Jump to content

ErikErik

FairFans
 • Content Count

  1,717
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

ErikErik last won the day on November 7 2019

ErikErik had the most liked content!

Community Reputation

1,043

About ErikErik

 • Rank
  Vinghalf
 • Birthday 11/15/1979

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  1357

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk Jets

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

671 profile views
 1. Nei av å være skadet.. la opp og dro på jakt. Skal muligens studere
 2. https://finansavisen.no/nyheter/sport/2020/09/01/7562064/stabaek-vil-gi-eierne-utbytte-etter-godt-ar Spesiellt... Styret finner altså ikke alternative måter å investere disse pengene på ?
 3. Oppført som back, men ut fra høydepunkter så var han relativt offensiv og fin. Ikke veldig spennende eller intressant, men litt moro: Lette litt etter noen kommentarer fra kampen, og kom over en artikkel fra da han ble presentert som Nimes-spiller.. Ganske sikker på at dette var første og siste gang Birger blir presentert som spiller sammen med en som er 10cm laver enn seg.. Ser nesten ut som en kjempe
 4. Ikke unormalt å få senskader av slike prestasjoner.. Faen så skuffende og dårlig. Begge backene er jo helt nakne, Bo og Lumanza vender hjemover med ballen hver jævla gang, veikt og uten guts på topp, sirrup over hele linja. Slet vi med underlaget eller? (ikke at gresset så så gærnt ut - søker bare en årsak til at vi kan være så utrolig dårlige) Har vi blitt for godt vant med en strøken Nadderudmatte? Synes spillere sklei over en lav sko, og ballbehandlingen var under pari.
 5. Rødt kort for å hindre overgang i 95. Minutt er nok innafor i Italia.. Får nok mer cred enn hets for det..
 6. Bør vurdere 5 bak for å prøve å demme opp for løp mellom back og stopper hvis vi legger oss lavt. Vi er generelt nakne til å dekke opp 45 gradere i boks også.. På papiret er dette så godt som avgjort, men jeg har nesten bedre følelse før denne kampen enn mot start.. ingenting å tape. Bare å kline til!
 7. https://www.vgtv.no/video/199540/nedverdigende-og-smaapinlig Bra han reiste seg etter denne ydmykelsen. Denne Nico Mickelson var forøvrig spennende.
 8. Hadde helt klart vært positivt med en Dio på topp.. Men poenget er vel at vi kollektivt skaper nok sjanser til å ta poeng. Kinoshita bidrar helt klart mindre enn ønsket, men har ihvertfall 1 avslutning i denne kampen som kunne blitt farlig med litt flyt.
 9. 1 mål, 2 i metallet og en blåst over på åpent mål fra 6 meter. Vi skaper mer mot Molde enn mot Møndalen. Molde er gode og vinner fortjent, men skaper ikke så mye store sjanser utenom målene. Vi taper ikke denne kampen pga. Kinoshita. Vi taper fordi vi slipper inn 2-3 billige mål. Blir uansett spennende å se hva denne raske hollenderen har å by på. Vi har jo hatt hell med Nederlandske spisser tidligere. (🙃)
 10. Får håpe Helland går inn som spillende trener
 11. Rødt kort og straffe imot. corona setter sine spor på Lerkendal
×
×
 • Create New...