Gå til innhold

kuk

Bruker
  • Innholdsteller

    1 984
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    29

Innlegg skrevet av kuk

  1. 18 minutter siden skrev arni:

    Så Høyre binder sine folk? Den er god

    Ikke unormalt det. Det et slik politiske partier får igjennom sakene sine. Man diskuterer og er uenige i sine partimøter og fremstår samlet ellers. 

  2. Av en eller annen grunn så handler halve NRK-artikkelen om turn og hvor trist det er for turn i Bærum. I tillegg er svarlaternativene på undersøkelsen Ja eller Nei til fotballstadion og siste alternativ Ja, men også turnhall, så mistenker jeg at Snarøya turnklubb og Bærum idrettsråd er avsender.. 

    --

    Interessant og ganske ladet spørreundersøkelse i NRK.

    Er det riktig å bruke så mye penger på en ny fotballstadion?

    1. Ja, det er jo fotball!   2. Nei, det blir for dyrt.    3. Ja til slanket fotballbane OG ny turnhall

     

     

  3. Er vel helt greit så langt. Litt vaklende defensivt og skyldes nok til dels veldig aggressivt press. Når KIL kommer seg igjennom presset er det åpent.

    Offensivt ser det bra ut -> Vingene våre blir våpenet. Vinge og Spiten kommer til å herje. Med mer kliniske avslutninger kunne det fort vært en del mål. Diabate har det IKKE per nå. 

  4. 1 minutt siden skrev h1912:

    Viking har ikke hatt undervarmen på.

    På deler av banen var det ifølge Viking sin lege for glatt og hardt, partiet som ligger i skyggen, og derfor bestemte han at kampen ikke kunne spilles på SR-Bank Arena. På 15 minutters varsel var Aftenbladet sjanseløse på å koble ned utstyret på stadion, flytte det til treningsbanen, og koble opp igjen her. Denne banen er heller ikke rigget for TV-sending.

    Det er rett og slett jævlig amatørmessig når man inviterer til kamp.

  5. Altså, hvorfor skal man lage et problem av noe som i realiteten ikke er et problem? Og hva er greia med at man skal parkere ved siden av stadion?

    Det går tbane hvert 15minutt fra Kolsås og fra Oslo. Bor du ikke langs t-banelinja, kan man fint parkere på en av pendlerparkeringene langs t-banenettet. Alle pendlerparkeringene har masse ledig kapasitet det tidspunktet der det er aktuelt med fotballkamp.

    • Parker på Gjønnes pendlerparkering og gå de usle 10 minuttene (treg gange)
    • Parker på Avløs pendlerparkering (ta banen til Bekkestua)
    • Parker på Jar pendlerparkering (ta banen til Bekkestua)
  6. Når først Høyre har begynt å surre slik som de har, er jeg redd dagen resulterer i nye spørsmål og forslag om at det skal utsettes til et nytt møte. Et vaklende Høyre og Morten Skauge, gir jo bare vann på mølla til de som ønsker å stikke kjepper i hjulene.

    Bare se på "innspillet" til Bærums idrettsråd som bare er en generell informasjon om at de er kritiske og at de mener kostnaden går på bekostning av alle andre idretter og idrettsanlegg i kommunen. 

    Åpner man for slike diskusjoner og innspill, er vi virkelig tilbake på start. 

  7. 2 timer siden skrev Kaizer Alphonse:

    Det står STOP med store, tydelige bokstaver. Er sanden i ferd med å renne ut?

    Er det andre skjulte tegn i bildet? Er tegn som viser til at jorden er flat? Er vi alle brikker i et stort brettspill, som styres av store krefter utenfor vårt univers? 

    Hehe. Om det var uklart, så var det et forsøk på ironi fra min side. Mulig dårlig.

  8. Snakk om å latterliggjøre seg selv for resten av kommunenorge.

    I Hamar kommune jubles det. Endelig er de ikke lenger kommunen som alle ler av. Stupetårnet på Hamar har fått en enda mer idiotisk arvtager i Bærum - der politikerne 6 år etter beslutningen funderer på om de skal ha tak eller ikke på en av sidene - for å spare inn noe av kostnadene det har medført å utsette.

    For de som ikke kjenner Stupetårnet på Hamar: https://www.nrk.no/innlandet/na-har-endelige-stupeanlegget-apnet-1.12403174

     

  9. 1 time siden skrev mbh:

    Han refererer jo bare hvilke spørsmål som stilles blant politikerne som skal vedta stadion. Det eneste man kan diskutere er om politikerne bare skal forholde seg til den rene nettokostnaden for selve stadion, eller kostnaden for hele prosjektet.

    Det er klart at vi vil ha ny stadion. Så er det jo slik at penger er en knapphet i en kommuneøkonomi. Da må man nesten akseptere at ikke alle er like enige i prioriteringen.

    Joda, men hele prosjektet tar for seg oppgraderinger av et helt område. Dropper man stadion må man likevel gjøre oppgraderinger i området, sannsynligvis til en høyere kostnad enn om man tar det sammen med stadion. 

    Selv for Dag Otter og Brann-supporteren Nikki er det god kommuneøkonomi å gjøre dette samlet i stedet for å utsette og stykke det opp i mindre prosjekter.

×
×
  • Opprett ny...