Gå til innhold

Juve

Kranglefanter
  • Innholdsteller

    137
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

0

Nylige profilbesøk

427 profilvisninger
  1. Segers kan vara på vei til Brommapojkarna
  2. Håper de ikke bommer igjen som de gjorde med Jørgen Pettersen. En spiller so, Daniel Theorin kan spille på de fleste platser i forsvar. Han sitter vel på benken i Malmö å hvorfor ikke ha han som backup.
  3. her de fem jeg tror en best på straffer 1. Johan Andersson 2. Daniel Nannskog 3. Kristian Keller 4. Veigar Pall Gunnarsson 5. Ola Kamara
  4. Helt greit å signe Wehrman for å henge med i gullkampen... om han da takker for seg om tre år gjør ikke det meg noe. Tror dere vi får se en ny signering denne uken? Vi får sikkert en ny signering i denne uken men jeg tvivler på at det blir Farnerud
  5. Syns resultaten fra JJ er helt ok
  6. visst. Bayern Munchen sang den i 1995
  7. når jag såg kampen igår så blir jeg mer å mer klar på at Stabæk har en sinnsyk tynn trupp. Vi kan ikke skylle på dommeren å ivartfall ikke på AD2. Få inn ett par nye spillere som forsterker både første 11-ern å även få en bredare stall. nå vet jg ikke hva klubben har som målsettning men ska vi ta medalje må ha en ny kantspiller, kanskje en venstrebekk och en spiss som kan komma inn å endre litt på kamputviklingen. Penger finnes det ikke så mye av så det gjelder å ikke gjøre noe bombejøp. Høiland(mange klubber er intressert så vi får håpe han kommer til Stabæk) Järdler(offensiv venstrebekk som går rett inn i start 11-ern. spillt for HIF) Mourad(har vart snakket om før) Grahn(ikke helt up to date hva som skjer med Grahn men dette kan vara en rövare å ta. Kan STB terge han? mener att han har blitt voksen nå. liker han som spiller) Bolseth(har alltid likt hans uppofrende spill å nå er det vel dags å dra fra tryggheten i Sogndal ved en alder av 27år Jonatan Berg(lånt ut til Trelleborg resten av sesongen, får vanskelig å ta en plass i IFK med Hysèns intreden men bara 21 år å har allsvenskans beste inleggsfot, frisparksfoten er suveren. Bernt Hulsker(kanske allerede klar for TIL men en spiss av denne kalibern kan bli guld vert på inspurten) DFH(värdelös igår å trenger en ny utfordring hvis han önsker å fortsette på överste nivå, han har blitt feit ass å må slanke seg i form)
  8. Det siste kunne du spart deg for. Å va fan mener du med samme gjeng? de som var på den turen eller? Kan bare si for meg selv at jeg ønsker Martin tilbaks i STB hvis han blør for drakta å e villig til å gi 100%. Eneste negativt om han e ju at han vart medlem i VIFklanen :angry:
  9. ] DFH og LIS har jo vært populære emner her inne på topic'en, er begge spillere som ble sett på som blant Norges største talenter, men som har stagnert i klubbene de er i nå. Dette må jo være tidspunktet å gjøre en move ovenfor disse; vi leder serien og har vartet opp med fantastisk offensivt spill, som er akkurat det disse gutta har etterlyst i sine klubber. Det Janne har gjort med det spillematerialet han rådde over og utviklingen til enkeltspillere, må jo alle ha fått med seg nå, og som et prov på dette har Huseklepp signert. Vet ikke hva Bohinen å co gjorde får å overbevise han, men noe må de tydeligvis gjort riktig, kan man ikke prøve på det samme 2 ganger til? DFH og LIS får sin renessanse, og Stabæk har sikret et sterkt spillermaterial sitt i laaang tid fremover. (er vel lov til å drømme litt?) http://www.nordlys.no/sporten/til-magasine...icle2848893.ece (vi må da være mer attraktive enn Viking? - litt gml link..) Nå kommer knappast Tromsö selge fler spillere iår. Fn de rykker jo ned hvis de gjør seg av med LIS også. En spiller som Fredheim Holm trenger en ny klubb fordi han har stagnert eller man kan si at VIF spiller en fotball som ikke passer hans ferdigheter. ang. George Mourad så såg jg IFK-Helsingborg igår å han var nog plansens dårligste spiller i de 30min han spillte. Virket slapp å uintressert. Han kan umulig være noe for STB nå. Det tar minst 2 måneder å få han i matchform hehe
