Jump to content

Andreas

Bruker
 • Content Count

  1,672
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Andreas last won the day on February 19

Andreas had the most liked content!

Community Reputation

1,425

About Andreas

 • Rank
  Alle ser opp til meg!
 • Birthday 04/06/1991

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  hjemme
 • Interests
  STABÆK

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

388 profile views
 1. Ser at åtte spillere (Vetlesen, Askildsen, Aga, Vogt, Pignatel Jenssen, Amer, Torvund og Geelmuyden ) som kunne spilt for g19-laget spiller på A-laget og 2.laget isteden. Det er uvanlig kost!
 2. Berg ut støttes. Dette har dessverre vært ganske nitrist fra første kamp han kom. Jeg håpet vi skulle se et bedre offensiv etter en vinter med han, men det ser bare dårligere ut. Jeg trodde vi kunne skylde på potetåkeren på Nadderud. Men vi suger aller mest når det er ryddige kunstgressbaner. Og jeg håper styret med kritisk blikk ser på hva IAO foretar seg.
 3. Strømnes er vel aldri nær mann? Uansett. Flaut nok en gang det vi presterer.
 4. Hvordan kan han ta ut Kassi istedenfor Brynhildsen...
 5. Mokthar ikke på benk en gang ja. Gjør at han startet forrige match enda merkeligere. Aner vi en som stikker med halen mellom beina til sommeren?
 6. Jeg synes Bohinen burde spilt sentralt med Børkeeiet. Jeg tror det Berg liker med Askildsen er at han jobber utrettelig, slurver aldri i presset og antagelig følger arbeidsoppgavene til punkt og prikke. Dessverre hjelper det lite at han slår bort ballen omtrent halvparten av gangene han har den. Eller at han header ballen blindt opp i været uten noen spesiell tanke om hva som skal skje etterpå. Slik man gjerne gjør når man er med redd for hva som skjer om man prøver å dempe ballen og mister den, enn å "safe" ved å bare kælke den unna. Dessverre ender det med at vi mister ballen 90 prosent av gangene og klarer aldri å etablere noe særlig spill. Berg håper vel at med nok spilletid så vil selvtilliten komme, og derav bedre offensive prestasjoner. Dessverre går det litt for mye utover poengsnittet nå, så håper vi har en løsning her hvis det nok en gang skal feile mot Viking. Er dog veldig positiv til å få flyttet Kassi lenger opp i banen. Han er mye sterkere på å holde på ball i pressede situasjoner, samtidig som det ender med noe konstruktivt og fremoverrettet. Det så vi mot Brann. Kult at han er tilbake på venstre også, tror faktisk han har hatt noen av sine beste kamper for oss der.
 7. Jeg tror mye løser seg når Kassi er tilbake, heldigvis...
 8. Såvidt jeg har skjønt har han ikke spilt særlig mye som høyrekant. Kanskje det har noe å si mtp plassering? Uansett triste greier det han viste i dag, selv om han spilte nesten igjennom Vetlesen ved ett tilfelle. Det må være alvorlig forskjell på hva gutta viser på trening og hva de viser i dag. Ikke bare Mokthar som hadde en elendig førsteomgang.
 9. Synes også de podcastene oser litt av "ovenpå og ned" innstilling ovenfor Stabæk som klubb og intervjuobjektene.
 10. Er det bare jeg som sliter med å skjønne hvordan sikkerheten blir dårligere? Færre parkeringsplasser? Mindre åpen plass foran skolen? Blir det ikke mulig å kjøre bil frem til inngangen?
 11. Han virka veldig bra det første kvarteret mot Mjøndalen. Klarte å vende opp inne i trange rom uten å miste ball. Hadde vel en bra stikker til Boli der og som jeg har etterlyst mer av. Men helt enig, han får ikke opp blikket og drar ned tempoet med unødvendige ballberøringer istedenfor å spille ball fort for å holde oppe farten i angrepet. Håper dette er noe de jobber mye med så vi får en glimrende 10er etterhvert. Han har nok potensialet inne.
 12. Hvis det er til noen trøst synes jeg vi spilte bedre mot Mjøndalen i går enn vi gjorde mot dem i cupen ifjor.. og 6 av de samme spillerne startet. Jeg synes forøvrig det er mange her som mener det er treneren sin feil når en spiller slår en feilpasning, ikke klarer å drible, har ett dårlig mottak eller bommer alene med keeper.
 13. Hva er det som gikk bra? Kondisjon?
 14. Strømnes hadde sin beste kamp i Stabæk-drakta i dag. Vår beste spiller i dag!
 15. Vi har også noen gode erstattere klare i Mauritz-Hansen, Aga, Vogt, Askildsen (spiller fordi Kassi er skadet), Bohinen(spiller fordi Rusike er skadet),Geelmuyden og Renå Olsen☺️ Men en eller to rutinerte skaller til håper jeg vi finner. Så kommer talentene på rekke og rad opp fra akademiet.
×
×
 • Create New...