Gå til innhold

Sitron

Bruker
  • Innholdsteller

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

0

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk
  1. Hva skjer med Ulrik Arneberg? Har han føyd seg inn i rekken av "mislykkede" ungutter?
  2. Junior elite tok en noenlunde heldig seier mot Ready i går. Var og så kampen. Ready ble snytt for et av de klareste straffesparkene jeg har sett og var generelt hakket bedre enn våre blaa gutter. Vi putta på to imponerende kontringer. 1-0 av Patrik Josefsen, 2-0 husker jeg ikke. Ready sin "stjernespiss" Alex Kristensen og kaptein Christian Petersen er forøvrig gamle Stabækspillere ifølge gutta på benken til Stabæk.
  3. Hvil i fred Roger! Du fortjener det mer enn de fleste! Det var en ære å stå sammen med resten av Nadderud og klappe for deg.. RIP
  4. Morna.. Siden jeg ikke er i Norge fikk jeg ikke sett kampen, hvis noen har lyst til å komme med et lite referat fra kampen hadde det blitt satt umåtelig pris på!
  5. Jeg kunne ikke vært mer enig! Tatt i betraktning at det var hans TL debut gjorde Ulrik en god kamp borte mot Start i vår og han har sammen med Håkon vist at han er god nok i 2. div kampene i år! Det er på tide å la ungutta få prøve seg!
  6. Hva mener du vi skulle gjort? Latt han spille alle tippeliga kampene fra start? Nei.. Han er god nok for a-stallen så vi kunne tatt han opp og matchet han som en spiller for fremtiden på lik linje som med Ola, Håkon og Ulrik..
  7. Ja, i følge nyhetene på stabak.no så var de vel her da VIF ble sendt hjem med halen mellom beina.. Mon tro om mr. Berg har bestemt seg for å gi 90 generasjonen sjansen tidlig og derfor "sparket" de nevnte spillerne..? Det har jo tross alt blitt delt ut spilletid i 2. div til flere 90 spillere i år så han har nok troen på dem...
  8. Nå lurer jeg på om hva som skjer med juniorene..har lest mange nyheter om spillere som har dratt, men har ikke hørt om noen nye som har kommet.. Alexander Thire til Velje, Daniel Svendsen til Åmot, Christian Pettersen til Røa, Alex Kristensen har dratt og nå Lars Sandbu til MS Oslo.. Er det noen som kan oppdatere meg på hvordan stallen ser ut nå..? Den må jo være fryktelig tynn..?
  9. Lagoppstilling? Hvem spilte bra? hvem fikk rødt kort?
  10. Hvorfor kan ikke Stabæk ordne spillerprofiler av juniorene på stabak.no sånn at vi kan følge våre fremtidige stjerner fra starten? Et nytt skritt i retning Tl sin beste nettside! det er sjelden man ser referat fra kampene deres også?
  11. Like lite å gjøre i dag som meg? Kom å se junior elite spille interkretskamp mot Lørenskog på kunstgresset klokka kvart på 7!
  12. Juniorene tapte 1-2 mot Skeid i går.. Stabæk stilte uten Ola Kamara. Jonas Rygg, Lars Sandbu og Alex Kristensen spilte bare en omgang.. Stabæk var overlegne i 2. omgang.. Målet vårt ble scoret av den ene midtstoppern med ett supert skudd fra ca. 16 meter..
  13. Hva med å bruke vår u-19 landslagsspiller Håkon Skogseid som midtstopper? Selv om han vanligvis er back på a-laget har han jo alltid vært stopper ellers.. Jeg tror ikke han er for "lett" til å spille midtstopper!
  14. Junior elite sine landslagsspillere: Alex Kristensen - 88 landslagskamper Ola Kamara - 89 landslagsspiller Christian Bjerlke - 89 landskamper Martin Fermin var på storsamling for 89 en gang (tror jeg) I tillegg er Håkon Skogseid (i A stallen) kaptein for 88 landslaget og har spilt noen kamper for 87 landsslaget. Ulrik Arneberg som spilte så glitrende mot Kongsvinger har kanskje noen han og...? han husker jeg ihvertfall at var på kretslaget med sønnen min i en periode.. Andre viktige spillere er Jonas Rygg (87), Lars Sandbu (87) og Alex Tire (87). Kapteinen på midten vet jeg ikke navnet på, men han er også god. 87 kullet er dominerende, men 88 kullet som var så gode i g16 interkrets har også mye bra å by på. Noen som vet noe mer om spillerne?
×
×
  • Opprett ny...