Jump to content

Andreas

Bruker
 • Content Count

  1,827
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

Andreas last won the day on January 9

Andreas had the most liked content!

Community Reputation

1,975

About Andreas

 • Rank
  Buddha
 • Birthday 04/06/1991

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  hjemme
 • Interests
  STABÆK

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

669 profile views
 1. Eller at @arni ikke har kommentert i kamptråden. ( PS: Jeg er veldig glad i dine bidrag på forumet @Arni, se på dette som et humoristisk stikk enn ett syrlig). Jeg har fått meg en utenlandsjobb som gjør at det ikke er like lett å følge med på Stabæk for tiden, men etter å ha vært fast forumleser siden 2005 lærer man seg fort å lese mellom linjene utifra hva og hvem som skriver. Og denne preseason synes jeg nesten skremmende ( for godt til å være sant) virker veldig lovende utifra hva jeg har lest hittil.
 2. Magnus Lundal. Ser ut som Mix, spiller som Mix. Kanskje er dette sesongen hvor vi på høsten ler av at vi på vårparten hadde lyst på gamle Mix.
 3. Vanskelig balanse dette. Det er viktig at vi ikke underselger disse talentene også. Hvor mye er en spiller verdt som kanskje spiller VM 2022?
 4. Bedre å starte med en hard rett i fleisen så man skjerper seg, enn å ha falsk trygghet etter en dårlig kamp med godt resultat! Jeg ville ikke vært for bekymret, enda.
 5. Sikkert en del ES- klubber, og kanskje noen i Skandinavia som kunne tenkt seg å hente han gratis i sommer. Men hvordan ligger egentlig tilbudene for han? Hvis han velger Molde, Bodø/Glimt, RBK eller Odd får han kanskje spilt Europa. Men her er vel konkurransen såpass høy at han blir mer en utfordrer som kanskje må slite benk enn at han kan spille kamp etter kamp som han fort får gjøre i Stabæk. Og hvis man ser på klubbene bak topp fire i Norge så er det vel like så greit å bli i Stabæk slik situasjonen er nå. Vi er en seriøs utfordrer til topp fire. På lik linje med Viking, Kristiansund, Haugesund, Brann, Vålerenga og muligens Godset og Sarpsborg. Om han ikke er sykt keen på å gå litt opp i lønn da. Håper ikke det for hans del, for da har han virkelig ikke hodet på rett plass i forhold til hvor han er i karrièren. Personlig tror jeg Ola gjør det veldig lurt i å skrive ny kontrakt med Stabæk. Det er ingen som kommer til å hindre han i å dra til Leeds, Sheffield United, Heerenveen eller Midtjylland. Men å stikke til en annen Eliteserieklubb har jeg lite trua på vil hjelpe utviklingen hans.
 6. En langtidsskade på Yaw er selvfølgelig krise, men hvis han bare er ute et par kamper kan vi vel tåle å gi Solheim eller Pignatel Jenssen sjansen ved siden av Hanche. Høyde er ikke alt, som vi har flere eksempler på. Skjønsberg og Hanche var vel ikke det høyeste stopperparet i sin tid? Og apropos Pignatel Jenssens alder var vel Hanche 18 da han begynte å spille fast i 2016. Men det var vel på høyrebacken. Alle er forskjellige, men mest sannsynlig for tidlig at han skal få for mye ansvar i år. Enig i at en spiller på Strømnes nivå hadde vært bra for bredden. Men er det ikke egentlig det Solheim er?
 7. Hvordan ser Kinoshita ut på trening?
 8. Hanche kan også gjøre sakene sine ok på venstre. Hvordan ser det ut i akademiet med talentfulle venstrebacker? Vi er i en situasjon på venstreback hvor vi kunne fylt på med en spiller som Hernandez i sin tid. Talentet er helt åpenbart, men mest sannsynlig ikke klart for stabilt eliteserienivå før om 2-3 år. En spiller som kan steppe inn i tidlige kamper i cupen, få noen minutter på slutten av seriekampene og forhåpentligvis step up på et akseptabelt nivå om Jeppe skulle bli skadet. Jeg har hele tiden trodd at Morten Renå Olsen kunne vært denne spilleren, men utifra ryktene på forumet å tolke er vel hans tid i Stabækdrakt forbi.
 9. Blir noen veldig fine comeback historier om både han og Rusike slår til i år! Jeg stoler på at Janne får frem det beste i begge to slik han gjorde med så mange spillere fra 05-09.
 10. Scoret 11 mål og hadde 4 assist for glimt som rykket ned i 2016. Scoret fem mål og 1 assist på 12 kamper for Tromsø som rykket ned i år. Og alle vet at VIF får frem det verste i folk. Jeg synes dette virker både klokt og spennende.
 11. For å ikke glemme kassi!
 12. Veldig stilsikkert og fint forslag Robinho! Og håper tankene dine om akustikk og innganger blir tatt på alvor. Jeg er også veldig fan av at det ikke skal være åpne hjørner. Jeg ville kanskje heller sett striper av blått og mørkeblått på tribunesetene enn forslaget i videoen. Og enig med William over her, at det savnes litt særpreg. Synes den nye stadion til Sandefjord er et skrekkeksempel på hvordan det ikke bør gjøres, mens Fredrikstad sin nye stadion er et herlig eksempel på hvordan man kan være kreativ. Og for all del, vær så snill og ikke etterfølg den nye arkitekttrenden i Oslo for tiden hvor alle nye bygg ser ut som grå stener.
 13. Sånn jeg tolker det så betyr dette at vi skal kunne si nei når en annen norsk klubb, typ Molde, byr fem millioner for en spiller som Brynhildsen. Noe vi også har gjort. Men kommer Midtjylland og byr typ 15 millioner har jeg vondt for å se at Stabæk ikke skal selge. Kanskje hvis vi skulle spilt Europa i år.
 14. Var Valencic på trening?
 15. Skal heller ikke underdrive nettverket man bygger ved å ha disse to på godfoten. Det er alltid bra med eks-Stabækspillere som snakker varmt om oss til spillere utenfor landets grenser som kan være aktuelle for oss.
×
×
 • Create New...