Gå til innhold

Robinho

Bruker
 • Innholdsteller

  768
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  12

Robinho vant dagen sist 15. November 2016

Robinho hadde mest likt innhold!

Omdømme

645

Om Robinho

 • Rang
  Arkitekten

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Haslum

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk Fotball

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Nylige profilbesøk

468 profilvisninger
 1. Det fungerte helt utmerket når jeg trykker på trådtittelen. Takk! Tidligere har jeg alltid trykket på siste sidetall, f. eks: 65>. Og igjen, flott oppgradering av sidene!
 2. Dette fungerer ikke hos meg heller. IOS. Noen som har løst dette? Synes for øvrig dette ser veldig bra ut!
 3. Han har hatt en skuffende sesong, ja. Jeg tror selvtilliten hans er på bånn, og at flere av de mindre gode involveringene hans skyldes nettopp det. Mangel på selvtillit kan også spille inn på konsentrasjonen... Han er ung og det bor mye fotball i ham. Har han fått noe særlig med support i år?
 4. Robinho

  Ohi Omoijuanfo

  Ohi har 6 mål i år, men du verden hvilke tilbakesteg han har tatt rent spillemessig. Svakere i kroppen, vinner færre dueller og ligger altfor ofte dypt i banen. Han roer ned spillet når vi har momentum til å slå i gjennom, og spiller ofte ballen tilbake slik at motstanderne får kommet på riktig side av ballen...
 5. Robinho

  Kamptråd: Stabæk-Bodø/Glimt

  Melodi; Jeg gikk en tur på stien. Vi kommer i fra Bærum et ganske ålreit sted, Men er det sol og sommer da drar vi helst avsted, Allez, allez Allez-allez-allez Allez, allez Allez-allez-allez En helgetur på hytta, i Norges Saint Tropez, Det er så meget bedre enn kamp i helgene, Allez, allez Allez-allez-allez Allez, allez Allez-allez-allez For halvtomme tribuner går Stabæk på en smell, Nå ligger vi i sumpa med enda mer i gjeld, Allez, allez Allez-allez-allez Allez, allez Allez-allez-allez Koko. Edit: mvh
 6. Så en smilende Dempsey i Startdress før borgertoget i Krs. i går. Tipper han fikk såpass mye dritt slengt etter seg i toget at han mistet motet. Heldigvis for oss er det mye annet som er galt i Start, så jeg tror vi holder dem bak oss ut sesongen.
 7. Robinho

  Mer liv fra $$

  SS leverte veldig bra, både visuelt og vokalt. Dere holdt et høyt trykk i lange perioder av matchen. Bra kvalitet og mentalitet! Kjernen var mange og hadde sine topper, men jeg synes SS var langt bedre i det totale regnskapet. Kudos!
 8. Robinho

  Turtråd: Moss - Stabæk

  Min tur. Sist jeg var på illeluktende Meløs var med juniorlaget i 2006. Materialforvalteren vår hadde ved en feiltakelse tatt med seg A-lagets draktsett. Med Persson #17 på ryggtavla ble kampen mot Moss Jr. min karrieres høydepunkt. Jeg taklet (heh) navnepresset med et rødgult kort for skittent spill og en avgjørende assist til «Nannskog» (Zlatans nåværende spissmakker) i det 89 minutt. Pål Berg var for en gang skyld i et lystig humør på bilturen hjem igjen. Jeppjepp. God tur til dere som drar!
 9. Robinho

  Turtråd: Brann - Stabæk

  https://goo.gl/images/U1m6x3
 10. Robinho

  Treningskamper 2018

  Jeg har ikke sett noen av kampene i oppkjøringa, dessverre. Er Brynhildsen skadet? Og hvor langt unna startelleveren er Hernandez? Jeg hadde håpet at spesielt sistnevnte skulle ta store steg i vinter. Det er kanskje de defensive ferdighetene det skorter på?
 11. Robinho

  Nye Nadderud Stadion

  Kanskje. Men vanligvis bruker man vinnerprosjektet som grunnlag for reguleringen.
 12. Robinho

  Nye Nadderud Stadion

  Dette kan lett bygges mye raskere, særlig ved utstrakt bruk av prefab betongelementer som er vanlig. Starter man riving og så bygging umiddelbart etter sesongslutt i november (la oss gjerne ta et par ekstra bortekamper på slutten om NFF gidder så kommer vi i gang i oktober), skal den være spilleklar til sesongåpning 17 måneder senere. Ikke all verdens grunnarbeider som skal utføres, lite miljøgifter som skal saneres etc. Innredning og ferdigstillelse av leiligheter og næringsareal kan selvagt gjøres etter at stadion er tatt i bruk. 1. Ny friidrettsbane med tribune må på plass før riving av Nadderud kan begynne. 2. Først gjennomføres en arkitektkonkurranse, vanligvis mellom tre-fire inviterte kontorer. Varighet: 3-4 måneder inkludert evaluering og kåring av en vinner. 3. Omregulering av tomten. Kan ta alt fra 3-12 måneder. 4. Rammesøknad. 3-6 måneder før man får rammetillatelse. 5. Forprosjekt med kalkyle / underlag for entreprise. Varighet 4-6 måneder inkludert evaluering. 6. Detaljprosjektering. 3-4 måneder. 7. Produksjon av prefab-elementer og stål. 3-4 måneder. 8. Oppføring av bygget. 12-18 måneder.
 13. Robinho

  Nye Nadderud Stadion

  Utsolgt stadion > glisne tribuner
 14. Robinho

  Nye Nadderud Stadion

  Fin oversikt! Dessverre tror jeg at flere av de offisielle tallene som du lister opp ikke stemmer med de faktiske totalkostnadene. Hos mange ligger det en viss prestisje i å bygge billig, og jeg er kjent med flere arenaprosjekter hvor man har trukket fra prisen på tilstøtende næringslokaler, prosessanlegg, utomhusarbeider o.l. for å gi inntrykk av at arenaen er billigere. Men, det skal absolutt gå an å få til en bra arena for 190-250 mill!
 15. Robinho

  Nye Nadderud Stadion

  Spennende. Vi bør unne oss ny takkonstruksjon på Hovis som også skråner ned på sidene mot hver sin sving. Da kan vi unne oss noe plasser ekstra som det gir oss. Den konstruksjonen vil kunne bli en signatur for stadion. Helt enig at dette er spennende. Men et lite spørsmål, hvor er VIP tribunen planlagt med VIP fasilitetene og losjer? Etter hva jeg har hørt er dette ganske lukrative enheter å leie ut for klubbene som har dette, så det bør vel være med på Nye Nadderud, eller? VIP-fasiliteter kan fint legges på plan 3 på den nye langsiden - med direkte kontakt ut til tribunen. Dette med VIP-løsning er et interessant tema. Tendensene i nye arenaer er at man satser på større og åpne VIP-områder med plass til flere mennesker i stedet for lukkede VIP-losjer. Observatører skal ha det til at losje-folket ofte lar døra stå åpen for enklere å komme i kontakt med potensielle samarbeidspartnere, og fordi idrettsarrangement skal være en sosial greie. I prosessen med nye Jordal Amfi ble det gjort noen kommersielle beregninger på ulike VIP-løsninger, og der endte vi opp med mye åpne VIP-områder på bekostning av lukkede losjer.
×