Gå til innhold

elmo

Bruker
  • Innholdsteller

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

4
  1. elmo

    CL

    Man hört nur die Trommeln.
  2. Hei Bianca

    Send meg mob.nr. ditt så får vi se hva vi får til

    Mitt er 004792019579

    Hilsen

    Hanne Marit[:))]

     

    _________________________

    I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://e.exps.me

  3. Hvis noen er interessert i en øl i morgen i frankfurt , skriv en pm og dere kan få mobilnummeret mitt.
  4. elmo

    CL

    Klart vi husker deg! Fjørtoft husker vi kanskje ikke like godt.. Har dette Frankfurt-laget noen supportere (som står og synger)? Fjørtoft snakker ikke med meg lenger, fordi jeg ikke bzttet lag fra Stabæk til Lillestrøm :-) Fans som stå og synger? Vet ike, men ikke tror det. Vanligvis følger jeg ikke damelag......
  5. Alle husker da Helga, men jeg trodde du hadde gitt opp fotball. Bitte prüfen Sie, ob Sie einen gültigen Fahrschein haben! Ja, ich habe einen gültigen Fahrschein :-) Ja, jeg har gitt opp Fotball. Dt er grunnen at jeg var så overrasket i dag, da jeg hørte, at Frankfurt tapte mot Stabaæk i går...... Og hvis et lag fra Stabaek spiller i Frankfurt da kan jeg vel tar en liten tur til stadion.
  6. Jepp, er vel noen av oss som husker deg fortsatt Du skal ikke se bort fra at vi vil ta en liten tur i byen, og da kan det jo være greit med en Frankfurter som kan vise oss de rette utestedene. Godt å høre at noen fortsatt husker meg :-) For 10 år siden, da jeg kom til Oslo den første gang var det Stabæk Fans som viste meg Oslo. Og jeg lovet at jeg skal gjøre det sammen hvis Stabæk en gang skulle spille i Frankfurt. Selv om det er "bare" mot FFc og ikke mot Eintracht vil jeg gjerne bli med. Og ja, jeg vil gjerne blir Tourguie. Begge for Sightseeing og utesteder. Lokale drikken her er Äppler og den er en slags "Cider". Men vi også har øl :-) Så hvis noen er interessert i en liten tur, bare sier ifra. Er i Frankfurt for skolen hele uka. Mandag er nationaldagen her i Tyskland. Så dere kan ikke kjøpe øl på supermarked.
  7. Hi, Da skriver jeg her nå. Stabæk i frankfurt er vel veldig spennende. Tror jeg skal tar en tur dit. Men jeg skal ikke tar flyet men t bane og overnatting er reservert hjemme Er der noen som skal dit sim husker meg? Vil gerne tar liten tur i byen med mye äppler. Hilsen bianca (a.k.a. Helga)
  8. elmo

    CL

    Er der noen her som skal til returkampen? Det er den perfekte muligheten for å komme til frankfurt og tar en tur av frankfurts puben med meg. Det er hvis der er fortsatt folk i forumet som husker,meg. Bianca (eller helga)
  9. Da jeg hörte at gutta tapte i Stavanger glemte jeg helt at Eintracht vant glimrende med 6:2 samme kvelden Men vi faa haape at de klarer seg og ikke rykker ned
  10. Hmmmm... Er ikke helt sikkert ennaa om jeg skal til Frankrike. Bergen var kjempemoro og wi har en viktig trening torsdag kveld. Hvorfor er det saa vanskelig og bestemme seg? :-( Skulle ikke bli et problem aa faa en billett uten at jeg er paa listen. Hva synes dere? Er sikkert at jeg ikke bestemmer meg om jeg drar för i morgen
  11. Og det er bare 350 km fra Frankfurt :-))
  12. Hva er med Tampere??? Sees ut, at de har en flyplass der. Pappaen min sier at det er mulig aa ta Finnair. men ingenting i Valkeakoski.
  13. Han ikke drar i gang sangene. men han liker å stå på banen naken :-))
  14. Men Adi venter paa Slum neste sesongen *hihi*
  15. Makka. Ikke si noen mot Eintracht. Er helt sikkert at vi ikke rykker ned......... Schöppche trikker öl, ja. men jeg tror at det var bedere hvis han drikker Äppler...... Men naa er han jo död :-( og vi har ingen maskot lenger, Ved siden av Adi Adelmann, men jeg er absolut sikkert at dere vil ikke se paa ham.
×
×
  • Opprett ny...