Jump to content

Andreas

Bruker
 • Content Count

  1,754
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Andreas last won the day on May 21

Andreas had the most liked content!

Community Reputation

1,734

About Andreas

 • Rank
  Buddha
 • Birthday 04/06/1991

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  hjemme
 • Interests
  STABÆK

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

523 profile views
 1. Nydelig med ett poeng i en kamp vi vanligvis taper 4-1!!
 2. Det er vel så viktig at vi prøver å unngå å lage altfor dårlig stemning, og står med åpne armer for å hente dem tilbake hvis utlandsoppholdet ikke ble som de håpet. Litt sånn som Lumanza-historien har blitt. De halvbitre meldingene Thorstvedt lirer av seg i Stavanger trenger vi ikke fler av. Ellers er det jo helt klart veldig synd hvis vi mister talenter som Arnstad, Brynhildsen og Geelmuyden gratis. Men det renner jo over av talent rett bak i Pignatel Jenssen, Vogt, Aga, Lundal og ikke minst Vetlesen og Bohinen. De kan fortsatt vise at det er lurt å bli her istedenfor å velge et akademi i utlandet eller annen norsk klubb. Børkeeiet er jo allerede første eksempelet. Og da vil det forhåpentligvis bygges opp en kultur av at det er lurt å bli og høre på klubben.
 3. Tror mange glemmer han hadde El Hadji Ba i tillegg til Lumanza bak seg når han briljerte som mest. Og når El Hadji Ba ble skadet hjalp det med en Kassi i storform. Mitt inntrykk er at han er best med minst mulig defensivt ansvar. Enten bør han spille 10er bak spissen, eller på vingen. Som Ødegaard var back in the day er han egentlig for veik til å spille i 10eren nå. Men med tankesenteret av en midtbane med Bohinen, Skytte og Lumanza bak kan det åpne seg muligheter som på 2017-laget.
 4. Jeg håper virkelig at han forlenger i mange, mange år. Signeringen av Edvartsen er jo et lite tegn på at han har begynt å bygge sten på sten.
 5. Og å ikke se potensialet til totouh virker veldig skivebom for meg også. Hvor ofte har ikke kantene våre mistet ballen i år liksom? Han fyren her får til konstruktive ting i pressede situasjoner, er lagspiller og jobber bra defensivt. Overblikk har han og.
 6. Og en spiss med 2 mål og 1 assist på siste 2 kampene! Jeg håper å se Lumanza ( Vi ble innmari svake når han gikk ut mot Kristiansund) og Skytte som indreløpere med Bohinen bak. Kassi og Totto på hver sin kant med fartsfantomet Junker på topp. Så kan Brynhildsen komme innpå og briljere mot slitne ben.
 7. Ah, den posten burde jeg jo husket! Det er vel godsetkampen fra ifjor ( 2-2) som sitter alt for godt i minnet. Også var det vel den gangen vi dreit oss ut mot LSK hjemme i 2016 som var en veldig avgjørende kamp for plasseringer i bunnstriden. Samme sesong slo vi jo feks Start 3-0 i siste hjemmekamp som var ekstremt viktig, men da hadde jo Start allerede rykket ned for lenge siden og den som hadde «kniv på strupen» var oss.
 8. Artig innslag om våre nye dansker! https://video.eurosport.no/fotball/mot-stabaeks-tre-dansker-som-skal-redde-klubben-fra-nedrykk_vid1233978/video.shtml
 9. Her var det mye negativitet med tanke på at vi vant forrige hjemmekamp. Og det mot en motstander vi aldri har slått på Nadderud før. Vi holdt til og med nullen for fjerde gang under Janne og vi er fortsatt ubeseiret på Nadderud siden 17.Juni som er snart 2 og en halv måned siden. Ellers føler jeg realistisk sett at vi sjeldent gjør det bra mot lag med kniven på strupen. Tror dette blir en fryktelig vanskelig kamp, og alt i alt skal vi fort være fornøyd med å unngå tap her. Da unngår vi i det minste at Godset kryper nærmere rumpa vår.
 10. Synes han virket veldig frisk på den lille tida han fikk på Lerkendal. Presise pasninger, godt overblikk, sterk og god med ball i bena. Key pass på siste målet. Hadde ikke hatt noe imot å se han starte mot godset. Det blir dessverre litt for mye nesten med Vetlesen på venstre.
 11. Kassi, Skytte og Lumanza er en trio de fleste i Eliteserien burde begynne å skjelve i buksene av.
 12. Evt. Er den nye skaden til Rusike ganske ille.
 13. Jeg aner en lang plan om revansje mot FCK i Champions League. Det er jo av sine egne man skal ha det. Mangler bare to dansker til nå så har vi like mange av dem som vi hadde svensker i 2008.
 14. Jo. Står det på Stabak.no
×
×
 • Create New...