Gå til innhold

blaamann

Bruker
 • Innholdsteller

  891
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  9

blaamann vant dagen sist 13. September 2018

blaamann hadde mest likt innhold!

Omdømme

673

Om blaamann

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo
 • Interests
  Stabæk

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Nylige profilbesøk

275 profilvisninger
 1. Jeg lurer på om han stopperen vi egentlig jobbet for kan ha vært han her? https://www.sporten.com/smart-dansk-midtstopper-klar-for-eliteserien/ Blir bare spekulasjoner, men nyheten om at han hadde signert for FKH kom ikke lenge etter at vi bekreftet at vi hadde signert Vihmann, og tidligere har jo IAO hintet til at vi jobbet med en stopper vi hadde veldig tro på, men holdt Vihmann varm i mellomtiden, som en "plan B" dersom førstevalget ikke ble klart. Håper at Vihmann beviser at han egentlig burde vært førstevalget hele tiden:)
 2. Kristoffer Hagenes. Kanskje han ville gjøre opp for denne: https://www.eurosport.no/fotball/slik-forklarer-han-straffesituasjonen-ingen-forstod-noe-av_fot_sto6913181/story.shtml Hvis han kan være mot oss i treningskamper og for oss i serien så er det helt greit for meg.
 3. For de som er glad i gammel memorabilia: https://www.ebay.com/itm/Stabaek-v-Arsenal-programme-Friendly-July-1992-/113637803260
 4. Det kan vel tenkes at han/klubben søkte om visum til Norge, og ikke til Spania. I så fall litt korttenkt av klubben, spør du meg.
 5. https://www.stabak.no/nyheter/disse-drar-til-marbella Hverken Rusike eller Braaten er med til La Manga - betyr det at de er veid og funnet for lette, eller er det mer uskyldige forklaringer(?) Rusike må kanskje hjem og spille videre for klubblaget sitt, men Braaten burde vel vært med dersom han er aktuell for klubben(?)
 6. Jeg tolket Øistein som at han forsøkte å være morsom her - klassisk Stabæk å være helt i det blaa en drøy måned før seriestart, med usikkerhet rundt spillerkjøp og lite imponerende resultater i treningskampene. Altså "i rute"... Noen ganger har det vært veldig lite korrelert til hvordan det går når sesongen sparkes i gang, andre ganger, som de siste par årene, har det vært tidlige symptomer på en skuffende sesong. La oss håpe at årets Stabæk-utgave løfter seg kraftig de neste 40 dagene... Sincerely, Captain Obvious.
 7. Høres ikke ut som at han levde opp til det han sa til Budstikka for 6(!) måneder siden... https://www.budstikka.no/sport/fotball/stabak-fotball/stabaks-nye-spiller-skal-jobbe-rava-av-meg/s/5-55-705509
 8. Å være i dårlig form (hvis man trener for mye rolig med ball) før sesongstart er vel også en god oppskrift på skader. Men å roe litt ned på intensiteten de siste ukene før sesongstart er sikkert fornuftig.
 9. Hva er det vi egentlig har per i dag? Har forenklet posisjonene noe, noen av disse kan nok bekle flere roller. Keepere: Sandberg, Lillevik Kjellevold pluss et par talenter. Bra nok. Forsvar: Hernandez (HB), Hanche-Olsen (HB/MS), Demidov (MS), Strømnes (MS), Pignatel (MS), Jeppe Moe (VB), Renå Olsen (VB). Må kunne forvente at Hernandez tar et nytt steg i år og blir en god ES-back, og Hanche kan jo også spille der. Greit forspent, men skulle gjerne hatt en god spiller til her for bredde/økt nivå. Midtbanen: Børkeeiet (DM), Askildsen (SM), Bohinen (SM), Kassi (SM), Vetlesen (SM), Valencic (OM), Brynhildsen (HM), Gyasi (HM/VM). Mange sentrale midtbanespillere, lite defensive fibre. En defensivt orientert sentral midt og en venstreving hadde vært noe. Kanskje Kassi med større muskler kan bli en god boks-til-boks-spiller med mer defensivt ansvar enn før? Angrep: Boli, Ohi, Mauritz-Hansen, Aga, Torvund (kan også spille høyreving), Amer, Geelmuyden. Har i hvert fall mange nok som kan bekle spissrollen(e), da også flere talenter som bør få sjansen til å vise seg fram/utvikle seg. Med mindre vi mister Boli så mener jeg at vi har et ok utgangspunkt her. I sum så ser det for meg ut som at vi trenger (i prioritert rekkefølge): defensiv midtbanespiller, allsidig forsvarsspiller (back?), venstreving. De to siste kan evt. kombineres i en venstreback/venstreving-type (som også vil gi midtbanen litt mer defensiv hjelp hvis han spilles der, som for eksempel Ashley Young i Manchester United er et eksempel på, uten sammenligning forøvrig). Vi trenger ikke så fryktelig mange spillere (vi kommer ikke til å vinne Eliteserien, det handler om å ha en god nok tropp til å ha ambisjoner om øvre halvdel i en notorisk ustabil og relativt dårlig liga, og hvis vi hadde hentet 3-4 erfarne spillere så ville det bli veldig lite rom for talentene våre). Men 2 spillere inn (def midtbane og venstre forsvar/midtbane) er viktig.
 10. Kan allerede høre supportersangen vi kan stjele fra Rosenborg: "Shalalalala - åååååå, Herolind!" Evt: "Herolind er dritbra, sha-la-la-la"
 11. Bra fyr. Tydelig at Shakira hadde rett, hoftene snakker sjelden usant. Lykke til med veien videre!
 12. Viktig og riktig at media kan ettergå slike ting, men denne reportasjen var ufattelig rotete og omstendelig skrevet. Ser ut som han har publisert alle notatene han har gjort selv i saken, som en utredning om hvordan saken ble til (slik man f.eks. gjør hvis man skal redegjøre for saksgangen inn mot en Skup-prisnominasjon). Ble med andre ord ikke veldig klok av denne saken, og det fremstår mer som en kampanjesak hvor journalisten har konkludert før han skrev en eneste setning.
 13. Er Skogseid ferdig som fotballspiller?
 14. Rart å se hvordan keeperen deres drøyde voldsomt allerede etter ti minutter, og enda rarere på 1-0 under. Ett mål til oss hos dem så må de ha 3. Synes dette var uforholdsmessig feigt av Bohinen og Aafk, og tror vi tar dem.
×
×
 • Opprett ny...