Jump to content

Anders C

FairFans
 • Content Count

  3,995
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  99

Anders C last won the day on September 9

Anders C had the most liked content!

Community Reputation

4,325

About Anders C

 • Rank
  junkie ++
 • Birthday 01/24/1986

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.stabakbandy.no

Recent Profile Visitors

1,425 profile views
 1. Vi er altså ikke favoritt i en eneste kamp før nest siste serierunde mot Mif. Likevel er det drøye 13% sjanse for nedrykk enten direkte eller via kvalikk...? Jeg lever fint med den oddsen.
 2. Litt spent på hvordan du kommer til denne konklusjonen? Det er vel snarere beviset på et velfungerende demokrati at et parti som får flertallet av stemmene til innbyggerne også har størst innflytelse? Det motsatte ville jo vært litt rart...
 3. Ingen tvil om at Stabæk kanaliserer store deler av sine knappe ressurser inn i akademiet. Samtidig er det vel også sånn at foreldrene til de som var i akademiet da vi slet som mest økonomisk rundt 2012/13/14 selv måtte betale til dels store summer årlig for å sørge for at akademiet kunne fortsette sin satsing. Det er altså ikke sånn at akademispillerne og deres familier har fått alt servert på gullfat fra snille Stabæk, så vidt jeg vet i hvert fall.
 4. Mulig han mente 290 millioner islandske kroner?
 5. Dersom Rusike er ute lenge så høres det fornuftig ut å få inn mer konkurranse på kant-posisjonen.
 6. 😂👌🏻 well played, Sir!
 7. Det er i så fall utrolig gledelige nyheter! Tor er en hedersmann.
 8. Håper ikke dommerfjaset stjeler lagets og trenerapparatets fokus fra den horribelt svake andreomgangen som ble levert. Her hadde vi Brann på gaffelen, med piping fra et frustrert hjemmepublikum og klaging på dommeren fra Berisha i pausen. Alt lå til rette, vi spilte en god førsteomgang på en vanskelig bortebane, og så pisser vi det vekk med balltap, dårlig presisjon og dårlige taktiske vurderinger - Brann var livredde for oss i bakrom, så hvorfor er vi ikke direkte inn der de første 10-15 minuttene i andreomgang? Da unngår vi brudd imot og kan ta helt brodden av det presset som måtte komme fra et hjemmelag som var pisket til å angripe. At dommeren bommer på en trøyeholding er så sinnsykt uvesentlig i den større sammenhengen.
 9. I dag er du sjeldent god på etterpåklokskap, arni!
 10. Når jeg logger inn i eurosport player-appen fra Spania så får jeg ikke opp det norske utvalget som jeg får hjemme. Mulig jeg må oppdatere appen?
 11. Helt uenig. Jeg stod rett bak situasjonen, og det er ingen tvil om at Sætra sleper beinet med vilje og sånn sett feier beinet under Sandberg. Nydelig at Hanche reagerer. I min bok må vi markere oss i sånne situasjoner. Vi har vært korgutter lenge nok.
×
×
 • Create New...