Gå til innhold

komigjenstabæk

Bruker
  • Innholdsteller

    49
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

0
  1. Tja. Veigar kan fortsatt bedre, men han er likevel ekstremt viktig. Motstanderne er svært opptatt av han, og antallet assist er sykt bra. Ikke bare Nannskog som skal ha æren for det. Kjølø har svakheter på fart som det er mulig å utnytte for motstandere, og han utfyller nok Morten dårligere enn Pontus, men han har likevel klart seg bra i de 2 siste kampene. Jeg synes du har et poeng (så du slipper tvansinnleggelse), men ingen grunn til bekymring.
  2. http://www.fotbollsexpressen.se/EM2008/1.1...-dromvarvningen Fortsatt bare rykter, men det ser lovende ut...
  3. Deilig! Alle gutta! I dag vant vi fordi vi er et glimrende lag. Kort og godt!
  4. Branimir er først og fremst en teknisk god, driblesterk spiller. Spiller best på kanten (fløjen?), men kan spille angrep. Som andre har nevnt er skader en grunn til at han ikke har spilt noe særlig i 06 og 07, men også fordi vi har en trener som ikke bytter spillere ofte. En annen ting er at vi trenger en mer defensivt sterk spiller på høyrekanten. Branimir er en spennende spiller, men det er vanskelig å si om han vil lykkes i et lag i øverste divisjon i Danmark
  5. Er positiv til dette så lenge han er billig. Å bruke mye penger på en brasilianer synes jeg ikke vi skal gjøre, men til en lav pris/lønn er nok potensialet stort i forhold til risikoen.
  6. Er kanskje naturlig tro at dette blir en kamp vi starter med et "2.lag"? Vet ikke om det har kommet noen uttalelser fra trenerteamet om dette, men så kort tid etter Botafogo-kampen blir det vel litt utskiftninger? Blir fort en jevn kamp hvertfall. Og det er jo bra
  7. Stadheim er sikkert ok han, men synes ikke vi trenger han. Når det snakkes om at vi har en tynn stall, er vel ikke problemet at vi har for få spillere som holder tippeliganivå? Vi kan godt trenge et par reelle utfordrere til førsteelleveren fremover på banen, men stadheim faller såvidt jeg kan se i Nystuen/Espen Olsen-kategorien (ok back-up/innhoppere, men ikke gode nok til å starte for et topplag), og der føler jeg vi er greit forspent. Spesielt om vi får inn en eller to i reell-utfordrer-kategorien.
  8. Vi og Landskrona er jo venner, så da er han sikkert Stabæk-fan Han er vel ganske offensivt anlagt (?), så i så måte er han kanskje en "luksus-forsterkning" for oss. Uansett synes jeg absolutt vi burde være interessert - og interessante for han for den saks skyld.
  9. Tar gjerne i mot unge svensker. Men 7-8 NOK for en spiss er nok altfor mye for Stabæk når vi har Veigar og Daniel fra før. Off-topic: Lurer på når forrige gang en norsk 21-åring scorte 11 mål i tippeligaen var...
  10. Dette virker jo bænkers! Jeg mener han er verd 5 mill OG MER! Dette er en spiller for fremtiden i Stabæk og landslaget... DRITFETT! Er positivt om det er en avtale som stiger etter x antall spilte kamper. Dette er ren spekulasjon med tanke på beløpene, men om han er bedre enn Jon er han sikkert verdt 5 mill. Og om han kun blir reserve er han sikkert uansett god nok til å bruke f.eks 3 mill på han.
  11. Steffen Hagen er vel høyreback/stopper. Var etter min mening meget svak i går mot Glimt. En dårlig utgave av Morten ut fra det jeg har sett. Bruer Hansen er vel ikke et ALTERNATIV til Huseklepp? Han er vel ingen driblefant på kanten akkurat. Ser heller ikke det store potensiale i han - ei heller i Amundsen. Ruud synes jeg er overvurdert. Bra pasinger og skudd, men ikke noe bedre enn Keller sånn ellers av det jeg har sett. Kan kanskje blomstre i et topplag. Neppe verdt prisen han vil gå for med vår økonomi. Jeg har mer lyst på en Huseklepp type hvis vi skal ha en h.kant til. Jeg synes Keller fungerer glimrende som 2-veis kant. Jacob Sørensen er vel diskutert her, og en jeg også har lagt merke til. Hvis han har vært vurdert og funnet for dårlig tidligere er det vel neppe noe tema nå uansett. Kjenner jeg kanskje virker litt vel negativ til forslagene her ;-) Det finnes sikkert gode alternativer både i Odd og de andre nedrykkslagene. Tror dog at de som vil være "garanterte" fortsterkninger av 1. elleveren (eller bedre enn våre beste på benken), fort kan bli så dyre at vi like gjerne kan se andre steder.
  12. -Kristoffer Hæstad - Ikke aktuelt. Ikke behov. -Fredrik Strømstad - Hvorfor ikke. -Eirik Huseklepp - Ja -Bernt Hulsker - Neppe -Rune Almenning Jarstein - Selvsagt -Espen Ruud - Ikke behov. Aldri overbevist meg veldig. -Iven Austbø - Ja -Lars Iver Strand - Tviler -Tore Reginiussen - Hvis han er så god som man skal ha det til, definitivt. -Vadim Demidov - Kanskje det? -Arild Sundgot - Nei, selvsagt ikke. Hadde ikke gjort noe med en sånn spisstype forsåvidt... -Karim Essediri - Nei -Arnar Førsund - Nei -John Anders Bjørkøy - Ok spiller, men neppe realistisk og ingen drømmesignering -Espen Hoff - Ja -Jeffrey Aubynn - Kanskje det? -Joakim Austnes - Nei Austbø kommer nok, om vi ikke får konkurranse fra andre toppklubber. Strømstad eller Husklepp er vel de av av de mest kjente her som er mest realistisk!? Sikkert et par av gutta her som koster hele overgangsbudsjette vårt alene forøvrig...
  13. Takk! Det skulle kanskje bare mangle, men det er uansett gledelige tall.
  14. Noen som har et anslag på hvor mange Stabæk-folk som var på kampen i går? Jeg fikk dessverre ikke vært der selv.
  15. Helt enig. Vi har, som vanlig, vært altfor dårlige på vårt dårligste. Vi kunne absolutt trengt typer som kan gjøre de dårlige periodene i kamper bedre og kortere. Tenker ellers at det kunne vært tid for en ny gambling i form av en Sør-Amerikaner/Afrikaner. Vi har vel nådd ikke-eu kvoten med Somen og Alan(?), men som evt erstatter/alternativ/mann for fremtiden kan man jo alltids får mye kvalitet for pengene med litt flaks/dyktighet.
×
×
  • Opprett ny...