Jump to content

enda en jævla islending

FairFans
 • Content Count

  5,139
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  98

enda en jævla islending last won the day on April 21

enda en jævla islending had the most liked content!

Community Reputation

4,176

About enda en jævla islending

 • Rank
  Sans Sympathie
 • Birthday 09/07/1986

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Er det et spørsmål?

Recent Profile Visitors

2,431 profile views
 1. Enig! Cameron til å gå for samme plan med litt ulikt mannskap, eller justere for mangelen på Kassi?
 2. Vi har snakket mye hvor gode unnskyldningene om for lite penger og for ungt lag egentlig er. I Trondheim har de helt andre unnskyldninger:
 3. Hovedproblemet med hands i straffefeltet er ikke hvilken optisk løsning som brukes for å se det, men at regelen er håpløst uklar og dermed nødvendigvis praktiseres ulikt.
 4. I NBA har det ført til en mye mer aggressiv tone mellom dommere og stjernene. Fordi stjernene er vant til fordelaktig behandling, og når videodømmingen tar den bort blir de rasende. For den priviligerte føles som kjent likestilling som undertrykkelse. Det er ikke urimelig å anta at RBK i Norge vil få noe færre straffespark i sin favør, og noen flere mot seg om vi innfører VAR. Og det er ikke urimelig å anta at de nok blir ganske hete i toppen der oppe om de plutselig skal behandles på linje med alle andre. Bare det er grunn nok til å ønske det, spør du meg. Men jeg er litt nysgjerrig på hvor mye det koster. Holder det å bruke TV-bildene som allerede tas opp er det en no-brainer.
 5. De trenger en viss helling, så de skal få plass halvveis opp i unnarennet for kjelkehopp. Slik kan anlegget brukes både sommer og vinter.
 6. Fortsatt en volley. Ballen spretter ikke før avslutningen.
 7. Gleder meg til å høre et kollektiv sukk av skuffelse på Nadderud når årets første returmål sitter. Ser for meg en litt forvirret synder som ser at at resten av laget unnlater å delta i feiringen, før han får tydelig beskjed om at det ikke er sånn vi gjør det i Stabæk.
 8. De kan ikke flyttes dit de skal før boccia- og cricketarenaene har overtatt det gamle landhockeyanlegget. Men det tar litt tid fordi underlaget der ikke egner seg for potetløping, som skal dele på plassen.
 9. Snart må reservene våre kalle seg A-laget.
 10. Og Demidov skal ha for at han følger opp intervjuet fra forrige gang med å si «drit i meg. Det er unggutta som gjør det utpå her».
 11. I all iveren over seier og tiårets mål, glemte jeg nesten ett av kampens topp fire øyeblikk –Da Søderlund skulle få gult kort, og dommeren måtte be ham snu ryggen til så han fikk se hvem han var. Velkommen til den nye hverdagen deres, RBK!
 12. Et sted i Londons underverden, antageligvis.
 13. Jeg er sykt spent på å se Mokhtar, men jeg ser ikke noen åpenbar plass til ham i førsteelleveren etter denne kampen.
 14. Han var oppe og gikk etter kampen. Det lover godt.
×
×
 • Create New...