Gå til innhold

Alberta

FairFans
  • Innholdsteller

    514
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    3

Alberta vant dagen sist 25. Juli 2013

Alberta hadde mest likt innhold!

Omdømme

54

Om Alberta

  • Bursdag 01. aug. 1988

Profile Information

  • Location
    Asker

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk

Nylige profilbesøk

1 011 profilvisninger
  1. Vi vant mot RBK, vi vant mot Godset. Hvem faen bryr seg om et håndballag fra en togstasjon på vei mot Gardermoen..
  2. Koster det så mye mer å ta bussen? På en pub koster halvliteren rundt 80 kr, kjøper du to har du allerede brukt 160 kr. For samme prisen kan du ta buss med oss, og kose deg med øl som er kjøpt i butikk på turen
  3. Ingen stor kamp av STB, som dessverre ente uavgjort (0-0) Ingrid Hjelmseth reddet en straffe som egentlig ikke burde vært dømt. Utover det var det store og små muligheter begge veier.
  4. Jepp! Han ville visst bruke oss som kulisser til medaljeutdelingen.. Så tydeligvis derfor han ville flytte til det feltet etter jeg snakket med han. Selv om jeg sa at vi skulle stå, synge og ha med flagg og alt det der.. Lettere irritert for å si det mildt
  5. Spørsmålet om noen var overrasket var til Bjørnar. Jeg har samarbeidet med Ufq i denne sammenhengen og billettene som HP snakket om var de vi trodde vi skulle få. Men det var ikke lagt opp til at vi skulle få et kvadratisk felt sammen, men heller lange rader. Derfor snakket vi med NFF og fikk byttet dette. Nå forøvrig er det litt mer surr her, vi er jo plassert foran Vipen. Selv om jeg sa klart til NFF at vi skulle ha et felt hvor vi kunne stå å synge viser det seg nå at det feltet vi har fått er det utelukket (fantastisk av NFF!!) Så, nå blir vi på 110 i stedet. Billetter fås fremdeles av meg. Beklager at det har blitt så mye rot, men her vil jeg rekke en del av skylden til nff, da de først ga oss billetter på lange rader og så på et felt vi ikke kunne stå selv om vi spesifikt ba om dette.
  6. Spørsmålet om noen var overrasket var til Bjørnar. Jeg har samarbeidet med Ufq i denne sammenhengen og billettene som HP snakket om var de vi trodde vi skulle få. Men det var ikke lagt opp til at vi skulle få et kvadratisk felt sammen, men heller lange rader. Derfor snakket vi med NFF og fikk byttet dette. Nå forøvrig er det litt mer surr her, vi er jo plassert foran Vipen. Selv om jeg sa klart til NFF at vi skulle ha et felt hvor vi kunne stå å synge viser det seg nå at det feltet vi har fått er det utelukket (fantastisk av NFF!!) Så, nå blir vi på 110 i stedet. Billetter fås fremdeles av meg. Beklager at det har blitt så mye rot, men her vil jeg rekke en del av skylden til nff, da de først ga oss billetter på lange rader og så på et felt vi ikke kunne stå selv om vi spesifikt ba om dette.
  7. Du er overrasket? I første omgang virket det som om vi skulle plasseres på 104,men da jeg snakket med NFF ville de heller plassere oss på 117. Helt hvorfor fikk jeg ikke godt forklart. Men vi har nok billetter til å samle de stående syngende på 117, så om noen har billetter til andre felt, men vil stå og synge på kamp kan de jo heller hente hos meg.
  8. Jeg har snakket lenge med NFF, og de videre med billettservice om dette. Det virker som om vi først skulle plasseres et annet sted, men etter jeg snakket med NFF om at vi ville ha et kvadratisk felt (slik at vi ikke må sitte på en linje) fikk vi disse plassene. Både NFF og billettservice vet at vi et stående syngende supportere, håper inderlig at de har tatt høyde for dette med tanke på resten av feltet.
  9. Litt mer praktisk info. Vi er plassert på felt 117. Det er nummererte sitteplasser, men vi står selvsagt! Cupfinalefesten; Etter kampen drar vi til Prammen for noen øl, utover kvelden flytter vi oss til et samlet arrangement på Baroque på Solli Plass i Oslo. Det vil ikke være covercharge på Baroque mellom kl. 22-23, kommer man senere enn dette er det det.. Det er også en viss kleskode. Ikke kjole og hvitt, men heller ikke drakt, slitte olabukser og joggesko. Det er også i utgangspunktet 25 års aldersgrense, men om man er under det (men over 20) send meg en beskjed så skal jeg snakke med den som har kontakten mot stedet. Det vil være en form for gjesteliste så man slipper kø. Om dere vet dere kommer, send meg en mail på anna@stabaek.no så skal jeg sende dere inviten på eventen på face så vil dere bli satt på denne listen. Forøvrig stenger Prammen kl. 24 den dagen grunnet en teknisk undersøkelse som gjør at de må stenge strømmen den natten.
  10. Info om billetter. De er mottatt av Stabæk support og vil bli delt ut på bussen. Om du ikke skal ta bussen kan du finne meg ved salgsboden til Stabæk support før kampen.
  11. Plassen som dameansvarlig blir også ledig da jeg trekker meg
  12. Litt praktisk info om cupfinalen. Vi har bestilt billetter for å forsøke å stå samlet. De vil bli delt ut av meg så fort jeg får de i hende. Hvordan det blir kommer jeg tilbake til Cupfinale festen vil bli holdt på Prammen der det blir holdt av en del av lokalet til oss.
×
×
  • Opprett ny...