Jump to content

ErikErik

FairFans
 • Content Count

  1,674
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

ErikErik last won the day on November 7 2019

ErikErik had the most liked content!

Community Reputation

965

About ErikErik

 • Rank
  Vinghalf
 • Birthday 11/15/1979

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  1357

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk Jets

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

586 profile views
 1. Sikkert tidlig å konkludere. Men hvis jeg skulle stolt på noen rundt hvordan dette smitter og hvordan viruset oppfører seg i forskjellige temperaturer så tror jeg at kinesere ville vært høyt på min liste. Studiet sier dog ikke noe om at alt skal «blåse over» når det blir varmt, bare at viruset ikke er like «potent» med tanke på overføring til nye bærere..
 2. De som skal ha peiling, sier jo at den optimale temperaturen for smitte er 8.7 grader. Mer eller mindre samme temp som vi har på Bekkestua i dag. Rundt 20 på Marbella. Så fra et smitteperspektiv så vil vel dette tilsi at det er tryggere å være der det er varmt enn der det er tidlig vårvær, slik som her..? Billig sprit å vaske hender med er jo også lett tilgjengelig. Men for all del, spillere kan bli smittet.. Der som her..
 3. Det blåser bra der oppe.. Føler seg sikkert hjemme.
 4. Takk! Sorry for at jeg er slapp.. Sitter i kø på vei hjem fra vinterferie..
 5. HVIS det er hold i alle ryktene (stort HVIS), så tror jeg Bo forstår at 6-7M kr er lite for han. Når Askildsen går for 20, Ronald går for £500-1,2 og tobbe går for 15 (innad i Norden). i en forhandling så er det ofte lurt å kontre med et tall litt høyere enn det man hadde godtatt. Så hvis vi kontret med 35, så hadde vi kanskje latt han gå for 25? Synes ikke det er å prise han ut av markedet.. særlig når det er snakk om en klubb som jager opprykk til PL..
 6. Jeg spiser min hatt og beklager sarkasme hvis dette blir noe av.
 7. Ganske sikker på at det var tidligere.. Rundt 2000
 8. Hvis man får han i nærheten av samme form som i Glimt så bør dette bli veldig bra.. Direkte og fin. lumanza i form vil kunne fore han bra med baller.
 9. En legende har forlatt oss. Som Ingo antyder, Peders rolle i galskapens begynnelse er større enn mange skjønner. Uten han, hadde man trolig ikke vært der vi er nå.
 10. Sarpsborg hjemme på Eurosport nå..
 11. Ikke dumt med Dag Eilif på en humpete Nadderudmatte i første runde. Kan bli humoristisk det
 12. Kanskje på tide å finne frem realismetråden?
 13. Sportslig har er han nok en god kandidat ja, men det kreves en viss kommersiell teft og strategisk sluhet å være Sports-dir som Stephanois antyder. Er derfor skeptisk til de aller fleste forslag jeg har sett.Tror det evt. blir vanskelig å erstatte IA innen for dagens lønnsrammer for stillingen - ender trolig opp med å betale dobbelt så mye for halvparten av jobben til IA. Kunne fått Andresen til å la noen andre ta over Skeidar (kan vel ikke gå så mye dårligere enn nå), så kunne kanskje han blitt noe hvis han har blitt en smule mindre narsissistisk siden han var i enga. Trolig er han bedre på fotball enn møbler.
×
×
 • Create New...