Jump to content

Latmann

Bruker
 • Content Count

  657
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Latmann last won the day on February 22

Latmann had the most liked content!

Community Reputation

818

About Latmann

 • Rank
  Konge på forumet

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

416 profile views
 1. Treneren til BG sa vel det samme da han fikk se reprisen, så jeg tror den taklingen var OK
 2. Deg om det. Når de først begynner å surre slik med signeringene så er min erfaring at det ikke blir noe av. Jeg tror ikke han er her til neste år, så står du fritt til å mene noe annet. Om han ikke signerer, håper jeg noen andre får muligheten.
 3. Spiller det noen rolle? Han er vel ikke i Stabæk neste år.
 4. Nå synes jeg vi skal benytte andre omgang til å rette opp i negativ målforskjell.
 5. Det kommer litt an på hvilket parti som får flest stemmer...
 6. Sikkert klønete formulert, men det er ikke det jeg prøver å si. Jeg mener han har fått mer spilletid enn han har gjort seg fortjent til. Klart jeg ønsker ham med videre, fordi jeg ønsker at han skal utvikle seg til å bli en topp spiss. Ikke fordi jeg mener han er det nå.
 7. Vil tro alternativet for de aller fleste ikke er kontrakt med klubb i ES eller bedre. Da er det vel ikke gullkantede kontrakter heller. Spillere som faktisk gjør seg fortjent til fast plass i troppen bør selvfølgelig lønnes der etter, men da skal de fortjene den plassen fra meritter, ikke at de skal spilles bedre. Litt usikker på hvor Ola ligger i forhold til det, men det er spillere jeg heller ser i troppen enn ham når det bare tenkes kvalitet.
 8. Var det ikke akkurat det vi antok med Herman G. Ser ikke ut til å skje der. Jeg velger å ikke anta at noen signerer før de faktisk signerer. Pølsepapir og servietter teller ikke.
 9. Tja, 3 mål på 20 kamper. Usikker på hvor mange som spiss, men på tide å modne litt på benken, hvis dette er holdningen hans.
 10. Så lenge han har kaffeforbud så ordner det seg
 11. Er det noen overganger jeg har gått glipp av? Sakset fra Nettavisen.no Strømsgodset var foruten Rusike, Mauritz-Hansen, Askildsen og Gyasi til lørdagens oppgjør, og etter en liten halvtime gikk også Keita ned med skade.
×
×
 • Create New...