Gå til innhold

Anders C

FairFans
  • Innholdsteller

    4 166
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    120

Anders C vant dagen sist 23. November 2023

Anders C hadde mest likt innhold!

Omdømme

6 558

Om Anders C

  • Bursdag 24. jan. 1986

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.stabakbandy.no

Nylige profilbesøk

2 878 profilvisninger
  1. Her var det mange spørsmål som indikerer både sjalusi (hei Martin Strømme (H), som tilfeldigvis er styremedlem i Bærum SK) og manglende forståelse av økonomi, avtaler og byggeprosjekter.
  2. Jeg håper vi også kan ha fokus på å utvikle mer enn "bare" lette, tekniske midtbanespillere i akademiet. Vi bør ha som mål å utvikle spillere med ulike kvaliteter, og kanskje viktigst av alt; at vi utvikler spillere med personlighet, uavhengig av hvilken posisjon de spiller. For hver Hugo bør vi også få opp en Hanche.
  3. Det må være Odd borte i 2017. Den var artig.
  4. La oss oppsummere status pr. 05. desember 2023: - Nedrykk til OBOS - 14(?) spillere uten kontrakt - Ingen sportssjef klar - Ingen trener klar Likevel har jeg en god følelse: Vi har spillere som Olderheim, Spiten, Vinge, Næss og Kay som er klare for neste år. Det er et fint utgangspunkt (med forbehold om at ingen av dem selges da). En ekte blaa mann med masse energi og pågangsmot inn som kommersiell leder. Nye, spennende generasjoner på vei opp fra akademiet. Potensiell byggestart på ny stadion i løpet av kort tid.
  5. Harald Holter hadde det vært gøy å få "hjem" igjen
  6. Mulig det er vanlig, men etter min erfaring er det totalt feil fokus og medfører sjelden noe positivt. Fokus på hva du selv kan påvirke. Offensiv holdning til egne avgjørelser og egen utførelse.
  7. Alternativt så bruker både klubb, spillere og trenere 0% energi og fokus på dommeren. Både før, under og etter kampen. Vi må vinne kampen selv.
  8. Ja, her risikerer vi ikke en overgang til Enga etter ett år. Blaa'ere får du dem ikke!
  9. joakim.mioen@stabak.no La oss heller sende ham en haug med oppmuntrende ord om hvor flink og god ambassadør han er for klubben! Jeg sender mail nuh!
  10. Når Bærum Høyre har valgvake på Onkel Blaa, er det vel lov å håpe at stadion nå er i boks?😀
  11. Synes han så spennende ut de få minuttene jeg fikk med meg. Vi får håpe han er god🙏
  12. Jeg synes Espen Moe, Jon Tunold og Torgeir Bjarmann svarte godt for seg! Der var det både ydmykhet, selvkritikk, fremtidstro og realisme.
×
×
  • Opprett ny...