Gå til innhold

Latmann

Bruker
  • Innholdsteller

    1 953
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    17

Latmann vant dagen sist 14. Mars

Latmann hadde mest likt innhold!

Omdømme

3 928

Nylige profilbesøk

2 278 profilvisninger
  1. Når i h.... Kan vi få vår sponsor til å droppe den fa... Røde boblen?
  2. Alle norske klubber skulle hatt en @Posse
  3. Slo meg også. Den eneste som virker som om han jobber er Kommunedirektøren. Resten må gjøre seg dummere enn de er. Hvis ikke blir jeg bekymret for kommunen jeg bor i.
  4. Hva??? Insinuerer du at våre politikere ikke er top notch? 😆
  5. Med mindre du er fra Klanen. Da må du gå fra Østerås T-bane. For hjemmepublikum så trenger ikke sjåføren vente ved stadion.
  6. Buss fra Bekkestua til Nadderud er vel litt i overkant. Jeg synes ikke det er urimelig å måtte gå 10 minutter til stadion hverken fra bil eller bane. En annen holdeplass med en god del parkering er Gjønnes. Nå er det riktig nok en tid siden jeg kjørte til kamp, men da var det nomalt plass å få der, og den er gratis. Det er riktig nok 10 minutter å gå.
  7. Supporterleder i Stabæk Fotball vil at klubben skal ta klart avstand fra VAR på klubbens årsmøte. Styreleder i klubben er ikke enig.
  8. Vitner om en fornuftig fyr
  9. Det er et spørsmål jeg ikke finner svaret på i disse dokumentene "Hvor mye har kostnadene økt grunnet vår sendrektighet og trenering av prosessen?" Det kan ikke være slik at ingen av våre folkevalgte har spurt om dette?
  10. Det forklarer jo en del. Når jeg leser spørsmålene hans ble jeg opprikitg bekymret for mentalkapasiteteten til vår folkevelagte. Jeg håper han gjør seg dum for å trenere prosessen, og at han faktisk ikke er så lite begavet som han fremstår.
  11. Det tror jeg egentlig du kan takke Budstikke for, som har vært negative hele veien.
  12. Hvilke alternativer har vi innenfor rimelig avstand? Jeg regner med at dispensasjonen for spill på Nadderud nå henger i en forholdsvis tynn tråd
×
×
  • Opprett ny...