Jump to content

Henrik

Ressurspersoner
 • Content Count

  955
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Henrik last won the day on September 13 2016

Henrik had the most liked content!

Community Reputation

997

About Henrik

 • Rank
  Digimonster

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Høvik Verk

Recent Profile Visitors

348 profile views
 1. Leste et sted at Sandberg hadde tredje høyeste redningsprosent av keepere som sto 10 eller flere kamper ifjor.
 2. Ettersom vi ikke har en "offisiell" klubbsang var det vel greit at de valgte en av de beste? Dette med Stabæklåter er jo et litt trist kapittel. Som en kuriositet kan det nevnes at fire forumbrukere satt i den bilen Jørgen skrev om, Hanse, Fullemann, Stephanois og meg selv. Blir fly neste gang.
 3. - Spillemessig bedre enn resultatet skulle tilsi, men åpnet elendig og avsluttet dårlig. - Ohi ser pigg, påskrudd og god ut. Han får en bedre sesong enn i fjor, må aldri finne på å selge ham nå. - Bohinen er nok i startelleveren nå. Ser sterkere ut, jobber hardt og ser ut som en fremtidig midtbanestjerne. - Børkeeiet så litt statisk ut, litt på etterskudd, greier ikke ta kontroll på midten. - Renå Olsen hadde ikke en veldig god kamp. Hvor var Jeppe? - Nykommerne ser helt OK ut foreløpig de. Minus Braaten, han så ut som en bedriftslagsspiller men det er vel ikke helt utypisk ham å se uinteressert ut når det ikke står mer på spill. - Offensive dødballer virker like håpløse som vanlig. Cornere ble slått av Renå Olsen og Rusike, altså to spillere som sannsynligvis ikke er i startoppstillingen pr nå. Hanche Olsen, som man skulle tro er en av våre sterkeste hodespillere, lå igjen på corner i 2 omgang. Kan ha vært frykt for skader, hva vet jeg.
 4. Mener jeg har hørt at det var Hugo
 5. Elsker hver gang det skal være Fotballens Festdag. Det blir alltid både til Fotballfestens Dag og Festfotballens Dag innen den er ferdig annonsert.
 6. Om man er oppriktig glad i Stabæk og ønsker å ha et lag i Eliteserien så kjøper man sesongkort - og protesterer ved å ikke bruke det. Vi har nok alle kjent på følelsen av å ikke gidde mer, om så bare for en kamp eller to, men for min del har jeg lovet meg selv å ha sesongkort så lenge jeg fysisk er i stand til å gå på kamp og det står jeg ved. Forøvrig er det alt, alt for tidlig å vende Stabæk ryggen pga spillestil, som denne nissen over her gjør. Vi har hatt stor suksess med forskjellige måter å spille på. Backe og Linderoth spilte mer omstendelig og ballbesittende, som var det vi så på som idealet på den tiden, så kom etterhvert Jönsson med en mye mer gjennombruddshissig måte å spille på, og det funka jo det også... Gir Berg litt mer tid og et bedre og mer balansert lag, så er jeg sikker på at vi får se morsom fotball på Nadderud. Kanskje til og med med færre støttepasninger, horrible balltap og muligens fler dødballmål fremover enn de vi får imot, men det siste er vel ønsketenkning i STB.
 7. Æsj, at jeg måtte bli minnet på den kampen. Jeg spilte og markerte meg mest med en horribel feilpasning som ennå hjemsøker meg.
 8. Det var på hovedtribunen. Så jeg tror vi kan regne med at det er tjukt med billetter igjen på vår side.
 9. Forsøkte et lite comeback. Vi blir nok etterhvert som A-ha, der comebackene og avskjedsturneene avløser hverandre jevnlig. Rotet oss inn i en lang Kina-passasje, men ble vel helt OK. Neste gang blir det gjest, lover! https://soundcloud.com/aktuell-stbrapport/8-kina-psykisk-og-fysisk-helse
 10. Hysj. Ikke si det til noen. Man får jo inntrykk av at det finnes aktive brukere her inne som heller ville beholdt Ordinas og rykket ned så lenge det er nok akademi spillere i troppen og gamle travere får ny kontrakt. Ja, det er jo snart ikke noe igjen av klubben de elsker. Men jeg forstår at klubben kan være vanskelig å kjenne igjen, det mangler noen hedersmenn og ganske mye naivt fiksfakseri og katastrofal organisering, og man har i tillegg begynt å ta poeng.
 11. Var en del som lurte veldig på hvorfor vi skulle sette inn Sandberg med en eneste gang. Kampen idag var vel et greit svar. Sandberg er ikke noen De Gea, men gud bedre så deilig det var å ha en helt vanlig keeper i mål.
 12. Når man taper 1-3 i en kamp der vi har 62% ballbesittelse og 13-5 i avslutninger blir det tungt... Inn med Sandberg i mål, og så MÅ vi ha en midtstopper som kan ta for seg i lufta. Granli ut på høyre back.
 13. LSK gjør visst en formasjonsendring og skal spille 3-5-2 ifølge Simen Rafn på fotballsendingen til Eurosport igår
 14. Sett bort fra TA-årene: Forrige gang vi måtte bort fra Nadderud for en periode (nytt gress sommeren 1998) spilte vi på Bislett.
 15. Chr: Er ikke Eirik Elvestad med lenger?
×
×
 • Create New...