Jump to content

Fefe

Bruker
 • Content Count

  106
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

24

About Fefe

 • Rank
  i ferd med å etablere seg
 • Birthday 07/12/1971

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Lier - Lysaker og imellom

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 1. Enig med veigarP og M-A-N med Ohi. Jeg mener han gjør mye bra i denne kampen. Ekstremt viktig oppspillspunkt, og klarer å holde på ballen en del. Ja, mister ballen i noen av tilfellene, og tar ikke alltid de beste valgene med løp og pasning, men meget bra fremgang fra tidligere kamper i år. Mener han var viktig igår. Jeg tror vi fort ville vært trykket enda mer tilbake på vår banehalvdel uten han. Klart mer å gå på fortsatt, men positivt! Hugo hadde ikke dagen, og som Drosselmeyer skriver var det inkonsekvent dømming, ihvertfall på kortene. 2 gule burde Molde hatt fra der jeg satt ihvertfall. Men, mulig jeg ikke er helt nøytral Ser at journalisten i Dagbladet mente det var lite folk på Nadderud igår. Jeg er heller ikke enig med det. Mulig journalisten tror kapasiteten er som i gamle dager da rekorden var 10000, men et solgt antall på 4501 er vel ikke dårlig. Syns det så ut til å ha møtt opp en ganske stor andel av disse solgte også. Meget bra tatt i betraktning tabellposisjon og motstander spør du meg. Jeg husker 0-3 etter ca 20 minutter i tilsvarende kamp for noen få år siden. Tror flere fryktet reprise, særlig etter Moldes resultat over Brann forrige runde. Uansett. Uventet deilig seier!
 2. Usikker på hvor mye klokere man blir, men under punkt 7 i denne linken finner man oppdatert informasjon om hands for 2017. https://www.fotball.no/dommer/nyttige-linker/regelnytt-og-retningslinjer-2017/
 3. Det er dessverre sikkert riktig, men hadde det vært hans andre gule kort, evt direkte rødt, så hadde det vel stilt seg annerledes? Da tror jeg den feilaktige dommeravgjørelsen (forutsatt at NFF er enig i det) ville vært formildende.
 4. Uansett. Kunne vært verre. Fikk tross alt med ett poeng, og fortjente vel ikke bedre. Deilig å se Boli og Moussa tilbake. Kongemålgivende av Hernandez.
 5. Jeg så fotballekstra på sumo nå, da de diskuterte diskusjonen mens kampen fortsatt pågikk. Da var det tydelig at Davy og de andre oppfattet det slik at ballen traff høyrehånden, noe Davy viser med kroppen. Det mener jeg de andre kameravinklene avkrefter. Hadde den truffet høyrehånda så hadde jeg vært enig. Bekrefter bare hvor vanskelig det er
 6. Nei, det er ikke for å provosere. Det er min mening. Bra, da sier jeg sorry for min ordbruk.
 7. Ulike meninger er bare bra det! Irritasjonen oppstår når det som er ment som en mening fremstilles slik at det kun oppfattes som et utsagn for å provosere. Jeg får ta deg på ordet veigarP, og aksepterer at vi bare har ulik mening.
 8. Saggi gjorde en meget god kamp, og jeg synes straffen er helt grei. Hvis han ikke får dømme får ingen dømme. Prøv å døm selv og se hvor lett det er.Kan du ta deg bryet å se situasjonen mer enn EN gang? Og da fra flere vinkler. Har du litt over minimum med fotballkunnskap så kan du ikke mene at "straffen er helt grei". At det ble dømt straffe fordi dommeren står som han står, og ikke får sett situasjonen fra flere vinkler slik vi kan, er en helt annen sak. Det gjør at man kanskje kan forstå at det er mulig å blåse, men det gjør på ingen måte at straffen "er riktig". Prøv å ha fokus på ball, og ikke på mann! VeigarP skriver "jeg synes ...". Det er en mening, og fullstendig lovlig å mene. Prøv heller å bryne deg på en som ikke har alle mot seg i utgangspunktet. Mye tøffere, og mye mere interessant. Har ikke behov for å bryne meg på noen, eller at diskusjonen (eller hva du legger i det) skal være tøff. Reaksjonen min kommer fordi jeg virkelig ikke tror man kan "synes at straffen er helt grei" dersom man har sett situasjonen flere ganger.
 9. Yeah right VeigarP. Begynner å forstå hva de andre her på forumet reagerer på når det gjelder provokasjonene dine. EDIT: la inn referanse til hvem dette innlegget sikter til
 10. Saggi gjorde en meget god kamp, og jeg synes straffen er helt grei. Hvis han ikke får dømme får ingen dømme. Prøv å døm selv og se hvor lett det er. Kan du ta deg bryet å se situasjonen mer enn EN gang? Og da fra flere vinkler. Har du litt over minimum med fotballkunnskap så kan du ikke mene at "straffen er helt grei". At det ble dømt straffe fordi dommeren står som han står, og ikke får sett situasjonen fra flere vinkler slik vi kan, er en helt annen sak. Det gjør at man kanskje kan forstå at det er mulig å blåse, men det gjør på ingen måte at straffen "er riktig". EDIT: Eller mente du at det var helt greit å blåse straffe, for dommeren kunne ikke se at ballen traff venstrehånda (og derav ingen straffe)?
 11. I og med at ballen treffer venstrehånda, som ligger klistret til magen, og ikke høyrehånda som er utenfor kroppen, så er det ingen straffe. Ikke i noen regelbok, uansett tolkning. Men at det ser annerledes ut fra dommerens vinkel kan man forstå. Maks uflaks.
 12. Satser på at Lars Tjernås får rett i sin twittermelding: "Tror fortsatt Stabæk snur dette på Nadderud, og holder plassen. Får mye bedre betalt for kvikke ben og hurtig balltempo på annet underlag."
 13. ja, gjør ihvertfall det på hovis så da regner jeg med at det også gjelder på support
 14. Kan bli litt av en oppvask dersom det blir alvorlige skader i denne kampen. Hvem blir saksøkt da? NFF og dommer antar jeg.
 15. Fattig trøst, men godt skrevet: http://www.dagbladet.no/2015/09/23/sport/rosenborg/fotball/stabek/cup/41216820/
×
×
 • Create New...