Gå til innhold

sigurdlk

FairFans
  • Innholdsteller

    2 397
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    4

sigurdlk vant dagen sist 26. Mars 2011

sigurdlk hadde mest likt innhold!

Omdømme

50

Om sigurdlk

  • Bursdag 28. feb. 1973

Profile Information

  • Location
    Litt lenger fra Fornebu Arena enn før
  • Interests
    Stabæk, Fotball, Musikk, Amerikansk Fotball

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Nylige profilbesøk

814 profilvisninger
  1. Han har nok en klausul i kontrakten om at han kan forlate Start dersom Elton John eller Bryan Adams ikke spiller minst 4 ganger på Sør Arena i 2012.
  2. Jeg er redd jeg mellom hussalg, flytting, huskjøp og småbarn rett og slett har kommet i skade for å unnlate å melde meg inn i Stabæk Support, og således også forårsaket gårsdagens tap. Dette er selvfølgelig nå rettet opp.
  3. Hepp, Samme tenkte jeg! @ringo Eller Christian Sund......
  4. Get real, Alan kommer til å selge en bøtte sesongkort, akkurat hva vi trenger. Get real, han kommer ikke til å gå til Stabæk. Eller noe sånt.
  5. Er det ikke det som kjennetegner de gode lagene i flytsonen?
  6. Siden banan er en hyppig brukt ingrediens i ketsjup er det vel på tide å slå denne tråden sammen med ketsjuptråden? Kanskje det til og med gir en umiddelbar effekt på mengden nye spillere?
  7. Selv om det står "billig deal" for RemaBK, så betaler vel Panathinaikos ganske sikkert såpass høye lønninger at hans forventninger lå et godt stykke over det vi har å tilby uansett. Dessuten har jo vi Jørgen Hammer.
  8. Bra oppsummering det. Kjenner et mye større sug nå etter nyheter i trådene om nye spillere og hvem som skal ta over etter JJ enn denne her.
  9. Tenk deg at du har levd med flere måneders rykter om at den suverent digge dama di klør pungen til den største og rikeste kødden i landet, men valgt å håpe og tro det ikke er noe hold i ryktene. Når det til slutt viser seg at hun allikevel har hans køllehår under fingerneglene er det relativt lett å glemme alle de gode hyrdestundene. Fjolset må selvfølgelig ut så fort som overhodet mulig, bildene brennes, låsen skfites og pub-til-pub-skoa pusses. Janne, takk for sereiegull og alt det andre. Nå ryker du dessverre på huet og ræva inn i min Hall of Shame. Sånn er det bare - alle som går til RævBk må dit. Det er en naturlov og har ingenting med person å gjøre. Drakta. Alltid, uansett.
  10. Vi ryker for FKT i norskekøppen og tar Drepen fra Hviterussland i ekøppen....... Har noen drekki på jobb?
  11. Fikk mer gåsehud av målet til Hoff enn av samtlige hendelser i VM tilsammen. Deilig! Og deilig med Veigar på vei mot god gammel form.
  12. Hadde vært kult, men lønnsmessig blir det vel på bekostning av både den ene og den andre.....
  13. At dette involverer en eller flere på vår sentrale midtbane vil vel ikke være noen noen gedigen bombe. Heldigvis har vi gode erstattere til den offensive rollen i både Mix og Vegar. Dog er jeg mer skeptisk til hvor lett det er å erstatte Henning.
  14. Jeg blir utrolig slapp hvis KIL får en bytte-trener-effekt mot oss. På tide å ta motstanderen skikkelig seriøst, kline til så det lukter svidd og begrave et evt. sånt spøkelse ettertrykkelig.
×
×
  • Opprett ny...