Gå til innhold

ErikErik

FairFans
 • Innholdsteller

  1 511
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  4

ErikErik vant dagen sist 20. Mars 2018

ErikErik hadde mest likt innhold!

Omdømme

676

Om ErikErik

 • Rang
  Vinghalf
 • Bursdag 15. nov. 1979

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  1357

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk Jets

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 1. ErikErik

  Nye spillere

  Han har rutine da!.. 1 av 2 er ikke galt..
 2. ErikErik

  Troppen 2019

  Jeg håper vi alle er enige i at forsvaret var vel var fjorårets svakeste lagdel. Man har enn så lenge ikke gjort noe for å forbedre denne lagdelen. Ja, enkelte spillere har blitt ett år mer rutinert. Men man har også mistet han som kom inn og fikk "orden" på midtforsvaret, samt at Demidov har blitt ett år tregere. Vi kan ha så morsomme og raske vinger og spisser vi bare vil, men hvis det ikke blir bedre ordning defensivt så blir det en kamp om å overleve i år igjen.
 3. ErikErik

  Dagens Trening

  Voksen videostørrelse..
 4. ErikErik

  Ola Brynhildsen

  Jo..
 5. ErikErik

  Ola Brynhildsen

  Er vel greit å avslå første bud, jeg er enig at det vil være i overkant å tro at man skal få 5+ for Ola. Er vel snakk om 10%+ av årsbudsjettet? Så hvis ikke rakettsalget har slått alle rekorder så bør det jo vurderes seriøst. Særlig hvis Moussa er klar for ny kontrakt..
 6. ErikErik

  Troppen 2019

  https://www.transfermarkt.com/mikael-dyrestam/profil/spieler/96043 Kunne han her vært noe? Bossmann nå.. Noen som husker han fra Aafk? Mulig kostbar mtp. lønn..
 7. ErikErik

  I A Olsen

  Skal vi ikke selge Sæther til Huawei a? Kommer langt med £20-30 mill 👍😆
 8. Beholder vi de offensive spillerne bør vi trolig slippe å hente inn noe der(dog lite trolig at ikke noen blir snappet opp). prioritet bør legges på: Def mid. med rutine Stopper med rutine venstreback med rutine ( og spilleforståelse) helt til boli blir solgt, da må vi forsterke der også.. Digg at vi klarte oss. Tross alt fortjent over 2 kamper, men spillemessig var dette tynn suppe. 🍺
 9. Ingen som tilfeldigvis har tilgang til denne? https://www.google.com/url?rct=j&sa=t&url=https://www.smp.no/100Sport/fotball/Dette-frykter-Bohinen-mest-hos-Stabak-265331b.html&ct=ga&cd=CAEYACoUMTU0NTQ1NDUwMTkzMzM2NzkzNTIyGjU4ZGJjYTA0ZGVlMjUyYTI6Y29tOm5vOlVT&usg=AFQjCNEbC1Tw4cTTtIgnVebiI6RB0ZL3aw
 10. ErikErik

  Kamptråd: Stabæk - Godset

  Helt riktig! Kardinalfeil nummer 1 å la den ballen i det hele tatt treffe bakken. Vi kan ikke være redde for å ikke vinne en luftduell med Tokmac. God spiller med ball, men ikke akkurat en Flo i luften . Synes Granli virket unormalt nervøs store deler av kampen. Mye rart. Magisk atmosfære på Nadderud på lørdag. Bra med kok fra både SS og østfløyen, kaldt og godt. Nesten som Worldcup i Ljusdal. På dager som denne setter jeg faktisk pris på løpebanen - er ett eller annet med den hvite «rammen» rundt banen som varmer.. «Opp i ringa» nå. Skal være mulig å ta kvalik’n hjem.
 11. Har etterlyst drakter for små barn et par ganger jeg også.. De mener det ikke er noe marked for det. Hva er minste kvantum man kan trykke opp av smådrakter? Det må da være et marked for et par hundre drakter i hver størrelse???
 12. ErikErik

  Kamptråd Stabæk-Molde 19/8

  Greit nok at han er ung og trolig blir bedre, men jeg synes vi får han litt vel ofte? Han har dømt 13 kamper i eliteserien til nå(i år).. 4 (30%) av dem mot oss (alle hjemme).. Litt spesiellt eller? Setter forbundet opp dommere med kortest reisevei for å spare kilometergodtgjørelse?
 13. ErikErik

  Franck Boli

  Han må prøve å gjøre ting litt enklere hver gang han får ballen. Dreper tempoet alt for ofte. Rett mot mål, skyt eller pass.. ikke surr rundt og prøv på ting som går 1 av 17 ganger. Det enkle er ofte det beste.
 14. ErikErik

  Vadim Demidov

  Han er uten tvil viktig for oss.. Men relativt tafatt og dafft returløp da han blir overspilt på 1-1 målet. (Jeg sier ikke at målet er hans feil, men det går an å spurte hjem for å stresse/forstyrre vingen og evt hjelpe til å klarere en evt. retur).
×