Jump to content

msp

Tifo
 • Content Count

  3,308
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

msp last won the day on December 21 2015

msp had the most liked content!

Community Reputation

701

About msp

 • Rank
  Gruppo Anti Slum

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ståplass

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.stabaek.no

Recent Profile Visitors

859 profile views
 1. Bare å melde seg på her, store sjanser for å oppleve vår første seier på Helsfyr!
 2. Jeg er påmeldt, her må vi bare mobilisere. En av årets viktigste kamper?
 3. I dag synes jeg vi gjør en god figur! Greit med folk på feltet, og de som var der bidro reelt, godt å se! La oss bidra minst like godt i den minst like viktige kampen på søndag!
 4. Har det virkelig vært så mye latterliggjøring nå? Hvis så går det isåfall begge veier, noe som kanskje kjennetegner forumet generelt de siste årene. Vi har alle samme formål, men kanskje litt forskjellige syn på hvordan vi får et best mulig resultat. Dette må det, nok en gang, gå an å ha en samtale om uten at det skal bli fryktelig dårlig stemning. Vi ser alle at det er en negativ utvikling på tribunen, i mine øyne er de sportslige resultatene hovedårsaken til det, men jeg sliter litt med å forstå hvorfor engasjementet har blitt så lavt som det er til tider. Det blir tyngre og tyngre å holde feltet i gang, og jeg frykter at en del andre som bruker mye tid på å få til ting på tribunen føler det samme. Vi får prøve å finne på noe lurt.
 5. Det er ikke godt å si, kanskje man har tatt på seg for mye arbeid selv, kanskje har man vært for dårlige til å invitere folk med, kanskje tar folk det for gitt at noen gjør noe, kanskje gidder ikke folk bruke 20 timer på en helg på å stå på knærne i en eller annen garasje. Uansett er det et mål å få med flere og å få flere engasjert i tifoarbeidet.
 6. Litt småprovoserende å melde. Det er i stor grad de samme som har jobbet med tifo de siste 10+(?) årene, og det ligger mye jobb på relativt få skuldre i SS. Dette er ofte de samme menneskene som bidrar på andre fronter enn bare tifo også. Grunnen til at det er færre tifoer kan ha noe med å gjøre at det er vanskelig å få med folk til å bidra. Det er tid- og ressurskrevende å lage større tifoer, og det tar energi. Forøvrig er det ingenting som er "bestemt". Det er mennesker med engasjement for klubben som gjør det de oppriktig mener er best for klubben og SS, så kan man ha en diskusjon om hva som egentlig er det riktige. Og igjen, dette var vi gode på før, det samme med hopping. Engasjementet på tribunen er tidvis kritisk lavt og vi har perioder, som i går, hvor det virker mer som en skoleklasse som blir tvunget til å synge i kor enn et supporterfelt på fotballkamp.
 7. Også synes jeg det er kult om vi kan ha en samtale eller diskusjon om dette uten å hogge hodet av hverandre.
 8. Jeg er svært positiv til flagging og mener det er en viktig del av måten vi støtter og profilerer klubben og oss selv. Jeg synes vi burde flagge mer, men jeg ser poenget med de største flaggene. Jeg synes generelt at vi de siste årene har blitt litt dårligere på hopping, bruk av skjerf og lignende visuelle uttrykk, noe jeg synes er synd. For meg er det viktig at Stabæk er en klubb folk legger merke til og synes er kule å se på, en måte å påvirke det er å se bra ut. En måte vi gjør det på er å bruke flagg. Men jeg bytter gjerne ut ett stort flagg med fem små.
 9. Jeg syntes det var litt dødt ass, vi har mye å gå på.
 10. Blir det ny pølsefest hvis Mix signerer?
 11. Jeg synes vi gjør en god første omgang, men taper oss litt i andre. Er det der vi taper kampen? Ikke vet jeg, men litt surt at vi gir fra oss momentum i tribunekampen i andre, vi har fortsatt mye å gå på!
 12. Dette blir dødskult, bare å henge med!
 13. Spillersanger er kult det, selv med det gjennomtrekket vi har, men vi burde prøve å ha litt originalitet.
 14. Jeg synes dette var en fin start på sesongen jeg, vi har alltid en del å gå på, men mye sitter bra. Også enig i at det er kult om folk kommer på stadion litt tidligere.
×
×
 • Create New...