Gå til innhold

jærbu

Bruker
  • Innholdsteller

    48
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

5
  1. Flott, det viktigste nå er at Toni ser ut til å gjenskape the Stabæk vi kjente!
  2. Sier i Budstikka: – Det er kjedelig kortsiktig, men Diomande hadde trolig vært skadet i kampen mot RBK uansett. Langsiktig gir det oss helt andre muskler som gjør at vi ikke trenger å tenke måned for måned, sier den sportslige lederen. Stabæks neste seriekamp er borte mot serieleder Rosenborg søndag 13. september. Da er ambisjonene for resten av sesongen en smule justert..
  3. "Men 11 spillere som er sauer mot 11 spillere som er ulver er jaggu ikke lett å få til å vinne kampen." Kvarme: Hvem har ansvaret for at gutta er mentalt klare som ulver da?
  4. Våre afrikanske spillere er vel de eneste som har scoret siden Sarp-kampen 2.oktober - og begge virker utilpass nå etter møtet igår. Kan dessverre bli stygt ja, VIF vil vise seg fram i denne.
  5. Håper gutta ikke er like slitne idag, for dette blir tøft!
  6. I så fall vil jeg gjerne være den første til å ønske deg velkommen Hyggelig, om jeg ikke tar feil var vi nærmest alene om å oppleve "fiskedansen" til Veigar på en lørdagtrening ifjor sommer
  7. Har du plutselig konvertert til å bli Stabækfan? plutselig og plutselig Bærum-luft gjennom flere år gjør underverker!
  8. Tampen brenner, men noe hører privatlivet til...
  9. Herlig! Men hvilken kamp var dette
  10. Han har vel ikke dratt til Australia igjen for å skrive bok?
  11. Har hørt et tall på 85.mill ved CL-kvalifisering, nå er vel mulighetene noe begrenset her.....
  12. Mimi Berdahl sa til meg at hun hadde prøvd å få de inn i et fond til spillerkjøp!
  13. Siden jeg er både småaksjonær og supporter, ønsket jeg å sjekke opp dette ørlite. Traff en Lars Holter Sørensen som både svarte uhøflig og på en jævlig arrogant måte! Noen som kjenner denne LHS?
  14. Virker som Jønsson skal få hjelp av en kapasitet når det gjelder mental trening nå.
  15. Gleder meg til Champions league med dette opplegget!
×
×
  • Opprett ny...