Gå til innhold

John

Bruker
  • Innholdsteller

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

0

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Er det et spørsmål?
  1. Vi har første OG tredjeplassen på toppscorerlista!!! Det er fett! ...Det eneste andre laget som er representert to ganger på toppti lista er rævbk, de har sjette og syvende. For et jævla spisspar vi har! ...Det er tre lag som har scoret flere mål, og bare et som har sluppet inn færre. Det er godkjente tall.
  2. Jeg drømte at jeg startet mot brann. La oss håpe jeg ikke er synsk...
  3. har sikkert en drøm om iføre seg den smukke blå stabækdrakta! Hvem har ikke det? For meg blir det straks en dream come true... En Blue Dream come true? Jeg gledet meg som faen til å bli kvitt "blodfersk" men å bli assosiert med Martin Schanke.... Går det ann å slette egne innlegg, eller er det bare å gi seg inn og begynne å slå folk når jeg ikke har et svar?
  4. Bortsett fra at det var akkurat den situasjonen som så ut til å være avgjørende for hele kampen. Hadde det kommet på stillingen 1-3, hadde det vært noe annet. Det er sant. Jeg innrømmer at jeg ikke har sett kampen, men på flere referat sto det at lynspillerne var tydelig slitne til pause... Det blir uansett bare spekulasjoner. Det som derimot ikke er spekulasjon er at vi leder serien. Ølet har allerede fjernet min bismak.
  5. Det er fremdeles litt letter å svelge når det skjer i en kamp som ender 4+1. Det gir ikke noe sikkert svar, men kanskje en liten indikasjon på at vi ville vunnet likevel...
  6. Fuck oppgaver. For seksten tusen sure kroner, kan jeg feire med øl i dag... Romen kan vente til i morgen.
  7. Å ja! Billig rom skal bli! Billig røyk òg, i kveld skal det feires, hvis jeg bare ikke hadde hatt to oppgaver å skrive til i morgen, billig røyk uansett Nå er det bare å jobbe for å beholde tabellplassen ut sesongen. Leit at snadefjord tapte forresten... Bra gjort av Riseth å krangle til seg et gult kort etter at kampen var slutt!
  8. Lyn putter ikke et eneste mål, mens vi putter FEM! Er det flere enn meg som har merket seg at tabellen fraviker litt fra det de fleste tippet i forkant?
  9. Noen som vet om den enkleste og billigste måten å komme seg til stadion fra Salvador? Ps. Har ikke bil
  10. SuperJon og superDaniel og SuperStabaek!!! Forza!
  11. 10-15 minutter uten mike.... Skummelt! Hva skjedde forresten?
  12. Er han ikke på benken engang ??? joda Starter med Strand som oppspillspunkt. Gressmatta er visstnok ikke noe å spille seg opp langs...
  13. Pøh! Kan vi ikke bare bruke daniel? Han har jo (og jeg tror jeg siterer samtlige av landets aviser(bortsett fra de som heller brukte plass på langt mindre viktige muhammed tegninger)) vist at han i det minste "vet hvor målet står"?
  14. Tilbake til unge talenter som blir gode spillere Det ble gjort en stor undersøkelse i sverige for en stund siden som fulgte lovende talenter på aldersbestemte landslag fra ung alder til slutten av tjueårene. Ingen av de spillerne som ble fulgt ble landslagsspillere. Selv om dette var i sverige, ligner talentutviklingen der mye på talentutvikling i norge, og det er ingen grunn til å tro at situasjonen er så mye bedre her. Ola, prove me wrong
  15. ... og jens bidrar med moralsk støtte og ungdommelig et eller annet?
×
×
  • Opprett ny...