Jump to content

boie

Bruker
 • Content Count

  1,926
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

boie last won the day on May 20

boie had the most liked content!

Community Reputation

953

About boie

 • Rank
  Buddha
 • Birthday 03/06/1976

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Haslum

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

591 profile views
 1. Bård Finne går til Danmark til nyttår. En ut, en inn? https://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2020/valerenga-profil-har-signert-for-utenlandsk-klubb_sto7940681/story.shtml?fbclid=IwAR12huTaIVB7X4Pb0a6ZvU8lviEvUEZIXSre0W68U6g_6YZrsH2ft_LKA4U
 2. Sikkert, men fotball er ikke matematikk og resultater er ikke alltid logiske. Ranking: Romania (25), Serbia (29), Norge (50)
 3. Aftenposten: Birger Meling - 7 En åpenbaring helt fra start. Enorm fysisk kapasitet, sjanseskapende og angrepsvillig. Herlig forarbeid til 2-0. Birger forøvrig en av to som fikk 7 (den andre er Ødegaard). Haaland BB med 8. Om han ikke starter neste gang forstår jeg ingenting!
 4. Meling starter i kveld mot Romania: https://www.dagbladet.no/studio/nations-league-norge---romania/636?post=45189
 5. Hele fireren er jo søppel, de har vært på etterskudd konstant. Hvor mye verre kunne Meling og Hanche gjort det, liksom?
 6. Hvis vi klarer å dominere på dødballer i mot, så er jeg fornøyd med fremgangen.
 7. I spillertråden hans tror jeg det sto at han skulle i karantene?
 8. boie

  En av oss

  ...og at det er litt dumt å gi kapteinsbindet til en son sannsynligvis reiser til vinteren? Ellers er jeg enig i alt sammen.
 9. Men for noen få dager siden hadde vi Skytte, Hanche og Hugo, OG forventet forsterkninger oppå det igjen, så det er lov til å være skuffet over dette vinduet. Vi kommer jo ikke styrket gjennom dette vinduet?
 10. Hadde vi fått inn nye folk uten å selge profiler, så hadde nok mange fortsatt vært misfornøyde, fordi troppen trenger påfyll av kvalitet. Når vi selger Vetlesen til en konkurrent og Hanche, så trengs det mye mer enn som så!
 11. Rekker å selge Bohinen til VIF også, om han kjapper seg. Skal vi si 3 mill?
 12. Der var det mange "det kan være", "kanskje", "forhåpentligvis", osv. Selv før eventuelle salg av Hanche, Bohinen og Vetlesen trenger vi skikkelig påfyll i forsvar, midtbane og angrep. Jeg hadde håpet vi kunne komme styrket ut av dette vinduet, men om en eller flere av de nevnte går...jeg ser ikke hvordan vi skal klare å oppretholde status quo engang. Det ville vært tidenes overgangsvindu om vi skulle klart det.
 13. VGLive: Sportssjef Torgeir Bjarmann sa til Dplay før kampen at han skulle bruke denne kampen for å se an om det trengs å hente inn forsterkning når Hanche-Olsen forsvinner ... Burde kanskje vært postet i en av humor-trådene?
 14. Vet ikke om denne har blitt lagt ut tidligere: https://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2020/fransk-klubb-har-varslet-nytt-bohinen-bud_sto7915274/story.shtml
 15. Det er rom for videre tolkning her da (mine uthevinger): Gitt sitatene over, så kan det fortsatt ha vært noe gehalt i dette ryktet. Det er fortsatt rom for å tolke dithen at det var samtaler om dette tidligere, men det ikke endte opp i et konkret tilbud (som ble forelagt styret)? Det er et såpass spesielt rykte (investorer fra andre siden av kloden som har så mye penger at de vil putte dem inn i en bitteliten klubb i et lite fotballand) at det er rart om det ikke er noe sannhet i dette? Ønsker ikke å bidra til en ryktemølle, men syns det er litt rart da. Og er evig takknemlig for IAO.
×
×
 • Create New...