Gå til innhold

nalle

Bruker
  • Innholdsteller

    36
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

2

Profile Information

  • Location
    Pluto
  1. Det er vel bare naturlig om Stabæk er en av klubbene som følger denne gutten?
  2. Jepp. Det var nok Jan Åge Fjørdust jeg hadde i tankene.
  3. Dette er jo første hattrick i EPL av en tidligere Stabækspiller, men er det noen andre som har scoret i EPL etter de har spilt i Stabæk? Martin Andresen scoret vel ikke, men kanskje Tobbe? Noen jeg glemmer?
  4. Det var faktisk deilig å stå opp i dag, selv om jeg ble vekket ALT for tidlig av et par skrikerunger. Godt å være blaa på en grå mandags morgen!
  5. Ser ut som du er litt alene der, ja...
  6. Veigar snakker ut om fjordårssesongen. Dette er ikke akkurat overraskende lesestoff! Jeg er egentlig ikke enig med Veigar - årsaken til en så åpenbar kollektiv svikt er kun løsningen i seg selv. Du kan ikke si at dette er spillerene sin skyld; det er helt klart en dårlig beslutning av ledelsen!
  7. I utgangspunktet hadde en etablert spiller vært knall ja. Men Stabæk er ikke laget av penger, og en slunken kasse kan være allerede så godt som tom. Diogo ble tross alt "bare" lånt. Dessuten er vel Bjarni tiltenkt en rolle på venstrebacken, og JIH i midten sammen med enten KFO eller MMS. Kombinasjonen MMS/KFO og JIH tror jeg blir mer gunstig da JIH er mer spillende og ballsikker. Desverre er JIH skadeutsatt, og det må vel regnes med et mindre eller lengre skadeavbrekk, om ikke på Jon Inge så i forsvaret. Da kan det hende at Bjarni må trekke inn, og vi trenger en venstrebent back som kan vikariere. I så henseende er det mer logisk med en junior som ser på enkeltkamper som fin utvikling, fremfor en godt lønnet rutinert som kan surne på benken. Så jeg spør igjen: noen som har sett noe på denne Gires som er på prøvespill? Da får vi heller satse på egne juniorer en å bruke penger på andres. For å så spare til en mer rutinert til evt sommerviduet. Det bør jo være mulig å benytte seg av muligheten når "halve" europa er bosmanspillere! Rart om vi ikke kan få en 30 åring som ikke fikk ny kontrakt?
  8. Siden vi allerede har møtt LSK på hjemmebane i år, så velger jeg å se bort fra at det er en klubb som holder til på andre siden av hovedstaden og som kler seg i stygge gule drakter, og har supportere og spillere som virkelig ikke klarer å oppføre seg etter normale normer og regler. Håper dem rykker ned og at alle spillerne blir med. Det å ha LSK på CV'en burde være synonomt med å bli svartelista fra resten av fotballnorge. Merker det var mye hat her, men det er nå engang slik jeg føler det. Du vil altså svarteliste John Knudsen.....
  9. Bjørnar og IA Olsen har ingen ting til felles.... Ville vel si at IA erstatter Sandberg, mens ingen har kommet inn for Bjørnar.
  10. Stikken Det er godt at han ikke vil ha benkefyll. Ser ikke på ham som en som går rett inn i laget og da er det vel også uaktuellt for Hamburg. Virker også som om han er litt for lik spillertype som Daniel...
  11. Det er vel ikke Stabæk som gjør at det drøyer, ei heller Risp sjæl. Men Ankaraspor virker å ha litt vanskelig å bestemme seg. Budet på Sigurdsson tyder vel på at vi er i ferd med å gi opp å få tak i Risp. Budet på Sigurdsson ble lagt inn for et par uker siden, så her er vel begge ønsket.
  12. Nå har vel Palmi spillt mer midtbane på Island, Veigar spiller spiss. Ikke like lett å benke Eidur Gudjohnsen... Så Island spiller bare med én spiss de da? Nå som Veigar spiller i croissant-land blir det vel mer spilletid på landslaget for han uansett...
  13. Olsen drar ikke til England Da er det kanskje muligheter for oss?
  14. Utrolig skuffende at Hareide ikke har baller nok til å sette inn MMS. Jeg tror han kunne blitt en perfekt stopper sammen med Hangeland. Reginiussen blir for lik Hangeland i spillertype. Norge trenger en som bryter og er aktiv ved siden av et fyrtårn i forsvaret. SKUFFENDE!
×
×
  • Opprett ny...