Gå til innhold

Stabæk Support i media


stabækLars
 Del

Anbefalte innlegg


Gratulerer til Rich, og når vi først er inne på gratulasjoner vil jeg gjerne si tusen takk til Stabæklars og bandet også for en helt syk konsert. Det var bra stemning foran der.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Veldig bra, Posse!

 

Fint at den jevne supporter får et innblikk i arbeidet som legges ned. Og at tifoen ikke bare er noe man kan ta for gitt som dukker opp av seg selv.

 

Det som ble levert på søndag trenger all pr det kan få. Og forhåpentligvis bidrar all pr til enda bedre vilkår for bra tifo fremover.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 4 uker senere...
  • 1 måned senere...

Var med i 5-kjappe på P4 fredag, fikk desverre jernteppe på siste spørsmål, så det ble ingen stor premie. Men, de spurte om jeg hadde et favorittlag, og jeg bekreftet som seg hør og bør at det var Stabæk, på spørsmål om jeg fulgte de i nedturer også måtte jeg kommentere med bestemt stemme at "man bytter ikke lag". Lurte på om jeg skulle legge inn "man kan bytte kone, men ikke lag", men feiga ut :-)

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 1 måned senere...

takk for linken. mye klokt aa lese her. lørdagskamper kl. 16.00 er en drøm! men jeg har heller ikke noe imot søndag kl.16.00 eller 18.00.

og alt er bedre enn fredagskamper (bortekamper er umulige aa rekke uten 1 dag fri), samme gjelder mandagskamper ( da trenger man jo nesten 2 dager fri), og frekheten er vel lørdag kl. 13.00 eller søndag kl. 13.30 som i tyskland.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 4 uker senere...

Dagbladet.no skal kåre Norges beste tribunesang, og Stabæk Support trekkes frem i tittelen og i videovinduet.

 

http://www.dagbladet...igaen/20916196/

 

Får vi sendt inn noe? :-)

 

Litt morsomt å tenke på at denne sangen opprinnelig var laget for Vålerenga før vår Tippeligadebut i 1995, men ble endret til Stabæk da vårt økonimiske rot virkelig var i gang i 2002/2003.

Endret av Slum
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Stabæk Support i media
×
×
  • Opprett ny...