Jump to content

Hr. Smith

FairFans
 • Content Count

  1,579
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21

Everything posted by Hr. Smith

 1. Etter å ha venta hele året uten å høre noe som helst fra klubben ble vi endelig «trukket ut» (det hjelper tydeligvis å sende streng mail) og fikk sett kamp på stadion igjen. Det var digg, til tross for et begredelig resultat. Men hvordan er det i det hele tatt mulig at klubben presterer å gi billetter til Odd-supportere, og plassere de på hovedtribunen - med skjerf? Det er 1) ikke lov, selv når det ikke er pandemi, 2) en vanvittig prioritering all den tid det sitter Stabæk-supportere rundt om som gjerne vil på kamp (selv har vi - med sesongkort til nesten 4000 spenn - altså ikke hørt en dritt de seks første hjemmekampene) og 3) et tydelig brudd på instruksen nå som sier «ingen bortesupportere».
 2. Jeg har ingen problemer med at man velger å bli noen dager ekstra i Spania, og skjønner egentlig vurderingen, men det er flaut at man klarer å få en sak på at Arne Røde omtaler det hele som "bare hysteri og panikk". Og så smeller det så jævlig et par dager etter. Den forsøksvise nesepekingen til RBK og Molde tar seg ikke så fryktelig bra ut hvis noen/flere av spillerene våre havner i karantene ved hjemkomst. Og uavhengig av det - og ja, uttalelsene er sikkert tatt litt ut av kontekst og bla, bla, men kan ikke han bare holde kjeft, fikse kneet til Jeppe og fokusere på fotball a?
 3. Tenk om du hadde skrevet: "jeg synes Sammy dribler for mye"? Da hadde vi vært inne på noe - diskusjon kalles det. Det tullet du driver med her gidder jeg ikke være med på. Jævlig stusselig.
 4. Hæ? Jeg forstår ikke at man ikke klarer å se at Skytte er en sjukt bra fotballspiller. Fascinerende. Skal vi bruke Askildsen i steden, tenker du?
 5. Er det noen som vet om det er fanzone i morgen (er det kanskje alltid det?)? Har besøk fra Harstad av en liten gutt som er Stabæk-supporter og gjerne vil tilbringe noen timer på Nadderud før match.
 6. Rota litt med fakta, men traff på resultat - det får faen meg være godkjent. At Herman fikk to assist (inkl. straffen), i steden for to mål, lever jeg også godt med.
 7. Vet du, jeg har ingen egen historiebok. Jeg skrev feil. Det var dumt.
 8. Jeg ble spurt om å skrive noen ord i dagens program. Riktignok skrevet før Tromsø-kampen, og før vi trakk Viking.
 9. Heia Martin! Sjukt deilig at noen tør si det.
 10. Jeg har en (relativt stor) koffert jeg må få med meg inn/til/på stadion for å rekke og dra rett til flyplassen etter kamp. Det er ikke noe mer spennende enn litt skitne klær og en datamaskin oppi der, men jeg ser likevel for meg at det kan være litt problematisk å få med inn på stadion. Noen som har vært borti problemstillingen før? Eller har et godt tips?
 11. Tja. Det er vel heller ikke spesielt moro eller et positivt signal for en juniorspiller at klubbens A-lag heller vil starte uten spillere på banen (!) enn å ha deg med? Vi snakker 2. div her altså. Denne argumentasjonen kunne jeg kjøpt i eliteserien, men her er det jo som Ringo sier åpenbart bare et forsøk på å få konflikten til å eskalere.
 12. Greit. Vi tar en kjapp tur helt fra starten av her. Dette skrev du på forumet for litt over tre uker siden: En helt streit påstand, bevares. Men Odd er ikke enig og serverer årets innlegg på forumet. Snakk om å legge ballen død. Du svarer aldri på dette innlegget, og jeg tenker at myten om at Bob var livsfarlig for akademiet vårt og en hensynsløs resultatjeger på korttidskontrakt, forhåpentligvis kan død i fred nå. Jeg synes det er direkte feil, og oppfatter det som et litt merkelig forsøk på å konstruere et bilde hvor «bronsjen og perioden med Bob kosta oss masse». Slitsomt. Anyways - jeg tenker altså at vi er ferdig med diskusjonen, da Odd møter unison hyllest, og null mostand. Men nei. Et par uker senere serverer du denne. .. og bare et par timer senere kaster du mer bensin på bålet. Det