Jump to content

Andreas

Bruker
 • Content Count

  1,875
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

Andreas last won the day on January 9

Andreas had the most liked content!

Community Reputation

2,104

About Andreas

 • Rank
  Buddha
 • Birthday 04/06/1991

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  hjemme
 • Interests
  STABÆK

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

786 profile views
 1. Jeg tror ikke vi har sett det beste av Maatsen enda!!
 2. Holder han seg skadefri vil vi få en hyggelig høst i møte.
 3. Han var hvertfall veldig delaktig i 1-0 målet.
 4. Skytte og Maatsen var fine forsterkninger.
 5. Med Skytte på laget vedder jeg en pils på blaa @FranckTheBank at Lumanza blir vår beste spiller resten av sesongen!
 6. Han er ikke den one-touch og fremoverrettede spilleren vi sårt trenger i midtbaneleddet. Men han tilfører pondus, cockyness, defensiv trygghet og dribleferdigheter. Ferdigheter vi vil dra nytte av. Og jeg tror Lumanza spiller bedre sammen med han. Virker som han blir mer motivert av gode kompiser på banen. Han ble dårligere etter at Kassi ble skadet, og han var mye bedre det lille han spilte ifjor sammen med Skytte enn hva han har gjort i år. La til og med merke til at han ble mye bedre med en gang Skytte kom innpå for Glimt mot oss på Nadderud i våres.
 7. Vetlesen ser kjappere løsninger og flytter ballen raskere, så helt enig i at vi ble bedre når Bohinen gikk ut. Men å flytte ballen raskere må da virkelig være mulig å banke inn i hodet på både Bohinen og Lumanza??? Akkurat her skjønner jeg ikke hva Janne driver med.
 8. Hadde en av sine beste kamper for oss i går. Klarer han å minske antall feilpasninger og til tider bli enda smartere i spillet sitt har vi fått en vaskeekte nr 10.
 9. Synes det har vært bedring de to siste kampene. Fortsetter vi i dette sporet kommer poengene også. Som nevnt av noen andre; vi har spilt mye dårligere kamper enn det her og likevel fått 3 poeng. Mindre egoshow fra Kinoshita og mindre balltouch på de to sentrale så er mye gjort.
 10. Nå må JJ slå hardere ned på all føring med ball. Greit nok at Bohinen er verst, men det gjelder faktisk alle spillerne. Dette må gå an å kunne luke ut. La kula trille og rommene vil åpne seg. Glimt er ett ypperlig eksempel.
 11. Nå kan vel både Gall, Kinoshita og Valencic få sjansen etter pausen. Stort dårligere fremover kan det uansett ikke bli.
 12. Til forskjell fra den klassiske «legge seg bakpå» taktikken kan det av og til funke å sjokkere med å heller presse skyhøyt og angripe raskt. Det dummeste vi gjør denne kampen er hvertfall å trille masse ball og påta oss brudd.
 13. Han virker veldig sulten hvertfall, og det liker jeg! Smitter nok over til lagkameratene også.
 14. Han så jo ikke aller verst ut den lille tiden han fikk mot Sarp... Men ja, nå er det på tide. Kan ikke være mange klubbene man får så mange sjanser i som det han har fått.
 15. Leverer han bra ser vi han sikkert i Bodø/Glimt, RBK eller Molde neste år. Når skjedde det sist at en spiller på lån eller kort kontrakt leverte og faktisk ble etter sesongslutt? Men akkurat nå håper jeg at spissplassen blir fikset ut sesongen. Lykke til!
×
×
 • Create New...