Jump to content

enda en jævla islending

FairFans
 • Content Count

  5,280
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  107

enda en jævla islending last won the day on October 28

enda en jævla islending had the most liked content!

Community Reputation

5,003

About enda en jævla islending

 • Rank
  Sans Sympathie
 • Birthday 09/07/1986

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Er det et spørsmål?

Recent Profile Visitors

2,861 profile views
 1. Noe av det beste med seieren mot Lillestrøm er at vi avslutter internkonkurransen i Akershus på topp, og som beste lag i Viken. Neste år er vi hele Vikens flaggskip. Håpet til alle mellom Halden og Hallingdal.
 2. Kan vi vedta kaffe-forbud for trenere også? Bare sånn når vi først er i gang.
 3. Ta oss med på planleggingen av ny stadion. La oss planlegge verdens mest hensiktsmessige ståfelt sammen, med akustikk sikt og synlighet andre bare kan drømme om. Styrk vår følelse av eierskap og inkludering. Det bidrar på kort sikt med å engasjere de av oss som er her, på mellomlang sikt med at vi igjen engasjerer rundt oss, og på lang sikt med at $$ blir en attraksjon og en stemningsgarantist på nye Nadderud.
 4. Her får du med sjokolade, men du kan jo bytte ut bitene. Riktignok må du bestille minimum 24 kilo, så det blir kanskje en noe stiv pris på et lite kontorpek. https://www.profileringsartikler.no/produkter/mat-konfekter/godis/sjokolade/17241/tvistad-choklad-sjokolade edit: banan er for psykopater
 5. Nå har vi holdt nullen fem kamper på rad. Frem til den rekken startet hadde vi holdt nullen i fem kamper tilsammen i år. Og det inkluderer cup. Det har virkelig skjedd ting i forsvaret.
 6. Ikke bare oppmøte. Super innsats også!
 7. Så lenge du sorterer dem riktig. Brukte bluss skal ikke i restavfallet - de skal leveres på balkongene bak bortefeltet.
 8. Vanskelig å konkludere at timingen var feil. Det er ikke sikkert han hadde vært der han er i dag om han ikke hadde fått ansvaret da han fikk det.
 9. Ola kommer. Men vi trenger som du skriver, Odd, flere samtidige trusler som kan gi ham litt mer plass. Vi har litt å gå på når det kommer til samarbeidet mellom back og kant på begge sider. Jeppe ble satt litt tilbake av at Moussa konsekvent overså alle overlapp. Nå bidrar han mer og mer, men blir brukt mye som et anker ute på backen. Det er deilig å se ham finta av en mann og skaffe seg plass og fremdrift, men det hindrer ham litt i å komme seg fremover. På høyre er Ronald bevegelig og flink til å finne rom, men innleggene er så lite farlige at det ikke utgjør en veldig stor trussel å slippe ham litt. Det gjør at motstanderne som regel alltid kan ha en i støtte når Ola utfordrer.
 10. I en sak om hvor gode vi har blitt i forsvar sier Andreas dette: Han viser så tydelig hvorfor han ble kaptein i en alder av 21. Han gir all æren til lagdelen foran. Det er jo kanskje ikke helt sant, men det er en lagdel som har tatt store sprang i det defensive, og som fortjener og trenger ros og forsterkning nå. Samtidig er han ikke bare fornøyd, men peker tydelig på hva neste skritt må være. Det er så bra ledelse!
 11. I fjor sommer så jeg en jenete i nabolaget holde på med det der på plenen. Jeg lo og gulpet i munnen om hverandre og tenkte at hun var gal. Det er hun åpenbart, men hun er i tydeligvis ikke alene.
 12. Om Ohi i det hele tatt fikk noen medietrening vil jeg gjerne møte vedkommende som stod for den.
 13. Jeg kan ikke forstå at Vålerenga er i gul og ikke rød sone. Med dundrende underskudd etter dunrende underskudd må de minst være på god vei dit. Artig å se at Rosenborg ikke håver inn, men jeg håper egentlig at Lillestrøm skal rykke ned helt organisk før de går konk.
 14. Ølsalget stenger 20, men holder det å være i kassakøen før det, eller må ølet være betalt innen klokken 20? Sett noe til IA?
×
×
 • Create New...