Gå til innhold

Stabækdrakta


 Del

Anbefalte innlegg


Vet du hva, trekker tilbake det jeg sa, det blir for dumt å bytte draktfarger. Jeg frykter dette faktisk kommer til å bidra til at Stabæk Pride blir sett på som en tacky tullegreie.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Latterlig..

Støtter fullt ut Pride, man skal få være den man er, selvfølgelig! Helt greit at klubben melder seg på, men å bytte ut fargene som også er identiteten vår er så jævlig feil. Få det bort!!

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Jeg tenker vi lever fint med en helhjertet markering, selv om jeg gjerne skulle sett at drakta kunne vært litt mer forseggjort når man først skal spille med den. Tankene går til Ridge Racer på PS1. Det bør jo også være litt av grunntanken når man skal markere noe, man bør markere det uten å gi bort for mye av sin egen integritet på veien. Min forståelse av det er at man da gjør et større inntrykk.


Supporterkultur er litt tricky og har ingen eksakt fasit, noen synes det er greit å spille i andre drakter en kamp og for andre er det den største synd. Men én kamp i denne drakta er for meg bedre enn en hel sesong i 2012-drakta, i hvert fall.


Jeg synes det er veldig bra det arbeidet klubben gjør for omgivelsene i forbindelse med Pride. Det er bare et par år siden NFF nektet cornerflagg i å være regnbuefarget, så i en tidlig fase er det helt greit å slå inn noen dører. Så finner man en fin balanse der man får markert på en verdig måte uten at det tar for mye fokus fra det vi driver med fra dag til dag.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Fy fader så mye jeg har fortrengt fra 2012 sesongen. Selv drakten den sesongen var en katastrofe.Jeg synes dette er klokt.

Endret av smart
Lenke til innlegg
Del på andre sider


 

 

Skal de seriøst spille i den?

Budskapet er viktigere enn at drakta ser pen ut

Det argumentet der er så jævla tullete. Skal man bruke det kan man jo si at budskapet er viktigere enn stor sett det meste innen fotballen. Mal hele Nadderud i regnbuefarger, budskapet er tross alt viktigere enn hvordan stadion ser ut...

 

Jeg syntes dette blir for mye. De kan heller ofre sponsorplassen på drakten i en kamp, ha på no armbånd osv, men la drakta være.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Det der tror jeg er den styggeste drakta jeg har sett. Hadde blitt slaktet nord og ned av homsepatruljen! Nesten så jeg mister lysten på å se kampen, tror den gjør seg bedre på radio.

 

Fint vi støtter gode saker, men ikke på denne måten!

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Jeg synes ikke det er en genial ide å bytte ut hele drakta - skal det bety at det ikke er Stabæk men LLH som spiller?

 

Men jeg synes heller ikke det er så mye å hisse seg opp over. Hvilket signal sender man for eksempel ved å bevisst holde seg borte på årets homsedag på Nadderud? Fremstår ikke akkurat som en genial ide det heller.

 

Jeg er mer opprørt over Stabukken enn jeg er over denne drakta.

Endret av geirti
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Tror drakten kan gi litt motsatt effekt. Kan skape mer segregering, ved at den gir et indirekte budskap om at homofile er annerledes og at vi derfor må ha en annerledes drakt. Markering som i fjor hadde vært nok.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Nå kommer sikkert draktpuristene til å steile, men jeg vil likevel foreslå det:

REGNBUEFARGET HØYREARM!

 

Hadde det ikke vært innmari kult å ofre det ene ermet for likestilling og mangfold, som vi som klubb har engasjert oss i de siste årene? Som en ny variant av det gode gamle grønne høyrearmen? Vi har jo alltid vært en klubb som bryr oss om mer enn oss selv.

 

Edit: Og selvfølgelig bør vi og ha regnbuefarget kunstgress på nye nadderud:-P

 

Kan evt ta en Rayo Vallecano som har hatt denne bortedrakten - enten "stjele" hele idéen og ha skikkelig fokus på et regnbueflagg, eller kun ha regnbuen nederst på ermene f.eks :)

 

CQZ9gr7WUAExzaB.jpg

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Mitt største problem med den drakten er at den er helt ufattelig stygg. Det må være verdensrekord i uengasjert venstrehåndsarbeid hos den personen som har laget det opplegget der. Ser jo ut som om noen har kjørt et googlesøk på "gay flag" og dratt det rett over på drakten. Dette kunne ha vært løst så vanvittig mye mer elegant.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Ganske tullete kåring, men uansett:

 

Drakttabellen 2017:

1. Brann (21,93 %)
2. Rosenborg (19,85 %)
3. Vålerenga (12,9 %)
4. Aalesund (6,10 %)
5. Molde (5,36 %)
6. Tromsø (3,92 %)
7. Viking (3,91 %)
8. Stabæk (3,78 %)
9. Sarpsborg 08 (3,51 %)
10. Haugesund (3,45%)
11. Sogndal (3,17 %)
12. Lillestrøm (2,99 %)
13. Sandefjord (2,75 %)
14. Strømsgodset (2,56 %)
15. Kristiansund (2,41 %)
16. Odd (1,52 %)

 

http://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2017/norges-fineste-drakt-er-karet_fot_sto6225324/story.shtml

Endret av Rettep
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Rosenborg-drakta ser, tross sponsorbytte, fortsatt ut som en handlepose. Jeg ville flyttet oss, Vålerenga, og Molde opp, og Rosenborg, Aalesund og Tromsø ned.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Lista minner mistenkelig om lista over mest populære klubber i Norge.

 

Godt poeng. Neppe spesielt mange som har vært objektive her.

 

Men utifra denne lista kan det nesten se ut som om de Odd-supporterne som er på kamp er de eneste Odd-supporterne som finnes :)

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Stabækdrakta
×
×
  • Opprett ny...