Jump to content

Andreas

Bruker
 • Content Count

  1,852
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

Andreas last won the day on January 9

Andreas had the most liked content!

Community Reputation

2,030

About Andreas

 • Rank
  Buddha
 • Birthday 04/06/1991

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  hjemme
 • Interests
  STABÆK

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

730 profile views
 1. Absolutt! Stefan Strandberg hadde heller ikke vært dumt. Er redd vi blir litt vel tynne baki der etterhvert når Yaw skal kjenne på en strekk hver bidige kamp. Og Mats Solheim er jo i en alder som også fort betyr at det tunge kampprogrammet vil slite på han etterhvert.
 2. Hvor mange 19 åringer har putta to i samme kamp for Stabæk ?
 3. Dette skjer jo hver sesong! Og er fort grunnen til at han fortsatt er her. Heldigvis har vi Gall og Valencic (jadajada, vi får se) i backup. Og Edvardsen hvis Maatsen klarer å gjøre spissplassen sin. Med rykket, teknikken og steget Lundal har vist kan det jo være han også klarer å bekle venstrekant relativt greit. Men dette er utrolig kjipt. Kjipt for oss, og kjipt for Luc som virkelig viste at han har noe på gang.
 4. Kan være en fin utfordrer/ backup i tilfelle Edvardsen blir skadet eller at Maatsen ikke holder mål.
 5. Av de nye synes jeg Solheim har vært veldig positiv! Savner ikke Hernandez. Og Vetlesen har tatt store steg. Han hadde ikke fått spille om Skytte var her fortsatt. Og Vetlesen står med 2 mål mens Skytte sliter benken og har 1.
 6. Janne må ha en helt guddommelig tro på at hvis bare Kinoshita får selvtillit så vil han være den spissen vi trenger. Men jeg er ikke lysten på alle de poengene vi antageligvis taper på den ferden der. Og selv om han skulle begynne å putte, så synes jeg han virker altfor treg i ting han foretar seg. Null fart, og på det nydelige gjennomspillet til Lundal skal han jo bare kaste seg frem og tuppe ballen i mål. Istedenfor begynner han å stokke på bena for tilrettelegge for skudd. Det får han ikke tid til i eliteserien. I tillegg er han en dårlig medspiller. Istedenfor å sette opp situasjoner prøver han å skyte i alle mulige håpløse tilfeller. Så jeg er redd for at en Kinoshita med selvtillit toppen blir mer enn en helt medium eliteseriespiss. Typ hva vi hadde fått med Benjamin Stokke. Jeg tar heller en Edvardsen som jobber for hele laget, stresser forsvarsfirere og putter 6-7 mål iløpet av en sesong, enn en stasjonær Kinoshita med 6-7 mål som ikke klarer å bidra med særlig mer enn å brenne sjanser og stoppe angrep. Nå håper jeg nok er nok, og at vi fremover heller satser på Edvardsen, Gall og Maatsen. Og muligens Valencic hvis noen klarer å trøkke motivasjon og spillelyst i hodet hans. Så kan Kinoshita bli byttet innpå som en ekstra spiss hvis vi jager scoring de siste 10. Så skal han få lov til å spille mer hvis han begynner å vise fantastisk nivå de 10 minuttene. Jeg orker ikke flere 90minuttere på han.
 7. Så rart. Kommer han til å følge ordentlig med på Kassi nå og gi han altfor strenge kort slik at han ender opp med 2 gule og rødt nå. Fuck.
 8. Darren Maatsen klarer aldri å spille seg inn på laget for Edvardsen starter sin eventyrlige spissreise hos oss med 2 mål borte mot Molde til helgen. Du leste det først her.
 9. Skulle selvfølgelig ønske vi kunne beholdt Junker, men prisen var kanskje ikke verdt det? Istedenfor han har vi fylt på med masse spennende unge spillere fra eget akademi og rundt omkring i Norge. I tillegg forlenget med våre heteste salgsobjekter minus Brynhildsen. Vi har også kjøpt inn rutine i forsvarsleddet. Å tro at Azemi kunne bli ca like god til en billigere penge ble dog ett stort feilkjær. Men akkurat i denne situasjonen er det veldig lett å være etterpåklok. Vi skal ikke se bortifra at Glimt sin spillestil kler også Junker bedre enn våres.
 10. Så ikke det, da er det sikkert en kjenning ja:) Får håpe det ikke er noe alvorlig.
 11. Han sleit jo ganske hardt mot Dønnum, kanskje ikke verre enn det? Har sterk konkurranse mot Jonassen.
 12. La oss håpe vår skepsis til at vi henter en ving som spiss er som om ett lag skulle hente Kassi og klø seg i hodet når sportslig leder sier de skal bruke han som spiss.. Mens vi Stabæksupportere hadde hyllet forslaget.
 13. Gode bevegelser på målene som åpner opp, det skal han ha. God bevegelse på det nydelige innlegget fra Kornelius, og han vinner en del dueller. Ellers er det meste andre ganske krise dessverre. Men det første han kan slutte med er å prøve å drible, for det har han virkelig ikke ferdigheter til. Bare spill ballen til en medspiller istedenfor.
 14. Man ser også at samspillet mellom Lumanza og Kassi sitter innmari bra. Få han som midtspiss, ta Gall på venstrekanten, benk Kinoshita og jeg tror vi kan gruse alle.
×
×
 • Create New...