Jump to content

Henrik

Ressurspersoner
 • Content Count

  986
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

Henrik last won the day on October 12 2019

Henrik had the most liked content!

Community Reputation

1,165

About Henrik

 • Rank
  Digimonster

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Høvik Verk

Recent Profile Visitors

579 profile views
 1. Fint at du skriver "i ditt hode", for der tas det åpenbart ikke i betraktning alle de hundrevis av av billetter som inngår i sponsorpakker osv. Billetter som er "solgt", men som aldri benyttes fordi folk heier på Godset/Enga/Liverpool/båtpuss/hytta/etc/etc.
 2. Er det så vanskelig å finne noen argumenter for å ikke gå ut med dette da? Kanskje man forsøker å unngå å servere sponsorer og samarbeidspartnere argumenter for hvorfor Stabæk er en mindre attraktiv klubb enn de tror. Det er alltids en avtale som skal reforhandles. Kanskje det er vanskeligere å få bygget stadion med plass til 8000, om politikerne får vite at det er 2500 og ikke 3500 på Nadderud nå. For eksempel.
 3. Min prioriterte liste over egenskaper hos ny sportssjef: Fotballkunnskap er selvsagt viktigst, men her får man også hjelp av Janne osv, så den ser jeg bort ifra. 1. At personen deler ideer og filosofi med Janne og klubben, rundt spillestil, akademisatsing osv. 2. Nettverk. 3. Tøffhet, i IAOs ånd. Vi har ikke råd til å gi ved dørene verken ved kjøp eller salg. 4.-9. Sikkert mye egenskaper jeg ikke kommer på nå. 10. At personen har "blaatt blod" eller er klubblegende.
 4. De sier at de jobber for det, men hvis Jim og Ola allerede har bestemt at han skal til Molde, så jobber de sikkert ikke knallhardt. Det vil i tilfelle være et forholdsvis høyt spill, med mindre man synes det er helt greit med en halv sesong i 3 div.
 5. To ting som må inn i regnestykket: 1. Stabæks tabellsituasjon i sommer, kombinert med at man hadde solgt unna nesten all offensiv kraft (Ohi og Boli) pluss et ungt talent (Børkeeiet). Å takke ja til et bud fra en norsk klubb på det tidspunktet satt nok ekstremt langt inne. Og det er vel ikke så rart? 2. Utdanningskompensasjonen man uansett får dersom han går som Bosman til utlandet. Den er vel ikke fryktelig langt under de 4,5 Molde bød, om tallene over her stemmer. Så får vi se om dette blir absolutt worst case for oss, at han går som Bosman til en norsk klubb.
 6. Stemte på Zara Jönsson på damelaget. Hvis hun har betydd noe som helst for sin fars beslutning om å skrive ny kontrakt bør hun få den kassa som viktigste spiller.
 7. Vi hadde miljøbølgen for å få voksne folk til å rydde etter seg, det var miljølodd til folk som sykla til kamp og sikkert masse annet jeg ikke husker, du må gjerne fortsette å forsøke å drite ut dette for å forsvare det klovnete innlegget ditt, men jeg vil heller anbefale å av og til bare la tastaturet få fred. Topp om du før den tid redegjør for hvilke andre ting du føler er bullshit; gatelag, MOT, fokus på psykisk helse, pride etc. Sosiale engasjement der man som fattig fotballklubb ikke har mulighet til å gjøre allverden, men hvor man velger å gjøre NOE. Det er jeg spent på.
 8. Av og til kan vel et standpunkt, en støtte og å det vie en sak oppmerksomhet være verdifullt uten at det skal brekkes ned i kroner og øre? Synes vi kan være stolte over at vi var framsynte med å sette fokus på det som uten tvil er vår tids største sak. Så synes jeg som de fleste at drakta er penere med to blå ermer, men den kommentaren din var for dum til å stå uimotsagt.
 9. Går det ikke an å få satt spillerboksene foran hovis snart. Hadde vært til stor hjelp også for oss, som bruker tidvis helt utrolig mye energi på motstanders trener, innbyttere som går feil, fjerdemann og gud vet hva
 10. Men heller ingen automatikk. Spør Vålerengafansen.
 11. Vålerenga lar Näsberg, Borchgrevink og Nakkim råtne på benk og tribune mens Kantstrup, Juarez, Adekugbe mfl klovner rundt på banen. La oss håpe de fortsetter slik litt til. Hjelper ikke med Norges beste akademi når de beste spillerne derfra kan hentes fra Grorud etter et par år.
 12. Hvis sesongen 2019 ender med at Sarpsborg roter seg ned i OBOS kan vi kanskje legge denne debatten død. Og ettersom de valgte å satse på Salvesen og Skålevik føler jeg Thomas Berntsen uansett har blitt gjenforent med oss vanlige dødelige.
 13. Boli var veldig viktig feks i Kristiansund der han egenhendig skaffet straffe og satt den. Men han har også brent andre straffer og gigantiske muligheter, blant annet en som kostet oss tre poeng i Mjøndalen. Det store problemet nå er ikke at Boli er borte, det store problemet er jo det fantasiløse og treige spillet som alle lag i Eliteserien greier å forsvare seg mot. Måtte det snu idag!
×
×
 • Create New...