Jump to content

ErikErik

FairFans
 • Content Count

  1,672
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Everything posted by ErikErik

 1. Det blåser bra der oppe.. Føler seg sikkert hjemme.
 2. Takk! Sorry for at jeg er slapp.. Sitter i kø på vei hjem fra vinterferie..
 3. HVIS det er hold i alle ryktene (stort HVIS), så tror jeg Bo forstår at 6-7M kr er lite for han. Når Askildsen går for 20, Ronald går for £500-1,2 og tobbe går for 15 (innad i Norden). i en forhandling så er det ofte lurt å kontre med et tall litt høyere enn det man hadde godtatt. Så hvis vi kontret med 35, så hadde vi kanskje latt han gå for 25? Synes ikke det er å prise han ut av markedet.. særlig når det er snakk om en klubb som jager opprykk til PL..
 4. Jeg spiser min hatt og beklager sarkasme hvis dette blir noe av.
 5. Ganske sikker på at det var tidligere.. Rundt 2000
 6. Hvis man får han i nærheten av samme form som i Glimt så bør dette bli veldig bra.. Direkte og fin. lumanza i form vil kunne fore han bra med baller.
 7. En legende har forlatt oss. Som Ingo antyder, Peders rolle i galskapens begynnelse er større enn mange skjønner. Uten han, hadde man trolig ikke vært der vi er nå.
 8. Sarpsborg hjemme på Eurosport nå..
 9. Ikke dumt med Dag Eilif på en humpete Nadderudmatte i første runde. Kan bli humoristisk det
 10. Kanskje på tide å finne frem realismetråden?
 11. Sportslig har er han nok en god kandidat ja, men det kreves en viss kommersiell teft og strategisk sluhet å være Sports-dir som Stephanois antyder. Er derfor skeptisk til de aller fleste forslag jeg har sett.Tror det evt. blir vanskelig å erstatte IA innen for dagens lønnsrammer for stillingen - ender trolig opp med å betale dobbelt så mye for halvparten av jobben til IA. Kunne fått Andresen til å la noen andre ta over Skeidar (kan vel ikke gå så mye dårligere enn nå), så kunne kanskje han blitt noe hvis han har blitt en smule mindre narsissistisk siden han var i enga. Trolig er han bedre på fotball enn møbler.
 12. Springbrett? Bør vel være Ok fornøyd hvis man får kontrakt og spilletid i PL? Noe større enn Sheffield utd bør vel kunne ansees som å vinne i Euro Jackpot..
 13. Ser bra ut på papiret ja.. Magefølelsen min sier noe annet.
 14. Har vi ikke allerede en spiss som kommer til sjanser og bommer?
 15. Måten de ryker på unner jeg ikke engang LSK.. tungt å gå fra 4-0 til 4-3
 16. Han som fikk rødt kort etter ett minutt på banen mot TIL ja.. Vet ingenting om han, men velkommen skal du være..
 17. Bohinen dyttes i bakken med strake armer rett i kassa.. burde vel vært straffe??
 18. Er vel ingen fare for fullt hus uansett her? Kunne jo vurdert å "kjøpe opp" alt av gratisbiletter for å sikre TIL laber støtte..
 19. Uansett greit med avklaring tidlig istedet for 2 dager før overgangsvinduet. Ingen problemer med å forstå at ønsker høy lønn (hvem gjør ikke det), så da gjelder det å finne den klubben som er villige til å betale det Ola koster (både til klubb og spiller). Usikker på kontraktsituasjonen til moldespillere, men det er vel nok av offensive spillere der. RBK har vel knapt penger til kaffe neste år hvis man ikke sikrer seg Ecupspill. Ser egentlig ingen andre norske klubber som bør være interessante for Ola fra et rent sportslig/økonomisk/profesjonelt perspektiv. Får håpe Solbakken har noen internasjonale interessenter liggende, hvis ikke kan det bli en Thorsby på Ola frem til sommeren.
 20. Unner ikke han smerten av å jobbe for LSK
 21. Hadde vært deilig om enga «la seg» mot Mjøndalen og sørget for å sende LSK ned
×
×
 • Create New...