Gå til innhold

Stabæk Følger Strand


Slum
 Del

Anbefalte innlegg

  • Svar 104
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic


Jeg er på jobb i Brussel i dag. Er det noe jeg kan kjøpe med herfa (andre enn Tom Boonen)?

 

Jeg har hørt om en fyr i Belgia som heter Willhelmson, kan du ikke ta med deg ham hvis du har tid?

 

Jeg prøvde å finne ham, men klarte ikke å åpne vinduet.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Jeg føler at jeg skylder klubben dette, sier Strand.

Respekt! Det er slikt vi liker å høre fra spillere. Men om han hadde passet for oss er ikke sikkert, og det får vi jo heller aldri vite.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Hvem vil vi helst ha, Petar eller Stand?

Vanskelig å lage sang på "Rnkovic" ???

Da er det lettere med Strand. Det er bare å låne alle Brannsangene og bytte ut Brann med Strand.

"Strand,Strand,Strand,Strand,

hvem er den beste, jo

Strand,Strand,Strand,Strand!"

 

eller

 

Heia Strand, heia Strand,

blod er tykkere enn vann

heia Strand

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Står valget mellom Strand og Rnkovic, føler jeg Strand er mest "safe". Han har prestert tålelig bra på et bunnlag i førstedivisjon. Førstedivisjons svar på Årst, kan man si. Petar er det umulig å vite hva står for, med tanke på divisjonen han spiller i. Føler meg veldig usikker på begge, men de virker i det minste som den spisstypen vi trenger. Det er jo et godt tegn at klubben systematisk går etter en konkret spisstype som vi mangler.

 

Magnus Powell hadde vært brillefin å få, men det er sikkert uaktuelt. Toppklubber i Sverige er ute etter han, og han har angivelig vært på vei hjem i flere år allerede. Regner med at det blir en realitet nå. Vi kan sikkert konkurrere med svenske klubber på lønnsnivå, men ønsker Powell seg hjem til Sverige for å avslutte karrieren der, er det straks vanskeligere enn som så. Føles noe snodig å ønske seg en benkesliter fra LSK, men...

 

Rob Friend er nevnt flere steder i forumet, har jeg sett. Har så vidt jeg har fått med meg nylig fått tilbud om forlengelse av kontrakten i Molde. Rykker Molde ned, er det verdt å gjøre et fremstøt. Gjør de ikke det, blir det vanskelig.

 

Øyvind Hoås i Fredrikstad er ingen supporterfavoritt der i gården, har jeg inntrykk av, men han er svææær, ung, og teknisk god. Dessverre veldig treg, men det er ikke lett å finne en komplett spiss. Tror denne gutten kan bli en topp Tippeligaspiller med den rette spissmakkeren (les: Daniel). Mer uferdig og uetablert enn Friend og spesielt Powell, men synes å ha sett prov på at han har potensiale til å bli bedre enn dem begge. Problemet er bare det at Fredrikstad sannsynligvis er en av klubbene som faktisk har ressurser til å kunne beholde de fleste spillerne sine ved et eventuelt nedrykk.

 

Av hjemlige spillere synes jeg disse tre er av de mest fristende. Men hvis vår nye spiss heter verken Strand eller Rnkovic, er nok sannsynligheten stor for at det blir en eller annen ukjent forundringspakke fra utlandet. Kanskje ikke så dumt å lete i f.eks. Sverige eller Danmark, der spillerne er jevnt over bedre og billigere enn i Norge. Det går jo an å håpe at Esbjerg rykker ned sånn at Fredrik Berglund og Njogu Demba-Nyrén blir tilgjengelige. Sistnevnte er den spisstypen vi mangler, mens Berglund er mer lik Daniel, bare yngre (og bedre).

Endret av Perfect 7
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Stabæk Følger Strand
×
×
  • Opprett ny...