Gå til innhold
Markus

Dagens Trening

Anbefalte innlegg

I disse såkalte motgangstider innså jeg at det eneste som kunne roe mine nerver var å tasse opp å titte på en trening. Tok med kameraet og har lagt ut alle bildene her… Et lite utvalg av bildene er også lagt inn i dette referatet. For de som lurer var IA ikke på treningen

 

Gutta starter med nokså hard styrketrening, dette i form av en sikk-sakk løype med høy hastighet. Noe som var gøy å legge merke til var guttas enorme entusiasme og humør. De liker helt klart ikke å tape og ser vi på Isak her er han veldig fornøyd med å vinne denne duellen…

 

2005_0127_025300.jpg

 

Videre fortsetter de med igangsetning, lang pasninger, innlegg, avslutninger og keeper trening etter følgende skisse. Gutta er delt opp på hver sin side av banen. Jeg stod på siden hvor følgende spillere var: Isak, Muri, Morten, Tom, Tommy, Bjørnar, Veigar, Branimir, Thorbjørn + noen jeg ikke kjente navnet på, men som var i stallen. Litt tidelig på sesongen foreløpig – beklager.

 

trening.jpg

 

X = Spiller starter løp

Rød = Ballbane

O = Pasningspunkt

 

Gutta rullerte på de forskjellige posisjonene. Jeg la spesielt merke til følgende:

 

1 – Morten og Veigar putter mye

2 – Lang pasningene er ganske presise

3 – Vi mangler gode kant spillere, innleggene var veldig upresise.

 

JJ og Belsvik snakker mens gutta tøyer

2005_0127_024946.jpg

 

Branimir dundrer ballen i nettet:

01%20branimir.jpg

 

Isak redder fra Branimir:

01%20isak.jpg

 

Tom lobber lekkert i mål:

01%20tom.jpg

 

Veigar header over:

01%20veigar.jpg

 

 

Gutta holder på med dette i ca 20-25 minutter.

 

Etter dette møtes de to lagene til kamp mot hverandre. De første 10 minuttene spiller de kun med 2 touch noe som medfører høyt tempo og raske ballvekslinger. Spillerne overrasker meg faktisk med god teknikk og gode løp. Spiller vi sånn i 1.div er det mange lag som kommer til å kaste opp etter 20 minutter av 1. omgang. JJ applauderer ofte og deltar fra sidelinjen.

Etter de første 10 minuttene med spill mot hverandre står det fortsatt 0-0 og JJ går over til fritt antall touch. Dette senker hastigheten, men øker antall mål. Første målet fikk jeg ikke med meg, men Veigar setter 2-0 til de blaa.

 

Veigar har nettopp satt 2-0, Mike er frustrert:

2005_0127_033912(3).jpg

 

Tommy kommer seg forbi:

2005_0127_033308(2).jpg

 

Denne karen:

01%20hvem.jpg

(som faktsik ligner litt på v.niestelroy)

 

Spilte venstre flanke på det gule laget, noe som ikke nødvendigvis er enklest å bekle på en Stabæk trening. Mesteparten av spillet foregikk nemlig på høyre siden. Han var dog veldig taklingssterk og var en av få spillere som gikk inn i kraftige taklinger, dog rene. Teknisk hadde han et par dribleserier. I oppvarmningen viste han hurtighet og smidighet som bare Veigar kunne måle seg opp mot. Vanskelig å si noe konkret utifra 1 time og 20 minutter, men han er ingen ny Ronaldo for å si det slik.

 

 

For de av dere som frykter opprykk til Tippeligaen anbefaler jeg dere faktisk å ta en tur på a-lagets treninger. Jeg føler meg ganske beroliget. Bare å se spillere som Tom, Tommy, Mike, Muri, Morten, Mads, Bjørnar, Veigar, Holter, Isak, Jon og resten av gjengen gir meg en trygghet jeg ikke har hatt på over 1 år.

 

Håper naturligvis at flere tar turen, gutta smilte til meg og var glade for at noen faktisk gadd å ta seg bryet til å dukke opp.

 

Har du flaks kan du få med deg Veigar, Bjørnar og Branimir i en Idol diskusjon som resulterer i at Veigar synger et par strofer. Dagens høydepunkt bortsett fra Mortens målteft.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

That's it. Jeg må søke om perm ASAP ZULU TURBONEGER (det er det kjappeste ting kan skje her i leiern). Jeg må komme meg på treningene. Når var du der Markus?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Herlig Markus!! Godt å se at foppallaget ikke har falt sammen, slik jeg følte det for noen timer siden...

