Jump to content

Anders C

FairFans
 • Content Count

  3,978
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  98

Anders C last won the day on July 7

Anders C had the most liked content!

Community Reputation

4,213

About Anders C

 • Rank
  junkie ++
 • Birthday 01/24/1986

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.stabakbandy.no

Recent Profile Visitors

1,373 profile views
 1. I dag er du sjeldent god på etterpåklokskap, arni!
 2. Når jeg logger inn i eurosport player-appen fra Spania så får jeg ikke opp det norske utvalget som jeg får hjemme. Mulig jeg må oppdatere appen?
 3. Helt uenig. Jeg stod rett bak situasjonen, og det er ingen tvil om at Sætra sleper beinet med vilje og sånn sett feier beinet under Sandberg. Nydelig at Hanche reagerer. I min bok må vi markere oss i sånne situasjoner. Vi har vært korgutter lenge nok.
 4. Jeg tror det mange reagerer på er tonen de kritiske innleggene skrives i, snarere enn kritikken i seg selv. Det er fullt mulig å kritisere uten å bruke alt for fargerikt og nedlatende språk. Alz var jo også kronisk negativ, men han formulerte seg nok litt mer elegant enn enkelte av dagens aktive debattanter. Jaja, gøy å ha Janne tilbake. Synes han utstråler en trygg og balansert karisma, som jeg er sikker på at smitter over på spillerne.
 5. IA kan helt sikkert si at man ikke selger. Men ingen vil tro på ham, siden alle vet at vi går med underskudd hvert eneste år og er avhengig av å selge for å overleve.
 6. Synd vi ikke har en Jocke Persson på laget, som kunne satt skapet ettertrykkelig på plass.
 7. Hva skjer med juniorlaget? Her må jo alarmklokkene ringe kraftig for ledelsen..
 8. Her innkasserer jeg null poeng på forhånd, så får alt annet bli bonus. Håper Tobbe er tilbake og kan spille sentralt med Luc. Emil på høyrekant og Hugo på venstre. Kan vi håpe at Jeppe er klar, slik at Hanche kan gå over på høyreback?
 9. Deilig å se Braaten løpe intervaller i bakgrunnen etter å kun ha spilt 40 min.
 10. Akkurat som Ola leverer på førstelaget, med andre ord.
 11. Enig Ringo! Synes de siste 20 var positive. Det hjalp å få på Daniel og Hugo i andre omgang. Får vi inn en skikkelig ledertype med pasningsfot på midten så har jeg fortsatt trua:)
 12. Jeg synes ofte du har en artig og herlig ironisk tone mbh. Rett og slett en kul bidragsyter på forumet. Men de siste månedene virker det som du har deltatt i NM i svartmaling (grattis med pall-plassering!). Man blir like lei av dét, som av de som er ukritisk positive, og etter min mening begynner det å gå litt utover gleden ved å lese her inne. Jeg vet at vi gjør det ræva for tiden - på forumet søker jeg derfor litt antydninger til optimisme, og i det minste en ok stemning. Så min bønn må være; ikke slutt å være kritisk, men kanskje du kan nyansere det litt?
 13. Han sa vel at vi ikke hadde gjeld. Og hvis vi skal unngå å pådra oss gjeld i nærmeste fremtid må vi selge spillere for 10 mill i året, ettersom vi ikke får nok inntekter fra andre kilder (sponsor, media, billetter osv).
 14. Elverum er vel også noe av det kjedeligste vi kunne trekke fra andredivisjon. Tipper vi hangler oss videre etter ekstraomganger.
×
×
 • Create New...