Gå til innhold

Robinho

Bruker
 • Innholdsteller

  772
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  13

Robinho vant dagen sist 24. Mars

Robinho hadde mest likt innhold!

Omdømme

665

Om Robinho

 • Rang
  Arkitekten

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Haslum

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk Fotball

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Nylige profilbesøk

502 profilvisninger
 1. Kanskje ikke helt sammenlignbart, men i Oslo krever VIF hockey økonomisk kompensasjon fra kommunen for utsettelsen(e) av nye Jordal Amfi. VIF er kun en leietakere av arenaen, men krever altså likevel kompensasjon for tapte inntekter på grunn av manglende fasiliteter. Jeg håper Stabæk er på offensiven og setter et høyt press mot kommunen. Vi må ha konkrete datoer for de kommende milepælene - nå!
 2. I dag er det 4,5 år siden jeg bistod litt på skisseprosjektet laget av de private utviklerne: https://www.budstikka.no/okonomi/okonomi-bolig/vil-bygge-nye-nadderud-park-med-stort-stabak-stadion/s/2-2.310-1.8673254 Dette prosjektet ble ikke videreutviklet fordi det ble konkludert med at kommunen selv skulle bygge den nye arenaen. Har kommunen gjort noe som helst i disse 4,5 årene? Denne fremdriften er jo helt tragisk!
 3. Jeg synes fordelingen av striper med mørkeblaatt i senter er fint! Men både rødt og oransj på samme drakt er helt krise. Hva skal til for å gjøre Sparebanken-logoen hvit?
 4. Har hørt på denne flere ganger i løpet av arbeidsdagen i dag. Fenger bra!
 5. Det fungerte helt utmerket når jeg trykker på trådtittelen. Takk! Tidligere har jeg alltid trykket på siste sidetall, f. eks: 65>. Og igjen, flott oppgradering av sidene!
 6. Dette fungerer ikke hos meg heller. IOS. Noen som har løst dette? Synes for øvrig dette ser veldig bra ut!
 7. Han har hatt en skuffende sesong, ja. Jeg tror selvtilliten hans er på bånn, og at flere av de mindre gode involveringene hans skyldes nettopp det. Mangel på selvtillit kan også spille inn på konsentrasjonen... Han er ung og det bor mye fotball i ham. Har han fått noe særlig med support i år?
 8. Melodi; Jeg gikk en tur på stien. Vi kommer i fra Bærum et ganske ålreit sted, Men er det sol og sommer da drar vi helst avsted, Allez, allez Allez-allez-allez Allez, allez Allez-allez-allez En helgetur på hytta, i Norges Saint Tropez, Det er så meget bedre enn kamp i helgene, Allez, allez Allez-allez-allez Allez, allez Allez-allez-allez For halvtomme tribuner går Stabæk på en smell, Nå ligger vi i sumpa med enda mer i gjeld, Allez, allez Allez-allez-allez Allez, allez Allez-allez-allez Koko. Edit: mvh
 9. Så en smilende Dempsey i Startdress før borgertoget i Krs. i går. Tipper han fikk såpass mye dritt slengt etter seg i toget at han mistet motet. Heldigvis for oss er det mye annet som er galt i Start, så jeg tror vi holder dem bak oss ut sesongen.
 10. SS leverte veldig bra, både visuelt og vokalt. Dere holdt et høyt trykk i lange perioder av matchen. Bra kvalitet og mentalitet! Kjernen var mange og hadde sine topper, men jeg synes SS var langt bedre i det totale regnskapet. Kudos!
 11. Min tur. Sist jeg var på illeluktende Meløs var med juniorlaget i 2006. Materialforvalteren vår hadde ved en feiltakelse tatt med seg A-lagets draktsett. Med Persson #17 på ryggtavla ble kampen mot Moss Jr. min karrieres høydepunkt. Jeg taklet (heh) navnepresset med et rødgult kort for skittent spill og en avgjørende assist til «Nannskog» (Zlatans nåværende spissmakker) i det 89 minutt. Pål Berg var for en gang skyld i et lystig humør på bilturen hjem igjen. Jeppjepp. God tur til dere som drar!
 12. Jeg har ikke sett noen av kampene i oppkjøringa, dessverre. Er Brynhildsen skadet? Og hvor langt unna startelleveren er Hernandez? Jeg hadde håpet at spesielt sistnevnte skulle ta store steg i vinter. Det er kanskje de defensive ferdighetene det skorter på?
 13. Kanskje. Men vanligvis bruker man vinnerprosjektet som grunnlag for reguleringen.
 14. Dette kan lett bygges mye raskere, særlig ved utstrakt bruk av prefab betongelementer som er vanlig. Starter man riving og så bygging umiddelbart etter sesongslutt i november (la oss gjerne ta et par ekstra bortekamper på slutten om NFF gidder så kommer vi i gang i oktober), skal den være spilleklar til sesongåpning 17 måneder senere. Ikke all verdens grunnarbeider som skal utføres, lite miljøgifter som skal saneres etc. Innredning og ferdigstillelse av leiligheter og næringsareal kan selvagt gjøres etter at stadion er tatt i bruk. 1. Ny friidrettsbane med tribune må på plass før riving av Nadderud kan begynne. 2. Først gjennomføres en arkitektkonkurranse, vanligvis mellom tre-fire inviterte kontorer. Varighet: 3-4 måneder inkludert evaluering og kåring av en vinner. 3. Omregulering av tomten. Kan ta alt fra 3-12 måneder. 4. Rammesøknad. 3-6 måneder før man får rammetillatelse. 5. Forprosjekt med kalkyle / underlag for entreprise. Varighet 4-6 måneder inkludert evaluering. 6. Detaljprosjektering. 3-4 måneder. 7. Produksjon av prefab-elementer og stål. 3-4 måneder. 8. Oppføring av bygget. 12-18 måneder.
×
×
 • Opprett ny...