Jump to content

Bjornh

FairFans
 • Content Count

  2,635
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Bjornh last won the day on October 8 2013

Bjornh had the most liked content!

Community Reputation

1,068

About Bjornh

 • Rank
  Junkie
 • Birthday 07/07/1970

Profile Information

 • Location
  Hosle
 • Interests
  MC, Fotball

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

608 profile views
 1. Hvis ikke får vi nøye oss med Børven i stedet...
 2. Me2. Håper noen på gatelaget kan få seg en middag - regner ikke med at de får trent eller ha noen annen moro for tiden.
 3. Deilig! Må med skam erkjenne at jeg ikke hadde sette denne før, begynte vel å følge Stabæk i 2002 eller der omkring. Er imponert over det Frode Olsen og Christian Holter leverte! Husket ikke IAO som så god med ballen i beina, tenker mer på ham som luftens baron og en som ga alt i taklingene! Martin Andresen var derimot lite å skryte av.. Gir denne videoen et riktig bilde av hvordan de spilte?
 4. Det stod 10 spilleroverganger, men antar det var både ut og inn.
 5. Det er greit, han kan fortsette hos oss et par år til.
 6. Ser heller ikke bort fra at den avgjørelsen blir omgjort på kort varsel.
 7. Her er nok 5 riktig, siden dette ikke er Sandberg med keeper-plassene. De bak er så vidt jeg skjønner på vei, men er likevel et godt stykke unna hans nivå. Vi sliter med andre ord om han blir skadet. Midtbanen er jeg derimot mindre bekymret for. Vi har såpass mange som kan dekke opp der at vi ikke er avhengige full blomstring på hele gjengen. Lumanza er nesten som ny spiller i år å regne, Will Donkin er verdens beste kineser i norsk fotball og vi har flere spisser som kan spille kant. Ett annet moment som bør regnes inn er økonomi; Vi har faktisk penger å handle for i sommervinduet om/ved behov, ikke verst til oss å være!
 8. Vi bør gjøre det som presumptivt er best for klubben totalt sett. Det er verdt å være litt dårligere før sommeren om det gjør oss minste like mye bedre etter sommeren fordi eksempelvis Oliver har fått mer spilletid.
 9. Skytte hadde vel vært lang horisont...
 10. Jeg hadde sagt ja til Skytte any day! Manglet fortsatt litt på det taktiske/langpasninger, men hadde fart, kraft og teknikk som få andre. Kunne også blitt mer brukt som "target man" dersom han får finslipt passningene sine.
 11. VIF skal vel være happy om de før nok pølsepapir til å kunne føre regnskap på de neste 10 årene - fortsatt mye bedre enn å måtte betale for å bli kvitt en mann som de av uforståelige grunner forlenget kontrakten med.
 12. Kan virke som en agent med beina på jorden og forståelse av at det et er tre parter utenom ham selv som skal bli fornøyde. Håper førsteinntrykket er korrekt, og at Bohinen forlenger dersom han ikke går nå.
 13. Og jeg skammet meg til tider over oppførselen hans. Setter pris på spiller som klinker til i duellene og ikke gir ved dørene, men skuespill, biting, kloring og lignende gir ikke noen gullstjerne i boka mi.
 14. Spørs om vi ser noe til dem på en stund da
 15. Og der røyk mellom 1800 og 1900 kroner på tippingen min, så bra ut til pause. Skjønner ikke hvorfor Kino fikk spille hele kampen, men er ikke veldig overrasket.
×
×
 • Create New...