Gå til innhold

Jan Jönsson


Øyvind
 Del

Anbefalte innlegg


Resultatene taler for seg, men synes det ikke også som at gutta er gladere? Mulig litt dansk lynne og en SVK fra Bergen har hjulpet, men synes jeg ser mer fotballglede på banen. Og når vi skal overbevise Ola, Junker og Skytte om at Nadderud er stedet å være neste år, så kan det umulig trekke ned. Mistenker at JJ skal ha litt av æren. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Stabæk: – Vi har rammer og budsjetter å forholde oss til

Stabæk kommer ikke til å sprenge lønnsbudsjettet hvis de ansetter Jan Jönsson. – Men han er en erfaren mann som vi holder høyt, sier sportslig leder i klubben.

Forhandlingene mellom Stabæk og trener Jan Jönsson om Nadderud-fremtiden til den populære treneren «går fremover» og «er positive», forklarer sportslig leder i Stabæk Fotball, Inge André Olsen.

 

Klubben håper og tror at en avtale kan bli sluttført i løpet av oktober. I så fall har klubben bare noen dager igjen.

– Det er det vi har sagt hele tiden, og vi håper at vi får til det. Men det er alltid detaljer og ting som skal diskuteres. Men vi har et godt samtaleklima, sier den sportslige lederen.

Langsiktig

Da Jan Jönsson ble ansatt i sommer, ble det skrevet en avtale som gjaldt ut denne sesongen. Det gikk fort, og partene var enige om å snakke videre sammen utover høsten.

– Sånn sett har vi fulgt den planen til punkt og prikke. Avtalen i sommer var noe vi fikk kjapt på plass. Nå ønsker vi en langsiktig avtale. Vi ønsker vi å bygge videre på et prosjekt som kan gi oss et enda bedre akademi og et enda bedre A-lag. Et lag som kan være topp-seks eller topp-fire. Og kanskje kan gå helt til topps innimellom.

– Noe som kan gjøre Bærums befolkning stolte, fortsetter Olsen.

 

Rammer og budsjetter

Uten at Inge André Olsen vil gå ut med hvor mye Jönsson i dag får betalt for å være Stabæk-trener, indikerer han at svensken kommer til å få bedre betalt i fremtiden – hvis han signerer en ny avtale med klubben.

 

– «Janne» er en erfaren mann, som vi holder høyt her i Stabæk. Vi gjør alt vi kan for å gi han en fair behandling. Men vi har selvfølgelig rammer og budsjetter å forholde oss til. 

– Er det tøffe forhandlinger?

– Det vil alltid være frem og tilbake i slike forhandlinger når det gjelder lønn, bonuser og lengder på avtaler. Men vi har respekt for «Janne», og han har respekt for Stabæk. Det er fin balanse i samtalene, forteller Olsen.

 

– Det er heller ikke en mann som står ved siden av Jan Jönsson og banker i bordet. Han forhandler på vegne av seg selv, og har ikke agent, sier Stabæk-lederen.

For mange henvendelser

Olsen sier at det fortsatt er mange potensielle trenere som kontakter klubben.

– Vi blir jevnlig kontaktet og får mange henvendelser fra hele Europa, ja hele verden. Noen av henvendelsene sletter man raskt, andre sparer man på. Men av respekt for dem som kontakter oss, forsøker vi å være tydelig på at Jan Jönsson er vårt hovedfokus, sier sportslig leder i Stabæk Fotball, Inge André Olsen.

Jan Jönsson var ikke tilgjengelig for Budstikka torsdag, men sa følgende til avisen tidligere denne uken:

– Det pågår samtaler og det er positivt. Det er så mye fokus på kampene, sa Jönsson. Søndag møter Stabæk Odds ballklubb hjemme på Nadderud. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Herlig!!

Det var vel ikke dette man så for seg at vi skulle juble for da han dro nordover for noen år siden. Men tiden leger alle sår ?

Hadde ikke vi en Jönsson, Jönsson,, värdens beste Jönsson - låt back in the days? Relansering?

