Jump to content

atleten

FairFans
 • Content Count

  3,469
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  22

atleten last won the day on June 16

atleten had the most liked content!

Community Reputation

1,448

About atleten

 • Rank
  junkie ++
 • Birthday 11/10/1970

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Singapore
 • Interests
  P4, Tommy Steine, Dansebandmusikk, Nettavisen, ManU

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

786 profile views
 1. Jeg synes vi var godt med i kampen frem til første bytte. Trodde dette kom til å bli mos når jeg fikk høre om alle som måtte stå over denne kampen. Det ble det jo til slutt også da. Men det startet jo med en flaksescoring fra RBK.
 2. Han har fått med seg at det er sånne koronatider ikke sant?
 3. Andre Flem og Arild Stavrum var jo fra litt rare landsdeler.
 4. Han ene av de to håpløse linjemennene har egentlig ikke lov til å dømme Stabæk og viff-kamper pga at han bor i Oslo. Mulig de gjør noen unntak i disse dager for å unngå flyreiser. Han har lov til å dømme LSK da. Men jeg tror ikke de spilte denne runden. Det var merkelig.
 5. Synes lyden fra publikum på Nadderud var OK i dag faktisk. Men siden vi ikke har trommer, burde kanskje Slum stille med trompet neste hjemmekamp?
 6. FHI er ikke så bekymret for tap av trøndere.
 7. Mulig han er litt som meg. Jeg er også helt fantastisk god på trening/oppvarming til $$-supportercup. Men når kampen starter suger jeg big time. Men det kan være at jeg har dårlige medspillere.
 8. De som drar på kamp bør også virkelig fortelle linjemann hvor rævva han er.
 9. Veldig gunstig å få unna så mange kamper som mulig før Ola får lov å starte for Molde.
 10. Facebook, er ikke det bare for de gamle a'?
 11. Noen som har tips til hvor jeg kan streame gratis?
 12. Beklager hvis dette blir litt mye korona. Men jeg hørte en veldig oppklarende podcast fra NYTimes i går. Han duden sa at man kom til å slippe opp litt, stramme til litt, slippe opp litt, osv. osv. slik at vi legger oss på f.eks. 80% av koronakapasitet. Det kommer til å være slik til man finner ny vaksine. Verdensrekorden for utviklingen av ny vaksine er 4 år. 18 måneder til ny koronavaksine er veldig optimistisk. Hvis dette stemmer kan det fort bli 2-4 sesonger med tomme tribuner.
 13. Kan ikke alle sette fra seg en laptop på plassen sin på tribunen. Da kan vi følge kampen via Teams, Zoom eller Skype. Og spillerne kan høre jubelbrølene når de scorer. Blussing og storming blir litt vanskelig da.
 14. Trump sier at USA skal komme over denne epedemien i løpet av 14 dager. Kun 12 dager igjen til USA friskmeldes. Kan vi ikke bare ta et blikk over på hva de gjør og lære? Det er visst ingen som vet mer om epidemier enn Donal Trump.
 15. Tipper han rekker seriestart 🙂
×
×
 • Create New...