Jump to content

blaamann

Bruker
 • Content Count

  984
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

blaamann last won the day on July 24 2019

blaamann had the most liked content!

Community Reputation

921

About blaamann

 • Rank
  Digimonster

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo
 • Interests
  Stabæk

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

481 profile views
 1. Hedersmann - lagt ned en uvurderlig innsats med knapper og glansbilder, og går til og med når klubben er tålelig godt rigget, og ikke til en konkurrent. Terningkast 6 på hele fyren på en dag som denne!
 2. Skjønner at vi er nødt til å "run a tight ship" økonomisk og ikke kan signere spillere pga samvittighet, men er enige med de fleste over her - Rusike viste prov på god kvalitet det lille han fikk spille, og han virker som en skikkelig bra fyr, som kan bidra med rutine og humør i spillergruppa. Han kan ikke være så altfor dyr å signere for et nytt år, og da viser vi at vi er en klubb som gir folk en sjanse, hvis de har vært uheldige og har rett innstilling.
 3. Apen fikk 57 poeng - ikke verst:)
 4. Kom inn med hår på kassa da vi trengte det, og har sikkert vært god inspirasjon for de yngre forsvarsspillerne (hva han har sagt på feltet vet jeg ikke, ref Ringos innlegg, men måten han trøkker til i duellene har nok inspirert). På samme måte som at Roy Keane nok ikke var best likt av alle, men viste lagkamerater hvor innsats-listen lå på banen. Og sikkert helt greit for begge parter å avslutte samarbeidet nå - lykke til videre, Vadim.
 5. Ikke veldig representativ oppsummering av Hernandez' kamp (kanskje ikke overraskende fra den kanten?).
 6. Billy har fått ny jobb: https://www.bbc.co.uk/sport/football/50501604
 7. Synes også at han har noen poenger (dette med trinnvis utvikling, i Stabæk er det fort 3. div eller Eliteserien), selv om det er vanskelig å si hvordan Stabæk skulle kunne matche dette perfekt (er nok høyere nivå på G-16/17/18/19-lagene til Sporting Lisboa enn her i Norge). Kan vi få til et bedre/mer formalisert samarbeid med en OBOS-ligaklubb som gjør at de spillerne som er mer enn gode nok for andrelaget (i 3. divisjon), men kanskje ikke helt fortjener plass i førsteelleveren i Eliteserien, kan få god matchtrening? Er vel også vanskeligere for unge, uferdige forsvarsspillere å få slike sjanser enn det er for offensive midtbanespillere (eksempel: Pignatel). Hvis Skeid skulle klare å holde seg i OBOS så er de kanskje en god partner neste år (tør å satse på unge spillere, trenger påfyll for å etablere seg høyere på tabellen i OBOS), evt. gjøre mer med Strømmen.
 8. Flytter fra Stockholm, kan tenkes at han ønsker å forbli urban og bo i Oslo-området, og derfor vurderer Stabæk. Kommer fra Stryn, så hvis han vil hjem så er vel kanskje Aafk eller Brann gode bets. Sportssjef i Hammarby er Jesper Jansson, som vel så vidt spilte under Janne og forhåpentligvis kan legge inn gode ord for klubben. Kan spille i alle posisjoner i forsvaret, så kan være nyttig å ha de neste par årene. https://www.vg.no/sport/fotball/i/opxd6m/norsk-hammarby-helt-aapner-for-eliteserien
 9. Hvor er Gyasi om dagen? Skadet, eller bare fullstendig ute i kulden? Har ikke sett ham i kamptropper på lang tid, ei heller for 2. laget. Det spørs vel om han får forlenget kontrakten etter å ha vist så lite, men han har noen kvaliteter som gjør at Janne kan tenkes å få noe ut av ham (gitt at han er skadet nå, hvis ikke så er det vel tydelig at klubben har gitt ham opp). Rusike synes jeg veldig synd på, og håper (kanskje litt naivt) at han kan få en sesong til på å vise hva han er god for.
 10. Du har kanskje rett igjen🤔 Tenker fortsatt at det er noe intuitivt over at det er der en forseelse starter som bør være avgjørende, men har ikke reflektert mye over dette. Vil det si at hvis en angrepspiller er på vei ut av feltet for å plukke ned en retur, og en forsvarsspiller er dum nok til å holde ham, så bør han holde grepet til spilleren er utenfor 16-meteren, og så er det ikke straffe? Nå skal jeg la denne ligge - jussen, og kanskje til og med logikken, er på din side, Odd😘
 11. Jaggu. Litt snål regel (hvis man ser for seg eksempelet med IAO og Mini så hadde det ikke blitt straffe om han slapp 1 cm før straffefeltet, selv om det som førte til at Mini evt ikke rakk ballen er helt uendret sammenlignet med om han slipper 1 cm innenfor). Men du har like fullt rett
 12. Husker ikke om reglene var annerledes i hine hårde dager, men det skulle vel egentlig vært frispark utenfor 16-meteren. Smart av Mini å slepe seg inn i feltet før han faller.
 13. Herlig innsats på 1-0-målet i dag - kriger!
 14. Et lite høydepunkt i en ellers litt tørr kamp var da Braaten ble byttet inn. Sto i boblejakke og lue og hutra helt til Junker var to meter fra innbytterbenken, så vrengte han av seg og løp glisende ut på banen:)
 15. Yes! Helgen kunne ikke begynt bedre!
×
×
 • Create New...