Jump to content

blaamann

Bruker
 • Content Count

  931
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

blaamann last won the day on September 13 2018

blaamann had the most liked content!

Community Reputation

781

About blaamann

 • Rank
  Digimonster

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo
 • Interests
  Stabæk

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

316 profile views
 1. Personlig synes jeg det er for meget å poste innlegg hver gang en eks-Stabæk-spiller starter (eller scorer for den saks skyld) i en kamp.
 2. Bohinen på siste episode av podcasten "En Skaal paa Blaa". Virker som en reflektert fyr for alderen, men herregud for et kleint intervju. Masse rør og upresisheter om karrieren til faren, og det topper seg når Holmlund spør "Tarmskylling er ikke noe du har gitt bort så mye av, Emil?". Veldig bra insj med podcasten, men er jevnt over mye "pute-radio" i de episodene...
 3. Tonen i dette forumet er til tider som en premenstruell emo-fjortis. Da vi tapte mot Haugesund var det omtrent "Henning out", alt ved klubben var jævlig, vi var klare for Obos-ligaen allerede, osv osv. Så slo vi B/G, da var det fantastisk å se et Stabæk-lag som holdt nullen og spilte klokt, det var kort vei til medaljeplass, Henning viste seg å være et kupp osv osv. Så taper vi knepent borte mot Mjøndalen, og tonen er igjen at klubben er i krise, sjela er solgt...
 4. Elverum ligger på sisteplass i sin avdeling i 2. div, med 4 av 4 mulige tap. Burde være overkommelig, selv med flere fravær hos oss. Bank i bordet...
 5. 4 vel? Men uansett 1/5 av troppen - imponerende!
 6. Bohinen er tatt ut - grattis!
 7. Alex Davey med gult kort for Dagenham & Redbrigde i 0-2-tapet for Braintree Town i engelsk femtedivisjon i dag. HVORDAN KUNNE IA OG KLUBBLEDELSEN LA HAN GÅ?!?! Hodeløse høns hele gjengen, alle skjønner at vi hadde trengt Daveys aggressivitet i kampen i dag! (*sarkasmevarsel)
 8. Hva mener du skulle ha skjedd? En Eliteseriedebutant inn, som virker å være tregere enn Strømnes, når vi må løfte laget for å ha sjans til å utligne?
 9. Blir for enkelt å si «vi ligger under, vi må ha inn flere offensive spillere». Problemet i den kampen her er ikke at vi ikke har nok kreative, offensive spillere på banen (Ola, Boli, Bohinen og Vetlesen fra start). Problemet var at vi ble kjørt over på midten, kombinert med/skyld i at vi i en periode i første omgang ble presset lavt. Da får Haugesund en haug med innkast og cornere, som gjør risikoen for klabb-og-babb-mål mot stor. Det skjedde, og så hadde Demidov hjerneblødning, som han virker å ha med jevne mellomrom (nonchalant?). Vi måtte ligge litt høyere, og Demidov må enten være tettere i mannen sin, falle av tidligere eller la ham gå i den situasjonen, gjorde ingen av delene. Da er det veldig tøft å komme tilbake. Skikkelig drittkamp fra vår side, men Haugesund borte er vel nesten den kampen som passer oss aller dårligst i hele sesongen. Eneste håpet i en sånn kamp er å score først, så Haugesund må sende opp flere spillere, og gi oss kontringsrom.
 10. Kanskje flisespikking, men er det hensiktsmessig å publisere antatt startoppstilling et par dager før kampen basert på hva forumets utskremte har observert? Antar at de færreste motstanderlag har kapasitet/vilje til å sende egne "spioner" på motstanderlags treninger, men det må jo være bedre å "keep'em guessing" enn å gi dem gratis info på verdensveven...
 11. Så kampen i opptak etter en unødvendig familiemiddag:) Litt stang-inn/stang-ut, bokstavelig talt, men på nåværende tidspunkt spiller det ingen rolle! Veldig solid defensivt, Rosenborg fikk til svært lite. Demidov helt sjef som forsvarsklippe, og nydelig kamp av Hernandez! Halvannen assist, og god posisjonering og ryddig jobb defensivt. Allez-allez!
 12. Godt tegn at Molde slår Vålerenga - underbygger det at det ikke var krise å tape med tre mål på Røkkeløkka.
 13. Kassi var frustrerende å se på - fulgte ikke løpene fra Moldes offensive spillere selv om han i utgangspunktet var a jour. Skikkelig drittkamp, men Molde er gode i ES-målestokk, så jeg tror ikke vi skal grave oss for langt ned etter å ha tapt fortjent på Røkkeløkka. Vi er ofte overraskende gode mot RBK, som ikke ser bra ut så langt i år (preseason+sesongstarten), så jeg tror vi har mye bedre sjanser hjemme neste helg. Vamos!
 14. Edit: glem det. Vi har jo sponsor øverst på ryggen.
×
×
 • Create New...