Gå til innhold

msp

Tifo
  • Innholdsteller

    3 325
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    6

msp vant dagen sist 4. Februar

msp hadde mest likt innhold!

Omdømme

810

Profile Information

  • Location
    Ståplass

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.stabaek.no

Nylige profilbesøk

1 893 profilvisninger
  1. Valgkomitéen kommer her med sin innstilling til styret i Stabæk Support for 2024. Bjørnar Posse Sandboe - styreleder Dr. Lars Roar Frøyland - kasserer Jonas Myrmo - tur Maya Olsen - sikkerhet Marius Skaugård Ashkan Zeinalzadeh Jørgen Schønberg-Grevbo Magnus Haug Ruud Hanna Lie Stor-Re - Valgkomiteen
  2. Inn mot årsmøtet skal vi i valgkomiteen komme med en innstilling til neste års styre. Dersom du er interessert og tror du eller en du kjenner kan gjøre en god jobb kan du sende meg en melding på 41642185 og fortelle om det. Jeg trenger dette innen 28. januar.
  3. Jeg vet ingenting, men hvis jeg skal gjette vil jeg tro vi bruker samme drakt neste år.
  4. Stor supporteridrett levert på bortefeltet i dag. Enorm cred til de som bidro på en fantastisk måte og viste hvordan pyro skal brukes! Stabæk er bra både på banen og tribunen om dagen!
  5. Vif gikk for kunstgress og hadde gode argumenter for det i sin tid, nettopp det at det er et anlegg for hele klubben, og ikke kun a-laget. Med kunstgress kan banen brukes nærmest ubegrenset og flere får et forhold til stadion og at det blir veldig lite fotball per krone med naturgress. Jeg er tilhenger av naturgress, men ser åpenbare fordeler med kunstgress. Jeg er ganske overbevist om at det ender med kunstgress for vår del.
  6. Maskering kommer som en reaksjon på at det har blitt gått etter enkeltpersoner etter pyro, så det er for meg fullt forståelig at folk maskerer seg under pyro. Utfordringen er det at enkelte utnytter maskeringen til å gjøre ting som ikke hører hjemme på en fotballstadion, som pyro på banen, vold og hærverk.
  7. Dette blir en kul kamp, bare å melde seg på!
  8. Det er vel lovlig på bortebane, men det er hjemmelaget som må søke? Vi søke for Sandefjord(?) på Nadderud for noen år siden.
  9. I går var det skikkelig kult på kamp, bra innsats av alle!
  10. Bare å melde seg på her, store sjanser for å oppleve vår første seier på Helsfyr!
  11. Jeg er påmeldt, her må vi bare mobilisere. En av årets viktigste kamper?
  12. I dag synes jeg vi gjør en god figur! Greit med folk på feltet, og de som var der bidro reelt, godt å se! La oss bidra minst like godt i den minst like viktige kampen på søndag!
  13. Har det virkelig vært så mye latterliggjøring nå? Hvis så går det isåfall begge veier, noe som kanskje kjennetegner forumet generelt de siste årene. Vi har alle samme formål, men kanskje litt forskjellige syn på hvordan vi får et best mulig resultat. Dette må det, nok en gang, gå an å ha en samtale om uten at det skal bli fryktelig dårlig stemning. Vi ser alle at det er en negativ utvikling på tribunen, i mine øyne er de sportslige resultatene hovedårsaken til det, men jeg sliter litt med å forstå hvorfor engasjementet har blitt så lavt som det er til tider. Det blir tyngre og tyngre å holde feltet i gang, og jeg frykter at en del andre som bruker mye tid på å få til ting på tribunen føler det samme. Vi får prøve å finne på noe lurt.
  14. Det er ikke godt å si, kanskje man har tatt på seg for mye arbeid selv, kanskje har man vært for dårlige til å invitere folk med, kanskje tar folk det for gitt at noen gjør noe, kanskje gidder ikke folk bruke 20 timer på en helg på å stå på knærne i en eller annen garasje. Uansett er det et mål å få med flere og å få flere engasjert i tifoarbeidet.
×
×
  • Opprett ny...