Jump to content

Anders C

FairFans
 • Content Count

  4,028
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  103

Anders C last won the day on January 23

Anders C had the most liked content!

Community Reputation

4,715

About Anders C

 • Rank
  junkie ++
 • Birthday 01/24/1986

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.stabakbandy.no

Recent Profile Visitors

1,661 profile views
 1. Kanskje få en kamp på benken for å få tilbake overskudd og spilleglede?
 2. Helt enig i det, men det hadde vært så befriende om vi bare sluttet å bry oss om det. Vi skal jo være annerledesklubben som, i følge ingo, skal ta to kamper av gangen. Kanskje vi også skal slutte helt å omtale dommeravgjørelser?
 3. Jeg er sååååååå lei av dette evige dommermaset i norsk fotball. Ja, de gjør feil. Nei, sannsynligvis ikke med vilje. Ja, de bør prøve å bli bedre. Akkurat som alle spillerne og trenerne i serien. Jeg skulle ønske at Stabæk kunne gå aktivt ut og fronte mer fokus på eget spill, mindre fokus på dommerne.
 4. Da kommer det til å gå rundt for Lars Johnsen og Morten Stene, med mindre Jon kan fremvise utskrift fra nettbanken på at vi har betalt til oss selv.
 5. Vi har ikke noe annet å bruke tid på 😂
 6. Det er åpenbart at han ikke vil hit. Spent på hvordan Bjarmann løser dette. Hans første test som sportslig leder i Stabæk?
 7. Grattis! Her regner jeg med å ha med meg @mbh i å ønske masse lykke til med videre utvikling! På forhånd gratulerer med dagen, navnedag og fremtidig eksamen artium.
 8. Hvis det stemmer som IAO og Jon har uttalt, nemlig at man innledet dialog om ny kontrakt til Ola allerede for 1,5 år siden, så er det vel vanskelig å planlegge stort bedre?
 9. Var ikke Ola med på oversikten?
 10. Kjempebra! Gleder meg til neste sending, og der ønsker jeg meg følgende meny: - Jon Tunold og Robin Rakke som går gjennom status på ny stadion, kanskje i lys av hva Robin har gjort i arbeidet med nye Jordal Amfi, muligheter, tanker og ideer mv. Hva har kommet frem i spørreundersøkelsen som ble sendt ut for litt siden? Noen trender? Videre en diskusjon med f.eks Jon og øvrige aktuelle klubbledere om hva ny stadion rent faktisk innebærer av økte muligheter. Hvilke erfaringer har f.eks Espeseth gjort i VIF mtp å utnytte potensialet i ny stadion. Fallgrüber, muligheter mm. - Torgeir Bjarmann og Thomas Finstad. Hva blir strategien deres frem mot ny stadion står klar, for å sikre at vi er et godt eliteserielag når den dagen kommer? Hvilke fordeler og ulemper/farer ser de ved dagens satsing på eget akademi, og hvordan skal disse håndteres? - Nostalgihjørnet med Morten Skjønsberg og Ingo, som har en gjennomgang av alle "Årskavalkader" som er laget av Stabæks sesonger opp gjennom. Det ligger flere slike på Youtube. Kanskje er det mulig å få ut liknende fra de forskjellige rettighetshavere? Naturligvis ispedd anekdoter og historier fra de to gutta. - Kampanalyse med Janne, der han tar oss gjennom hvordan en analyse-økt med laget typisk ser ut.
 11. Billett kjøpt! Bra tiltak fra klubben.
 12. Vi har i det minste penger på bok. Er vel ikke så mange andre klubber i Norge som er like "heldige" som oss sånn sett.
 13. Fikk gleden av å være på gruppe med Fitim under forrige helgs seminar i Sandefjord, og makan til sympatisk og positive type skal man lete lenge etter. Han var veldig bevisst på at spillerne har et ansvar for å by på seg selv overfor publikum, og etterlot et meget godt inntrykk hos alle oss vanlige dødelige i gruppa. Heier litt ekstra på Fitim i år!!
 14. Veldig gledelig å se. Dette er helt i Stabæks ånd!
×
×
 • Create New...