Gå til innhold

Andreas

Bruker
  • Innholdsteller

    2 089
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    15

Alt skrevet av Andreas

  1. Vi ble bedre med alle unggutta… ellers var dette begredelige greier. Og trist å se nivået på norsk dommerstand igjen ( første kampen jeg ser i år)
  2. Bra trekk å få inn Lucca for å vinne dueller. Også å flytte Kabran vekk fra kanten og som spiss. Skapte mer trøkk i boksen og bak Luccas nedfallsfrukt! Bakenga ble ofte for alene og hadde ikke hatt farten for å være en god makker til Lucca. Klassegrep fra Bob!
  3. Veldig god, men spilles dårligere av slurvete lagkamerater. Han får jo nesten aldri ballen rettvendt i fart fremover. De få gangene Krogstad eller noen andre prøvde var det jo upresist inni helvete. Blir vi flinkere til å sette han opp i bedre situasjoner vil vi bli enormt farligere.
  4. Håper gutta fortsatt har trua på seg selv og bare går ut for å score masse mål. Vi viste første 10 i første og første 5 i andre mot Glimt at vi kan spille skikkelig bra angrepsfotball om vi vil. Jeg har ikke trua på å safe inn en 1-0 eller 2-0 ledelse her, her må det gunnes hele kampen. Heldigvis ser det ut som at det ofte er taktikken til Bradley til forskjell fra Bohinen. Håper Haugen og/eller Vetti er klare. Kay og Edwards leverer godkjent, men Krogstad er dessverre altfor treg for dette nivået her. Ofte må han bruke 3-4 touch bare for å ikke miste ballen. Og da har vi mistet hele momentet. Synd ingen fra benken i går viser at de er reelle utfordrere til angrepet, for Bakenga og Kabran er egentlig ikke gode nok. Får håpe de skinner mer mot dårligere motstand. Hadde vært spennende å se hva slags ugang Vinge kunne skapt om han vandret mer inn i mellomrommet sentralt. Han er definitivt vår viktigste spiller der oppe og må involveres mye mer enn han ble i går.
  5. Elsker brytekampen han hadde mot Boly! Martin Andresen flashback. Vi trenger fightere!! I tillegg har han god fart og er ganske ok på både dribling og ballkontroll. Bare å signere.
  6. Never change a winning team? Jeg har mer trua på Haugen enn Edwards. Men kan hende Edwards fikk den dosen han trengte med selvtillit for å prestere mot Lillestrøm også. Så støttes at han får ny sjanse, også er jeg glad vi har litt gutter på benken som er klare for å gripe sjansen hvis noen utpå der ikke har dagen!
  7. Synes han blir bare bedre og bedre! Årets kjøp! Motstanderen kommer til å bli obs på han nå, det skaper rom for resten. Virker som han kanskje har litt å gå på avslutninger, men det kan absolutt komme! Husker Alanzinho sin første sesong og, da var det mye løskrutt. Plutselig satt de og vi hadde ligaens beste spiller.
  8. Deilig at vi prøver å holde plassen ved å bøtte inn mål istedenfor å snøre igjen sekken!
  9. Uansett, dette nedtrykkstoget er mye mer spennende og gøy med Bradley enn Bohinen. Synes vi har hatt en del stang ut i det siste. Håper det løsner i dag! Synes det er synd Geelmuyden er helt ute av laget. Hadde trengt han! Lurer på hva som har skjedd.
  10. Hvis ikke Bob klarer å snu denne skuta tror jeg heller ingen andre ville klart det. Lykke til!! Dette er hvertfall litt av hva jeg husker Stabæk som; annerledesklubben😊
