Gå til innhold

Andreas

Bruker
 • Innholdsteller

  1 591
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  11

Andreas vant dagen sist 19. Februar

Andreas hadde mest likt innhold!

Omdømme

1 250

Om Andreas

 • Rang
  Alle ser opp til meg!
 • Bursdag 06. april 1991

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  hjemme
 • Interests
  STABÆK

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Nylige profilbesøk

287 profilvisninger
 1. Andreas

  Nye spillere

  Tror Braaten kan være en bra signering for oss. Han er såpass langt ut i karrièren at han ikke vil kreve fast startplass. Han kan være et rutinert hode å sette innpå slutten av kamper. Han vet hva som kreves. Og om vi så bare kan se litt av hans beste fra Brann-tiden kan han plutselig vise seg å være en kjempespiller. Tipper han vil trives rundt spillertyper som Ohi, Boli og Kassi også. Gutter som liker å "hæppe" litt. Får du Braaten på godt humør kan han fortsatt danse swing med de fleste.
 2. Andreas

  Treningskamper 2019

  Synes ikke man skal skimse for mye av det. Det ble jo nettopp påpekt i en VG-sak at Brynhildsen herjer på trening. Talentene våre kommer til å variere fra sesong til sesong, og fra kamp til kamp. Og som vi alle vet, og som jeg ikke bestrider, er det nettopp denne variasjonen som gjør at vi fort rykker ned istedenfor å hente inn stabile resultater. Vi kan være fullt på høyde med RBK i 80 min, for så å gjøre en juniorfeil og tape 3 poeng. Men det er lov å være optimist på at spillere som Hanche, Vetlesen og Moe som hadde en veldig varierende sesong ifjor klarer å levere ett hakk høyere i år. Og at Brynhildsen får en skadefri sesong. Også kommer det forhåpentligvis noen nye spennende spillere som kan ta plass på laget i år. Hadde folk vært fornøyd hvis IA hentet disse?: 1. En lokalscoutet 31 år gammel stopper med langs fartstid fra 1.divisjon. Pålitelig. Han spilte ikke mye i eliteserien ifjor, men var stort sett skadet hele sesongen. 2. En 24 år gammel lokalscoutet spiss som puttet 17 mål og 5 assist for et middels 1.divisjonslag ifjor. Prøvde seg ett år i Eliteserien, men ble satt i skyggen av at han spilte på laget med toppscoreren. Høres ut som et scoop. 3. En 24 år gammel midtbanespiller som kan bekle alle posisjonene på midtbanen. 115 kamper fra Eliteserien og 24 mål. Høres ut som en som kan ta nivået. 4. En lynrask 24 år gammel høyreving som har 1 sesong fra Eliteserien på baken. Har før dette spilt flere sesonger i Nederland. Høres spennende ut.
 3. Andreas

  Troppen 2019

  Lykke til! Bli en rutinert jævel etter 4 år, også kommer du tilbake gratis hit i en alder av 28. Perfekt!
 4. Andreas

  Akademiet

  Artig, hadde han som gymlærer og toppidretts-lærer på Sandvika for ti år siden. Faglig sterk, og den ene fotballtreningen jeg hadde med han lærte jeg vel omtrent like mye som jeg gjorde iløpet av et halvt år med ufaglærte-trenere i Bærums Verk.
 5. Andreas

  Luc Kassi

  Det gikk jo veldig bra for Boli, også:)
 6. Andreas

  Treningskamper 2019

  Er dette prøvespilleren? https://en.wikipedia.org/wiki/Aaron_Maund
 7. Andreas

  Gammel blaa aargang!

  Kanskje vi kan låne han frem til sommeren?
 8. Andreas

  Mediedekning

  Finnes det egentlig bevis på at forumbruker Ingo er Ingo? 😅 kanskje vi alle har latt oss forlede av tidenes troll.
 9. Andreas

  Mediedekning

  Disse Josimar-artiklene må være noe av det verste jeg leser. Resonnementet drukner jo i helt ukritisk bruk av holdbarhetsargumenter som er mer antydninger enn gode argumenter. Agendaen er hvertfall ikke til å misforstå, og da forsvinner jo hele poenget med å tro på artiklene. Heldigvis er mange utdannet nok til å se forbi propaganda. Og angående saken: Kommunen får vel bare fortsette å renvaske Stabæk. Så får Stabæk bare bruke det til å fronte hvor positivt tiltak gatelaget er. Som mange sier her, har vi vårt på det rene er det bare å si velkommen til mer granskning hvis det er det folket vil ha. Og skulle noe være gjort feil, da fortjener vi selvfølgelig en smekk. Det er mer den tabloide vinklingen av hele saken som irriterer meg og som sverter omdømmet til Stabæk.
 10. Andreas

  Nye spillere

  Hvis vi da får inn Acosta og beholder Strømnes vil jeg si vi er veldig godt forspent på stopperplass.
 11. Andreas

  Akademiet

  Vi har ikke sett det beste av Brynhildsen enda.
 12. Andreas

  Nye spillere

  Jeg har trua på at Moe vil blomstre under Berg! Måten Berg ønsker å spille med innoverkanter kler han bra. Synes og Moe viste mye lovende på slutten av sesongen. Også har vi en fin pusher i Renå Olsen. Nei, bruk heller penga på å erstatte gutter som drar, sentral midtbane og midtstopper.
 13. Andreas

  Gammel blaa aargang!

  Riktig, vi har jo Thorstvedt som også gjør sakene sine veldig bra i Viking. Var det årets OBOS-talent han vant? Vi har jo vært ganske tålmodige med Emil Bohinen, Marutiz-Hansen og Morten Renå Olsen, forhåpentligvis viser de hvorfor snart. Bohinen synes jeg dog har gjort sakene sine veldig bra de gangene han har fått sjansen. Og av det jeg har sett av Marcus Mehnert: Utvilsomt et talent, men jeg har vanskelig for å se for meg at han noen gang kommer til å score tosifret i Eliteserien. Han er jo veldig tydelig hentet inn som en spennende squad-spiller i Brann. Og holder Bamba og Skålevik seg skadefrie blir det nok svært få eliteserieminutter på han. Hos oss har vi Mauritz-Hansen og Aga som skal fylle samme rolle. Vi har ikke plass. Og per dags dato har vi en bedre spissrekke enn Brann uansett.
 14. Andreas

  Nye spillere

  En ting er sikkert, Jeppe begynte å spille bedre da han ble hentet tilbake. Berg så nok at det hadde blitt en hvilepute for Jeppe å ikke ha en reel utfordrer på backen.
 15. Andreas

  Nye spillere

  Vi har jo Morten Renå Olsen da... Blir vel litt mye med tre stykk på venstreback hvis det er noe sannhet i denne KFUM- spilleren. Renå Olsen har dog kanskje godt av å bli leid ut en til sesong.
×