  10. Tror faktisk Hassan ville sittet på benken, med den midtbanen vi har nå... Nja men herregud, nå kan det fort skje at spillere blir skadet eller må sone for gule/røde kort. Nå kan ju Hassan brukes som høyrebekk også å jg mener at han er en bedre sidebekk en både Skjønsberg å Holmvik. Ikke sånn at jg har en önske om akkurat denne spilleren men hvis han skulle dukke opp så sier jg ikke noe på det. Når han spillte i BMG så var han en av lagets beste spillere. Da spillte han til höger på backen. Håper fortsatt att Stabæk snapper opp en Christian Järdler i Malmö som er litt på kant med treneren. Kan brukes som venstrebeck eller Venstreving. Nå har han spillt de to siste for MFF så da er vel det blitt mindre aktuelt å dra fra Malmö.
  11. Tror Stabæk er mer atraktiva på markedet nå enn sist transfervinduet var åpent. Sjöhage er helt klart en intressant spiller men hvis jeg skulle velge en spiss fra Allsvenskan ville jeg valgt George Mourad. Han har ikke så høy prislapp lenger med tanke på at kontrakten hans går ut nå i höst. Også Markus Pode født i 87 som nå gikk fra Malmö til Nordsjælland hadde jeg godt sett i STB drakt Vet om en venstrebekk som er litt på kant med treneren sin i en allsvensk toppklubb. Er veldi intressert å komme seg vekk
  12. Går rykter om at Stabæk skal legge bud på Tobias Gran, Magne Hoseth, Stian Ohr å Lasse Olsen.
  13. Synes du Stabæk har en bred stall? Kamara er visserligen lovende men Nystuen, Markegård å kanskje Rygg(tidlig å si) håller ikke Tippeliganivå. Den som påstår noe annet kan begynne å se på cricket Stenersen er god nok til en plats i start 11-ern fordi han har en god frisparkfot. Fy fan så treig han er. De eneste positive jeg kunne se i denne kampen var att vi holdt tett bakover. Alanzinho bør starte på benken mot Brann. Han kan heller komme inpå når det gjenstår 15-30 min av kampen. Flytt øver Petter F på venstre å sett in Keller før fan. Konklusjon: For att Stabæk skal ta medalje så er tropp allt for tynn For att Stabæk skal unngå nedrykk så er troppen god nok.
  14. Jarstein og Austbø er det nok flere som kan tenke seg, og da koker det ned til ting vi har snakket om før: vi er ikke pengesterke, og vi er ikke å anse som en toppklubb (ennå) av noen andre enn oss selv. Man kunne ha lånt inn en keeper som var mer stabil å kanskje litt mer rutinert. Magnus Hedman er vel snart fri fra Chelsea men tvivler på att Oslo lokkar Magnus Hedman.
  15. Så du mener Casuals defineres ut fra hva slags musikk man hører på og hva man spiser til middag? Min oppfatning av dem er moteklær (av riktig type) i stedet supporter-utstyr, og at interessen for fotball ikke er like stor som hangen til andre fysiske aktiviteter... 1. Stabæk Har aldri hatt noe Casuals miljø 2. Noen her i klubben er sykt mediekåt på å fortelle alle hvor slemme supportrere vi har/hatt. 3. Helt riktig at vi har hatt et par som flørtet(gått i "riktige klær") litt med kulturen etter att de samme ble utestengt. 4. Hva er det en typisk casual middag? Jeg går heller aldri i fullt supporterutsyr(bruker kun skjerf) men jeg er vel ikke noen casual for det.
×
×
  • Opprett ny...