Gå til innhold

hdaniels

FairFans
 • Innholdsteller

  5 611
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  30

hdaniels vant dagen sist 6. Februar

hdaniels hadde mest likt innhold!

Omdømme

1 761

Om hdaniels

 • Rang
  .

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Stabekk

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Nylige profilbesøk

904 profilvisninger
 1. Velkommen! Mvh stephanois
 2. Det skal driftes og da.. Klubben virker ikke akkurat å prioritere dette, så forsømt som det området har blitt i en årrekke.
 3. Vel. Det ble spurt om hvor mye vi egentlig fikk. Ettersom overgangen fikk en viss mediedekning der også kjøpesum ble omtalt, er det kanskje ikke så "latterlig" at spørsmålet ble tolket dithen at det ble etterspurt bekreftet info.
 4. Å kringkaste at man har gjort gode penger på spillersalg (hvis så er tilfelle) er kanskje ikke det smarteste når man samtidig prøver å forsterke uten å måtte betale altfor mye?
 5. Acosta er neppe aktuell. Brann har krevd Start for opp mot 4 mill for han.
 6. Jeg tar det for gitt at Granli ikke er med på verken trening, kamp, treningsleir eller noe annet i regi av Stabæk. IAO sa vel også tidligere i et intervju at de ikke skal ha spillere uten kontrakt på trening (annet enn evt prøvespillere da).
 7. Med bedre fysikk og en lengre skadefri periode kan fort Kassi få sitt store gjennombrudd i år
 8. Er det egentlig relevant, og noe man trenger å diskutere her? Det er nok av andre steder å diskutere politikk for de som ønsker det.
 9. Om man tar utgangspunkt i at klubben her har alt på stell må det vel være helt ok at kommunen tar en grundig gjennomgang, og etterhvert vil legge saken saken død, fremfor månedsvis med synsing og spekulasjon i media? Problemet med Schei er at han uttaler seg som om klubben allerede har svin på skogen og det bare er et spørsmål om tid før det kommer ut. Politikere burde være de siste til å forhåndsdømme basert på medias skriverier
 10. Franck er også en av de man ønsker alt godt. Klubbspiller!
 11. Rundt 9 mill hvis ikke jeg husker feil
 12. Hvordan tror du vinklingen på oppfølgeren fra Lars Johnsen ville vært dersom det var fullstendig radio silence fra klubben? Man kan mene hva man vil om LJ og Josimar, men når ballen engang har begynt å rulle her, handler det kun om én ting - minimere skadevirkningene for klubben. Og det er dessverre noe man må håndtere uansett om LJ har et poeng eller ikke.
 13. Så lenge stammen i laget vårt er oppvokst i ballbinger og på diverse kunstgressbaner rundt om, er det kanskje det eneste fornuftige rent sportslig og.
 14. Nå er ikke jeg verken fysio eller trener, men kan forholdene vært en medvirkende årsak? At man vurderte det dithen at mtp både skaderisiko og kampbildet var det like greit å la gjennomvarme spillere fullføre?
 15. Det var ingen her som fikk med seg intervjuet etter kamp der Berg forklarte vårt tidvis manglende trykk i 2.omgang med at vi ikke evnet å holde tempoet og presisjonen oppe? Det er ingenting som tilsier at det var noen plan om å parkere bussen, og vi hadde faktisk flere sjanser vi aldri hadde kommet til om planen var å safe inn 1-0.
×
×
 • Opprett ny...