Gå til innhold

Henrik

Ressurspersoner
  • Innholdsteller

    1 144
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    20

Alt skrevet av Henrik

  1. Det som i hvert fall er sikkert er at dersom norske tilbydere slutter å tjene penger på dette, så gidder de heller ikke betale masse for rettighetene. Noe som er en særdeles viktig inntektskilde for klubbene. Så selv om man har funnet ut at man fint kan leve med å snyte TV2 for penger, så må man også spørre seg om man synes det er greit at det til syvende og sist vil gå utover Stabæk.
  2. Jeg vet ikke hvem eller hva som skjuler seg bak betegnelsen Kommunedirektøren, men jeg tror jeg elsker hen. Hvis det skal bygges en statue vet jeg om en indisk leverandør av stein til gågater som helt sikkert vil stille med materialer.
  3. Dag Egil Strømme, er det deg?
  4. La oss si det tar nye 3-4 år med prosess da, før vi må spille på Marienlyst i 2 år mens Nadderud rives og oppgraderes. Lov å bli litt skuffa da.
  5. Og Budstikka v/Dag Otter Johansen fortsetter kampen mot dette prosjektet
  6. Finnes det en link til avstemmingen som kan legges her?
  7. Det er vel ikke så vanskelig å forklare dette; modellen sist gang, med et privat eierskap, kollapset i realiteten før man hadde åpnet, da man måtte si nei til en Madonna-konsert pga mulig kampdato. Kostnaden ved å bygge arenaen lot seg ikke regne hjem med en kombinasjon av fotball og konserter, da de to tingene i liten grad lot seg kombinere. Det må man selvfølgelig erkjenne, både de som solgte inn ideen og de som trodde på den. Så ja, kanskje var de bare vås, som du skriver? Om man tenker at man har brukt den ene sjansen vi hadde, ja da er man i mot en ny arena på Bekkestua da. En ærlig sak. For som du skriver er ikke Telenor Arena noe reellt alternativ. Den er fortsatt privateid. Fotball og konserter er nok fortsatt en dårlig kombo om målet er maks profitt. Og eierne vil helst bygge hotell. Om den nye stadion blir sjelløs? Tja. Hva tror du selv etter å ha sett utkastene? Jeg har kjempetro på at den blir helt rå jeg. Og tenk på at den ligger på Nadderud, har perfekt størrelse på 8000 og mangler tak!
  8. Fordi vi: 1. Var desperate etter andre rammebetingelser for 15 år siden. (Vi hadde aldri vunnet noe seriegull uten vissheten om en ny økonomisk hverdag fra 2009, men det er en digresjon). Var en oppgradering av Nadderud et reellt alternativ den gangen? Det kan jeg ikke huske at det var. 2. I mellomtiden har opplevd å spille der. Og med det oppdaget at fotball ikke skal spilles innendørs i en sjelløs plasthall. Det er nok en grunn til at ingen andre gjør det.
  9. Asker har siden den gang også brukt over 300 millioner på en sykkelvelodrom!
  10. https://www.budstikka.no/tam-apning-pa-nadderud/o/5-55-1633472 Nå har jeg ikke Budstikka+, men det begynner å bli mer og mer usannsynlig at jeg noen gang skal ha det. Overskriften her kan ihvertfall tolkes som at Budstikka mener en bred enighet om et anlegg med eliteseriestandard er et problem. Er det noen som vet om de kjørte tilsvarende kampanje mot byggingen av Varner Arena? Den kostet en halv milliard uten tilsvarende oppgradering av arealene rundt og uten prisøkningen absolutt alt nå må ta innover seg, ikke kun bygging av fotballarenaer. At en fotballstadion med tilhørende områder må koste mer enn en ishall trenger man vel ikke nevne engang.
  11. https://www.budstikka.no/ny-kommunegard-til-en-milliard-med-godt-synlig-kobberfarge-pa-toppen/s/5-55-898441 Men å bruke en milliard er bare positivt når det dreier seg om å bygge ny kommunegård, med flott kobberfarge på toppen. Men, men. Så utrolig mye glede og begeistring denne kommunegården har gitt meg som innbygger og skattebetaler, så tenker jeg pengebruken i dette tilfellet må være helt grei.
  12. Problemet er vel at hele laget har spilt den type pasninger i årevis. Er det noe vi har manglet i den samme perioden så er det.. ok, en hel del, men ikke minst en fungerende defensiv midt som kanskje kan tillate andre å utfolde seg noe mer fremover. Nydelig om Bawa er så god at han kan fylle den rollen.
  13. Da Bob var her sist var det i hvert fall to spillere han ønsket seg veldig sterkt, men som vi ikke hadde råd til: Sigurd Rosted fra Kjelsås og Sander Berge fra Asker
