Jump to content

ErikErik

FairFans
 • Content Count

  1,551
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

ErikErik last won the day on March 20 2018

ErikErik had the most liked content!

Community Reputation

722

About ErikErik

 • Rank
  Vinghalf
 • Birthday 11/15/1979

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  1357

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk Jets

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

358 profile views
 1. Jeg mener på ingen måte at det er bra å tape fordi vi pleier å gjøre det. Men selv om vi var på kanten til ubrukelige i går, så blir lite bedre av å krisemaksimere situasjonen. Vi må ha 4+ poeng de neste to kampene for å ikke bli hektet helt av.. Defensive dødballer er forsatt under pari.. Kanskje på tide å bytte ut Hanche - som egentlig burde ha de fysiske forutsettningene til å være en bauta på dødball, men som det virker som sliter med konsentrasjonen. Håper Mokhtar og Ola får hver sin omgang mot Glimt. Ikke bekymret for at Mokhtar hadde en laber kamp for Blaget. Motivasjonen for å spille norsk 3 div er trolig ikke på topp for en som har spillt på betraktelig høyere nivå tidligere. Uproft? ja - Forståelig? ja..
 2. Tap mot/i Haugesund er isolert sett ingen katastrofe eller overaskelse. De siste 10 årene har vi 1 seire, 4 uavgjort og 15 tap i Tippeligaen/Eliteserien i Rogaland. Småpene 0.35 poeng per kamp. Ganske sjukt. 4 poeng etter LSK, RBK, Molde og Haugesund er en poengsum jeg hadde vært fornøyd med hvis noen hadde spurt meg før sesongen. Det er de neste kampene som avgjør om starten er OK eller skandaløs. Uansett må vi opp mange knepp hvis vi skal dra med oss 4 eller 6 poeng på de neste to kampene (Glimt og Mjøndalen). Og med tanke på at kampene etter dette er Brann(Hjemme) og Viking (I Rogaland), så trenger vi fort minumum 4 poeng mot glimt og Mjøndalen for å ha 1 poeng per kamp etter 8 kamper. 1 poeng per kamp holder KANSKJE (trolig ikke) til kvalik. Glimt har til gode å ta poeng på naturgress i år , la oss håpe at dette fortsetter.
 3. Jeg er essensielt enig med han jeg også.. Det er fremtoningen hans jeg har problemer med..
 4. OK, da tolket du meg rett. Men til evt. som øsnker å lage krig, så er ikke dette mitt formål. Måtte bare få sagt det. Er ferdig nå. Beklager.. 😦
 5. Var ikke ment som oppigleri mot Mikkel. Bare en utsang om at jeg synes Demidov er 2Cool4School nå.. Men det er mulig det bare er jeg som har blitt gammel.. Det er kanskje innafor å være kjekkas når man sliter benken på et lag i bunnen av Eliteserien?
 6. Jeg er selvsagt enig i at Seier og poeng er viktig, men faen så cocky og kjekkas Demidov fremstår i det intervjuet.. Kom deg ned på bakken, fokuser på fotball - ikke kjekkaseri og morsomheter.
 7. Voldsomt til skryt da..
 8. Husk at det er andre ting enn spillere som kan selges til Kina.. TV-rettigheter er nevnt - og jeg er nok enig i at disse rettighetene primært er rettet mot bettingmarkedet i Kina mer enn genuine fans av Norsk fotball. Uansett, rettighetene er solgt for at det trolig er en liten promille av kinas befolkning som ønsker å se Norsk fotball (trolig med gamblingøyemed). Hvis feks, tippeligaen får en halv promille av kinas befolkning som seere (usikker på hvor realistisk dette er) så utgjør det et marked som er stort nok til å ønske å bruke penger på det med tanke om å selge mer av sine produkter/tjenester lokalt i kina. Så hvis relasjonen kan gjøre at vi får en eller flere nye sponsorer (drakt eller bane) så ser jeg lite negativt ved det. Med en kinesisk spiller som trolig får en del spilletid i løpet av sesongen gjør vel oss bare mer atraktive i forhold til å tiltrekke oss sponsorer. Vi må slutte å lete etter negative ting og konspirasjonsteorier..
 9. Spørs om vi ikke primært bør bruke han på kunstgress til Nadderud er i litt bedre forfatning.
 10. Hyggelig å se at han drar av Ødegård og Thorsby.. Er vel en liten tunell på Ødegård etterhvert der også..
 11. Helt klart ikke den klokeste uttalelsen av en med formelle verv i klubben.. men gjort er gjort og spist er spist. Tunold tar en prat med Rich og alle lærer av episoden.. Lets move on.. ikke verdt å lage intern turbulens bare fordi man er stressa for hva som evt. dukker opp av forsterkninger.. kumbaya my lord osv..
 12. Meling var vel RBKs nest beste spiller i fjor.. Lojalt å gi han tyn etter 1 dårlig kamp (som trolig kom litt for tidlig med tanke på skade)..
 13. Noen som skal på treningen?
 14. Jeg tror Sun er klar. Men driller på trening kan tyde på at Strømnes og Vihman starter ja.
×
×
 • Create New...