Jump to content

Henrik

Ressurspersoner
 • Content Count

  972
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Henrik last won the day on September 13 2016

Henrik had the most liked content!

Community Reputation

1,042

About Henrik

 • Rank
  Digimonster

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Høvik Verk

Recent Profile Visitors

466 profile views
 1. Hvis sesongen 2019 ender med at Sarpsborg roter seg ned i OBOS kan vi kanskje legge denne debatten død. Og ettersom de valgte å satse på Salvesen og Skålevik føler jeg Thomas Berntsen uansett har blitt gjenforent med oss vanlige dødelige.
 2. Boli var veldig viktig feks i Kristiansund der han egenhendig skaffet straffe og satt den. Men han har også brent andre straffer og gigantiske muligheter, blant annet en som kostet oss tre poeng i Mjøndalen. Det store problemet nå er ikke at Boli er borte, det store problemet er jo det fantasiløse og treige spillet som alle lag i Eliteserien greier å forsvare seg mot. Måtte det snu idag!
 3. Noe må i hvert fall prøves for å få flere folk på feltet, for nå er det dessverre rimelig tynn suppe som blir levert. Det gjelder forresten stadion som helhet. Hva skjedde forresten med de "forsangerne" som skulle få mer liv på Hovis? Det er jo åpenbart mange travere som har flyttet seg bort fra ståplass. Kunne vært interessant å få så mange som mulig av dem i tale her, og høre hva som skal til for å eventuelt vurdere en retur. Engasjementet rundt Stabæk skriker jo forøvrig etter en bedre hjemmeform og flere baller i mål, men det er det litt vrient for oss å gjøre noe med. Vi trenger virkelig noen oppturer og en sesong eller to unna bunnstriden nå.
 4. Det er veldig banalt, men i denne ligaen kommer du faktisk ofte i målprotokollen om du skyter raskt og hardt på mål med en gang sjansen byr seg. Jeg har ikke sett alle Kristian Thorstvedts mål, men har en mistanke om at han besitter den nevnte kvaliteten. Nannskog hadde flere kvaliteter, men en av dem var absolutt å bare brenne til om det fantes en mulighet. En annen i kategorien er Vidar Örn Kjartansson, var det 24 eller 25 seriemål han hadde for noen sesonger siden? Jeg har snakket med flere Vålerengafans som mener han hadde klare begrensinger som spiller og også brant mange sjanser, men 25 seriemål i en sesong taler liksom for seg selv. En slik spiller vil jeg ha! En atypisk Stabækspiller som ikke tar noen fanger, aldri en hæl eller chip eller tøys og tull i feltet, men som bare kliner til.
 5. Det er sagt til det kjedsommelige at vi trenger 10 mill fra spillersalg årlig for å gå break-even med det lille budsjettet vårt. Ifølge den rapporten noen dro fram her for litt siden gikk vi 8 mill i minus ifjor, og da hadde vi jo solgt Lumanza for rundt 5.. Penger fra salg av Hou og delvis Ohi gikk nok med til å dekke tap fra 2018. Vi har ikke en rik onkel som tar dette.. Så kan vi tenke inneværende år, hvor de resterende Ohi-pengene pluss noe av Børkeeiet går til å dekke driftsunderskuddet i år. Men da sitter vi igjen, hvis mine antagelser er riktig, med en god del midler fra salgene av Børkeeiet, og nå Boli. Det fornuftige er såklart å spare en god del til driftsunderskuddet i 2020, slik at vi slipper å måtte takke ja til skambud på de andre talentene. Men så har vi også begynt å sette deler av gevinsten i arbeid med lang kontrakt til Lumanza, pluss Kinoshita, Amankwah, Skytte. Og en ny spiss som skal erstatte Boli tror jeg er rimelig bankers. Som flere skriver, Boli-salget er lenge varslet og vi har takket nei til mange bud før det til slutt ble for godt til å si nei til. Dette har IA kontroll på. Ikke ta det han sier i media for god fisk, han er en rev. Det ville verdens dårligste forhandlingstaktikk å rope høyt at vi MÅ ha inn en ny spiss for enhver pris.
 6. Han trenger bare å være like god som forrige gang han var på Nadderud
 7. Gyasi er det virkelig ikke noe poeng i å beholde. Har ikke vist noe som helst når han har fått sjansen etter min mening. En spiller som opptar en plass vi kan bruke på å utvikle våre egne talenter.
 8. I kostnadstallene ligger nok damelag, hele akademiet og rubbel og bit.
 9. Det er egentlig en medley av radio-spoter som ble sendt som promo før hjemmekampene, tipper det var i 2001 eller 2002. Var vel Knut Harlem som skrev dem.
 10. Mye rart i den tråden her, og på forumet generelt. Konkurs? Vi er da lengre unna konkurs enn vi har vært på svært lenge! I "gamle" dager, da var vi nærme konkurs hele tiden da. Nå har vi en mye sunnere drift, vi har ingen gjeld, og vi har en underskog av talenter. Jeg føler meg tryggere på å budsjettere med årlige spillersalg nå enn noen gang tidligere. Dessverre er inntektene ellers så elendige at det er en kjempeutfordring å holde laget i Eliteserien, men å prate om konkurs er jo fullstendig idiotisk.
 11. Hvis man ønsker seg noen forsterkninger (reelle sådanne) i sommer er det klart at vi må selge noen. Vi trenger 10 mill årlig fra spillersalg årlig for å drive dette fotballaget. Pengene vi fikk for Hou Sæter gikk til å dekke hull fra fjoråret. Ohi-midlene går til årets drift. Det finnes derfor pt ingen penger til forsterkninger, så da er vel regnestykket enkelt? Hva vil man ha, fortsette med alle unggutta og satse på at det holder, eller selge en eller flere og forhåpentligvis få inn noe kvalitet i posisjoner der vi trenger det? Elverum-matchen viste hvor bra det gror også under U20-gutta, så om prisen er riktig er det bare å selge!
 12. Leste et sted at Sandberg hadde tredje høyeste redningsprosent av keepere som sto 10 eller flere kamper ifjor.
 13. Ettersom vi ikke har en "offisiell" klubbsang var det vel greit at de valgte en av de beste? Dette med Stabæklåter er jo et litt trist kapittel. Som en kuriositet kan det nevnes at fire forumbrukere satt i den bilen Jørgen skrev om, Hanse, Fullemann, Stephanois og meg selv. Blir fly neste gang.
 14. - Spillemessig bedre enn resultatet skulle tilsi, men åpnet elendig og avsluttet dårlig. - Ohi ser pigg, påskrudd og god ut. Han får en bedre sesong enn i fjor, må aldri finne på å selge ham nå. - Bohinen er nok i startelleveren nå. Ser sterkere ut, jobber hardt og ser ut som en fremtidig midtbanestjerne. - Børkeeiet så litt statisk ut, litt på etterskudd, greier ikke ta kontroll på midten. - Renå Olsen hadde ikke en veldig god kamp. Hvor var Jeppe? - Nykommerne ser helt OK ut foreløpig de. Minus Braaten, han så ut som en bedriftslagsspiller men det er vel ikke helt utypisk ham å se uinteressert ut når det ikke står mer på spill. - Offensive dødballer virker like håpløse som vanlig. Cornere ble slått av Renå Olsen og Rusike, altså to spillere som sannsynligvis ikke er i startoppstillingen pr nå. Hanche Olsen, som man skulle tro er en av våre sterkeste hodespillere, lå igjen på corner i 2 omgang. Kan ha vært frykt for skader, hva vet jeg.
 15. Mener jeg har hørt at det var Hugo
×
×
 • Create New...