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Dette var jo simpelthen glimrende, Markus! Det må da gå an å få organiserte oppmøter på treningene - kanskje bruke SMS meldingstjenesten som fungerer glimrende når vi kalles inn til medlemsmøter på Onkel Blaa? En eller annen måte til å få oss til å rive oss bort fra EM i kunstløp sendingene på Eurosport bør vi vel kunne få til. Men jeg vet det blir tøft for enkelte.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

woooow markus, det var jo en knallbra reportasje!

og saa fine bilder. tusen takk, naar föler jeg meg mye bedre!

men veigar og smidighet? er det mulig?

ia var han syk eller er han paa vei borte...?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Veldig bra, Markus. Dette setter vi pris på! Interessant med ny spiller på prøve. Men du så altså ikke noe til nigerianerne som skulle ha kommet mandag?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Veldig bra jobba, Markus!

 

 

Han var dog veldig taklingssterk og var en av få spillere som gikk inn i kraftige taklinger, dog rene. Teknisk hadde han et par dribleserier. I oppvarmningen viste han hurtighet og smidighet som bare Veigar kunne måle seg opp mot. Vanskelig å si noe konkret utifra 1 time og 20 minutter, men han er ingen ny Ronaldo for å si det slik.

23332[/snapback]

 

Kanskje ikke så rart når han er defensiv midtbanespiller....

 

Vet du, @ringo, (edit: her skal det tydeligvis står: Markus)

noe mer om han? Hvilke andre klubber har han forsøkt seg i, og er det noe å satse på? En taklingssterk spiller er jo ikke det dummeste vi kan få...

Endret av Freak Magnet

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Kjempebra! Takk!

23355[/snapback]

 

Melder meg på gratulatene - mer av dette. Balltrening man-tirs-tors-fre 10-11:30, onsd 14:30-16

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Kan vi forvente å få referat fra treningen idag også?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Dessverre, har en jobb ved siden av å være supporter...

23360[/snapback]

Det der med jobb er så jævlig irriterende!

 

Bør det ikke finnes noen støtteordninger for oss supportere? Ring Siv Jensen! Her kan hun kapre velgere!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Dessverre, har en jobb ved siden av å være supporter...

23360[/snapback]

Det der med jobb er så jævlig irriterende!

 

Bør det ikke finnes noen støtteordninger for oss supportere? Ring Siv Jensen! Her kan hun kapre velgere!

23361[/snapback]

Få dere unger! Da får dere fridager tredd nedover hodet av arbeidsgiver. Mer om hvordan dere kan få dere unger står beskrevet her og her.

 

Jeg synes det forresten er flott at Stabæk begynner å fokusere mer på riverdance under treningene. Det er noe jeg har etterlyst i lang tid.

riverd.jpg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Få dere unger! Da får dere fridager tredd nedover hodet av arbeidsgiver.

Ok! Vips der fikk jeg to barn.

 

Nå?! Hvordan var det jeg fikk fridager tredd nedover hodet?

 

Forresten; blir det barn av slikt?: www.cupido.no/img/CTH-49901.jpg

Endret av stabækLars

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Situasjonsrapport fra dagen trening kommer her. Dog uten bilder. 16 mann på trening. IA har en eller annen form for mageonde, og er derfor ikke på trening. ( Tvilsomt om LSK-ryktene fører til noe mer) Holter fikk kjenning med en lyskestrekk tidligere i uken, og trener alternativt på SATS. Henning og Eirik tilbake fra østentur i løpet av dagen. "Mannen" på bildene til Markus er, som det stod i en annen tråd her, opprinnelig fra Brasil og kalles Bruno. Har trent med laget denne uken, men vil nok ikke bli tilbudt kontrakt i følge de jeg snakket med. Har før han kom til Stabæk trent med noen lag i Italia. Kaster meg umiddelbart på vurderingen til Markus om at dette nok ikke er noen ny Ronaldo.

 

Oppvarmingen tar Belsvik seg av, mens JJ plasserer ut kjegler og annet egnet utstyr. Pål Berg og Morten Henriksen spiller "fotballtennis". Virker som humør og stemning er meget god hos alle. Både spillere, trenere, materialgutta, og meg på sidelinja. Kaldt? Som F... Savnet også "vinter under lang". Fortsetter med spill på liten bane. Kun en berøring er lov. Imponert over fart, teknikk, men ikke minst over innsats og tæl. Hyl og rop hele tiden. JJ forklarer hvordan han vil at ting skal være. Tydelig og right to the point. Belsvik fortsetter oppvarming av keepere. Deretter pasninger. To og to. Med overskru, underskru, innsiden, utsiden. (Innlagt her også noen små konkuranser). Alt under ledelse av JJ. Han gir klare og tydelige tilbakemeldinger og instruksjoner til gutta. De aller aller fleste av disse er positive. I denne delen av treningen er Veigar, Thomas, Branimir, og Mads J sammen med keeperne og har skuddtrening under ledelse av Petter. Etter nok en kort drikkepause deles det lag. Isak bak (fra venstre) Bjørnar, Muri, Mike og Morten. Foran disse Tom og Tommy. Helt foran; Belsvik. Resten mot. Helt klart at det var forsvar som var fokus i denne økten. JJ stopper opp og tegner og forteller ofte. Under spillets gang kommenterer han hele tiden. Brå fotbåll!!! klinger både titt og ofte. Lite mål. Presise og bra pasninger. Også fra kant. Branimir kommenterte til oss på siden, med et smil, at nå skulle han kjøre rundt med Morten. Han gjorde ikke direkte det, men kom til flere gode innlegg. Også Torbjørn hadde et par gode fra venstre kant. Og er nok gutten/mannen som jeg ble mest overasket over i dag. Og da positivt. Gutta er meget engasjert. Tråkker til i taklinger, og hyler og skriker til hverandre. Stemmen til Mike høres GODT.

