Gå til innhold

Jan Jönsson


Øyvind
 Del

Anbefalte innlegg


Mye skader er primært noe innsparinger/endringer i det medisinske må ta ansvaret for.

 

Treneren bærer imidlertid hovedansvaret for å påvirke spillernes psyke. Den har ikke vært på topp i år. Hvorfor ville han derre som dro til Celtic dra? Hvorfor kollapser laget vårt kollektivt og totalt? Hvorfor byttes ikke den svakeste delen av forsvarsleddet ut uansett kampbilde? Hvorfor er skadeavbrekkene så lange?

 

Selv om vi har to fronter her, represntert ved Hjalmar Ekdal og Gregers Werle og jeg tilhører sistnevnte kategori, skal JJ ha honnør for at han har vært imponerende god og profesjonell i forhold til at han har valgt seg en annen arbeidsgiver. Jeg hadde ikke klart det.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Hvorfor ville han derre som dro til Celtic dra?

 

Fordi Celtic er en mye større klubb med gjennomsnittlig 57 000 tilskuere (08-09), fordi Celtic har den råeste hatkamp mot Rangers (finns ikke bedre stemning enn en Old Firm kamp) og fordi Celtic er faktisk et bedre fotball lag enn Stabæk (kan si dette siden Celtic ligger aller nærmest hjertet mitt)

 

Who wouldn't want to play at Paradise!

Lenke til innlegg
Del på andre sider


[...]

Rosenborg hadde ressurser til å hente spillere som passet inn. Det har ikke vi. Men takk for at vi prøver å ha en spillestil. Så kan dere andre håpe at vi henter inn match-to-match-taktikkere om Nordli og Rekdal.

 

Nå misforstår du meg. Jeg vil også ha en trener som har en klar idé om spillestil. Men for å gjennomføre det må man hente inn spillere som passer. Det har Jönsson stått for siden han kom, men i fjor gikk han tom for telefonnummer, evt. ville ikke bruke de opp på et lag som ikke var villig til å satse på den måten han hadde sett for seg. Poenget mitt er at dagens situasjon ikke er er holdbar.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Hvorfor ville han derre som dro til Celtic dra?

 

Kan det ha noe med en viss islending å gjøre?

 

Mere med lønn ville jeg tro... Han var jo på billigkontrakt med stabæk og slo gjennom, de var blakke (som vanlig...) og dermed skulle det vel ikke så mye til fra Celtic før han signa for dem=) Hadde gjort det samme selv! Blir bra om 5-8 år når han kommer tilbake for å rule tippeligaen på fornebu

Lenke til innlegg
Del på andre sider


(kan si dette siden Celtic ligger aller nærmest hjertet mitt)

 

Who wouldn't want to play at Paradise!

 

Mener du med dette at Celtic er nærmere hjertet ditt enn STABÆK????? :o

 

Jepp, er nok fordi jeg er en ekte Glasgow girl. Drømmen er å se Celtic mot Stabæk i en fullsatt Celtic Park.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Siden dette skal offentliggjøres da antar jeg det blir noe fuzz fra Stabæk sin side, i det minste en offentliggjøring over høytaleranlegget. Hva i helvete er det de tenker på?

Lenke til innlegg
Del på andre sider


 

Det blir skikkelig motiverende for gutta! Hvis det skjer bør Janne gå med en gang.

Hvis ikke Janne tar med seg hatten sin og går ut av hallen, foreslår jeg at vi gjør det i stedet. Hvis Stabæk i det hele tatt vurderer å komme med en sånn nyhet vil dette bli den største provokasjonen siden tyskerne okkuperte landet. Vi reiser hjem 19:45

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Dagbladet folkens, Dagbladet!!

 

Det finnes da ikke mindre etterettelig blekke enn det? Dette er løsere rykter enn de løseste rykter, og virker som det er basert på journalistens antagelser hentet fra løse luften. Og de antagelsene virker ikke spesielt sannsynlige heller, for å si det mildt. Hvorfor skulle klubben bruke en slik judasgreie som noe positivt? Rosenborgs nye trener skal selvfølgelig annonseres på Lerkendal. Det som kan annonseres på Fornebu er vår nye trener.

 

 

Og skulle det (mot absolutt all formodning) være behov for en skikkelig pipekonsert, så klarer vi nok det uten forberedelser :lol:

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Er da virkelig ikke Stabæks bord å gjøre stas på en slik offentliggjøring. Selvom lite overrasker meg fra "gutteklubben" lengre, skal det vanskelig gjøres å få det til mer idiotisk.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Om noen i Stabæk el RBK ledelsen er så tjukke i huet at dette blir lansert søndag, håper jeg vedkommende følger Janne ut av hallen.. Tviler meget sterkt på at Dagbladet har rett i sine spekulasjoner, men skal vel aldri si aldri..

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Jeg foreslår at Stabæk ansetter Eggen fra neste år, så kan trenerbyttet offentliggjøres i pausen, så kan Eggen lede Stabæk og JJ RBK etter pause :blink:

Herlig forslag, da snakker vi tidenes kunngjøring:-)

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Vi skal vel ikke se bort fra at Dagbladets sikre kilder er enkelte påståelige brukere på akkurat dette forumet.

 

Når de sier sentrale personer har det som regel vært ansatte i en eller annen grad. Kan jo være at noen andre i organisasjonen har gått lei av hele sirkuset og snakket.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Selv om det hadde vært et helt utrolig øyeblikk, har jeg null tro på at dette stemmer. Janne hadde aldri gått med på noe sånt, han ville jo blitt pepet ut av hallen og lyst i bann. Og hvis idéen er å annonsere Janne til Bartemafiaen, og samtidig hvem som blir vår nye trener, vil vår nye trener neppe gå med på det.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Jan Jönsson
×
×
  • Opprett ny...