Jump to content

Bjornh

FairFans
 • Content Count

  2,719
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Bjornh last won the day on July 26

Bjornh had the most liked content!

Community Reputation

1,224

About Bjornh

 • Rank
  Junkie
 • Birthday 07/07/1970

Profile Information

 • Location
  Hosle
 • Interests
  MC, Fotball

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

720 profile views
 1. Støtter denne, eventuelt med Bohinen i stedet for Lumanza, om Bohinen er klar igjen. Vi kan trygt starte med Kassi når vi har fem bytter, kanskje klarer han og Maatsen en omgang hver. Håper i hvert fall vi slipper Kino og Botheim fra start.
 2. Fordi det er like lite tempo på de andre sentralt? Lumanza var katastrofal første halvtimen, bedring å spore siste kvarteret. Spennende å se hva Janne gjør i pausen..
 3. Det er å håpe på noen mål fra de to på topp, uten at jeg har satt sparepengene mine det. Håper der er friske bein på hele laget og litt høyere passningssikkerhet enn i de forrige kampene, så burde vi ha gode sjanser. Har om ikke annet flere på benken som kan snu kampbildet!
 4. Håper vi har bedre forhold til ham, enn til en viss annen tidligere spiller som ble agent...
 5. Hyggelig gest, men den svir sikkert neste år...
 6. Han lider av mangel på driv framover, som Emil og Lumanza for tiden. Er likevel glad for å ha ham tilbake, gir oss en dimensjon som vi har manglet.
 7. Mener å ha lest at Tore Reginiussen mest sannsynlig er ute med hodeskade, det kan ironisk nok styrke laget ved at de tar inn en skikkelig kriger!
 8. Hey, det er søpla du prater om her. Hva annet kan du forvente?
 9. Det er i hvert fall deilig å se at vi kontrer igjen, og gjør seg bra med Edvardsen på topp. Vane tro har vel han løpt fra seg etter 75 minutter, jeg tror Kinoshita kommer på, og er faktisk spent på hva han leverer i dag. Backene og sentral midtbane som har levert svakest i dag, la oss tro de klarer å heve seg litt etter pause.
 10. Klart beste kampen til Kinoshita. Har vært veldig progresjon siste to kampene, så fortsetter den et par kamper til har vi en klassespiss.. Synd å gi spilletid til spillere som ikke er vår eiendom og ikke hever laget betydelig - i hvert fall om vi har ikke en opsjon (som dekker både spiller og klubb) innenfor realistisk økonomiske rammer.
 11. Ja, han gjorde det når han signerte for LSK!
 12. Kan være, men vi trenger en som er vesentlig bedre enn de tre som bytter på spissplassen nå! Verken det Kino, Botheim eller Valencic har vist så langt holder mål! Når Kassi er tilbake kan vi kanskje skyve Edvardsen opp, selv om det vil være litt synd å miste den enorme innsatsen hans på kanten.
 13. Vi hadde flere håpløse balltap i dag som skapte overgangsmuligheter for Haugesund uten av det ble mål. Her var det andre bak som kanskje kunne ha avverget det, men vi hadde usedvanlig lite krutt i både bein og hoder i dag, hvilket dessverre ga seg utslag i begge ender av banen (og på midten for den saks skyld)
 14. Jeg liker Skytte, men mener våre største behov er spiss som scorer mål og en kreativ midtbanespiller som er kjapp i hodet og har oversikt. Skytte må gjerne komme i tillegg dersom de to andre er på plass først.
×
×
 • Create New...