Jump to content

Mortimer

FairFans
 • Content Count

  8,836
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  55

Mortimer last won the day on August 9

Mortimer had the most liked content!

Community Reputation

3,108

About Mortimer

 • Rank
  Top boy U1912

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Blommenholm

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk Fotball

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

1,570 profile views
 1. 2 poeng på 13 kamper betyr vel takk og farvel til toppserien. Hva tenker man om satsingen neste år? Er det naturlig at man slår seg sammen med ØHIL som er på fremmarsj innen kvinnefotballen og tilsynelatende gjør mye riktig?
 2. Som diskutert i andre tråder på forumet har jeg på vegne av styret fått til følgende med klubben. Dere som anser dere som gamle travere men av ulike årsaker har flyttet dere til hovis inviteres herved til å ta turen til SS feltet mot Godset i det som fort kan vise seg å bli sesongens viktigste kamp. Jeg håper dere som har meldt interesse for dette faktisk gjennomfører slik at dette blir vellykket. Beskjeden fra klubben er følgende: De som har sesongkort på hovedtribunen og som ønsker å erstatte dette med en SS billett til denne ene kampen sender en mail til ellen.ronning@stabak.no og godkjenner at klubben kan selge deres plass mot Godset. I retur får dere en billett til SS feltet som kan benyttes i inngangen til Stabæk Support. Mailen dere sender Ellen må selvfølgelig inneholde navn, rad/felt/setenr. Her kan man sikkert samle opp og sende en mail så lenge man har navn og informasjonen på de det gjelder. Skriv gjerne i tråden her hvis dette er noe du blir med på, så kanskje enda flere hiver seg på. Sees på SS feltet mot Godset.
 3. Bra debut. Når lagkameratene lærer å bruke han riktig så blir det enda bedre. Skaper noe med ball og var overraskende sterk i kroppen og hadde bra tempo. Vant også flere hodedueller. For å si det forsiktig, langt mer tro på Junker enn japaneren.
 4. Den planlagte tifoen til i går ble ikke ferdig og er dermed utsatt til Godset matchen. Tekstbanner en er enkel og rask greie å lage for 1-2 mann.
 5. Fotballens festdag ifm kampen. Antagelig mer barnevennlig med kampstart 1600
 6. Nei. Han bor i Brasil og har i det siste spilt for en klubb på ett lavere nivå.
 7. Jeg har i samråd med Posse startet arbeidet med å få åpnet feltet mot Godset slik at alle dere gamle travere som sitter på hovis av ymse årsaker kan komme bort en tur og bidra til å skape den heftigste stemningen på feltet i år. Dette er en kamp som fort blir sesongavgjørende. Jeg lover vifteflagg type små og kun positive vibber. Kanskje noen av dere synes at det er så Årleit at dere til og med kjøper sesongkortet på ståfeltet igjen neste år? Så lenge klubben går med på dette håper jeg å se Anders C, Haze, Sexxes og alle dere andre på feltet mot Godset.
 8. Rart du ikke er trener si. 😂
 9. Hei William Du vil ikke gå i skyttergraven men skal man ta det du skriver bokstavelig kan vi legge ned SS for spillerne bryr seg ikke om støtten og blir heller ikke påvirket av det SS gjør. Ei heller gjør hovis. Da er det merkelig at spillere selv, både i Stabæk og i andre klubber forteller en annen historie om betydningen supportere har. Men de lyver sikkert. Det du lirer av deg her er i beste fall kunnskapsløst og jeg mistenker at du kun ønsker å provosere. Jeg synes det er litt humor med de som flytter over fra ss feltet til hovis med unnskyldningen om at det flagges for mye. Kom igjen a. Kall en spade for en spade, det er lov å innrømme at man ikke gidder å stå i 2*45 og bidra med stemmen sin fordi det passer bedre å nyte matchen fra ett sete på motsatt side. Men det er klart at det er lettere å skylde på at det flagges for mye 😂 SS har tapt seg, det vet alle. Flagging eller ei. Det har nok mest med mangelen på sportslig suksess å gjøre. Folk blir lei av evig nedrykksstrid og få gode opplevelser på hjemmebane. Feltet er jo stappfullt i kvalikken eller når det virkelig betyr noe, som mot Godset i fjor. Rekrutteringen i området er vanskelig fordi veldig mange faller i fra ifm studier og min erfaring er at de som faller fra da sjelden kommer tilbake til feltet når de er ferdig studert.
 10. 2 poeng for seier eller er det bare jeg som er trøtt?
 11. Sandberg skal antagelig la være å kaste seg i beina på Odd spilleren slik at dommeren ikke får mulighet til å blåse straffe Uansett, laget fremstår med en helt annen helhet enn under Berg og Ordinas for den saks skyld. Klar fremgang selv om det ble 0 poeng i går og 1 poeng ville vært av det heldige slaget kampen sett under ett. 4 hjemmekamper på de 5 neste gir i hvert fall håp om at vi kan gå inn i høstsesongen med en liten luke ned til nedrykk.
 12. Det å svare Jon på invitasjonen var også vanskelig på iPhone eller? 😂
 13. Jeg kjøpte på GU tribunen. For å lage god stemning
 14. Jøss.... ikke totalslakt?
×
×
 • Create New...