Jump to content

Perfect 7

Bruker
 • Content Count

  3,514
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  106

Everything posted by Perfect 7

 1. Er det unaturlig at man snakker om en ny drakt når alternativene blir presentert? Og hvem er denne store delen av forumsupportere som ventet til først etter at alternativene hadde kommet? Man må kunne si sin mening, og det er vanskelig å mene noe om drakter man ennå ikke har sett. Selvsagt diskuterer man det etter at man har sett alternativene. Det er vel snarere du som sitter på en særskilt høy hest... Hensikten kan f.eks. være å få tilbakemeldinger som man kan ta med seg til en eventuell neste gang hvis man synes de er gode. Det burde kanskje vært lagt opp til litt mer av det i fork
 2. Jeg skjønner at det er umulig å finne noe alle liker; jeg sier bare at man traff ikke mine preferanser og forventninger til en Stabæk-drakt med de fire kandidatene man valgte. Ikke dermed sagt at de er stygge, det er bare ikke noen personlige favoritter jeg har lyst til å stemme på blant de fire. Hadde det vært opp til meg å designe draktsettet til klubben, ville jeg laget en ny bortedrakt i tillegg og forsøkt å få til en litt bedre sammenheng mellom alle tre draktsettene der stripene går igjen i alle tre og helst fargene også, iallfall i noen grad. Hjemmedrakt https://shop.miteam.adi
 3. Hvorfor det? Mye gult i klubbemblemet. Så lenge man styrer unna gult i kombinasjon med sort... https://shop.miteam.adidas.no/miadidas-miteam/ConsumerSummary.action?recipeIdent=R1449696343363_NG Det hadde i det minste vært mye Stabæk over noe sånt, i motsetning til de fire utvalgte kandidatene. Får klart inntrykk av at hovedkriteriet var å plukke fire forskjellige farger med fire forskjellige design/mønstre fremfor å velge de fire fineste forslagene blant drakter med en Stabæk-identitet. Ut fra mine preferanser og forventninger har man bommet på utvelgelsen av kandidater til avstemning.
 4. De utenomsportslige greine var vel bare et utslag av at Molde er et høl der bygdedyret herjer fritt og sladderen sitter løst og egentlig ikke noe reelt...
 5. Du har ikke blitt noe mer skeptisk av hvordan Sarpsborg har fremstått i år? Han har en strålende CV som assistent, da.
 6. Flott spill mellom Pires, Ljungberg, Henry, og klassisk Bergkamp i mottak av avslutning.
 7. I så fall er det på høy tid å gjeninnføre den grønne armen for miljøet. Kan knapt tenke meg noe mer bortkastet og unøvendig enn å produsere, transportere og kaste et lasse klappere.
 8. IAO kunne sikkert gjort det enda bedre i det siste overgangsvinduet, men så helt galt var det da ikke. Det henger vel mer på Bob at han ikke har tatt grep og plukket vekk enkeltspillere som helt tydelig har mistet formen totalt og levert som om de er ligaens i særklasse dårligste spillere. Laget begynner etter hvert å stinke hvis dødkjøtt får ligge lenge nok å råtne. Grossman har vært helt forjævlig elendig i en måned nå, og egentlig ganske middelmådig en stund før det også. Etter en god start på sesongen, vel å merke. Det samme med Asante, som rett nok har vært svak hele sesongen, men len
 9. Virket som en ganske amputert turnering, egentlig. Kun to puljer, mot normalt fire, og det gikk ut invitasjoner til en rekke antatt svakere lag så sent som for en uke siden for å få fylt opp de to gruppene. (Oddevold var et av disse.) Fra Sverige manglet lag som Malmö, AIK og Limhamn Bunkeflo 07, som er blant de aller beste sammen med Brommapojkarna. Ingen danske lag, som du sier, og glem heller ikke FC Honka. Har inntrykk av at FCK, Malmö, Honka og Stabæk kanskje må regnes som topp fire i Norden i denne årsklassen, men dette har Chr. selvsagt langt bedre oversikt over enn meg. Det ser da
 10. Hvis du skal bytte miljø for å kutte ned på alkohol og uteliv er kanskje ikke Stabæk riktig klubb...
 11. Ikke så veldig rart med tanke på at den prisen er for spillere født etter 31.12.1995 og Meling er 94-modell.
 12. Det har faktisk blitt en ålreit spiller av Arneberg, ikke minst med tanke på hvilken omvei han har tatt med så mange år i andredivisjon. Hadde han vært litt mer tålmodig, eventuelt litt heldigere med klubbvalgene i starten av karrieren... Men for all del, det kan jo hende han valgte som han gjorde fordi han mente andre ting var viktigere enn å bli best mulig i fotball og ønsket et annet liv enn toppfotballen. Av og til er sikkert vi supportere mer opptatte av hva det kunne blitt av gamle talenter enn de selv er.
