Jump to content

Bjornh

FairFans
 • Content Count

  2,665
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Bjornh last won the day on June 6

Bjornh had the most liked content!

Community Reputation

1,124

About Bjornh

 • Rank
  Junkie
 • Birthday 07/07/1970

Profile Information

 • Location
  Hosle
 • Interests
  MC, Fotball

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

663 profile views
 1. De har voldsom innsats, særlig første halvtimen, og bra pasningsspill. Tror de holder under oss men over nedrykksstriden. Ellers er det andre kamp på rad jeg kun har hatt noen få ting å utsette på dommeren - deilig å kunne konsentrere seg mest om spillet!
 2. Nå var det mange som tolket Joakkkim i verste mening, blir forulempet på andres vegne og så videre. Dere har selvfølgelig alle rett til å gjøre det, selv om jeg ikke ser at det tar forumet videre i riktig retning. La oss enes om at lokale gutter som er oppvokst i området og har gått gradene i Stabæk bidrar til lokalt engasjement, særlig hvis de blir i klubben, signerer flere kontrakter, gjør det bra, scorer mål, oppfører seg ordentlig og smiler pent til kameraet.
 3. Nei, og i hvert fall ikke opsjon med både spiller og klubb. Tror og håper vi er bedre økonomisk stilt enn at rent lånt av ham er nødvendig. Håper det er noen bedre, worst case Botheim med nevnte opsjon (som jeg tviler på at RBK vil gi)
 4. ..og han kommer ikke før i neste vindu.
 5. Han fikk rødt og måtte gå av banen. Slapp karantene i neste kamp, og så blir det rart når begge gule blir stående selv om det ene gikk over til rødt. Ikke sikker på hvordan det vanligvis praktiseres, blir noen av de gule tellende i den statistikken?
 6. Veldig enig. Molde har riktignok en i tverrliggeren de også, men den tror jeg Sandberg har brukbart kontroll på. We need a spiss! Der ligger vesentlige deler av forskjellen, utover marginer og ballinnhav(som ikke skaper mål i seg selv)
 7. Så litt Martin Andresen fandenivoldskhet før målet. Begynner å kjenne igjen Hugo fra 2018 nå, med litt ekstra på toppen
 8. Benken? Usikker på hva han har gjort for å fortjene en plass i lagoppstillingen.. Slipp heller til en av unggutta!
 9. Han hadde vært veldig sliten en stund, så det byttet var på overtid.
 10. Der skjønte man at kampen var kjørt...
 11. Bra 11er, litt tynn benk. Godt det ikke er så varmt, øker sjansen for at de fleste holder 90 minutter+
 12. Eller blodpupp om OB skulle yppe seg 😀
 13. Fin artikkel. 10 mill klart for lite, budet bar nok preg av kort tid igjen på kontrakten. Fortsetter han utviklingen defensivt og i tillegg scorer 4-5 seriemål vil jeg tippe en pris på 20-40 mill.
 14. Jeg tror vi kommer til å slite med Molde, og at det uansett ikke er dem vi reelt sett kommer til å konkurrere med i år. Derfor er det ingenting som tilsier at vi bør ta noen sjanser i Molde-kampen.
 15. Bare glem FranckTheBank. Han vil aldri si noe fornuftig (blokker-funksjonen er fin, ville vært enda finere om man heller ikke fikk opp svar til de som er blokkert)
×
×
 • Create New...