er dette jeg reagerer på, ikke at du har skifta mening om Bob, og det tror jeg egentlig du skjønner godt. Vi kan ikke ha det sånn på forumet at en seriøs teknikk for å vinne diskusjoner er å gjenta påstander, uten å bringe nye argumenter til bordet, helt til meningsmotstanderene ikke gidder å svare lenger, eller logger av for godt. Du må da se dette selv? Forumet har vært så mye bedre enn dette, og kan fortsette å være det, men da er vi nødt til å skjerpe oss litt. Hvis du skal fortsette å hevde disse tingene synes jeg du kan gå tilbake og svare på Odds innlegg, og ev. vise oss på hvilke måter han tar feil.
 13. Og som gir totalt faen i lokal spillerutvikling? Kjempelurt.Dude. Odd spiste deg opp med et kjempeinnlegg, som tydeliggjorde hvor feil og lite begrunna denne påstanden er og var for kort (!) tid siden. Men du kjører bare på igjen? Og håper at ingen husker svaret fra sist da eller? Det er så utrolig lite stilig, og skaper en så jævlig dårlig kultur på et debattforum, Herman.
 14. Er dette uttalt eller bare noe du antar? Som Jan Fredrik poengterer over her er ikke dette en problemstilling hvis ikke man gjør det til det. Og det finnes 1) nok av leverandører som gir en god pris også på små opplag og 2) mange varer det alltid vil være etterspørsel etter (kaffekopp, klistremerker etc.), som er såpass billig at denne "risken" uansett ikke er der.
 15. At "vi er så fattige" er en elendig unnskyldning - det er da man trenger å være god på disse tingene. Vi er hundrevis av folk som er villig til å betale masse penger for å få gå rundt med logoen på oss selv, tingene og menneskene vi er glad i. Her er det både penger og reklame som går tapt, helt unødvendig. Jeg har spilt i såpass mye band og trykka opp nok merch selv til at jeg mener at dette bare er en prioriteringssak, og derfor synes jeg dette er sløvt og alt for dårlig av Stabæk. Det har vel kanskje vært lettere å tigge ti'ere.
 16. Er det tilgang på noe garderober og/eller dasser i dag eller? StabækLars-laget stiller med fyllemager.
 17. Dette er så jævlig bra! Tusen takk!
 18. Enig med Andreas. Stor og sterk og bra med ball. Lovende.
 19. Ja, jeg mener at man nå må prioritere og sette inn alle kluter for å få oppdatert spillestallen på nett. Hvis det finnes noe tid igjen etter denne omfattende jobben i slutten av Mars kan vi se om vi rekker å få signert en spiller eller tenke litt på stadion før sesongstart, men ikke før. Neida. Men jeg mener derimot at å ha slike småting på stell gjør at klubben fremstår proffere og gjør det er lettere for folk å følge med. Mange som er glad i Stabæk er ikke her på forumet. Og det er muligens naivt, men jeg tror summen av synlighet og ryddighet på internett i seg selv kan selge et sesongkort eller tre. Dette er ikke en big deal, men at noen påpeker det i denne tråden, som omhandler spillerstallen, må være greit uten at noen antyder at det de egentlig sier og vil er at klubben skal nedprioritere salg av spillere, sesongkort og fisking etter sponsorer. Og igjen - det er nok ikke IA og Toni som sitter og styrer stabak.no eller klubbens sosiale medier. Dette har noen andre tid til. I disse dager jobber en svær gjeng frivillige supportere for å montere de vakre lysbokstavene fra den grå arenaen opp på Nadderud. DET er en stor jobb. "Arbeidet" vi diskuterer nå er ikke det.
 20. For noe tull. Hvis det finnes hundre (!) "3-5 minutters jobber i Stabæk" ukentlig, er alle hundre gjort på under en arbeidsdag av en person. Jeg tror ingen som jobber med web og media i klubben forhandler om nye spillere eller legger opp treningsprogrammet for Toni. Hvilke viktige saker tenker du på? Det må være lov å påpeke svakheter og mangler, og klubben ønsker sikkert tilbakemeldinger på hva de kan gjøre bedre.
 21. Jess ass! Onsdag kl.12 er drømmetidspunkt! Med!
 22. Hæ? Hvorfor skal ikke en ny stadion til over 200 millioner utarbeides så den er godkjent for Europaspill?
×
×
 • Create New...