Jump to content

Bjornh

FairFans
 • Content Count

  2,626
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Bjornh last won the day on October 8 2013

Bjornh had the most liked content!

Community Reputation

1,049

About Bjornh

 • Rank
  Junkie
 • Birthday 07/07/1970

Profile Information

 • Location
  Hosle
 • Interests
  MC, Fotball

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

580 profile views
 1. Jeg hadde sagt ja til Skytte any day! Manglet fortsatt litt på det taktiske/langpasninger, men hadde fart, kraft og teknikk som få andre. Kunne også blitt mer brukt som "target man" dersom han får finslipt passningene sine.
 2. VIF skal vel være happy om de før nok pølsepapir til å kunne føre regnskap på de neste 10 årene - fortsatt mye bedre enn å måtte betale for å bli kvitt en mann som de av uforståelige grunner forlenget kontrakten med.
 3. Kan virke som en agent med beina på jorden og forståelse av at det et er tre parter utenom ham selv som skal bli fornøyde. Håper førsteinntrykket er korrekt, og at Bohinen forlenger dersom han ikke går nå.
 4. Og jeg skammet meg til tider over oppførselen hans. Setter pris på spiller som klinker til i duellene og ikke gir ved dørene, men skuespill, biting, kloring og lignende gir ikke noen gullstjerne i boka mi.
 5. Spørs om vi ser noe til dem på en stund da
 6. Og der røyk mellom 1800 og 1900 kroner på tippingen min, så bra ut til pause. Skjønner ikke hvorfor Kino fikk spille hele kampen, men er ikke veldig overrasket.
 7. Me too. Kommer nok i det 93 minutt om vi kjenner JJ rett, men han er nå en super trener på tross av få/sene bytter.
 8. Jeg er veldig glad for at Hugo starter, mer skeptisk til Kinoshita; ville gjerne hatt Kassi i stedet for ham!
 9. Jeg foreslår at de kan leie Nadderud Stadion. Bra gress og sentralt fra nærmeste nærmeste T-bane. Spøk til side, lurer på hvorfor Kassi ikke starter. Klart svekket med med både ham, Ola og Junker ute. Håper Hugo gjør en bra match, også spennende om Kinoshita viser seg startplassen verdig.
 10. Det er jo ikke så lett heller, med maks tre år. Er jo ikke helt naturlig å signere ny etter første året, så kommer en god sesong for en spiller i år 2, og da er det "plutselig" bare ett år igjen og vi sitter med skjegget farlig nærme postkassa.
 11. Dette er ren synsing. Vil tro han tilfeldigvis treffer på noe av det, men eksempelvis at man alltid skal kunne se hvem som slår gjennom årevis før de gjør er helt på hodet...
 12. Veldig glad for at Mats kommer, ser mitt forrige innlegg kunne misforstås. Mente å si vi ikke trenger ytterligere forsvarsspillere om ikke Hernandez blir solgt. Demidov og Strømnes er vel begge ut, tror ikke Demidov ønsker å piske kroppen sin gjennom nok en sesong.
 13. HVIS ingen blir solgt, så ser jeg ikke behovet for flere i forsvaret nå. Vil egentlig ikke si vi trenger så mange andre nye spillere enn en erstatning for de som drar, spesielt spiss om både Ola og Junker forsvinner.
 14. Høy kvalitet på innlegg i kveld ja. Kanskje på tide å ta seg en tenkepause?
×
×
 • Create New...