Gå til innhold

Henrik

Ressurspersoner
 • Innholdsteller

  951
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  12

Henrik vant dagen sist 13. September 2016

Henrik hadde mest likt innhold!

Omdømme

985

Om Henrik

 • Rang
  Digimonster

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Høvik Verk

Nylige profilbesøk

309 profilvisninger
 1. Henrik

  Troppen 2019

  Mener jeg har hørt at det var Hugo
 2. Elsker hver gang det skal være Fotballens Festdag. Det blir alltid både til Fotballfestens Dag og Festfotballens Dag innen den er ferdig annonsert.
 3. Om man er oppriktig glad i Stabæk og ønsker å ha et lag i Eliteserien så kjøper man sesongkort - og protesterer ved å ikke bruke det. Vi har nok alle kjent på følelsen av å ikke gidde mer, om så bare for en kamp eller to, men for min del har jeg lovet meg selv å ha sesongkort så lenge jeg fysisk er i stand til å gå på kamp og det står jeg ved. Forøvrig er det alt, alt for tidlig å vende Stabæk ryggen pga spillestil, som denne nissen over her gjør. Vi har hatt stor suksess med forskjellige måter å spille på. Backe og Linderoth spilte mer omstendelig og ballbesittende, som var det vi så på som idealet på den tiden, så kom etterhvert Jönsson med en mye mer gjennombruddshissig måte å spille på, og det funka jo det også... Gir Berg litt mer tid og et bedre og mer balansert lag, så er jeg sikker på at vi får se morsom fotball på Nadderud. Kanskje til og med med færre støttepasninger, horrible balltap og muligens fler dødballmål fremover enn de vi får imot, men det siste er vel ønsketenkning i STB.
 4. Æsj, at jeg måtte bli minnet på den kampen. Jeg spilte og markerte meg mest med en horribel feilpasning som ennå hjemsøker meg.
 5. Henrik

  Kamptråd: Stabæk-Vålerenga

  Det var på hovedtribunen. Så jeg tror vi kan regne med at det er tjukt med billetter igjen på vår side.
 6. Henrik

  Aktuell STBRapport

  Forsøkte et lite comeback. Vi blir nok etterhvert som A-ha, der comebackene og avskjedsturneene avløser hverandre jevnlig. Rotet oss inn i en lang Kina-passasje, men ble vel helt OK. Neste gang blir det gjest, lover! https://soundcloud.com/aktuell-stbrapport/8-kina-psykisk-og-fysisk-helse
 7. Henrik

  Nye spillere

  Hysj. Ikke si det til noen. Man får jo inntrykk av at det finnes aktive brukere her inne som heller ville beholdt Ordinas og rykket ned så lenge det er nok akademi spillere i troppen og gamle travere får ny kontrakt. Ja, det er jo snart ikke noe igjen av klubben de elsker. Men jeg forstår at klubben kan være vanskelig å kjenne igjen, det mangler noen hedersmenn og ganske mye naivt fiksfakseri og katastrofal organisering, og man har i tillegg begynt å ta poeng.
 8. Henrik

  Marcus Sandberg

  Var en del som lurte veldig på hvorfor vi skulle sette inn Sandberg med en eneste gang. Kampen idag var vel et greit svar. Sandberg er ikke noen De Gea, men gud bedre så deilig det var å ha en helt vanlig keeper i mål.
 9. Når man taper 1-3 i en kamp der vi har 62% ballbesittelse og 13-5 i avslutninger blir det tungt... Inn med Sandberg i mål, og så MÅ vi ha en midtstopper som kan ta for seg i lufta. Granli ut på høyre back.
 10. Henrik

  Kamptråd: Stabæk-Lillestrøm

  LSK gjør visst en formasjonsendring og skal spille 3-5-2 ifølge Simen Rafn på fotballsendingen til Eurosport igår
 11. Henrik

  Nye Nadderud Stadion

  Sett bort fra TA-årene: Forrige gang vi måtte bort fra Nadderud for en periode (nytt gress sommeren 1998) spilte vi på Bislett.
 12. Henrik

  Akademiet

  Chr: Er ikke Eirik Elvestad med lenger?
 13. Henrik

  Kamptråd: Stabæk-Tromsø

  Ikke bland krenkedebatten inn i dette. En speaker skal naturligvis ikke kommentere dommernes innsats, uansett hvor ræva de er. Når avgjørelsen viser seg å være korrekt, er det ekstra pinlig å motta meldinger fra kompiser som holder med bortelaget med spørsmål om hva i alle dager han raller om. Jeg mener også at en speaker ikke skal bruke anledningen til å verken teste ut eget standup-materiale eller forsøke seg på "humor" generelt sett. Jeg liker derimot speakere som er forberedt og som kan uttale minst 70% av navnene på både egne spillere og de som er på besøk. Så da skjønner vel de fleste at jeg og mange med meg mener tiden er overmoden for å bytte. Stabæks flåsete og direkte ugjennomtenkte svar i VG tyder på at de ikke er enige.
 14. Mange trekker frem Hoseth her, men AJ gjorde også en jobb for å snu det i 2014. Det er den spillertypen vi trenger nå.
 15. Henrik

  Aktuell STBRapport

  Langt som et vondt år. Fordel å like en av disse tingene, eller gjerne en kombinasjon: Stabæk, Army of Lovers, Jan Peder Jalland, Ørn Horten, Pablo Fontanello, Tøyen Holding, dødballer (og hvordan å forsvare seg mot dem), Alexander Bard, tomprat.
×