Gå til innhold

Andreas

Bruker
 • Innholdsteller

  1 573
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  10

Andreas vant dagen sist September 24

Andreas hadde mest likt innhold!

Omdømme

1 205

Om Andreas

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  hjemme
 • Interests
  STABÆK

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Nylige profilbesøk

205 profilvisninger
 1. Andreas

  I A Olsen

  Helt klart, vi er jo ikke på nivået i 2008. Men så måtte jo hele klubben starte på nytt og nullstille i 2012, så at noen skal ha mer enn syv sesonger i årets tropp er jo faktisk nesten umulig utifra forutsetningene IAO har hatt. Vi kan jo ta med Sayouba, som også har vært her siden 2012 hvis vi tenker årets tropp. Men i 2012 tviler jeg på at mange forlangte at vi skulle hente spillere som kunne bli klubbspillere over tid. Og i tillegg skulle kunne spille fast hver sesong godt nok for å holde laget i eliteserien uten at de stakk til utlandet og mer penger ved første korsvei. Så utifra forutsetningene synes jeg vi har gjort mye riktig. Så hvis vi sier at det langsiktige målet er seriegull på ny stadion i 2022. Da er jo ikke listen du kommer med fra 2008 så gæren iforhold til den listen vi potensielt har i 2022: Luc Kassi, 11. sesong. Daniel Granli, 10.sesong Franck Boli 9.sesong. Ohi Omoijuanfo 7.sesong. Moussa Njie, 7.sesong. Jeppe Moe, 7.sesong. Andreas Hanche Olsen, 7.sesong. Men såklart, vi skal ikke være helt blinde. Jeg har vanskelig for å tro at alle disse gutta er her i 2022. Men da sitter vi kanskje med noen andre spennende kontinuitetsbærere som kan supplere de "gamle traverne" som mest sannsynlig er Hanche, Moe og Granli. Da har unggutta begynt å bli voksne i Børkeeiet ( 23 år), Vetlesen ( 22 år), Brynhildsen (23 år), Askildsen ( 21 år) og Oscar Aga ( 21 år). Så jeg er ikke så stressa for den kontinuiteten på spillersiden. På trenersiden, der kan jeg absolutt si meg enig. Det beste er jo hvis Berg klarer å få til et spillesystem vi alle setter pris på neste år, får godkjente resultater og forlenger 2 år til minst. Akkurat nå handler det om å få en slagkraftig 11er til neste års eliteserie, og samtidig ta vare på den kontinuiteten vi har og er i ferd med å få.
 2. Andreas

  I A Olsen

  Ang. langsiktighet i neste års Stabæklag. Med forbehold om at de spillerne jeg nevner er her neste år: Luc Kassi, 25 år neste år. Tar sin åttende sesong siden 2012. Daniel Granli, 25 år neste år. Tar sin syvende sesong siden 2013. Franck Boli, 26 år neste år. Tar sin sjette sesong siden 2012. Ohi Omoijuanfo, 25 år neste år. Tar sin fjerde sesong siden 2016. Moussa Njie, 24 år neste år. Tar sin fjerde sesong siden 2016. Jeppe Moe, 24 år neste år. Tar sin fjerde sesong siden 2016. Andreas Hanche Olsen, 22 år neste år. Tar sin fjerde sesong siden 2016. Det er ganske mange spillere her som har vært i Stabæksystemet lenge.Gjennomgangsmelodien her er jo at de har vært her siden de var ganske unge, og de har fått mange sesonger på å spille seg inn på laget. Men nå begynner vel mange av dem å nærme seg en alder der de ikke er unge lenger og vi kan se på dem som etablerte eliteseriespillere? Og trenger vi da å hente spillere som ca har spilt på samme nivå bare over lengre tid, bare så de blir lenger i klubben? Vi er jo allerede godt på vei med spillere som blir og har vært « lenge i klubben». Poenget uansett med denne posten er å vise at Stabæk har jo tenkt langsiktig, samtidig som vi har sett kortsiktige behov når de « faste traverne» ikke har vært gode nok eller skadet.Høres klokt ut i mitt hode.
 3. Andreas

  Oscar Aga

  Har instastory fra trening med West Ham United.
 4. Andreas

  Moussa Njie

  Signerte tydeligvis på en serviett i går: https://twitter.com/JonTunold/status/1071899443874664448
 5. Andreas