  11. Noen som kan forklare meg hva som er den geniale tanken bak at når vi spiller mot etablert var dette veldig ofte ett go-to trekk: Vinger og spisser ligger langs hele forsvarslinje til Molde, hvor så en upresset forsvarer slår en lang ball på motsatt kant som rekker å bli satt under press lenge før ballen har kommet frem. Veldig hyppig gjort av Skovgaard mot Ottesen. Tror vi mista ballen hver gang fordi Ottesen tapte duellen eller at ballen var upresis. Er det ikke rart at ingen trekker ned i mellomrommet for å gi alternativer der? Evt at noen fra midtbanen løper 10 meter fremover og trekker inn der? Det er jo heller ikke rart at vi virker så tannløse mot etablert når pasningene som kommer bakfra ofte kommer helt upresset til en presset spiller. Når Skovgaard eller Næss har 10 meter klaring foran seg velger de å slå pasning på en som er dekket opp istedenfor å føre ballen inn i det åpne rommet. Hvis de påtar seg press vil jo det automatisk lage en åpning det stedet forsvarende spiller forlot. Dette ser man godt de gangene vi klarte å spille oss ut bakfra langs bakken. Alle Moldespillerne er i press og da kommer det rom. Problemet er jo at vi altfor ofte enten mistet ball for langt tilbake i banen, eller at når vi endelig var forbi det første pressleddet bestemmer Ottesen eller noen andre seg for å slå en støttepasning tilbake til midtstopperen så vi mister hele momentet vi var iferd med å starte i lengderetningen. Og så kom gjerne den overnevnte langpasningen istedet tilslutt mot ett Moldelag i perfekt balanse.
  12. En kamp hvor de unge må vise hvorfor vi skal satse på dem istedenfor middelmådigheter fra andre steder enn Bærum.
  13. Plutselig får vi noen skader. Ikke sikkert vi har sett det siste av ham.
  14. Jadda!!! Deilig å slå ut fjorårets suverent beste lag i Norge! Bohinen fortsatt ubeseiret i tellende kamper!
  15. Ja, og det var vel ikke så ille at Hammy kom tilbake etter å ha prøvd seg ute først ? Jeg regner med spilleren har noe å si oppi det hele også…
  16. Utrolig rart å se dette etter å ha sett veldig mye premier League. Hva skal man si? Begge lag er like dårlige. Men sånn sett kanskje ok at det ikke er noe særlig forskjell på nivået vårt og rbk sitt.
  17. Blir nok lettere for han å briljere i år med flere rutinerte rundt seg.
  18. Alanzinho var vel prøvespiller i sin tid😊
  19. KNH som er 21 år er fortsatt ganske ungt i min bok… Blir fort enda en historie det her hvor vi ser han slå til stort i en annen norsk klubb om 2-3 år og noen kommer til å si «hvorfor beholdt vi ikke han her!?!?» Sandberg er forståelig hvis en keeper som Rossbach kan hentes. Får håpe erstatteren til KNH er samme klasse.
  20. Utifra hva jeg leser her så høres de jo ut som to typer som vil vinne for enhver pris. Og mtp at Stabæk med Bjarmann og Kjønø begynte en prosess med å få inn vinnertyper og bedre holdninger før disse to entret dørene er det lov å håpe at troppen og mentaliteten i gruppa passer dem bedre. Men historien har jo en tendens til å gjenta seg i fotball, så vi får se! Får håpe det blir 2 gode år først.
  21. Håper Kaied er tiltenkt venstre vingback. Der er vi dårlige ass
  22. Jeg ser mange likheter i Edwards og legenden Tommy Stenersen. Stenersen hadde sine svakheter, men Janne fikk til ett system hvor han bare spilte på styrkene sine. Det er en sånn trener vi trenger for å få ut potensiale i troppen. Edwards skal slå nøkkelpasninger, Hammy skal slå nøkkelpasninger, Krogstad skal skyte, KNH skal drible, Gift skal spilles i bakrom, Ottesen skal komme på dype løp inn i boks, Næss skal forsere ledd. Vi har mange typer med ekstremferdigheter, la dem få skinne.
  23. Bra den nye sportsplanen fungerer
×
×
  • Opprett ny...