Jump to content

hdaniels

FairFans
 • Content Count

  5,657
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  31

hdaniels last won the day on September 19

hdaniels had the most liked content!

Community Reputation

1,954

About hdaniels

 • Rank
  .

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Stabekk

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

1,112 profile views
 1. Ikke minst holdt vi nullen mot et lag vi har sluppet inn 8 (!!) mål mot denne sesongen. Det kan fortsatt bli en lang høst, men vi plukker i alle fall poeng jevnt og trutt. Seier mot VIF så ser dette adskillig bedre ut. Såpass tett som det er på tabellen kan det vise seg å være gull verdt at vi omsider later til å ha fått kontroll defensivt.
 2. Takk. Kommer vi oss ut av nedrykkstriden for godt kan det være dette løser seg før vi vet ordet av det. At akademispillerne har ambisjoner er på både godt og vondt for et lag som tidvis kjemper mot nedrykk.
 3. Molde sine kom vel i stor grad etter holdinger, og de kunne fint ha fått enda flere for det. Faen for et usportslig møkkalag!
 4. Bittert at ikke rasshølet Ohi ble syndebukk, det hadde vært mer velfortjent for både Stabæk og Ohi.
 5. JJ er jo selvsagt bare en "kandidat" fordi fremtiden hans pt er uavklart.
 6. Gutta ute på den såkalte "Blaaturen" med besøk på distriktets skoler. Å se hvor stort kidsa synes det er å få besøk, autografer etc lover godt for fremtiden 😊 Sendes forøvrig live på FB nå.
 7. På den annen side er det er få ting som trekker like mye folk som at det er fare for utsolgt.
 8. Mitt spørsmål var altså et spørsmål, er det noen som vet?
 9. Vil det ikke være mer relevant å se på perioden fra comeback til ny skade? Såvidt jeg kan se er det 4 uker fra kamp - kamp, og med noe trening i forkant av comebacket er det vel sannsynlig at han da er innenfor kravet? Regner med han ift Folketrygden ble friskmeldt en stund før han spilte kamp.
 10. Snikskryt av å bo i Grenland, den var ny 😊
 11. Amen! Jeg fatter ikke hvorfor vi skal drive småspill inn til 5-meteren i stort sett hvert eneste angrep, i alle fall når vi har (hatt) en del spillere med ganske begrenset teknikk på små flater.
 12. Selvsagt er ingenting av dette eksakt matematikk som vil gi et svar du kan sette to streker under, men #gambling tilsier et stort innslag av tilfeldigheter. For en gangs skyld later IAO til å ha både full kontroll på erstatteren og penger til å handle for.
 13. Skal heller ikke kimse av den offensive kraften til Lumanza på midten dersom han er i form. Jeg håper å se Ola og Kassi blomstre utover høsten.
 14. Jøss, trodde et øyeblikk jeg hadde trykket meg inn på "Valget 2019, hvordan skal det gå?"
 15. Vet man med sikkerhet at det var på Gardermoen..?
×
×
 • Create New...