Jump to content

ErikErik

FairFans
 • Content Count

  1,613
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

ErikErik last won the day on March 20 2018

ErikErik had the most liked content!

Community Reputation

827

About ErikErik

 • Rank
  Vinghalf
 • Birthday 11/15/1979

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  1357

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk Jets

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

479 profile views
 1. Han er offside plassert, men det er ingen straffbar offside da han ikke er med i spillet eller hindrer keeper.
 2. Ola alene på topp blir alt for tynt.. daniel inn
 3. Får se om han følger med.. Hugo for Ola..
 4. Lumanza har vært svak ass.. bare å bytte ut..
 5. Sant nok.. ville vel isolert sett gitt de 80% på seier i Tromsø i november.. søker vel bare etter mest mulig tegn på at vi nærmer oss trygg plass..
 6. Er det rart at TIL har lavere sannsynlighet enn oss til å komme på 14-16. Plass? De har i praksis 2 poeng mindre enn oss med mye dårligere målforskjell..
 7. Hadde vært intressant med en uttalelse fra dommer om cornersituasjonene. Hva han blåser for.. etter å ha sett repriser ser det ut som vi stort sett står stille og blir forsøkt dyttet bort. I og med at han blåser 2 nanosekunder etter cornerne blir slått, så kan man lure på om han har funnet på en ny regel om at det ikke er lov å stå i målgården - litt som i hockey. greit at det fort blir vriene situasjoner av å overbefolke 5meteren, men han må jo blåse for noe konkret. Godset dytter, vi forstyrrer keeper med å gjøre feltet uoversiktlig. Så vidt jeg resulterer kun det første i frispark.
 8. Først vil jeg begynne med å gi cred til alle som bidrar med tid og kreativitet til å få lagd supporterprodukter. Men, hvem er det som designer dette? Mulig jeg er gammel og lite hipp, men for meg er dette ikke spesielt fint. Masse forskjellige blåfarger er det også.. Hva med å legge ut designforslag på produkter og la forumet stemme på hvilke produkter de liker best? Slik vil man trolig redusere man faren for å bli sittende igjen med massevis av usolgte tshirts i blass mellomblå og alt for lys lyseblå med adidas look-alike striper på armene, og hettegensere med en annen farge inne i hetten enn resten av genseren. -grinebitern-
 9. Kan jo tenkes at opsjonen også dekker spillerens lønnsbetingelser.. Altså at man bare «tar over» den eksisterende kontrakten.. Da kan RBK vifte med så mange oppdrettslaks og UEFA-daler de vil, men må løse han fra kontrakten med å betale vederlag til oss.. hvis ikke, er som det nevnes opsjonen relativt verdiløs..
 10. Får håpe at ingen hos påtalemyndigheten får vite at vi fortsatt holder på med opsjoner..
 11. Dette med innkast har jeg også hengt meg litt opp i. Og da tenker jeg ikke på lange innkast for å skape sjanser. Men korte vanlige innkast for å få igang spillet. Innkast til oss blir i veldig mange tilfeller en overgangsmulighet for våre motstandere.Det må være mulig å ha en slags plan for hvordan man enkelt kan løse innkast og bare få kontroll på ballen i bakre ledd. Stort sett bare Skytte, Emil og Daniel som klarer å ta imot ballen og gjøre noe mer eller mindre trygt med ballen. Resten av laget skal bruke 8 touch for å få kontroll for så å slå en "kreativ" stikker (med mindre man ikke allerede har mistet ballen) som ender med brudd og overgang i mot. Er vi ikke gode nok til å ta imot ballen og trille en rolig ball til en upresset spiller? Da får vi heller kaste ballen til motstanderens minst ballsikre spiller med håp om å klare å presse han til å miste ballen.. (Jeg vet jeg er någet negativ nå, men dette er utrolig svakt og flaut) En liten annen ting... Så vi i går den trangeste shortsen på Nadderud siden Kaasa sin opptreden i jubileumskamp/showkamp for noen år siden? Mayron George så ut som han spilte med tights.
 12. Leken den lille vingen Demidov gir til oppasseren til AHO. Et sperretrekk som selv Bjarte Myrhol hadde vært fornøyd med.
 13. Det var ment som humor. Tipper han er 18-20 nå. Trolig ikke blitt fotballspiller, da jeg regner med at hans far hadde plukket han opp hvis han var et talent. EDIT: Han har blitt midtbanespiller https://www.transfermarkt.co.uk/kevin-hoog-jansson/profil/spieler/626854
 14. Sønnen til Jesper Jansson var venstrebent og ble begynt drillet inn som venstreback fra 4års alder. Bør være moden snart.
×
×
 • Create New...