Gå til innhold

Latmann

Bruker
 • Innholdsteller

  471
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Latmann vant dagen sist 19. Desember 2016

Latmann hadde mest likt innhold!

Omdømme

457

Om Latmann

 • Rang
  avhengig

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

113 profilvisninger
 1. Latmann

  John Hou Sæter

  Jeg håper på det nederste. Altså det høyeste....
 2. Latmann

  Juniorlaget

  Hvordan gikk det?
 3. Latmann

  John Hou Sæter

  Ja 10-15 millioner er mye penger, men det er stor forskjell på å rope "Selg fyren" med store bokstaver og å påpeke at det beste for klubben er å selge. På en del kommentarer virker det som om man er glad for å bli kvitt karen uavhengig av beløpet, og det er unødvendig overfor en ung spiller i begynnelsen av sin karriere. Hvis John selv ønsker å reise til Kina så er jeg helt klart for 10+ mill. Om han derimot ikke ønsker det selv er jeg mer usikker, slev om klubben for øyeblikket sikkert trenger pengene mer enn John.
 4. Latmann

  Mediedekning

  Var det noen som gjorde det før?
 5. Latmann

  Tobias Borchgrevink Børkeeiet

  Og her var det to stk som har passert leggetid? Er dere så kåte på å bli kvitt ham? Personlig vil jeg heller ha Tobias enn 10 mill., uten at det nødvendigvis er noe fornuft i det. Det er vel mest følelsene som snakker. I mangel av de store sportslige høydepunktene, så er det spillere som Tobias, Ola, Hugo etc. som kommer opp fra yngre avdelinger og lykkes som gleder mest.
 6. Trenger ikke ha noe med hverken medgang eller motgang det vel. Hvis man ikke blir underholdt og engasjert lenger, så er det en naturlig følge at man ikke gidder å betale for det heller. Personlig kjøper jeg fortsatt sesongkort, men jeg kommer ikke til å bruke det like ofte hvis Stabæk med HB skal spille LSK fotball.
 7. Latmann

  Mediedekning

  MDG shaming er innafor. Alltid uansett...
 8. Latmann

  Franck Boli

  Det ble vel hintet til at de måtte være villige til å bla opp en del europeiske dalers. Syv sifret, så da er det vel ca 10 til 99 mill. NOK. Regner med at det er nærmest det siste. Leste ikke noe om gratis retur når han selv ønsker, men det er vel en selvfølge....
 9. Latmann

  Ola Brynhildsen

  3,5 mill er vel nærmere en fornærmelse enn en forespørsel.
 10. Latmann

  Treningskamper 2019

  Noen som stiller 9-10 februar for å se på?
 11. Latmann

  I A Olsen

  Det har for min del ganske mye å si hvordan resultatene oppnås også. Skal ikke avskrive HB, men jeg kjenner det tærer litt på motivasjonen med den sjarmklumpen som trener. Med de resultatene Stabæk har levert de siste årene så kjenner jeg at det kreves noe mer for å motivere. Enn så lenge så er det "local lads" som sørger for at at jeg også sitter på min faste plass i 2019. Men for all del, det gjør ingen ting med gode resultater også.
 12. Latmann

  Henning Berg

  Spiller ingen rolle hvorfor man buer. Så lenge det er på eget lag blir det helt feil. Det var til tider flaut å sitte der.... Så ikke ut som om gutta på banen likte det noe særlig heller.
 13. Latmann

  Akademiet

  Håper han hadde mer enn drakten på. Er ikke det han som har hatt for vane å stille minimalt antrukket?
 14. Latmann

  Kamptråd: Stabæk - Godset

  Har SS vurdert å selge tannpirker?
 15. Latmann

  Kamptråd: Stabæk - Godset

  Personlig er jeg støttemedlem hos sats, og ss. Stå på, dere gjør en super jobb.
×