Jump to content

Henrik

Ressurspersoner
 • Content Count

  1,010
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

Henrik last won the day on May 19

Henrik had the most liked content!

Community Reputation

1,296

About Henrik

 • Rank
  Digimonster XO

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Høvik Verk

Recent Profile Visitors

731 profile views
 1. Nå var det først for noen timer siden at den dealen ble bekreftet, sannsynligvis gikk det i orden i går kveld eller idag tidlig, selv om Dorsin avkreftet at noe var klart da Varden og Telemarksavisen meldte dette. Om RBK allerede visste de ville få ham (fordi de internt visste at de ville betale det Odd skulle ha uansett), ville det vært tidenes dårligste forhandlingstaktikk å sende bort Botheim før noe var klart. Hadde jeg da vært Odd, hadde jeg jo skjønt tegninga og presset opp prisen mer. For RBK er det ingen risk å beholde Botheim. Men det er jo du som er Luringen:)
 2. Så du mener de burde sendt Botheim på lån mens de fortsatt forhandlet med Odd?
 3. Det skulle man ikke tro nei. Om det i det hele tatt er aktuelt for RBK å låne ham ut var det ihvertfall avhengig av at de fikk på plass Børven. Og den dealen gikk tydeligvis i orden tidligere idag.
 4. At vi valgte å ikke kjøpe Junker for 4-5 mill kan ikke kalles et stygt feilskjær. Det som er et stygt feilskjær er at vi ikke fant noe annet da vi valgte å spare disse pengene, og valgte å starte sesongen med Kinoshita (som hadde demonstrert sine mangler ifjor høst) og Azemi. Særlig burde dette hatt høyere prioritet når vi vet at akademiet ikke har noen spisser på gang som kan kjempe om a-lags plass på flere år.
 5. Når var sist vi vant med mer enn to mål på hjemmebane? Sarpsborg i april 2017?
 6. Nei, tipper interessen fra utlandet var der allerede og man ble enige om at han kunne dra ut om det materialiserte seg.
 7. Tipper det blir høyaktuelt med et utlån av ham nå. Rallingen til Hanse om at det ikke er lov må man bare se bort ifra, han skrev ny kontrakt i november, ut 2022.
 8. Jeg digger spisser med plasskrevende selvbilde jeg, vitner om selvtillit og tro på at man kan score, i motsetning til enkelte vi starter med på topp om dagen. Har stor tro på Botheim og tror han kunne blitt skikkelig bra med mer tillit enn det han får i Rosenborg, men jeg skal innrømme at jeg baserer det meste her på magefølelse og ikke grundig scouting.
 9. Botheim hadde vært rått
 10. Hadde ikke vært meg imot heller. Men nei.
 11. Bør være mulig å sende ut sesongkortet eller en form for hilsen til de som har kjøpt, som et slags hedersbevis. Få ting sier "alltid, uansett" mer enn å ha kjøpt sesongkort et år hvor det ikke ble sesong. Det bør klubben vise at de setter pris på.
 12. Er det ikke nå alle med et Stabæk-hjerte bør kjøpe sesongkort?
 13. Isaksen. Fantastisk forarbeid av Valencic
 14. Jeg tror jeg skal invitere til et Sammy Skytte vekkelsesmøte, for det var en fantastisk spiller i mine øyne. Han hadde vi garantert tjent bra med penger på om vi hadde hentet ham, og jeg har en mistanke om at vi kommer til å savne det han tilførte laget.
×
×
 • Create New...