Jump to content

Anders C

FairFans
 • Content Count

  4,014
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  103

Anders C last won the day on January 23

Anders C had the most liked content!

Community Reputation

4,552

About Anders C

 • Rank
  junkie ++
 • Birthday 01/24/1986

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.stabakbandy.no

Recent Profile Visitors

1,595 profile views
 1. Billett kjøpt! Bra tiltak fra klubben.
 2. Vi har i det minste penger på bok. Er vel ikke så mange andre klubber i Norge som er like "heldige" som oss sånn sett.
 3. Fikk gleden av å være på gruppe med Fitim under forrige helgs seminar i Sandefjord, og makan til sympatisk og positive type skal man lete lenge etter. Han var veldig bevisst på at spillerne har et ansvar for å by på seg selv overfor publikum, og etterlot et meget godt inntrykk hos alle oss vanlige dødelige i gruppa. Heier litt ekstra på Fitim i år!!
 4. Veldig gledelig å se. Dette er helt i Stabæks ånd!
 5. Kommer til å savne IA! Tusen takk og lykke til videre!
 6. Her er det bare å søke for arni, mbh og ringo
 7. https://www.vg.no/sport/fotball/i/2GwMpx/ekstra-bladet-inge-andre-olsen-blir-ny-sportssjef-i-aalborg?utm_source=vgfront&utm_content=row-3
 8. Uten å ha sett klippet over eller noen andre klipp av Isaksen - kan beskrivelsen av ham minne litt om en Johan Andersson-type?
 9. Jeg spilte på lag med Arif i Stabæk, og har bare positive ting å si om ham. Han var en midtbanekriger av rang, som løp og kjempet for laget. Alltid blid, alltid god og alltid snill med lagkompisene sine. Jeg unner ham virkelig suksess som artist! For øvrig bodde han i den kjente "Stabæk-veien" Skogveien. Kim, som han nevner i intervjuet, er for øvrig et av de største fotballtalentene Stabæk har hatt noensinne. Hadde akademiet vi har i dag eksistert på den tiden kan jeg nesten garantere at Kim hadde vært landslagsspiller.
 10. Dette må da være en meget god signering? Både sportslig god og en profil utenfor banen. Velkommen!
 11. Det er nok riktig. Da er det også vanskelig å skjønne den voldsomme indignasjonen på Ola sine vegne som enkelte her inne tydeligvis føler på.
 12. Han er en flink spiller, og er helt sikkert i sin fulle rett til å være skuffet over Stabæk ettersom man ikke lot ham gå til Molde. Personlig har jeg aldri helt likt væremåten og kroppsspråket hans på banen, og jeg synes han har virket fullstendig blåst i de fleste intervjuer. Jeg sliter rett og slett litt med å se sjarmen ved Ola B, og det blir ikke noe enklere av at han tilsynelatende gjør seg selv til bosmannspiller.
 13. Han har vært kjempegod over lengre tid nå. Så utrolig gøy å se ham spille for tiden!
 14. Det er jo også påfallende at Espeseth "glemmer" klubben han støttet i så mange år på 90-tallet, klubben som blant annet har gitt ut en video kalt "Ullevaal 98", hvor han er meget fremtredende som blant annet flaggbærer og frontfigur i toget som gikk fra Jeppes Kro på Vinderen til Ullevaal Stadion. Klubbhore er vel et passende begrep på slike folk.
×
×
 • Create New...