 

Alt i alt en meget positiv opplevelse å komme seg på trening. Borte var alle negative tanker om hvem som hadde forlatt oss, og hvem som eventuellt skulle komme. Godt å se så tente og engsjerte spillere som de faktisk var. Fikk også en klar positiv opplevelse av den gode stemningen blant gutta. Og JJ. Nok en gang et meget bra inntrykk. Tydelig både i instrukser og tilbakemeldinger, og veldig "til stede" på treningen. Det kan anbefales til fler å ta seg en tur. Jeg tror dette blir bra jeg........

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Herlig, takk skal du ha!

 

Så hvem drar på treningen i morgen...?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Strålende! Dette begynner å hjelpe skikkelig på humøret. Takkogtakk.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hepp,

 

Torbjørn Melhuus

 

Hvem er dette stortalentet?

 

Vi som var på hamar ble positivt overrasket over den kjappe, tekniske unggutten som kom inn for Branmir. Med lua godt trukket ned over øra og halveis over øya gikk han fryktløs til verket mot Eliteseriespillerne til Ham-Kam. Med Fint driv fra høyresiden, kjempet han seg inn i boksen, men viste vel at han manglet litt rutine og coolnes i avgjørende øyeblikk. Når Tom ble byttet ut, så ble han flyttet inn i midten og viste der at han behersket basningspill og jeg våger påstannen at han hevet tempoet på vår midtbane i den snaue timen han spillte.

 

Nå leser vi at han gjør sine saker svært godt på trening!

 

Jeg har ikke snappet opp navnet tidligere? Noen som vet noe mer om denne karen?? Er han en av våre egne talenter eller kommern utenifra???

 

@ringo

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Ser ut som om vi har snappet gutten opp fra Lyn gitt. Flotte saker! Sakset dette fra Lyn-forumet:

 

 

 

 

Skrevet: Man Jan 17, 2005 6:44 pm Tittel:

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

For øvrig velger jeg å spore av tråden, og gå over til en annen sak - spillere som er født i -85 er vel nå ferdige på juniornivå. Følgende spillere hører hjemme i denne generasjonen fra årets jr. elite-stall:

 

 

1 Thomas Sandsør -85

2 Thomas Strand Pedersen -85

3 Jan Ove Mangelrød -85

7 Mounir Hamoud -85

10 Torbjørn Melhuus -85

23 Tor Erik Rydning -85

4 Halvor Heiland -85

20 Thomas Naas -85

 

 

Vet noen hva som skjer med disse? Thomas Sandsør var med i Åskollen-cup for vinnerlaget Groruddalen, og vil trolig sloss med vår gamle reservekeeper Rune Danielsen om plassen mellom stengene for andredivisjonsklubben. Jeg har også hørt fra rimelig sikre kilder at denne Mounir Hamoud ikke får lov til å forlate klubben før noen blar opp en diger sekk med gullmynter. Men hva skjer med de andre? Noen som skal til Oslo øst? Eller forsvinner de fra klubben?

 

Regner med at noen her kjenner noen som kjenner noen, som vet hvilke spillere som fortsatt satses på!

 

Til Toppen

 

 

ala

A-stallen

 

 

Ble Medlem: 13 Aug 2004

Innlegg: 116

 

Skrevet: Man Jan 17, 2005 6:57 pm Tittel:

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

Vegard skrev:

Vet noen hva som skjer med disse?

 

Torbjørn Melhuus spilte jo siste halvdel av forrige sesong i Stabæk, men har ikke anelse om han er der fortsatt.

 

 

http://www.bastionen.no/forum/viewtopic.ph...7714cd6ba9f8c4f

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hepp,

 

Lasse Brandal kommer også fra Lyn tror jeg, noen som vet om han er i JR stallen vår fremdeles?

 

@ringo

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Mener Lasse spillte den treningskampen jeg så med 2.laget mot Hauger for et par uker siden.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Mener Lasse spillte den treningskampen jeg så med 2.laget mot Hauger for et par uker siden.

23398[/snapback]

 

Stemmer det. Gjorde sine saker bra også.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

×