Jump to content

Robinho

Bruker
 • Content Count

  777
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

Robinho last won the day on March 24

Robinho had the most liked content!

Community Reputation

691

About Robinho

 • Rank
  Arkitekten

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Haslum

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk Fotball

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

619 profile views
 1. Panelet i Fotballmandag på Eurosport går i strupen på NFF og deres manglende vilje til å skape stemning omkring arrangementer i eliteserien. NFF kaller lørdagen for en trist dag i norsk fotballhistorie. Panelet mener at NFF heller burde fokusere på den fantastiske stemning som var under kampen. Verdt å få med seg.
 2. Forumbrukere blir ikke et år eldre, men et år verre.
 3. 30 år gamle Mix inn i klubben tror jeg kan bli noe av det Skjønsberg var for spillergruppa - hvis det er lov å nevne de to i samme setning. Jeg har bare møtt fyren en håndfull ganger da han var yngre, men allerede da fikk jeg litt Skjønsberg-vibber av væremåten hans. Jeg er positiv dersom det er aktuelt med en retur! Fantomet, har du noe inside?
 4. Setter en krølla femtilapp på at vi får se en liten banestorming i morgen. Dattera mi sliter med å få oppmerksomheten min når Stabæk spiller kamp.
 5. Jeg har også oppfattet det slik fra utsiden. Første gang jeg hørte snakk om forslaget med langsiden mot veien må ha vært for omlag fire år siden. Konklusjonen om at dette alternativet er mer komplisert og fordyrende i forhold til de andre alternativene kunne vært landet på en brøkdel av tiden som nå er gått. Kommunen kan prioritere enkeltsaker om de vil. Er Stabæk offensive nok mot kommunen?
 6. Kanskje ikke helt sammenlignbart, men i Oslo krever VIF hockey økonomisk kompensasjon fra kommunen for utsettelsen(e) av nye Jordal Amfi. VIF er kun en leietakere av arenaen, men krever altså likevel kompensasjon for tapte inntekter på grunn av manglende fasiliteter. Jeg håper Stabæk er på offensiven og setter et høyt press mot kommunen. Vi må ha konkrete datoer for de kommende milepælene - nå!
 7. I dag er det 4,5 år siden jeg bistod litt på skisseprosjektet laget av de private utviklerne: https://www.budstikka.no/okonomi/okonomi-bolig/vil-bygge-nye-nadderud-park-med-stort-stabak-stadion/s/2-2.310-1.8673254 Dette prosjektet ble ikke videreutviklet fordi det ble konkludert med at kommunen selv skulle bygge den nye arenaen. Har kommunen gjort noe som helst i disse 4,5 årene? Denne fremdriften er jo helt tragisk!
 8. Jeg synes fordelingen av striper med mørkeblaatt i senter er fint! Men både rødt og oransj på samme drakt er helt krise. Hva skal til for å gjøre Sparebanken-logoen hvit?
 9. Har hørt på denne flere ganger i løpet av arbeidsdagen i dag. Fenger bra!
 10. Det fungerte helt utmerket når jeg trykker på trådtittelen. Takk! Tidligere har jeg alltid trykket på siste sidetall, f. eks: 65>. Og igjen, flott oppgradering av sidene!
 11. Dette fungerer ikke hos meg heller. IOS. Noen som har løst dette? Synes for øvrig dette ser veldig bra ut!
 12. Han har hatt en skuffende sesong, ja. Jeg tror selvtilliten hans er på bånn, og at flere av de mindre gode involveringene hans skyldes nettopp det. Mangel på selvtillit kan også spille inn på konsentrasjonen... Han er ung og det bor mye fotball i ham. Har han fått noe særlig med support i år?
 13. Melodi; Jeg gikk en tur på stien. Vi kommer i fra Bærum et ganske ålreit sted, Men er det sol og sommer da drar vi helst avsted, Allez, allez Allez-allez-allez Allez, allez Allez-allez-allez En helgetur på hytta, i Norges Saint Tropez, Det er så meget bedre enn kamp i helgene, Allez, allez Allez-allez-allez Allez, allez Allez-allez-allez For halvtomme tribuner går Stabæk på en smell, Nå ligger vi i sumpa med enda mer i gjeld, Allez, allez Allez-allez-allez Allez, allez Allez-allez-allez Koko. Edit: mvh
 14. Så en smilende Dempsey i Startdress før borgertoget i Krs. i går. Tipper han fikk såpass mye dritt slengt etter seg i toget at han mistet motet. Heldigvis for oss er det mye annet som er galt i Start, så jeg tror vi holder dem bak oss ut sesongen.
 15. SS leverte veldig bra, både visuelt og vokalt. Dere holdt et høyt trykk i lange perioder av matchen. Bra kvalitet og mentalitet! Kjernen var mange og hadde sine topper, men jeg synes SS var langt bedre i det totale regnskapet. Kudos!
×
×
 • Create New...