Jump to content

Andreas

Bruker
 • Content Count

  1,787
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Andreas last won the day on May 21

Andreas had the most liked content!

Community Reputation

1,833

About Andreas

 • Rank
  Buddha
 • Birthday 04/06/1991

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  hjemme
 • Interests
  STABÆK

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

570 profile views
 1. Det holder ikke når du ligger under 0-2 etter første😉
 2. Bra pauseprat av Janne. Dårlig pauseprat av Lennartsson. Han kan dra tilbake til Sverige u21.
 3. Kassi burde vel isåfall (skade Skytte og Lumanza) bli trukket inn i midten igjen, og så kan Vetlesen eller Totouh spille venstre. Synes Ikke Kassi klarer å prege kampene like mye ute på venstre som han gjør som indreløper. Og han er bedre defensivt enn Vetlesen synes jeg.
 4. Håper begge eller minst én blir frisk! Men litt artig hvis vi stiller en sentral midtbane med Bohinen-Askildsen-Vetlesen. Da vil man vel kunne skimte et smil fra Ordinas på tribunen.
 5. En Helland som er skadefri er jo klasse. Men som hentydet over må man nesten regne med at han går halve sesongen skada. Og med vår vanligvis tynne tropp er jo det et ganske sjansespill. Vi har jo allerede Kassi som vanligvis blir skadet hver tredje kamp.
 6. Om 10-15 år kan vi vel forhåpentligvis se en tendens på hva som funker best i vårt eget akademi. Hvordan ble karrièren til de som ventet med å dra til etter at de var etablert på A-laget vs de som dro rett fra akademiet til en utenlandsk klubb. Akkurat nå er vel Tobbe i den første kategorien, mens Geelmuyden og Arnstad i den andre. Men som Odd nevner, det vil alltid være variabler.
 7. Jeg synes Ghanassy var dritbra etterhvert når han var her jeg. Ja, takk! Asante ble aldri den samme spilleren etter at han dro. Det er vel en sånn spiller Junker trenger for å få bruk for farta si. Om Junker er her neste år da.
 8. Lykke til videre Herman! Du er ingen judas i min bok, og jeg håper du utvikler deg og blir en knallgod spiller for klubben din og senere landslaget. Så håper jeg du kommer tilbake til oss en dag, om det så er etter ett opphold på PSVs juniorlag, for å reboote karrieren etter en lei skade eller for å trappe ned etter en stor karrière i Europa. Og med den begrensede informasjonen vi sitter på håper jeg bare klubben lærer til senere liknende situasjoner. Vi står jo nå feks fortsatt i fare for å miste Brynhildsen for en slikk og ingenting. Samtidig er jeg ikke et sekund usikker på at det kommer gode nok spillere for oss i rekkene bak Geelmuyden og Arnstad. Her finner vi spillere som Lundal, Ulla, Pignatel Jenssen, Amer, Torvund, Vogt og Aga. Tipper at om 3 år er det minst 2 fra denne listen som leverer god fotball for oss i Eliteserien.
 9. Jeg hadde ikke hatt noe imot om at vi neste år har Junker, Aga, Kinoshita og Mauritz-Hansen som sloss om spissplassene. Jeg er enig i at Junker har en lang vei å gå i avslutningsteknikk, men tror også han bare er en liten flytsone unna å bøtte inn noen mål. Typ det han gjorde de første kampene. Selv om han var mye av og på i går når det gjelder kvalitet, var han vel bare noen cm unna å ha både 2 målgivende og 2 mål. Med Junker vet vi hvertfall at vi har en viss kvalitet og en tydelig spillertype i laget. Og så er det lov å håpe at minst en av de andre tre kan høyne nivået sitt noen hakk og levere på eliteserienivå. Kinoshita er hittil et ganske stort spørsmålstegn for meg, men noe må det vel være siden Janne har hentet en gammel elev. Og for Aga og Mauritz-Hansen ( hvis skadefri) sin del handler det jo om å kunne levere på samme nivå de har gjort i lavere divisjoner i Eliteserien. Og de stegene trenger ikke være lenger unna de stegene vi har feks sett Bohinen og Askildsen ta i år.
 10. Få øl på stadion så kan vi se oss tilbake og le av den gangen det var laber stemning og bare 3000 som møtte opp.
 11. Jepp! Og forhåpentligvis vil vi se en bi-effekt av akademiet på tilskuertallet om noen år. Jeg hadde nok ikke vært like blaa hvis det ikke var for at Skjønsberg var naboen min i oppveksten. Og nå begynner vi å få ganske mange nabogutter opp på A-laget.
 12. Det er jo bare å se på de andre unggutta som ei heller har hatt en lineær utvikling. Det lønner seg å bli, man vokser noe utrolig på motgang. Jeg er sikker på at dette gjelder Oscar Aga også.
 13. Jeg er fortsatt positiv til Skjelvik! Kan også løse dobbeldekningen vi ikke har på venstreback.
 14. Vi er veldig skadeutsatt neste år når Demidov legger opp. Ja takk til Nicolai Næss. Så får det være opp til han selv om han klarer å levere det nivået som trengs for å sette enten Hanche, Hernandez eller Yaw på benken. Hvis en lønnspost må frigjøres har vel Strømnes fått sine sjanser, og alderen spiller heller ikke på lag med han.
 15. Hadde vært så utrolig kult om Mauritz-Hansen kom tilbake og scoret. For en comeback-story det kan bli! Og ellers er jeg innmari glad for at Lumanza er tilbake. Vi mista det litt etter at han var ute. Det luker svidd av Lumanza, Kassi og Skytte sentralt! Veldig bra at Brynhildsen er tilbake, vi var tamme offensivt sist match. Gleder meg til kamp!
×
×
 • Create New...