Gå til innhold

Anders C

FairFans
 • Innholdsteller

  3 935
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  97

Anders C vant dagen sist 21. Januar

Anders C hadde mest likt innhold!

Omdømme

3 892

Om Anders C

 • Rang
  MegafOnanist
 • Bursdag 24. jan. 1986

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Blærum
 • Interests
  Mye rart

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.stabakbandy.no

Nylige profilbesøk

1 195 profilvisninger
 1. Anders C

  Franck Boli

  Skulle gjerne gjort det, men er redd for å ble latterliggjort, idiotforklart og beskyldt for å fable.
 2. Anders C

  Tabellsimulator

  Hei odd. Kan du oppdatere simulatoren nå?:)
 3. Anders C

  Tobias Borchgrevink Børkeeiet

  Hvor i innlegget til AndersBD stempler han deg som «Toni-supporter»?
 4. Anders C

  Henning Berg

  Stabækspillere må være de som historisk sett har vært mest forskånet for buing fra egne tilskuere. Jeg opplever hovis-folket å være generelt ganske oppdatert på fotball, og forholdsvis storsinnet med eget lags prestasjoner. I den konteksten bør det kanskje ringe noen alarmklokker hos både spillere, trenere og sportslig ledelse når et slikt publikum, på tross av ovennevnte, faktisk begynner å murre. Kan det være at det produktet som har blitt levert de siste månedene faktisk har vært såpass «dårlig» at begeret er fullt for mange blaa fans?
 5. Anders C

  Henning Berg

  Kan mannen i det minste gjøre et bytte når vi halvveis i andreomgang mister totalt intensitet og kreativitet?
 6. Anders C

  Andreas Schjølberg Hanche-Olsen

  Ja, Hanche var god i går! Han hadde jo tilnærmet full kontroll på Rashani gjennom hele kampen. Deilig å se ham kjempe seg gjennom de åpenbare smertene han hadde rett før pause. Atpåtil med målgivende i andre omgang!
 7. Anders C

  Franck Boli

  En av de sterkeste symbolske handlingene i klubbens historie? Dette er faktisk helt utrolig stort. Tusen takk, Franck!
 8. Håper vi spiller direkte fotball og sørger for å få ballen oftest mulig inn bak KBK-forsvaret. Og så håper jeg Henning gjør bytter på midten så fort vi mister trykket og aggressiviteten. Lykke til!
 9. Anders C

  Kamptråd: Bodø/Glimt-Stabæk

  For et ekstremt kjedelig lag vi har blitt. Drittlei!
 10. Anders C

  Klassikere

  Da bør vel det legendariske «knapp på Rote»-innlegget også inn hit?
 11. Anders C

  Kamptråd Stabæk-Molde 19/8

  Saggi er tidligere bandydommer. Han ble raskt en populær dommer blant de norske elitelagene, og jeg husker ham som veldig sympatisk og lett å prate med ute på banen. En artig kuriositet er at han i 2013 fikk dømme VM-finalen mellom Sverige og Russland foran 5000 tilskuere. Dette etter at dommeren som opprinnelig skulle dømme ble påkjørt av en spiller og traff isen med hodet først. Saggi ble kastet ut i det etter en lengre pause i spillet, og klarte seg utmerket. Dessverre opplever jeg at han ikke har klart seg like bra på fotballbanen. Men han er ung, og vil sikkert bli en knalldommer etter hvert.
 12. Vi må slutte å forveksle rutine/alder med lederegenskaper. Det er fullt mulig å ha lederegenskaper selv om man er ung, på samme måte som man kan være totalt blottet for lederegenskaper selv om man er eldre og rutinert. Morten besitter begge deler, og var derfor den perfekte mentor for våre unge gutter. Min oppfatning av Demidov er at han hovedsakelig besitter rutine. Det å kjefte og smelle på medspillerne i en hver situasjon er ikke lederegenskaper i mine øyne. I dagens tropp ser jeg få med skikkelige lederegenskaper. Men så ser jo ikke jeg gutta inne i garderoben, så mulig det er annerledes der. Ute på banen ser det i hvert fall ut som en gjeng uten en leder.
 13. Anders C

  Ohi Omoijuanfo

  Sikkert dumt av meg å fokusere på dette i kveld, men fy f... så lei jeg er av kroppsspråket hans. Ser destruktiv ut for resten av laget
 14. Anders C

  Filip Valencic

  Spennende! Gøy å få inn friskt blod, og for min del gjør det ingenting om han er en liten «bad boy», selv om han virket veldig sympatisk på intervjuet. Vi har nok av korgutter med lua i hånda fra før.
 15. Anders C

  Akademiet

  Kjempemoro. Får bare håpe det blir spill i Eliteserien ett år til,da
×