Jump to content

Bjornh

FairFans
 • Content Count

  2,568
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Bjornh last won the day on October 8 2013

Bjornh had the most liked content!

Community Reputation

966

About Bjornh

 • Rank
  Junkie
 • Birthday 07/07/1970

Profile Information

 • Location
  Hosle
 • Interests
  MC, Fotball

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

486 profile views
 1. Kan være bra for oss med et par iltre terriere i form av Vetlesen og Askildsen. Litt slitne VIF-gutter skal få kjørt seg da!
 2. Akkurat nå kan det se ut som om vi skal være mer enn fornøyde med å vinne. Får håpe VIF løper av seg det meste først femten av andre omgang uten å få noen i nota, så kan vi tar over igjen.
 3. Det tror jeg han kan. Fra fotball.no: 4-9.Spillere som deltar i seriespill på flere lag (1) For spiller som deltar på flere lag i forskjellige divisjoner eller aldersklasser, føres særskilt regnskap over advarsler for hvert lag han eller hun spiller for. Når spilleren har pådratt seg så mange advarsler for ett lag at han eller hun får karantene, kan spilleren likevel delta i obligatoriske kamper for lag i andre divisjoner og aldersklasser før soning har funnet sted. (2) For spiller som deltar på flere lag i samme divisjon, føres felles regnskap over advarsler. Karantenen skal sones på det høyest rangerte laget spilleren har fått advarsel på. 0 Endret av forbundsstyret 9. januar 2016 (tidl. § 4-8 flyttet til § 4-9). 🔗Del paragraf
 4. Gjelder ikke det bare den første 2.lags kampen?
 5. Kan selvfølgelig ha noe å si hva han tok imot også. Du kan tilby kunnskap, men det er vanskelig å tvinge den inn i hodet på folk...
 6. Det ble en Stabæk spiller i hvert fall.
 7. Jeg ville gjerne hatt en med grønn arm, eneste drakta man på lang avstand kunne se var Stabæk! Alt annet ligner noe andre klubber (i andre land) har.
 8. Vi har jo slitt selv etter noen år med over 10 mill i salg, så jeg "tror" uttrykket har vært riktig, men at alt omsider er ryddet av veien siden vi nå er i grønn sone. Uansett, la oss håpe vi holder oss der - lenge!
 9. Eh, du har fått med deg at Viking kom hit med fire strake seire? 08 burde derimot ha slått
 10. Skjønner ikke helt hvorfor du mener det. Veldig mange gode stikkere framover i først omgang, relativt sjeldent at han mistet ball og jobbet i tillegg ofte for å være spillbar. Noen ganger fordel at han holder litt på ball for å binde opp 2-3 motspillere, selv om han i 2. omgang noen ganger holdt for lenge på det.
 11. Motor! Etter min mening banens beste i første omgang, en del svakere i andre. Mer bekymret for Emil. Han mangler blikket framover, er ellers meget god i forhold til alder.
 12. Vi skal f.. ikke tape mot Enga! Blir selvfølgelig tungt å gå hjem fra stadion i morgen om vi taper for Viking, har bare ikke klart å opparbeide samme forakten for dem enda, selv om den er på godt vei etter årets to første mot dem.
 13. RBK er dumme, og dette er urettferdig. Sønnen min er bedre enn sønnen din osv.
 14. Jeg frykter Viking mer enn VIF. Vil være fornøyd med ett poeng mot dem, tror derimot på tre i neste.
 15. Men du han har gjort det så dårlig for dem, og at de har bedre alternativer? Jeg lurer mer på hvorfor han ikke presterer bedre hos oss, kanskje det ikke er så store justeringene som skal til før vi ser en helt annen spiller.
×
×
 • Create New...