Jump to content

blaamann

Bruker
 • Content Count

  946
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

blaamann last won the day on July 24

blaamann had the most liked content!

Community Reputation

829

About blaamann

 • Rank
  Digimonster

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo
 • Interests
  Stabæk

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

380 profile views
 1. Ser ut som at han fikk seg et deilig brannsår der, gitt:)
 2. "Protesterte på uakseptabel måte og gikk ut av teknisk sone"?... Hvis det er standarden så blir det ikke mange trenere som ikke er suspendert annenhver kamp... Men, jeg kan forstå at NFF måtte gjøre dette. Det er dommeren/fjerdedommeren som har utvist null forståelse her og agert på noe som heller burde vært forståelig. Det er litt som at en utespiller som har gult kort sier seg uenig i en dommeravgjørelse og sier "kom igjen'a dommer, du må jo se at det var feil!". Da kan sikkert dommer gi gult kort nummer to og utvise spilleren for å ha protestert på dommeravgjørelse, men ingen (fornuftige) dommere gjør det. Men når det først er gjort så har han mest sannsynlig en syltynn ryggdekning i en eller annen paragraf, og da er det vanskelig for Fotballforbundet å si at dommeren juridisk/teknisk tok helt feil, og kansellere avgjørelsen. Gjør man ikke det så er det mildeste man kan gjøre å gi den mildest mulige straffen, i dette tilfellet én kamps karantene.
 3. Enig. Og vi får vel utdanningskompensasjon, og evt. solidaritetsmidler dersom han skulle bli en stjerne? Uansett riktig at han får velge selv - fotballspillere er ikke varer.
 4. Indirekte nevnt flere steder (MoM i forum-pollen med soleklar margin, 3 bonuspoeng i Fantasy++), men for en kamp han spilte i går! Første omgang var helt magisk, og én av få som holdt et bra nivå i andre omgang også. Eliteseriens Pogba om han fortsetter slik!
 5. Fint å forsterke stallen, men er en offensiv midtbanespiller det vi trenger mest? En rendyrket (venstre)ving kanskje, men av offensive midtbanespillere har vi pt Ola (ving), Hugo (off midt) Rusike (ving), Gyasi (ving), Braaten (ving/spiss), Emil kan spille off.midt, Kassi kan spille off. midt (men som vi har sett er han best som sentral midtbane), Hammy kan spille ving. Hvis denne spilleren ikke er en venstrebeint ving med god innleggsfot skjønner jeg ikke helt at dette bør prioriteres.
 6. Vi har sett ut som et bedre fotballag hele kampen, tror nesten vi kan snu dette!
 7. vihmann... men takk de blaa guder for Sandberg.
 8. Bra kamp mot et av Eliteseriens beste (og mest irriterende) lag, og/men fortjent tap. Vi kunne stjålet med oss poeng om vi hadde fått straffe da Boli ble dyttet på den overgangen i andre omgang - selv synes jeg det er straffe, og det er fantastisk irriterende at det bare blåses straffe dersom spillere faller - straffer sportslig innstilling og belønner usportslig (det vil man forhåpentligvis få endret med VAR). Er også enig i at straffen til Odd var grei. Som nevnt over her - ikke helt ulik straffen vi fikk mot Kristiansund for noen uker siden. Selvfølgelig kan og bør Sandberg rykke ut i den situasjonen, men han kan fortsatt velge om han skal stoppe og gjøre seg stor i håndballkeeper/De Gea-stil, eller kaste seg inn mot beina til Rashani. Gjør han det sistnevnte så bør han treffe ball, på samme måte som at en utespiller står fritt til å ta en sklitakling, men må ta konsekvensene dersom motspiller får ballen forbi. Ja, han fikk skutt, men som han selv sier så blir jo avslutningen påvirket av at Sandberg kommer flyvende (skyter tidlig og høyt). Det eneste man kan utsette på dette er at sånne situasjoner veldig ofte ikkeblir straffe, men da er det først og fremst det som er problemet. Det fører til at spillerne "meningsløst" lobber ballen over keeper, som regel ikke i retning i mål (som Boli mot Kristiansund) og venter på kontakt fra keeper - bedre at de gjør et ærlig forsøk på å avslutte.
 9. Håper og tror Sandberg liker seg i Stabæk, og ser verdien i å få spille fast og utvikle seg i kampsituasjoner, noe han ikke fikk i VIF. Håper også vi kan bruke en liten del av Børkeeiet-pengene på å gi ham ny kontrakt for 2-3 år til, med en gentlemen's agreement (slik vi vel alltid har) om at han kan få gå dersom en utenlandsk klubb som representerer et steg opp legger en ok sum penger på bordet. Ser ikke den store nedsiden for Sandberg i en slik avtale, og åpenbart kjempeviktig for oss.
 10. Det handler vel også om at Tromsø da leder 1-0 på bortebane og blir mer defensive/"bekymret" i tankegangen.
 11. Gøy med enda en unggutt som viser prov på kvalitet! PS. Feilstavet mellomnavn i trådtittel:)
 12. Personlig synes jeg det er for meget å poste innlegg hver gang en eks-Stabæk-spiller starter (eller scorer for den saks skyld) i en kamp.
×
×
 • Create New...