Jump to content

kuk

Bruker
 • Content Count

  1,130
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by kuk

 1. Stor kamp i dag som han kroner med mål!
 2. Øøh .. Forklar. De lå jo som fluer fra pause og ut
 3. 3 avslutninger. 3 mål. Jævla flaks kombinert med svakt forsvarsspill.
 4. Han gir jo faen meg ikke gult til oddspilleren som river ned overgangen som siste situasjon. Norsk dommerstanden trenger seriøst hjelp!
 5. Absolutt! To gode vingtyper. Dessverre har ikke de fått bidratt så mye på banen enda og da er savnet like stort.
 6. Vi mangler spillere av type vinger! Vi kunne helt sikkert hatt bruk for en def midt med pondus og erfaring, men jeg er av den oppfatning at det kan være vel så fornuftig å styrke kantene som sentralt. Jeg synes vi blir veldig tunge sentralt, siden det er der vi har styrken vår, noe som gjør det ganske enkelt å forsvare seg mot. I tillegg spiller vi med vinger som enten er sentrale midtbanespillere eller vinger som for tiden ikke er på riktig nivå. Både Bohinen og Vetlesen spiller vinger som sentrale midtbanespillere der det går litt tregt, ballen skal i bena og helst sentres tilbake i midten. Ola, som liker å utfordre og er vingmateriale, holder akkurat nå ikke nivået. Han kan bli riktig så god om han matches forsiktig og kanskje får roet litt av forventningspresset. Vi skulle hatt to vinger med speed og evne til å dra av noen. Akkurat nå savner jeg njie (som jeg selv var kritisk til). Om vi hadde hatt to slike typer på hver sin kant, vil gi motstanderlaget mer å ta hensyn til på kantene og jobben for de som spiller sentralt hadde blitt litt enklere. Kanskje det ikke er enda flere sentrale midtbanespillere vi nødvendigvis skal søke etter, men to saftige vinger?
 7. 1. Jan Jönsson (flott signering, men litt historie som måtte fordøyes) 2. kan da bli Diskerud Rogne er også litt bob-bob Hedenstad er hedersmann
 8. Når en først har begynt å svelge ned kameler, så er det jo plass til fler. Han kan jo også overtale Rogne, Hedenstad og Kamara så begynner det å ligne på noe..
 9. Ola har noe litt unorsk ved seg med god fart, tidvis bra ballbehandling ispedd en god dose med arroganse. Dette blir selvfølgelig øyet som ser og nå har jeg irritert meg over dette over tid: For meg virker det som at brassespark i krysset + moldeinteresse før sesongen har vært hemmende for utviklingen hans. Han er litt vel overoptimistisk til egne ferdigheter. Litt halvarrogante holdninger som kommer frem i media: "Årets mål er allerede avgjort" vitner om en ung gutt som har tatt litt vel mye av og som mangler litt ydmykhet som må til for å takle litt motgang som han har nå. Ronaldofinter ser jævla bra ut når det sitter, men så ser det jævla dumt når det ikke funker (og jævla ødeleggende for laget). Kult at han prøver og prøver og prøver og prøver og prøver, men det er veldig drepende for LAGETS produksjon av målsjanser. Det er lov å servere et innlegg uten å kjøre quadruppel oversteg før man sklir på ballen i det femte oversteget.
 10. Så deilig! Den satt langt inne. Værsåsnill å gi Ola noen kamper pause nå. Blir matt av de halvpinlige Ronaldofintene som ender i ingenting
 11. Yes! Tid for revansje, Tripic!
 12. Så sant! Og har han litt for stor tro på egne ferdigheter? Synes det er skremmende mange balltap pga dårlige/mislykkede dribleforsøk.
 13. Synes det er mer pinlig at linjemann, som har en jobb i slik situasjon, ikke klarer å se at den ballen er inne. Det må være en jævla nedtur som linjedommer å se i etterkant hvor elendig man er.
 14. En ny svensk fysio?? Spennende!
 15. kuk

  Ny trener

  Kamelene er svelga. Nå er dette bare bra! Velkommen hjem!
 16. kuk

  Realisme

  Jeg håper virkelig at noen truer med dette. Å rykke ned med 2.laget vil være kritisk med tanke på akademi/talentsatsingen og noe vi ikke kan risikere.
 17. ”Flott" at NFF verdsetter at noen klubber lar unggutter få prøve seg i cupen. «Supert» at NFF straffer disse unge talentene med at de ikke får spille kamper igjen på en skikkelig god stund.
 18. Det er rett og slett for svakt
 19. Høiland ass. For en jævla klovn. Dum og dårlig
 20. Jeg skjønner ingenting.. Hvorfor utsetter du unggutten Askildsen for dette Berg? Er tanken at en haug med dårlige opplevelser og å bli bytta ut etter 45 - 60 min hver kamp, at det blir suksess i lengden?
 21. Høydepunktene og noe positivt fra en mørk dag: 1. Applausen for Gromstad 2. Sandberg er en veldig bra målvakt 3. Kassi er i form og hever laget 4. Interessen rundt Børkeeiet økte ikke og kanskje vi får beholde han en stund til
 22. Nei Berg! Det er Askildsen som bør ut. Faen ass
 23. Er det noen som har en nymalt vegg jeg kan komme å kikke på?
 24. Det er jo nesten søtt hvor langsint og bitter det går an å være. Samarbeidet med viff har jo virkelig løftet bærum til nye høyder..
 25. Gratulerer Børre! Endelig! Der satt`n. Etter så mange år og så mange forsøk så plukket selveste rikskanalen opp en sak. Utrolig hva man får til med en litt kreativ penn. Be kjerringa sette torsken til koking. Idag blir det feiring! Hilsen en jævla bærumssoss
×
×
 • Create New...