 13. Som sagt: Jeg har sett flere kamper mellom et lag i lyseblått og et i mellom- eller mørkeblått. Jeg vet ikke om det blir akseptert i Tippeligaen, men det blir akseptert i flere internasjonale kamper. Det jeg lurer på er om man egentlig har undersøkt muligheten eller bare antar at det ikke går. Problemet er kanskje at det er opp til den enkelte dommer å avgjøre hva han godkjenner i hver enkelt kamp og at man ikke kan få en godkjennelse fra forbundet før seriestart som gjelder for alle kamper.
 14. Har man egentlig noen gang undersøkt om en lyseblå drakt vil bli godkjent mot f.eks. Sarpsborg eller Viking? Jeg har sett det andre steder og f.eks. i landskamper mellom Uruguay og Argentina eller Italia (så lenge shorts og strømper ikke er like), men man vet jo aldri med NFF. Jeg tenker at noe sånt som dette hadde vært en perfekt tredjedrakt, og bør kunne godkjennes hvis man spør.
 15. Jeg tenker at vi trenger ikke si så mye om hva vi personlig liker eller misliker på dette stadiet. I verste fall kan det hemme kreativiteten til enkelte sånn at vi får inn færre gode bidrag. Vi får uansett anledning til å stemme på det vi foretrekker på et senere tidspunkt; sånn helt i starten er det vel mest om å gjøre at folk tør slippe seg løs sånn at det kommer inn flest og best mulig forskjellige bidrag.
 16. En kjempelekker liten sak inspirert av elfenbensimporten. Etter et sånt bidrag blir jo en utvelgelsesprosess og påfølgende stemmerunde en ren formalitet. PS: Jeg har ikke sendt inn bidraget så dersom noen har veldig lyst til å vinne "konkurransen" står de fritt til å levere inn denne sikre vinneren i sitt navn. Bankers!
 17. Jeg tror Simen Standerholen er kontraktsløs etter sesongen. Veldig interessant talent, synes jeg. Driblesterk venstreving som skaper ting helt på egenhånd, ikke ulikt ElG. Det store usikkerhetsmomentet er om han egentlig tåler å være fotballspiller. Han har slitt mye med skader og har av den grunn ennå ikke spilt en eneste kamp denne sesongen. Jeg vet ikke hva slags skade det er snakk om; det kan jo være noe som gjør han uinteressant å gamble på. Avhengig av det medisinske er dette en spiller vi bør ha på blokka.
 18. Så lenge man har sanger på "shalalalalala", "lalalalalalala" og "forza allez allez" blir det litt sært å klage på teksten i andre sanger. Det viktigste er vel hvilke man klarer å synge med litt trykk, og holde tempoet sånn noenlunne nede der det skal være. At det kanskje blir i overkant mye "ååå" i horto magico-varianten skyldes jo at man kjørte samme rim hele veien i stedet for å dele i to. Et kjapt forslag til hvordan man kan endre den: Trykket ne' Til spott og spe Men vi blir sterkere enn noen gang av det Reis deg nå! Opp og stå! For bakom skyene er him'len alltid blå Følger ma
 19. Magne Simonsen, ja... Spilleren som kunne ødelagt en av de morsomste snuoperasjonene vi har hatt, hjemme mot Lyn i 2006, da han blåste en ball høyt over fra kort hold på åpent mål på stillingen 3-2. Noe av det mest overlegne jeg har sett i TL er førsteomgangen til Edu i den kampen, før han (heldigvis for oss) pådro seg en skade og til slutt måtte gi seg. Liten digresjon, der. Simonsen er ikke god nok til å sperre veien for våre egne talenter. Kamara er vel fremdeles bundet til Austria Wien og må uansett kjøpes fri (eller lånes) selv om han ikke blir enig med Molde. Det samme gjelder Semb B
 20. Jeg vet jeg maste om å bruke Kassi som spiss da vi fremdeles spilte 4-4-2. Å være spydspiss i den formasjonen vi bruker nå blir en ganske annen rolle, som jeg ikke tror passer Kassi like godt. I 4-2-3-1 tror jeg det fungerer best å bruke han i den offensive rollen mellom vingene, som igrunn ligner mye på den ene spissrollen i 4-4-2/4-4-1-1. Det er da også i den rollen at han har funnet formen og spilt godt i det siste. Ingen grunn til å endre på det, synes jeg.
 21. Kassi har hatt fin formutvikling i høst; synes han har vært stabilt god over en lengre periode nå. Grossman opplever derimot tidenes formsvikt. Han var god lenge, men nå har det vært helt krise i flere kamper på rad med horrible pasninger og skikkelig daff innsats. Bør byttes med Gorozia i pausen.
 22. For å snu på det: Hva gjør Stabæk for å skape større oppslutning i lokalmiljøet? Det virker liksom å være litt mer stas å få besøk fra AC Milan en gang i året og samarbeide med norske forretningsmenn som driver et akademi i Elfenbenskysten enn å bygge opp noe ordentlig i Asker og Bærum.
 23. En typisk Rosenborg-scoring: Mer enn tre minutter på overtid og et mål som skulle vært annulert for offside.
 24. NM er viktigere enn noen gang ettersom utvidelsen av UEFA Youth League (CL for U19-lag) betyr at vinneren av NM er sikret deltagelse. http://www.uefa.com/uefayouthleague/news/newsid=2265320.html
×
×
 • Create New...