  14. Har en følelse av at en av de gamle gutta har vært helt sentral i å få Bob til å bli: Knut Harlem
  15. Jeg tror egentlig det Nøfyse snakker om har vært målet for akademiarbeidet hele veien. Husker jeg hørte setningen "Det viktigste er å utvikle spillere som kan ta gode og selvstendige valg på banen" for sikkert snart 10 år siden, noe som for meg høres ut som en litt mindre velartikulert versjon av det midtre avsnittet i innlegget over. I noen tilfeller må man si at vi har lykkes med det. Så har det vel også vært ganske nødvendig ettersom vi har spilt det Kåre Ingebrigtsen kalte "Gjør hva du vil - fotball".
  16. Det er jeg ikke helt enig i. Det blir den svakeste OBOS-ligaen siden...i år. Mye svakere i år enn neste år i mine øyne. Og så er jo det litt pga at vi skal spille der selv. I år: Jerv og Kristiansund kom ned fra Eliteserien. Jerv var så ræva at de like godt fortsatte ferden nedover. De to opprykkslagene var Fredrikstad, som omtrent satte rekord i uavgjorte matcher og i å vinne kamper med 1 mål, og KFUM.. Neste år kommer STB og Aalesund ned fra Eliteserien. Og Lyn, Levanger og Egersund er nok ikke stor svekkelse ift Skeid, Jerv og Hødd.
  17. Takk for innsatsen til Jon, og enda en ny mulighet til å fornye og gjenreise klubben!
  18. Nå skal jeg hive inn et lite moment til: Jeg tror det er en ikke så liten fordel for oss at Nadderud nå har kunstgress. Nå blir det litt mindre krig på humpete gressmatte og et underlag som unggutta er vokst opp på og som de behersker bra selv om noen kilo og muskler foreløpig mangler. I mitt hode tar kunstgresset bort noen tilfeldigheter her og der og øker sjansene for at det beste laget faktisk vinner kampen. Og på Nadderud i OBOS skal vi være det beste laget hver gang.
  19. For å forsøke å tenke litt langsiktig da: Stallen neste år må bestå av en del "OBOS-spillere", sånn er det jo bare gitt forutsetningene. Men når vi signerer spillere må vi stille oss spørsmålet; "er dette en spiller som hjelper oss med å holde plassen i Eliteserien 2025?". Oscar Aga? Sannsynligvis ikke. Større sannsynlighet for at Spiten gjør det. Samuel Pedro (uten at jeg vet en dritt om denne spilleren)? Har kanskje en x-faktor som kan funke på høyeste nivå, og som dermed gjør det til en plausibel signering? Harald Holter? Høyst tvilsomt, og er han bedre enn Kostadinov som vi har på kontrakt? Osv osv. La oss tenke, ihvertfall ønske oss, at de vi signerer kan signeres for flere år. Og da må de kunne bidra i Eliteserien.
  20. Olderheim er 16 år, under kontrakt og skal ingen steder med mindre noen byr voldsomme summer. Selv agenter skjønner at det ikke er krise med en OBOS-sesong for ham nå. Ikke glem at ifjor var en av opprykksplassene i realiteten delt ut til Brann på forhånd. Nå må vi dessverre håpe på VIF i kvaliken, så vi slipper å konkurrere mot dem neste år. Da har vi alle muligheter til å gå rett opp. Kongsvinger, Ranheim, Ålesund, Start, Kristiansund.. ikke verdens beste liga det der.
  21. Trenger muskler rundt Vinge, Olderheim, Kostadinov osv. Krogstad kan bli med videre nå, men må få på plass en sentrallinjespiller på midten. Og framme. Næss og Pedersen kan fortsette bak. Så må vi ha keeper, eller satse på Gunnerød som ble nevnt som en mulighet.
  22. Vi er tilbake i Eliteserien før stadion er ferdig
  23. Det som gjør meg bekymret her er utviklingen over de siste kampene. Vi har fått med oss 4 poeng og takk og lov for det, men spillet mot B/G, VIF og Sandefjord er neppe godt nok til å vinne i Haugesund. Vi så da bedre ut før disse tre. At Vetti forsvant kan ha noe med dette å gjøre. Den treeren på midten er jo ikke god nok. Krogstad er en nydelig type men har ikke tempoet inne, Olderheim har megapotensiale men er 16 år, og Edwards er Jekyll & Hyde. For noen uker siden hørte jeg at Tom Schelvan mente det beste vi kunne stille med på midten var Vetti/Kostadinov/Haugen. Nå spiller ingen av dem (selv om Kostadinov fortsatt er disponibel).
  24. FCK borte? Kampen med desidert flest Stabækfans på bortebane må ha vært borte mot Lyn i 2008. 12.000 på stadion og brorparten av dem var der for å se et gulljagende STB.
×
×
  • Opprett ny...