Jump to content

Anders C

FairFans
 • Content Count

  3,959
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  97

Anders C last won the day on January 21

Anders C had the most liked content!

Community Reputation

4,054

About Anders C

 • Rank
  junkie ++
 • Birthday 01/24/1986

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.stabakbandy.no

Recent Profile Visitors

1,305 profile views
 1. Jeg tror de ofte bruker tiden før fotballøkten starter til ulike mobilitets- og aktiviseringsøvelser inne på styrkerommet under tribunen. I dagene før kamp vil jeg tro at de også har en del gjennomgang av motstander og seg selv på video før treningsøkten på feltet starter. Begrepet trening innebærer mer enn kun den fysiske bevegelsen ute på fotballbanen. Kartlegging av motstandere, mental og taktisk forberedelse osv er også trening.
 2. Minn meg på at du aldri må forhandle på mine vegne
 3. Insinuerer du at brukeren med nicket "atleten" ikke er toppidrettsutøver?
 4. Hvem ringer Morten Stene? Eller er han for opptatt med fiskesame-anmeldelsen?
 5. Nå er Josimar igang igjen med konspirasjonsteorier rundt verdien av Boli, som har gått fra 0 millioner da han kom hit som unggutt, til 10 millioner da han ble solgt til Kina, til 0 millioner da han dro til Ålesund og 0 millioner da han kom tilbake til oss, for nå å være verdt det Josimar omtaler som "et tresifret millionbeløp". Spent på hva som er Stabæks eksponering her.
 6. Var innom treningen i dag. Så ut til å være bra tempo og trøkk på spilleøkten. HB aktiv underveis, med stadige tilbakemeldinger. Likte det jeg så, både av ham og spillerne.
 7. Har ikke du tidligere vært opptatt av at det er bedre å låne ut unge spillere som risikerer lite spilletid, enn å la dem råtne på rot på andrelaget? Som du selv har sagt; utviklingen til unge spillere går sjelden lineært oppover, det kan gå opp og ned. Da er det vel bra at vi gir Renå Olsen mulighet til å utvikle seg på et høyest mulig nivå, uten at vi må selge ham?
 8. Denne tråden burde vel kunne få være på førstesiden en slik kveld:)
 9. Du konkluderer selv med at du "bare spekulerer". Det er greit nok. For meg fremstår det snarere som at du insinuerer at det er noe lyssky business ute og går. Kan du ikke heller skrive rett ut hva som bekymrer deg med denne ordningen? Vi vet jo at Jon, Ingo og andre fra klubben leser her inne. Still konkrete spørsmål om hva du bekymrer deg for, så kanskje du får et skikkelig svar? Eller enda bedre; send en e-post til Jon og spør direkte?
 10. Spennende å se om det blir noe samspill i det hele tatt. Den grønne sandkassa vi tilbyr på Nadderud inviterer ikke akkurat til pasningsspill..
 11. Denne tråden skal få kjørt seg i dag....
 12. Ikke nå lenger. Etter at Solskjær tok over i Manchester har interessen deres for Stabæk vært sterkt dalende. Han ene har visstnok kjøpt seg united-sengetøy i euforien over at de røde slo PSG!
 13. Ta det med ro. Det er sikkert noen som klarer å finne noe negativt med dette også
×
×
 • Create New...