Jump to content

Henrik

Ressurspersoner
 • Content Count

  1,026
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

Henrik last won the day on May 19

Henrik had the most liked content!

Community Reputation

1,377

About Henrik

 • Rank
  Digimonster XO

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Høvik Verk

Recent Profile Visitors

819 profile views
 1. IA hentet Lumanza tilbake på fireårskontrakt
 2. Får håpe det bare er taktikkeri. Hvis det er slik at vi bare får inn spillere hvis vi selger noen og/eller er i en desperat situasjon, så blir begrepet "alltid, uansett" satt på en alvorlig prøve fremover. Vi må være såpass ærlige å si at det ikke har vært noe gøy å gå på Nadderud på lang tid. Siden 2018 har vi vunnet 12 av 38 hjemmekamper. Det burde tas på alvor.
 3. Stokke har visstnok vært en skikkelig skuffelse ifølge Vålerengafans jeg kjenner. Så det var nok like greit at han ikke valgte oss.
 4. Jeg vil egentlig anta det motsatte, at det er en form for deling på lønnskostnadene. Helt vanlig når det økonomiske styrkeforholdet mellom klubber er skjevt og en utlånsavtale er vinn-vinn for begge partene og spilleren selv. Hva er forresten lønna hans i RBK, siden du skriver at den ikke er snau? Jeg var en tilhenger av Botheim-dealen og jeg har foreløpig blitt litt skuffa jeg også, men jeg synes definitivt ikke fyren kan avskrives. Har fått spille 4-5 kamper, ensom på topp for et lag som har vært helt krise med et fullstendig fraværende angrepsspill. Kinoshita er fem år eldre og har vært svak også når laget har vært bra, det er forskjellen på de to. Botheim var da god i innhoppet mot Aalesund og helt OK mot Glimt, de to kampene han har spilt der laget tidvis har fungert. Jørgen Strand Larsen er like gammel, har spilt 13 matcher i år og scora 1 mål. Skal han også avskrives?
 5. Hvis jeg drev en fotballklubb ville det sittet langt inne for meg å terminere en kontrakt med en spiller som har en markedsverdi, bare fordi spilleren vil bort. Da ville jeg forsøkt å selge ham først, det er poenget mitt. Dette blir spekulasjoner, men en forutsetning for at LA gikk med på å terminere kontrakten kan være at han faktisk vil hjem, til et marked som ikke kan betale noe særlig uansett. I hvert fall når lønnskravet hans uansett vil være høyt i norsk målestokk.
 6. Få terminert kontrakten i USA av familiære hensyn, for deretter å dra til Asia(!) hadde vært en sprek manøver. Partene er jo enige om dette, men spørs om ikke LA ville prøvd å få noen få dollars for fyren om han bare skal videre til Kina, før de rev kontrakten i to.
 7. Det er også på tide å stille spørsmålet om hva som ble gjort av vurderinger på styrerommet og hos sportslig utvalg foran denne sesongen. Etter mange år med elendig økonomi begynte å vi å høste fruktene av akademisatsingen og så flere talenter forsvinne ut for gode penger. Stjerner som Ohi og Boli forsvant, sammen med bærebjelker i fjor høst i Skytte og den eneste spissen vi hadde som holdt eliteseriestandard, Junker. At Kinoshita ikke holdt nivået kunne jo alle se allerede ifjor høst. Ingo så det ihvertfall, ref poster her på forumet, og han sitter vel i sportslig utvalg. At Ola kom til å stikke skjønte ihvertfall jeg, så da antar jeg at smartere og mer velinformerte folk skjønte det samme. Og Bohinen skulle og skal selges. Takket være salgene satt vi igjen med et helt vanvittig økonomisk resultat ifjor, men også en svært redusert tropp. Så ble Jeppe skada, og at Kassi skulle holde en sesong er jo lite realistisk med hans skadehistorikk. Inn kom Isaksen, som ikke spilte fast i Kristiansund, Donkin, Mats Solheim som var en fantastisk signering, Normann Hansen og Azemi. Etterhvert et par nødløsninger på backene, som rett og slett ikke er bra nok. Jeg lurer bare på hva man tenkte her? Regnet man med at Lumanza ville dominere så totalt at han ikke trengte medspillere? Å satse på at Azemi skulle holde som eneste offensive forsterkning virker som en helt drøy gambling, og det samme dersom man stolte på at "det kommer sikkert noe nytt fra akademiet". Vi har sett flere år at vi har sittet på gjerdet i vintervinduet, sett det an, og måttet forsterke i sommervinduet. Hvorfor kunne vi ikke brukt noe mer penger i vinter for å bygge et slagkraftig lag fra start, når vi endelig hadde muligheter økonomisk? I stedet blir det panikkløsninger som Maatsen og Botheim. Akademisatsingen er noe av det beste som har skjedd klubben, og jeg skjønner at det er fristende å brande klubben som en spillerutviklingsklubb for å tiltrekke seg talent. Men jeg synes man bør stille spørsmålet om hva dette gjør med interessen. Jeg begynner ihvertfall å bli drit lei av å se 11 individualister, null system, null underholdning, og en ny plass midt på tabellen.
 8. Spennende navnedebatt dere har her. Neida. Dersom spissene våre hadde brent haugevis av sjanser så kunne kanskje Belsvik tatt frem foredraget om da han var en notorisk målscorer, vist dem noen enkle bevegelser og jobbet litt mentalt. Men når laget spiller så elendig offensiv fotball som helhet, nærmest uten å greie å sette opp spissene i det hele tatt, så foreslår jeg at arbeidet starter der. For både Jönsson og Belsvik. Hvordan i alle dager kan man forvente at Botheim, eller Kinoshita for den delen, skal kunne øse inn mål når laget ligger som sirup mellom egen 16-meter og midtstreken, som mot Haugesund. Eller velger å holde på ballen, vende opp og gå seg fast i overgangene, som mot Start.
 9. Det er enda flere i Mjøndalen som kan sitte på den benken. Rønning Ovenstad, og så var vel Sondre Solholm Johansen innom oss i junioralderen.
 10. Mens vi venter på at Lumanza eller Bohinen skal slå en genial pasning, så kan Skytte bruke ta med seg ballen forbi det første pressleddet og skape litt ubalanse. Hadde ikke vært så dumt det. Enig med siste talere, selv om Bohinen har en dårlig periode ville det vært rart å ikke forlenge med vårt største salgsobjekt, når han selv var innstilt på å gjøre det?
 11. Tror vi må slutte å snakke om å gi sjansen til Valencic og Kinoshita osv, og heller gi juniorer litt spilletid frem til vi har funnet noen faktiske forsterkninger som kan konkurrere om en plass i startelleveren.
 12. Tenk at de ga han en ny treårskontrakt i november etter å ha sett ham i flere år og konkludert med at han ikke er god nok, for noen nisser. Botheim hadde en middels dag i går, men det var på grunn av svært svak kamp fra Vetlesen, Normann Hansen og Gall, i tillegg til dårlige valg fra Bohinen da vi hadde dem i ubalanse i første omgang.
 13. Nei, men nå må vi ikke glemme at en medioker spiss sannsynligvis hadde vært bedre enn Kinoshita på trening, selv med kyssesyken
 14. Det er uforståelig for meg, men en forumbruker som ser de aller fleste treningene har sagt at Fitim har vært enda dårligere enn Kino på trening. Så har sikkert sykdom spilt inn her.
 15. Har også hørt et rykte om at Junker skulle ha 2 mill i året i lønn
×
×
 • Create New...