  Troppen 2019

  Hvis vi i utgangspunktet beholder laget tenker jeg vi først og fremst bør få inn en ny midtstopper og en ny sentral. Litt fordi Demidov blir ett år eldre, og fordi at selv om det til syvende og sist ble godkjent med Granli og Demidov var det også ganske kaotisk til tider baki der. Skal vi unngå nedre halvdel trenger vi en skikkelig solid stopper som får resten av laget til å puste rolig. Så kan Hanche, Granli og Demidov sloss om plassen ved siden av. Keita er vel her bare frem til sommeren, og når midtbanen ellers består av ustabile unggutter trenger vi inn 1 helt vanlig rutinert fyr som kan spille fotball selv om det brenner rundt øra på han. Tenker en typisk boks til boks spiller som løper mye og er taktisk klok. Eventuelt kan man jo også se på muligheten for å signere Keita. Jeg tror ikke folk her inne hadde vært i nærheten av så negativ til han om han kom fra eget akademi. Også må vi først og fremst se hvem som forsvinner. Hvis Njie stikker, da holder det kanskje med Valencic, Kassi, Sæter og Vetlesen? Om enten Boli eller Ohi stikker holder det vel med Mauritz-Hansen og Oscar Aga? Hvis begge stikker må vi på spissjakt. Vi har Kassi, Vetlesen og Sæter som også kan fylle rollen Ohi har hatt i Berg sitt lag. Blir Børkeeiet solgt må vi uten tvil hente en ny sentral midtbanespiller. Så lenge ikke både Vetlesen og Sæter forsvinner tror jeg vi lever godt med å bare beholde 1 av dem.
 6. Njie får ikke til noe. Få på Vetlesen eller Valencic.
 7. At vi skulle holde nullen er det vel ingen som trodde. Kom igjen nå!
 8. Uventet offensivt fra Berg. Men det sier seg jo selv at klarer vi å score ett eller to mål er det jo nesten umulig for Aafk å ta dette.
 9. Off, har Stabæk noensinne vunnet en straffekonk?
 10. Andreas

  Jeppe Arctander Moe

  Fortjener skryt for gårsdagen. Utgjorde sammen med Njie en utrolig giftig venstreside. Løp og løp. Scoret nesten på frispark og skal vel ha en fantasy assist på målet til Børkeeiet. Herlig tofots-dragningen først også. Kunne fått enda en assist da Boli trodde han var tilbake i Aalesund og blåste ballen over. Klarer Moe å stabilisere toppnivået sitt neste år har vi en klasse-venstreback.
 11. Det var faktisk viktigere å holde nullen enn å gå opp til 2-0 i dag. Selvfølgelig skulle jeg ønsket vi bare duret på og vant 3-0, men det er faktisk ganske imponerende at Aalesund ender opp med bare 2 skudd på mål og 2 utenfor. Vi ender opp selv med 6 skudd på mål og 7 ( 2 av disse i stanga) utenfor. Ikke gir vi dem en eneste corner heller. Det er ufortjent at vi bare vinner 1-0. Måten gutta jobbet hjem hver gang Aalesund fikk en overgang er noe av det beste defensive arbeider jeg har sett på Nadderud på lang lang tid. Før har vi vært bortskjemt med en Anthony Annan, eller en Lumanza som har fikset biffen selv. I dag var det absolutt alle mann over hele fjøla som jobbet livskiten av seg. Ikke rart Berg tenker at han ikke trenger å gjøre bytter da.Jeg tørr ikke felle noen dom før bortekampen er spilt, men Berg begynner virkelig å vise at han har klart å renske opp i den tafatte defensive kulturen som har ligget i klubben i lang lang tid.
 12. Andreas

  Tilskuertall

  Dette er jo allerede ett problem i andre land. Selv om du har trent og spilt i Manchester City i flere år klarer du ikke det tette kampprogrammet. Drar du og ser Premier league nå i jula er du ikke garantert å se favorittspilleren spille. Og bare se på alle de som spilte VM, de har nesten brukt en halv sesong på å komme i slag i årets seriespill. Og bare for å se til våre egne rekker: Ola Brynhildsen ble jo skadet av for mye slitasje i sommer. Kanskje sesongen hadde sett annerledes ut med han skadefri? Og denne "mystiske" skaden til Luc Kassi. Er han bare uheldig, er det gener eller er det rovdrift fra veldig ung alder?
 13. Andreas

  Tilskuertall

  Vi må ikke glemme betydningen tettere kampprogram har å gjøre for spillerne også... Flere skader, flere spillere som må hviles. I den situasjonen Stabæk er nå økonomisk har vi ikke råd til å ha bredden for eks RBK har. Og det går også direkte utover underholdningsverdien hvis man må begynne å spare spillere. Det blir ikke lett å fylle Nadderud hvis man ikke er garantert at de beste spillerne skal komme utpå. Det resulterer også i flere tap iløpet av sesongen og et større skille mellom de økonomisk sterkeste klubbene i Norge. Så lenge vi har 16-lags serie ser jeg ikke helt at vi skal klare å unngå det kampprogrammet som man har kommet frem til. Men er det en mulighet for at Eliteserielagene for eksempel kommer inn i andre eller tredje runde av cupen? Og at vi da kjører midtukekamper da disse to rundene er. Det vil ihvertfall spare inn 2 uker iløpet av sesongen.
 14. At vi skal holde nullen er jo nesten som å tro på julenissen, så her tipper jeg vi må satse på ett 4-1 resultat. Den scoringen til Aalesund kommer nesten til å bare komme uansett hvor bra vi er. Det er skrevet i stjernene for Stabæk 2018. Men min største frykt er at Henning Berg tror vi skal klare å ri inn en 1 eller 2-0 ledelse... Da er det bare å vente på at den kjipe klabb og babb reduseringen kommer i det 89 minutt etter en sleiv av en corner.
 15. Andreas

  Akademiet

  Deilig! Er vel noen her som for bare noen uker siden mente Akademiet viste prov på svakhet...
×