joogs last won the day on August 30 2017

joogs had the most liked content!

Community Reputation

1,084

About joogs

 • Rank
  Mye større enn Allah
 • Birthday 08/27/1994

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Hosle

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

548 profile views
 1. Så laget ser ut til å bli: Sandberg Hanche-Vadim-Yaw-Moe Lumanza-Bohinen-Skytte Ola-Junker-Totto regner ikke med at vi legger om til 4-4-2 etter suksessen vi har hatt med 4-3-3?
 2. Klart årsbeste. 4-3-3 kler dette laget veldig godt. Skytte, Lumanza, Bohinen - ren klasse.
 3. Kjenner SMH personlig og han er ikke useriøst pga skader eller noe annet. Skader gjør riktignok at man ikke kan gjøre jobben sin som fotballspiller, og dermed kanskje gjøre andre ting en vanlige fotballspillere i sesong gjør. Skaden er en overbelastningsskade som ble feilbehandlet til å begynne med, som har gjort at behandlingstiden har vart mye lenger enn først antatt
 4. Trener som streiker seg til en ny klubb, da har man hørt det og..
 5. Krim-Jim representerer vel Ola.. de var etter han i vinter og
 6. Stor overgang fra Bekkestua til brøndby, for å si det mildt.
 7. Det var tilfellet at Toni forsøkte å ta fra han bindet
 8. Sier litt om VG-børsen. Kirk fullstendig naken på dette nivået, selvom han hadde et par raid like før han heldigvis ble byttet ut. 1v1 defensivt det dårligste jeg har sett av en profesjonell fotballspiller
 9. Sagt med humor ja, de ler i studio når han sier det.
 10. Kun lettøl i europa-kamper. I Superligaen får de servere alminnelig øl
 11. Ser ut som Tripic faller ganske hardt når Sandberg dytter han, men han har seg selv å takke som faller som en sekk. Han svarer egentlig ganske bra for seg i pauseintervjuet, skal ikke se bort fra at Viking bevisst forsøker å fyre opp våre unge urutinerte gutter.
 12. Kan sikkert hende Stikka fikk idéen herfra, men de vurderer jo alle sammen da, ikke bare de gode... så det er jo ikke nødvendigvis en gladsak, at sist han traff skikkelig var Lumanza. IAO blir bedømt etter sin egen tidligere prestasjon (Lumanza, Ba, Dio, El Ghanassy m.fl), men med det budsjettet Stabæk opererer med så er det ikke spesielt enkelt å hente klassespillere hver eneste gang. Noen ganger bommer mann. Man må forvente at det er en tid mellom hver gang, også skal det legges til at STB har lagt om strategien for å fortsette å utvikle akademi-spillere. Se på 99-årgangen, det er ikke normalt at en årgang leverer 5 eliteseriespillere (ink Thorstvedt og Vetlesen (00)). Det hadde vært feil å ikke satse på en slik årgang. På toppen av denne listen så ligger Dio som kom tilnærmet gratis og la igjen 20-25 mill. Om Børkeeiet går til sommeren så kan det, økonomisk sett, være en tilsvarende historie. Stabæk skal bygge dette laget rundt akademiet, supplert av noen mer etablerte eliteseriespillere (Hanche, Moe, Luc, Sandberg etc). Det er det som er klubbens uttalte målsetting.
×
×
 • Create New...