Jump to content

atleten

FairFans
 • Content Count

  3,442
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21

atleten last won the day on January 18

atleten had the most liked content!

Community Reputation

1,309

About atleten

 • Rank
  junkie ++
 • Birthday 11/10/1970

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Singapore
 • Interests
  P4, Tommy Steine, Dansebandmusikk, Nettavisen, ManU

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

621 profile views
 1. Tidenes Stabæk-kahoot var allerede 21. desember. Men lykke til. Finn tilbake galskapen og dyrk annerledeslaget. Ingo, du fikk låne mikrofonen i pausen på Stavanger stadion i 1999 eller noe. Og alle i byen snakket om Stabæk i ukene etterpå. (Jeg bodde der på den tiden) Ha en fin helg.
 2. 88 mill i kompensasjon for at viff skal slippe Deila er ca 100 ganger mer enn det som er vanlig. Men dette er bad news for både amerikansk og norsk fotball. Deila har jo ikke prestert siden han var i Godset.
 3. La meg kaste ut en liten pinne som brenner i den ene enden. Kunne Stig Inge Bjørnebye passet som etterkommer?
 4. Jeg står utenfor Kiwi på Nadderud nå. Ingen Holter å se. Står her kanskje en time til og skal holde dere oppdatert.
 5. Det gir mening. For etter år 2000 ble det mer kork i trafikken. Jeg jobber nemlig med en teori om at mengden kork i verden er konstant. Mindre kork i vin, mer kork i trafikk. Som betyr at kork i kunstgress vil føre til mer skrukork eller mindre kø.
 6. En tidligere kollega av meg oppdaget plutselig at Bærum kommune brukte et av bildene hans på forsiden. Bare for å se hva som skjedde, sendte han en faktura på 7.500 kr. Den ble betalt av kommunen uten flere spørsmål...
 7. Husker Elkjøp solgte headset som var MP3-ready. Det var helt vanlig headset med 3,5 jack ledning. Det var nok den gangen MP3 var et slags buzz-word. Sikkert mange som bet på den der ass.
 8. Nei, han vil bare at noen andre skal ta det gule pga drøying av tid...
 9. @WilliamStabæk4eva du er ikke alene om synspunktene. SS er nok delt i midten på dette punktet. Alle vil jo ha mest liv på tribunen. Og alle vil jo få med seg kampen. Å gå ned fra 70% til 30% flagging vil fungere for alle.
 10. Jeg klarer å leve med flagging ass. Men jeg er såpass interessert i kampen på matta at jeg synes man bør vifte litt mer konsentrert. Flagging 70% av kampen er faktisk ikke nødvendig. Dere får meg ikke over på hovis selv om flaggingen fortsetter. Sorry.
 11. Tenker å fly begge veier. Noen som vet hva man gjør med kofferten sin når man skal på stadio'n? Får man sette den fra seg noen sted?
 12. Skip to main content AndersMeny SportFotball Fristilt fra hovedtreneransvaret i Stabæk i én uke Stabæk-trener Vanja Stefanovic er fristilt fra jobben som hovedtrener i Stabæk i én uke. Foto: KNUT BJERKE Stabæk fotballkvinners hovedtrener er fristilt fra jobben som hovedtrener i én uke. Det bekrefter klubbens styreleder Espen Moe. Thomas Rud 13. juli 2019, kl 16:06 Da Stabæk spilte treningskamp mot Vålerenga lørdag var ikke hovedtrener Vanja Stefanovic på benken. Laget ble ledet av toppspillerutvikler Ingvild Stensland og lagets assistenttrener Martin Lindmark Stabæk kvinners sportslige leder Richard Jansen var også til stede, men han ønsket ikke si noe om trenersituasjonen og henviste til styreleder Espen Moe. Holdt Vålerenga til uavgjort – Det er en prosess på gang der Vanja er fristilt fra sine oppgaver som hovedtrener i Stabæk i én uke mens vi jobber med saken. Hun jobber med andre oppgaver. Jeg ønsker ikke kommentere noe mer om bakgrunnen for det per nå, annet enn at vi skal kjøre en prosess, sier Moe. Etter 0-0-kampen mot Vålerenga lørdag var stemningen på Stabæk-benken lystig og prestasjonen i kampen økte kanskje håpet om at de skal klare å snu de dårlige resultatene til det positive. Stabæk har kun scoret ett mål i serien, ligger sist og har åtte tap på ni kamper. Toppspillerutvikler Ingvild Stensland mener laget viste positive tendenser. Får 400.000 til talentsatsing i klubbene – Vi må ta utgangspunkt i at vi har ett poeng, og vi må jobbe steinhardt for å prøve å fange flere poeng når høstsesongen kommer. Nå ligger vi på nedrykk, og det er ikke noe Stabæk skal være bekjent av, sier Stensland som ikke ønsker å kommentere noe rundt saken om Stefanovic. Les flere artikler Fristilt fra hovedtreneransvaret i Stabæk Kalvøyafestivalens far - Paul Karlsen er død ARKITEKTUR OG HYTTELIV: Slik har de delt familehytta i ulike soner Sigrid (16) satser på ungdoms-OL 346 mil hjemmefra Båt med fire personer dundret på skjær - føreren virket beruset AIRBNB-UTLEIE HAR ØKT MED NÆR 30 PROSENT: Pengene triller inn til Nina når hun leier ut soverommet Stabæk holdt Vålerenga til uavgjort Billingstadsletta 17, 1396 Billingstad Ansvarlig redaktør: Kjersti Sortland Nyhetsredaktør: Karianne Steinsland Redaksjonssjefer: Jørgen Dahl Kristensen, Marianne Vinje Administrerende direktør: Terje Tandberg Tlf. kundesenter: 66 77 02 00 Sentralbord: 66 77 00 00 Tips oss på epost tips@budstikka.no Nyhetstips: 99 59 00 00 Leserinnlegg debatt@budstikka.no Personvernpolicy / Informasjonskapsler Redaktørplakaten PFU Budstikka © 2019
 13. Har ikke fulgt så godt med i det siste, og orker ikke lese alle postene over. Jeg synes kanskje vi bør gå for Sture Fladmark eller kanskje prøve oss på Hrvoje Braović.
×
×
 • Create New...