Jump to content

Bjornh

FairFans
 • Content Count

  2,537
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Bjornh last won the day on October 8 2013

Bjornh had the most liked content!

Community Reputation

924

About Bjornh

Profile Information

 • Location
  Hosle
 • Interests
  MC, Fotball

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

436 profile views
 1. Det har vært flere av oss som irriterer oss over flagging. Klart vi er der for å støtte laget, men det er lettere å støtte dem når vi faktisk ser hva som skjer der ute.. Jeg tviler på om noen forlater $$-feltet fordi det flagges for lite under kamp, derimot er det beviselig flere som både har og vurdere å flytte på grunn av flaggingen. I min enkle verden bør dette være en enkel avgjørelse.
 2. Hadde vært fire av ni om linjemann hadde gjort jobben sin. Braaten så ut til å bli holdt lenger enn han selv holdt på siste målet, så føler ikke at vi fikk noe gratis der heller. Uansett, det er fortsatt godt rom for forbedringer selv om vi helt klart har bevegd oss i riktig retning.
 3. Bra. Skulle likt å se Demidov ta ett straffespark eller to, han virker å både ha ro med ballen, godt sikte og krutt i støvlene.
 4. Tipper de tallene lyver en del. Supportere på reise er på stadioner de vanligvis ikke er, mens faste sesongkortholdere blir telt selv om de ikke er der (med mindre tellingen nå går på faktiske personer på stadion) Uansett viser det at klubbene i hvert fall ikke taper økonomisk på det. Ikke ønsker i tidligere sesongstart, senere sesongslutt eller flere midtuke kamper. Jeg tenker heller at dette kan være en god anledning til å få med seg familien på lange bortekamper.
 5. Emil har imponert i det siste, som den eneste av det trinnet. Heldigvis begynner Vetlesen også å finne tilbake til seg selv, og Herman kommer susende bakfra, men foreløpig er Emil kongen av de under 21. Spent på hvor lenge han kan fortsette fantastiske progresjonen!
 6. Herlig innstilling! Håper vi får glede av ham litt til, og en feit sjekk (med dekning) når han går videre.
 7. Nå skal ikke du komme og ødelegge en god diskusjon med fakta!
 8. Hadde vært fint med noe som fokuserte på eget lag, men likevel ga et subtilt ballespark til Viking/Tripic
 9. Kan kanskje bruke Kassi helt på topp med Braaten bak dersom verken Boli eller Herman kan spille neste kamp. Aga er det nok litt for tidlig for ennå, mens vi har brukbart med alternativer på midtbanen.
 10. Viking får gå opp alt for lett ja, satse på at Braaten holder i en omgang til så vi får rettet opp at feilen fra "i går"
 11. Vi banker Godset og Ranheim! Sarp bør vi også ta minst 1 poeng mot. 7 poeng etter de 5 kampene, men bli aldri overrasket om de kommer på annen måte!
 12. Emil tror jeg kunne har gjort en grei jobb både på kant, og Hugo kunne ha vært hengende spiss. Ola bør muligens være innbytter inntil han kommer tilbake der han var. Er sterk i troen på at han kommer til å bli fantastisk med riktig "forvaltning"
 13. Tror heller ikke økonomien er så mye bedre der nede enn hos oss. Selger vi Boli eller Sandberg uten skikkelig erstatter vil vi nok slite, ellers er det ingen som er uerstattelige hos oss. Tar vi 3 poeng til sammen på de to hengekampen vil det være nok til sikker plass på tabellen (om de hadde vært spilt nå), og det bør være oppnåelig.
 14. Han har nå fått sin del av stemmer på forumet også, så ikke bare VG-børsen som er uenig med deg. Jeg men på ingen måte han er det beste jeg har sett i blått, men langt fra så dårlig som en del IAO-hatere her inne skal ha det til (husker ikke hvem, så mener i med dette å plassere deg i den kategorien)
 15. Kirk var alene på topp på VG-børs i dag, selv syns jeg Emil og Hugo var like gode. Demidov, Daniel og Sandberg på delt andreplass sammen med Hugo og Emil. En kamp og VG børs er selvfølgelig ikke alt, men gir en pekepinn på at IAO har hentet spillere som absolutt kan holde nivået! Vi er som alltid sårbare for skader, tåler ikke å ha så mange ute som vi har nå, særlig Aga burde vært litt unna en startoppstilling.
×
×
 • Create New...