Lenke til innlegg
Del på andre sider


12 minutter siden skrev odd:

Tar sjansen på at @stabækLars ikke saksøker...

Last ned: Verdens beste Jönsson

Dette er fantastiske nyheter. Håper det var dette som skulle til for at Ola også forlenger.

Hadde vært en kul gimmick med Stabæk Lars med band i midtsirkelen før kamp, litt som da OnklP spilte før match da Brækhus endelig var hjemme ?

Lenke til innlegg
Del på andre sider


21 timer siden skrev Ace:

Erfaring er undervurdert som fotballtrener, sier Inge André Olsen.

Veldig veldig fornøyd med forlengelse med Janne, men dette er vel ikke helt sant. Gjennomsnittsalder på trenerne i Eliteserien er drøye 49 (trodde faktisk det var mer) og en god brøkdel er gjenbruk (Janne, Bakke,  Lennartsson, Horneland, Deila, Fagermo, Grindhaug, ). Det er vel i høyeste grad "vurdert", om ikke vesentlig overvurdert. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


4 timer siden skrev s-simen:

Veldig veldig fornøyd med forlengelse med Janne, men dette er vel ikke helt sant. Gjennomsnittsalder på trenerne i Eliteserien er drøye 49 (trodde faktisk det var mer) og en god brøkdel er gjenbruk (Janne, Bakke,  Lennartsson, Horneland, Deila, Fagermo, Grindhaug, ). Det er vel i høyeste grad "vurdert", om ikke vesentlig overvurdert. 

Erfaring kommer ikke nødvendigvis kun gjennom alder, men hva man har prøvd seg på, hva man har feilet med osv... Så er det jo klart at det ikke kun er erfaring som må til!

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Jönsson signerte ny kontrakt ut 2022

 

Jan Jönsson har bestemt seg, og har signert en ny avtale ut 2022. Klubben drømmer om at svensken leder Stabæk ut på ny stadion. 

25. oktober 2019, kl 10:06

I sommer signerte Jönsson en avtale ut sesongen, etter at Henning Berg forlot klubben. 

Torsdag omtalte sportslig leder Inge André Olsen forhandlingene mellom Stabæk og trener Jan Jönsson som positive. Selv har Jönsson vært forsiktig med å omtale prosessen, men overfor Budstikka avslørte han at familiens ønske sto sterkt i avgjørelsen. Denne sommeren og høsten har datteren Zara og han selv bodd i Oslo, mens kona Cecilia og sønnen Axel er hjemme i Sverige.

Går opp i lønn

Styreleder Espen Moe forteller at Jönsson blir blant Stabæk-historiens best betalte trenere.

– Han blir nok ikke den best betalte, selv om han er på øvre halvdel der. Vi har strukket oss litt for å få til dette, selv om det ikke er snakk om noen eventyrlønn, sier Moe, og legger til at klubben ikke har noen usikkerhet rundt hva de får i Jönsson.

Håper på lang Jönsson-æra

I brakkene på Nadderud var stemningen god etter fredagens nyhet. 

– Dette er helt fantastisk. At han nå signerer betyr mye for klubben. «Janne» tenker på hele klubben og stiller opp i alle ledd. Samtidig er spillerne godt fornøyd med han som trener, sier daglig leder Jon Tunold.

Han håper at Jönsson nå leder klubben frem til den nye stadion står klar. 

– Om tre år håper vi en ny stadion står klar, og da får man se. Forhåpentligvis trener han oss enda lenger enn det, men i første om gang er disse tre årene en grei periode, sier Tunold. 

Skal forsterke laget

Med på kjøpet får Jönsson lovnader om økonomiske midler til å kjempe i toppen. 

– Vi har ambisjoner om å kjempe høyere på tabellen enn det vi gjør nå, og skal sørge for at han får ressursene som skal til for å få til det, sier Tunold. Gulltrener

Jönsson er inne i sin andre periode for klubben. Den første strakte seg fra 2005 til 2010, hvor svensken blant annet ledet klubben fra 1. divisjon i 2005 til seriemesterskap i eliteserien i 2008. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Jan Jönsson
×
×
  • Opprett ny...