Jump to content

Mortimer

FairFans
 • Content Count

  8,850
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  55

Mortimer last won the day on August 9 2019

Mortimer had the most liked content!

Community Reputation

3,248

About Mortimer

 • Rank
  Top boy U1912

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Blommenholm

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk Fotball

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

1,873 profile views
 1. Håper ikke klubben bruker han i saker som omhandler klubben fremover. At han er ett interessant objekt for media pga den situasjonen han har valgt å sette i seg selv i kan man ikke gjøre noe med. All honnør til IA/Jon for hvordan de har behandlet denne saken til nå og hvordan de kommuniserer med media. Skulle ønske ss hadde en i styret eller en ressurs med erfaring som talsmann eller noe som kunne satt skapet litt på plass. Supporternes tillit til Ola er om mulig enda mer tynnslitt enn den var på slutten av fjorårssesongen. Lukter persona non grata over hele fyren og uttalelsene hans. Ingen er større enn klubben. Merkelig nok ikke Ola heller.
 2. Har ett rykte, ett særdeles overraskende navn. Tror ikke han er nevnt tidligere i tråden. Har kun dette fra en kilde og ønsker ikke å gå ut med informasjonen før jeg eventuelt har navnet fra flere hold.
 3. https://www.budstikka.no/fotball/na-kan-det-bli-alkoholservering-pa-nadderud-stadion/570400!/ Jon sier i denne artikkelen at det vurderes en slags folke vip utenfor stadion. Det er i mine øyne en liten skivebom. Det er jo mulighet for øl inne på stadion supportere har kjempet for i lang tid. Får håpe klubben går i dialog med styret i ss før det lanseres noe.
 4. Vi får håpe det ikke skyldes tilstanden på resten av troppen si
 5. Her er vi for en gangs skyld enige. Midtbanen mangler en kriger. Med den spillestilen klubben vår har er det behov for en ryddegutt ala Annan. Ett rasshøl som ingen liker, som tar den taklingen der lettbeinte teknikere trekker seg unna og tar det gule kortet på en farlig overgang i mot selv om han vet at det medfører suspensjon i neste kamp. Spilleren bør også ha pasningsfoten i orden slik at det ikke altfor ofte ender med pasning bakover til midtforsvaret som ender med at Hanche eller Jeppe banker ballen uten vinkel oppover i banen.
 6. Jeg blir fortalt av folk som er mye tettere på enn meg at han er "sulten". Vi får gjøre opp status i slutten av sesongen. For meg er det helt greit at Lumanza skynder seg sakte om det sørger for at han slår ut i full blomst som en forbedret versjon av seg selv. Sammy Skytte: Fyren er 22 år ( 23 i slutten av februar ). Lurer på om dere som er negative hadde vært like negative om han hadde kommet fra eget akademi. Tvilsomt. Det å hevde at han kun forsinket overganger og var god til å holde ballen ved cornerflagget er på grensen til komisk. Bør vel også ta med i beregningen at det ikke var en matchfit Skytte som kom til klubben? Godt mulig at totalpakken Skytte er for dyr når man veier pris/lønn opp mot kvalitet, men noe av grunnen til at flertallet liker han er vel behovet laget har for muskler på midtbanen og en med mange av hans kvaliteter i form av gjenvinning av ball og evnen til å holde på ballen i tillegg til å ha en pasningsfot med presisjon. Prestasjonene varierte fra glimrende til elendig i løpet av kampene han fikk ( gjerne også i løpet av en kamp ), der er jeg enig. Men at en motivert og matchfit Skytte med Janne sin tilpasning av spillestilen hans hadde hevet laget er jeg 100 % sikker på. Mix Diskerud er jeg særdeles skeptisk til. Han tenker kun på seg selv. Pølsekontrakt og hurra meg rundt. Han har MYE å bevise før alt er tilgitt. Ikke er han løsningen på midtbanen heller. Midtbanen mangler en Annan/Persson, en som går i krigen og står opp for laget. Azemi tror jeg blir bra så lenge han er skadefri og får en god oppkjøring til sesongen. Ser helst at Vetlesen blir noe helt annet enn en ny Henning Hauger som antagelig innehar norgesrekorden i støttepasninger bakover i banen.
 7. https://www.budstikka.no/fotball/jesper-jansson-har-et-stort-hjerte-for-stabaek/565098!/ Jesper Jansson: – Har et stort hjerte for Stabæk SKUFFET: Jesper Jansson hadde planer om å fortsette karrieren i Norge også etter at han ga seg som fotballspiller. Men slik gikk det ikke. FOTO: EVA GROVENFOTO: EVA GROVEN 90087747 Den tidligere Stabæk-legenden Jesper Jansson (49) tror han blir i Hammarby. Tor Bjørnar Holmlund 06. februar 2020, kl 10:28 – Stabæk og jeg har pratet litt løst sammen, innrømmer Jesper Jansson overfor Budstikka.
 8. Nei takk. For en kjedelig type. Gjort elendige signeringer anmass i trondheim også. Kjeppjaget fra byen. Langt fra god nok.
 9. Inge Andre Olsen kort oppsummert: Han gjør Til
 10. Med bakgrunn i denne posten. Ingen tvil, det bør være grønn arm på drakta neste år.
 11. Det er landslagspause, eller obligatorisk fyllekule for de som ikke er tatt ut på landslaget som det også kalles. Alle vet da det.
 12. 2 poeng på 13 kamper betyr vel takk og farvel til toppserien. Hva tenker man om satsingen neste år? Er det naturlig at man slår seg sammen med ØHIL som er på fremmarsj innen kvinnefotballen og tilsynelatende gjør mye riktig?
×
×
 • Create New...