Gå til innhold

Jan Jönsson


Øyvind
 Del

Anbefalte innlegg


Skal Bels bli assistent under Janne? Det var vel Jannes ønske som førte til at Bels slutta som assistent her i 2008. Og deretter medførte at vi fikk langt mer kompetente Geir Bakke inn.

Belsvik "streiker" i denne klubben, han ga walk over i protest i den forrige klubben han trente, er dette en fyr vi ønsker tilbake hvis vi har noe å velge mellom?

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Tror vi klarer oss fint uten Belsvik retur. Virker som han sliter med valgene sine de siste årene så vi trenger han nok ikke tilbake.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Det har jo skjedd før at en assistent trener i Kongsvinger har gått til hovedtrenerjobb i Stabæk og vi har jo hovedtrener jobb ledig.

Vi hadde en uoffisiell kåring av de beste trenerne i Stabæk gjennom tidene, på dette forum for noen få år siden. Ble ikke Belsvik bare slått av Janne og Bob i den kåringen?

Grunnen til at vi byttet ut Belsvik var att klubben ville ha en assisten som tilfredsstilte kravene for å være hovedtrener. Muligens klubbledelsen var redd for at Janne kunne forsvinne, noe de fikk helt rett i.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


4 minutter siden skrev Offside:

Hva skjer hvis anken går igjennom? Får vi poeng/penger for tort og svie?

Sinkert mer en Kong Haakon konfekt, blomster og en NFF-pin..

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Om det som er nevnt tidligere at både Tor Østhagen og Belsvik er på vei inn i støtteapparatet, så hadde det vært deilig med en notorisk målskårer inn som en dedikert spisstrener, jeg tenker da på: «det kan bare Daniel, og bare bare han, det er det bare Daniel og ingen fler som kan»!

 

Jeg har troen på at Nannskog kunne vært en nydelig tilvekst i Janne sitt regime! Og spesielt nå som vi sliter med å finne nettmaskene, med mange unge fremadstormende unggutter!

 

For ikke å nevne (som Yaw etterlyste) en mental trener/motivator inn i samme støtteapparat! 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Jeg aner en lang plan om revansje mot FCK i Champions League. Det er jo av sine egne man skal ha det. Mangler bare to dansker til nå så har vi like mange av dem som vi hadde svensker i 2008. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Stabæk-trener Jan Jönsson og Stabæk-spiller Zara Jönsson gjester Budstikkas podkast «En Skaal paa Blaa».

23. august 2019, kl 16:29
 

Der prater de to om opplevelsene fra den første perioden i klubben, hvor Stabæk rykket opp fra 1. divisjon – etablerte seg i toppen og tok seriegullet allerede i 2008. Samtidig snakker de to om hvilken fremtid de ser for seg i Stabæk. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Jan Jönsson
×
×
  • Opprett ny...