Gå til innhold

Hr. Smith

FairFans
  • Innholdsteller

    1 586
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    21

Innlegg skrevet av Hr. Smith

  1. Jeg har ingen problemer med at man velger å bli noen dager ekstra i Spania, og skjønner egentlig vurderingen, men det er flaut at man klarer å få en sak på at Arne Røde omtaler det hele som "bare hysteri og panikk". Og så smeller det så jævlig et par dager etter. Den forsøksvise nesepekingen til RBK og Molde tar seg ikke så fryktelig bra ut hvis noen/flere av spillerene våre havner i karantene ved hjemkomst. Og uavhengig av det - og ja, uttalelsene er sikkert tatt litt ut av kontekst og bla, bla, men kan ikke han bare holde kjeft, fikse kneet til Jeppe og fokusere på fotball a?

  2. Jeg har en (relativt stor) koffert jeg må få med meg inn/til/på stadion for å rekke og dra rett til flyplassen etter kamp. Det er ikke noe mer spennende enn litt skitne klær og en datamaskin oppi der, men jeg ser likevel for meg at det kan være litt problematisk å få med inn på stadion. Noen som har vært borti problemstillingen før? Eller har et godt tips?

  3. Tja. Det er vel heller ikke spesielt moro eller et positivt signal for en juniorspiller at klubbens A-lag heller vil starte uten spillere på banen (!) enn å ha deg med? Vi snakker 2. div her altså. Denne argumentasjonen kunne jeg kjøpt i eliteserien, men her er det jo som Ringo sier åpenbart bare et forsøk på å få konflikten til å eskalere.

  4. Risikoen er at man blir sittende på et varelager som ikke blir solgt, og den risken er ikke klubben villige til å ta når økonomien er som den er.

    Er dette uttalt eller bare noe du antar? Som Jan Fredrik poengterer over her er ikke dette en problemstilling hvis ikke man gjør det til det. Og det finnes 1) nok av leverandører som gir en god pris også på små opplag og 2) mange varer det alltid vil være etterspørsel etter (kaffekopp, klistremerker etc.), som er såpass billig at denne "risken" uansett ikke er der.

×
×
  • Opprett ny...