Jump to content

ErikErik

FairFans
 • Content Count

  1,573
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

ErikErik last won the day on March 20 2018

ErikErik had the most liked content!

Community Reputation

757

About ErikErik

 • Rank
  Vinghalf
 • Birthday 11/15/1979

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  1357

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk Jets

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

425 profile views
 1. Ja takk, men dessverre relativt urealistisk.. Jeg vil tro at Ola vil være intressant for langt større klubber enn oss hvis han skulle bli kjøpt ut av sin nåværende kontrakt..
 2. Bo bør ta straffer. Ikke noe å diskutere (etter min oppfatning ). Reneste og mest stabile tilslaget i troppen.
 3. Han er knapt nok noe vidunder med ball langs bakken nei.. men det gjelder litt å unngå å sette han alene i de situasjonene også.. men for all del, kan godt bli vår Karadas på tampen av kamper hvis Yaw kommer inn og gjør seg fortjent til plassen.
 4. Hernandez bør brukes mer ja.. helt åpen på kant store deler av kampen.. fin target for demidov.. men han har vel ikke presis nok fot til det.. bedre å banke blindt rett frem i frustrasjon..
 5. Hvis demidov i det hele tatt skal slå langt (mener andre bør gjøre dette), så må det være mulig å ikke slå rett frem over hode på Boli hver gang.. «Umulig» å gjøre noe med de ballene
 6. Eurosport player er en europeisk abonnements-tjeneste. Innholdet følger eurosports rettigheter i det landet du oppholder deg i. Get/TWE er norske og innholdet vil være tilsvarende som om du skulle streame i Norge. Edit: Slik var det ihvertfall tidligere og man fikk da italienske kommentatorer i Italia. Men jeg ser StabækJR sier det har fungert for han/hun, så det er mulig det ikke er slik lenger.
 7. Appene til Get og Telenor fungerer fint i utlandet. Helt rett som du sier Odd, tror man faktisk som abonnent i Norge har rett til å se distributørenes i innhold i hele verden, ikke bare EU. Altså ikke bare norsk innhold men Tour de france, PGA tour og alle andre interessante begivenheter kan følges via disse appene. Tour de france på italiensk har en viss sjarm, men i lengden er det Ok å få med seg litt info også på en 5 timer sending. Uansett Spania fungerer. Så RBK kampen fra Lerkendal i fjor fra en solseng i charterhelvete. Barna fikk is til dessert den kvelden.
 8. Han spilte stort sett alt i oppkjøringen, så ble det kjøpt inn noen ekstra fortsterkninger rett før overgangsvinduet stengte. Spilt 2 cupkamper og 1 innhopp til å i sesongen (før i går).
 9. Granli med sin første seriekamp fra start i går mot MFF. 0-0 og 90 min på Daniel
 10. Fått fordøyd kampen litt og sitter igjen med følgende: - Sandberg er meget solid. Matchvinnerredninger og tryggere i feltet enn vi er vant til. Kan med fordel forbedre utspill og raske i gangsettinger. - Jeppe - godt å ha en venstrebent back igang. Litt å hente på form. - Strømnes - betraktelig bedre som stopper enn back. - Demi -synes vi får mer eller mindre det vi kan forvente ut av han. Kriging og guts. - AHO - bedre på høyre enn venstre back. Mer vilje enn evne til tider. - Hugo - mer eller mindre usynlig. Søker seg innover for å bli involvert og vi blir smale. - Bohinen - personlig favoritt, men han kommer ikke til sin rett på kant. Bør spille sentralt da han også søker seg innover. - Tobbe - mye farlige ball-tap og dårligere pasningkvalitet enn vi har vært vant til fra denne fyren. Kan muligens ha godt av å hvile seg litt mer i form etter sykdom og småskader. - Kassi - Mangler litt fortsatt på å være den spilleren vi vet han kan være - Omoya - Jobber og kriger bra. kan med fordel sette mer fart rett på mål og heller prøve skudd fra distanse til tider i stedet for å prøve å dra ut motstanderen stillestående. - Ola - Synes vi får mer eller mindre det jeg forventer av Ola. Mangler rutine og smartness i en del involveringen, men kommer allikevel til våre største sjanser (hvis jeg ikke husker feil). Ronaldo inn for AHO og Raymond inn for Tobbe ( Bohinen inn sentralt) mot Godset.
 11. Forskjellige spillere.. men begge burde absolutt hatt kort.. ikke bare «sistemann»
 12. Yaw, Weeman og Great wall of China hadde vært en grei 3er på dødball..
 13. Dette er tynn suppe ass.. strømnes har vel 2 pasninger fremover. Kirk har negativ fart og innsats..
 14. 90 vel? uansett, ser relativit bankers ut med tanke på startplass når turneringen starter.:
×
×
 • Create New...