Jump to content

blaamann

Bruker
 • Content Count

  966
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

blaamann last won the day on July 24

blaamann had the most liked content!

Community Reputation

864

About blaamann

 • Rank
  Digimonster

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo
 • Interests
  Stabæk

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

415 profile views
 1. Ja faen, det gjelder selvfølgelig også lån. Jaja, låne ham første halvdel av neste sesong, da.
 2. Låne Markus Henriksen ut sesongen? https://www.vg.no/sport/fotball/i/Xgndo7/henriksens-hull-situasjon-er-fastlaast-maatte-be-om-lov-for-aa-spille-paa-klubbens-u-lag?utm_source=vgfront&utm_content=row-2
 3. Stabæk XI (4-4-2): Sandberg - Hernandez, Amankwah, Hanche-Olsen, Moe - Askildsen, Bohinen, Skytte, Vetlesen - Toutouh, Braaten.
 4. Det er vel ikke noe sted man kan strime kampen?
 5. Som andre har vært inne på - Ronald var knallgod i våres, en av våre aller beste spillere over en lengre periode. Så progresjon har det jo vært, så kan man lure på hvorfor det nå virker å være et steg eller to tilbake. Samme diskusjonen hadde vi jo om Ola for noen uker siden, men nå har han funnet formen. Håper og tror at det samme skjer med Ronald. Men uansett er det feil å si at "Ronald har potensiale, men har stagnert før han har vist prov på å få ut dette potensialet".
 6. Blir vel i beste fall VIF-kampen 19. oktober (4 uker til) eller i "verste fall" Odd-kampen 27. oktober (6 uker) da. Håper Skytte er klar mot S08, han har noe av den samme evnen til å dekke rom og bryte spillet til motstanderen.
 7. Da jeg så hovedsaken på Eurosport.no så fikk jeg høy puls i positiv forstand. Det hadde vært for godt til å være sant: (er altså Arild Østbø som skal til Viking...)
 8. Var ikke på kampen, men fra sofaen så ikke feiringen hans så voldsom ut? Må være greit å feire et mål med moderat styrke mot et tidligere lag? Utvisningen var klønete, men ikke noen stygge handlinger fra Ohi mot våre spillere der? Og så så det ut til at det ble slengt en del meldinger(?) fra tribunen mot Ohi på vei ut, hvorpå en Ohi som sikkert var irritert (på seg selv) svarte med et fårete glis og «0-2». Det kan tilgis i kampens hete, spør du meg.
 9. https://video.eurosport.no/fotball/stabaek-spillerne-kunne-ikke-starte-mot-molde-forklarer-hvorfor_vid1245330/video.shtml
 10. Tenkte også det ref offsiden, men er usikker: selv om ballen kom fra en Molde-spiller så er vel det en Molde-spiller som forsøker å blokkere et skudd på vei mot mål, og da virker det rart om man hadde opphevet offsiden. Ball på vei mot mål, spretter via en Molde-spiller til Ola. Det er vel fortsatt offside(?) Vettafa’n... Uansett veldig bra kamp av gutta, hadde fortjent minst ett poeng (eller seier som det fort hadde blitt om Emils frispark hadde gått inn på 9-0).
 11. Sunndal banka Kråkerøy, så dersom vi skulle klare å slå dem i neste kamp så er det altså bare to poeng opp til trygg plass. Og Kråkerøy møter begge lagene rett over seg (Aalesund 2 og Herd hhv 1 og 2 poeng over) igjen ila. neste måneden, så det blir tøffe kamper mot lag som vil sikre å unngå nedrykk (og det betyr at de tre lagene rett over oss vil stjele poeng fra hverandre uansett hvordan disse kampene ender). Så dersom vi slår Kråkerøy så er det gode muligheter for å karre seg opp på trygg plass!
 12. Aha - sløvt av meg. Var vel først og fremst Evjen som var en pain in the ass mot oss sammenlignet med Layouni. Litt rart at de lar ham gå nå som de har en unik sjanse til å ta gull, men har vel virket som at han selv var veldig lysten på å gå (og ikke særlig fornøyd med å ikke bli solgt i sommer), så de "måtte" vel nesten.
 13. Litt irr at ikke B/G solgte Evjen og Layouni en uke før de gjorde det. B/G sine neste motstandere får møte et betydelig svekket lag sammenlignet med det laget vi møtte i helgen. Jaja...
×
×
 • Create New...